Aranzda evlenmeden nce grd ilgiyi gren varm

bence bunu söylemen için daha çok erken canım

eşin daha avliliğe alışamamış olabilir

sen demiyorum eşin diyorum çünkü kadınların alışması daha kolay oluyor

erkekler bekarlık hayatından sonra evliliğe daha zor alışıyorlar

ben bunu erkeklerin özgürlüklerine daha düşkün, kadınlarında evlilik, ev kurma gibi durumlara daha yatkın olmalarına bağlıyorum

benim eşim de ilk 6 ay önceki gibi değildi sorduğumda da sana öyle geliyor ben sana karşı hala eskisi gibiyim ama sen illa da sevdiğimi söylememi istiyorsun diyordu

oysaki her akşam arkadaşlarıyla dışarı çıkıyordu eve geç geliyordu
bi de kaynana evinde olunca zıvanadan çıkıyodum bende

cicim ayları var ya hani ben onları hiç yaşamadım
hep kavgayla geçti
şükür ki şimdi çok iyiyiz

çünkü evliliğe o da alıştı artık geç gelmiyor arkadaşlarıyla belli zamanlarda görüşüyor geç kalacağı zaman haber veriyor dolayısıyla ilgili de

yani eğer sorun bizimki gibiyse bekle, sabret bakalım
ama sevdiğini söylememekse zaten erkeklerin çoğu evlendikten sonra söylese bile azalmış oluyor seni seviyorum sözü

12 yılınız bitirmek üzereyiz evliliğimizin bende eşimde hala birbirimizle ilgili ve duyarlıyız.
Halimden çok memnunum Allaha çok şükür herkesede benimki gibi bir evlilik diliyorum.
Bence genelleme yapmak doğru olmaz her ilişki birbirinin aynı değildir zaten.

benim eşimde çıkarkenki ilgisinden daha fazla ilgili şimdi bazen sıkılıyorum ama genede çok memnunum ilgisiz olsaydı çok bozulurdum herhalde

Ben hala esimden ayni ilgiyi,sevgiyi görüyorum.Hergün beni sevdigini söyler.Beni öpmeden kucaklamadan durmaz.Bu evin icindede,disardada böyle.El ele,sarilarak dolasiriz.12.yilimiz doldu.Allah nazarlardan saklasin. 1gün birbirimizi görmesek hemen özler.Aramadan edemez.:1hug:

ben evlenelı 14 ay oldu ama evlenmeden önce nasılsa hala okadar düşkün bana.kazara basım agrısın her işi o yapıyor bana bısey ırakmıyor.benımle ılgılı her konuda detaycı ve cok dikkatli.aksıne bende cok unutkanlık oldugu için onun için önemlı olan bıseyı unutunca kendımı sucluyorum.yaaa ben kocacımı coook sevıyorummmm

biz de 6. ayımızın içindeyiz.ama eşim çok ilgili sağolsun.ewlenmeden önce ayrı şehirlerde olduğumuz için ilgiyi hissedemiyordum ama şuan aynı evin içinde olduğumuzdan ve vaktimizin bol olmasından dolayı şu an daha iyi:1rolleyes: hastalandığım zaman bile elimi bişeye sürdürmez canım kocacım Şeniz inş herkesin evliliği böyle olur:Saruboceq::asigim:

Bence evlenmeden önce gördüğü ilgiyi gören yoktur tabi bu durum bayanlar için geçerli olup erkekler için tam aksi durum söz konusudur büyük ihtimalle..mirmirmirmir
Aslında ilk günkü ilginin sürmesini beklemek de mantıklı olmaz ;herşey zamanla eskiyip yok olmaya mahkum bu durum aşk için de sevgi için de geçerli bana kalırsa..laelaelaelaelae:tomato:
Evlilik olmasa bile o aşk o ilgi o sevgi eriyor zamanla..:çok üzgünüm:
Ama mesajlarda bunun sürdüğünü söyleyen arkadaşlar var ne mutlu onlara :içelim:kaydirigubbakcemile5

