Aranzda evlenmeden nce grd ilgiyi gren varm

hiç bişey değişmedi hatta arttı diyebilirim evlenmeden önce çok seviyordu evlendik daha da seviyor bi dediğimi iki etmez kocişim :asigim::asigim:

4 yil bitirip 5 e girmek üzereyiz,2.5yaşinda da bir kizimiz var ne ilgisi ne sevgisi ne de bakişlari değişti... Ki öncesinde bir 10 yil bir beraberlik var 15 yasimdan beri onunlayim :) beraber büyüdük 30 a geldik :)çok mutluyum..bir bebek gibi ilgi görmek güzel bişi (dominan iken)

:a015:ne güsel kızlar allah bozmasın nediyim.eşim evlenmeden çnce çok ilgiliydi.beni elde edebilmek için çok uğraştı.bi yıl ayrı kaldık ve evlendik.ama ilgisiz bana karşı çok üzgünüm çok.

evliliğimzde 1.5 senemizi doldurduk.
ve daha ilk gününden itibaren eşimden evlilik öncesi gördüğüm ilginin her zaman kat kat fazlasını gördüm
ve Allah şükrediyorum...

bende 3 yıllık evliyim. 6 senelik te birlikteliğimiz var. evlendikten sonra herşey daha da güzelleşti desem yalan olmaz. önceleri flört döneminde kıskançlık problemleri yaşayabiliyorduk ama evlendikten sonra bu güven sorunu tamamen ortadan kalktı. ilgi durumuna gelirsek hiçbir eksiklik olmadı aksine artış oldu diyebilirim. fakat tabi zaman zaman geçim sorunları, sıkıntılar dolayısıyla gerginlik yaşanabiliyor. ama bence en önemlisi iletişimi koparmamak ve olabildiğince hem iyi bir aşık, hem de anlayışlı bir dost olabilmek. her nekadar zor olsa bile... ben öyle yapmaya çalışıyorum ve herzaman olumlu sonuçlar alıyorum.

bnm annemın bı ark var onun aynen böle
ewlendıgı adamdan eser yokmus tum gun evde oturup para yıyor calısmıyor kadının yzune bakmıyormus

bı baska ornek teyzemler evlendıkten sonra 1yıl yıne gulluk gulıstanlıkmıs
sonra adamın annesının memleketten gelmesıyle işlerının de kötulesmesıyle anıden degısmıs kocası..

cok farklı ornekler var bu konuda,
dun bır sınema fılmı ızledım kadın aniden degısıyor cunku evlenmeden evel soledıı her sey yalan mıs ama guzel gızlemıstı.. tabı bosanmaya calısıyordu adam...

boyle , dunya hali aslında bunlar.

evli değilim ama bu konuda tecrübesi olanlar erkekler,n evlendikten sonra çok değiştini söylüyorlar. evlenmeyi düşünüyorum ne yalan söyliyeyim biraz korkuyorum. belkide düşüncemin tam tersi olur herşey daha güzel olur. allah hepimize huzur mutluluk versin.

şimdi 6 yıl beraberdik evlenmeden önce okul vs sürekli beraber olmak isterdik akşam yurda bırakmak istemezdi
derken askerlik çıldırdı arada ki mesafe sonra evlendik hamilelik hemen eşim mükemmel tabiki doğum oldu adam değişti ne seviyorum mu dicek imkanı var mı
hediye mi özel gün mü o da ne
eee biraz kalayladım kızdım kavga ettim gönlünü hoş ettim vs
şimdi söler hele sölemesin hele göstermesin biliyo başına gelecekleri günlerce küser zehir ederim hayatı
özel günü hala hatırlamaz napim herekeze melek düşmüyo :)

bende bir senemi yni doldurdum ama hala 1 haftalık evli gibiyim hergün şükrediyorum rabbime
evlendikten sonra ilgiside sevgiside başka oldu bi tanemin

Sevilen, beğenilen ve 'o bambaşka bir kadındır' denilen biri olmak aslında zor değil. Cilveli kadınları taklit ederek siz de onlardan biri olabilirsiniz

Peki cilveli kadınlar ne yapar? Neden erkekler onlardan gözlerini alamaz, onları yere göğe koyamaz. İşte, uzmanlara göre cilveli olmanın kuralları:

Öncelikle kendine sahip çıkar. Hayatını dürüstçe kazanır, onurludur, elini açıp beklemez.

Erkeği kovalamaz. Ayın, güneşin ya da yıldızların sadece erkeğin etrafında dönmediğini iyi bilir. Cilveli kadın erkeğin peşinden ümitsizce koşmaz ya da onu sürekli kontrol etmez. Kısacası dünyasının merkezi yalnızca ilgilendiği erkek değildir.

GİZEMLİDİR

Dürüsttür fakat her şeyini bir anda ifşa etmez. Elindeki kartları ise yüksek sesle açmamayı tercih eder.

Erkeği kimi zaman merak içinde bırakması gerektiğini iyi bilir. Onunla her gece buluşamaz çünkü yapması gereken başka işleri de vardır. Cep telefonuna uzun mesajlar atarak sanal bir sevgiliye dönüşmeyi de tercih etmez. Erkek, onu sevgiyle özlemelidir.

Yanlış anlaşılmalara asla izin vermez, ancak kırgın olduğunda da kendisiyle iletişim kurulmasını engeller. Kafasını toparladığında ise az ve öz bir şekilde, kırgın olduğu konudan açık yüreklilikle söz eder.