8 senelik evliyim çok şükür eşim her konuda hala hep destek olur,hep beni bebeği gibi sever,hep herşeyimle ilgilenir
sanırım seneler bizim aşkımızı daha da güçlendirdi:asigim:
Allah herkese böylesine güzel evlilikler nasip etsin inşallaha.s.

aynı ilgiyi gören yoktur tabikide
gördüğünü söyleyen ya çok iyimserdir yada hayalperest
biz kadınlar bile değişiyoruz kaldıki erkekler
pehhhh

pehhhh

neden bu kadar karamsarsınız..sizin hayatınızda öyle olmayabilir...bu olanların saf olacak kadar iyi yada hayal dünyasında yaşadığını göstermez...

EVET EŞİM HALA AYNI İLGİYİ GÖSTERİYOR

ah güzelim allah daha çok mesut etsin
ben karamsar değilim sadece gerçekçiyim
şükürler olsun muhteşem bir evliliğim var
sorun bu değil
evlenmeden önce eşlerimizin karşısına dağınık saçla,kıllı ayaklarla,makyajsız çıkarmıydık,
yada onlar dişlerini fırçalamadan gelirmiydi yanımıza
aşk hep vardır ama heyecan bir süre sonra azalır
alınganlık yapmaya gerek yok
bu yazdıklarımın gerçek olduğunuda biliyoruz

bende evlilikle beraber aşkımı ve paylaşımımı sınırsız yaşayanlardanım .. kimse değişmez sadece zamanı donuk yaşama diye bi olay vardır bu da alışkanlık galiba fakat tamamen olmasa da çok şey kadında bitiyor. önce kendimizi acımasızca eleştirip sonra eşleri eleştirmeyi denesek çok doğru olur bence.. ama şu da varkii herşeyi yaptım ama nafile diyenlerdensenizz biraz daha sabır derim . pesetmek yokkk

buraya yazmadan gecemiyeceğim arkadaşlar
eşimden görmüş olduğum ilgi her zaman katlanarak artıyor (8 yıllık bir evliğimiz var)
ilgi olsun duyguları olsun hissi olsun aşkı olsun hiç bir zaman bitmedi allahım nazarlardan saklasın inşallah da hep böle gider

benim evliligimde baslardaki ilgi elbette yok,bu demek degilki sevgide azaliyor,hayir aksine tanidikca sevgimizde artiyor.ama is yasami,hayat kosturmacalari derken tabikide nisanlilik yada evliligin ilk zamanlarindaki ilgi kalmiyor...ama kocisimi coook seviyorum:))

Ben evlenmeden önce gördüğüm ilginin daha fazlasını görüyorum:dance:
Daha birbuçuk yıllık evlliyim yeni olması birşeyi değiştirmiyor sanırım bunun çok iyi farkındayım yaşadıklarımdan dolayı her geçen gün dahada artıyor sevgimiz ilgimiz ....:asigim:

evlenmeden önceki ilgiyi görüyorum hatta daha fazlasını :asigim:
tabi bazen tartısmalar kavgalar haric kaydirigubbakcemile3

pehhhh

valla canım ne çok iyimserrim nede çok hayalperest.. evet değişmeyen kimse yoktur mutlaka ama bu hangi yönlerden değiştiklerine bağlı.. ben eşimden flört zamanımızdakinden kat kat daha fazla ilgi görüorum ama evet tabikide değiştiği yönler var.. mesela önceden her dediğime evet derdi şimdi benimle tartışıo hayır diebilio.. ama bu bundan öteye gitmio.. evet değişti önceden beni sevdiğini her dakka söleyemeyen adam günde 50 defa beni sevdiini sölüo.. bu benim iyimserliğim değil gördüğüm gerçekler.. yani diceim o ki değişmeyen insan yoktur ama bu hangi yönlerinin değiştiğine bağlıdır..

bende aynı şeyi söylüyorum tatlım
diğer yorumuda oku,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…