ESPRİLİDİR

Zamanın kontrolünü elinde tutar. Hayatındaki erkek ile arasındaki ritmin denetimi sadece onun elindedir. Ancak bunu karşısındakine asla belli etmez.

Espri anlayışını sürekli geliştirir. Sahip olduğu mizah anlayışı ile hayatındaki erkeği gülümsetmeyi başarır.

Kendine değer verir. İltifat edildiğinde gülümseyerek teşekkür eder. Hayatındaki erkeğin eski ilişkilerini sorgulamaz ve kendini başka kadınlarla kıyaslamaz.

TUTKULUDUR

Hayatındaki erkekten öte tutkuları da vardır. Hobileri, arkadaşları, işi ya da ailesi de onun için yaşadığı aşk kadar önemlidir. Ancak hiçbiri bir diğerinin önüne geçmeyecek kadar iyi dengelenmiştir.

Hayatındaki erkek o an için yanında bulunmadığında ya da ona zaman ayıramayacak kadar yoğun olduğunda bu duruma içerlemez, çünkü kendini oyalayacak başka meşguliyetleri de vardır.

Bedenine özenle yaklaşır. Görünüşünü ve sağlığını önemser. Kendine olan saygısının fiziksel görünümüne de yansıması gerektiğine inanır.

En mutlu çift kimdir?
Cevap: Adem ile Havva’dır.
Çünkü;
1- Adem’in de Havva’nin da kaynanasi olmadi.
2- Adem de Havva da aldatilmaktan korkmadi.
3- Adem: ‘arkadaşlarimla maç yapmaya gidiyorum’ diyemedi.
4- Havva arkadaşlarini eve toplayip aksama kadar dedikodu yapamadi.
5- Adem hiçbir zaman poker partisine gidiyorum deyip, gecenin bir köründe eve sarhoş gelemedi.
6- Adem hiç uzun is görüşmeleri için yurtdişina gidemedi, gitse bile gittiği yerde otel odasinda kalamadi.
7- Sevgililer günü’nü unutmaktan doğan kavgalar çikmadi.
8- Randevulara gecikince trafiği bahane edemediler.
9- Yüksek gelen faturalar nedeniyle tartişmadilar.
10- Özel günlerinde birbirlerinin sevmedikleri arkadaşlarini davet etme gibi bir ihtimalleri olmadi.
11- Adem hiçbir zaman Havva’ya "Sen bu dünyada gördüğüm en güzel kadinsin" derken yalan söylemedi.
12- Hiçbir zaman röntgenleyen var mi? diye tedirginiliğe düşmediler.
13- Onlar enflasyon canavariyla hiç tanişmadilar. Birikimlerini batirip, alacak
bankacilarla da hiç karsilaşmadilar.
14- Onlar mutluydular. Çünkü ne sayima gerek vardi, ne de sayilmaya.
15- Hiçbir zaman birbirlerinin yüzüne telefonu kapatamadilar. Telefonda kavga da etmediler.
16- Hiçbir zaman siyaset-politika konusunda dil, din, irk tartişmasina girmediler…
17- Havva hiçbir zaman kiyafeti ile Adem’i çileden çikartmadi.
18- Hiçbir zaman Havva, ‘beni en son ne zaman sinemaya götürdün, en son ne zaman dişarida yemek yedik’ demedi.
19- ‘Senden başka gül koklarsam namerdim’ lafi da gerçekti ve Havva da bunun doğru olduğuna emindi.

:)))))

biz görücü usulü evlendik eşim nişanlıykende aşırı ilgili değildi ayrı şehirlerde olduğumuz için çok sık görüşemezdik öyle hergün tlf da konuşmazdık evlenincede çok ilgili olduğunu söyleyemem öyle her zaman sevdiğini söylemez beni pek nazlamaz ama bir şekilde sevdiğini belli eder ama ben daha çok dile getirsin isterim
allah herkesi mutlu etsin:sm_cool:

biz evlenmeden öncede sonra aynıyız
eşim çok ilgilidir bana karşı
bazen aşırı olduğunu bile düşünüyorum boğulcakmışım gibi hissediyorum

bende malesefkı ılgı delısıyım ama çogu zaman bunu goremıyorum daha dogrusu ıstedığim şekilde deıl özellıkle k.valıdeyle ılgılı sorunlardan sonra azaldı bu sevgı..hatta azonce telde benımle içten ılgılenmıyorsun artıkyeter dedım...sarılarak uyumak eskıde kaldı..çok uzuluyorum bu k.valıde yuzunden ilişkiler bozuluo ya delırıcemmm..

Hiçbir şey değişmedi.Yanımda olduğu için daha fazla nazım geçiyor.İlgisi gittikçe artıyor.Umarım hep böyle devam eder. Bu arada abartılı derecede ilgiden,üstüme düşmesinden hoşlanmam.O da dozunu iyi ayarlıyor neyse ki...gamyoncuiremsu

hastaysam ilgilenir tartışma sonlarında boşanma krizlerine girmemyeyim diye ilgilenir yani normal yaşamda pek ilgi görenlerden değilim onbeş sene oldu evleneli acep ondanmı.sorun olmuyor.çünkü beklentilerim.en az düzeyde.aşırı ilgiyi kim kaybetmişde ben bulucam üüüüüüüüüüsenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…