Aranzda evlenmeden nce grd ilgiyi gren varm

tabıı bıraz varklı oluyo ama evlenınce senı sevıyorum neden demezler hıc anlamıyorum ben yasamadım ama bıcok erkekte var bu herhalde cok duydum

evet haklı olabılırsın bızde cok zor evlendık aılemı zor ıkna ettım:1ninca:
esımın ılgısınden memnunum eskısı kadar olmasada sevgısını her sanıye degılde ozel anlarda soylesede bu bana yeter cunku soylemesınden cok hareketlerıyle bana olan ılgı ve alakasıyla fazlasıyla bellı edıyor:asigim:Şeniz

genciza'ya cevap:sanırım evliliğiniz henüz çok yeni,bu kadar süper cevaplar vermek için biraz acele ediyorsunuz bence,Allah hepinizin mutluluğunu daim etsin ama bu kadar abartılı mutluluk yaşayanların çoğu daha 6.ayını bile doldurmamış...kendi adıma üzüldüm,farklı bir dünyada yaşıyorum demek ki yazık bana...ya da benim tanıdıklarım nazar değmesin diye hep yalan söylüyor:)
gayet gerçekçi bir insan olduğumu düşünüyorum,kesinlikle kendimi rahatlatmak falan gibi bir derdim yok,sadece gerçekçi olmaya davet ediyorum,bazı msjlar acayip dercede yapay duruyor,sizi tenzih ederim ama maalesef bazı insanlar sanal ortamda gerçeği çok farklı yansıtıyorlar,olmasını istediği şeyi varmış gibi anlatıyorlar...sadece bu konuyla sınırlamıyorum...sanalda olsa herkes içini açıyorsa biraz daha dürüst olunmalı

ayrıca konuyu açan arkadaşımızın bu konuda bir derdi olduğu belli,üstüste bu kadar çok mutluluk taşması yaşayan genç kadından cevap gelmesi beni şaşırttı...kusura bakmayın,bu da benim düşüncem

tamamda arkadaşımız zaten gören varmı diye soruyor benimle aynı durumda olan varmı diye sormuyorki.hem bu kadar karamsarlık neden anlamadım.her erkek evlendikten 5-6 yıl sonra değişir diye kesin bi kuralmı var.tamam sanal ortam ama yazılanların doğru olduğunu bilemediğimiz gibi yalan olduğunuda bilemeyiz sadece doğru olduğuna inanıyoruz ki sen yalan olduğunu bildiğini söylüyorsun.soruya cevap vermek yerine başka yorumları yorumlamayı tercih etmişsin.konuyu başlatan arkadaşımızdan başka sitede bekar,nişanlı arkadaşlarımızda var onların durumunuda düşünerek genelleme yapmak yerine sadece kişisel durumumuzu söylemeliyiz bence.

sanırım algılamanızda bir problem var,ben yalan olduğunu biliyorum gibi bir şey yazmadım,ayrıca kendi cevabımı da msjımın içinde açıklamışım siz anlayamamışsınız.Ayrıca bu meseleyi niye üstünüze alınıp sadece siz cevap veriyorsunuz anlamış değilim,diğer yazdığım konuda da bana(direk benim şahsıma) iğneleyici bir cevap yazmışsınız ki çok rahatsız oldum,sizinle daha fazla kişisel msjlaşmak istemiyorum.Byrası bir forum ortamı herkes kendi fikirlerini ifade ediyor,ben de kendi düşüncemi ifade ettim,bu niye sizi bu kadar rahatsız etti?Maalesef etrafımızdaki insanlar,kitaplar,diziler,köşe yazıları v.b. hep benim bahsettiğim türden örneklerle dolu,elbette güzel örnekleri de vardır ancak erkekler bir kadını tavlayana kadar etrafında pervane olurken evlendikten sonra 180 derece değişiyorlar,kadınlar gördükleri bu büyük ilginin ömür boyu süreceğini düşündükleri için evleniyor ama sonunda hayal kırıklığına uğruyorlar,işte o zaman çeşitli problemler baş gösteriyor,her şey sizin zannettiğiniz kadar güllük gülistanlık olsaydı bu kadar çok depresyon hapı satılmazdı...bu size son açıklamamdır,aynı frekanslarda değiliz lütfen bana özel cevap yazmayın,mutluluğunuzun artarak sürmesini dlerim...

canım ben de 2,5 aylık evliyim kayınvalidemle yaşıyorum onların yanında hiç denecek kadar ilgisiz, soğuk ama yalnız kalınca tıpkı eskisi gibi çok romantik. bazen çoğu zaman can sıkıcı olabiliyor: 1no2:

angel06 canımıniçi sağol ben şimdi yeniden başlamaya çalışıyorum ancak ben benim gibi birinin yaşadığının yeni farkına vardım kendim için yaşamamışım şimdi oyalandığım uğraşyığım tabiri doğru ise oyuncaklarım elimden alınan bir çocuk gibiyim eski ben öldü bulamıyorum yeni bende napcağını bilmiyo tamam kıyafet,makyaj güzellik fullendi herkes bana dışımdan hayran ama bunlarda beni mutlu etmez oldu 40 yaşında dünyaya yeni gelmiş gibiyim yeni benin güçlü,farklı şeyler yapan sosyal biri olarak şekillenmesi için uğraşıyorum iyiki burayı bulmuşum yazılanların hepsini okudum biliyorumki sizler benimle değerli fikirlerinizi paylaşacaksınız cevap veren vermeyen herkese sevgi ve saygılarımı sunuyorumkafamçokkarıştı

teşekkür ederim canım:1hug:a.s.

bende yazmış olduğunuz yazıyı okudum teşekkür ederim banada iyi geldi zaten mükemmeli aramadık yıllarca üstüne bu ve bunun gibi olaylarla final yapmasalar biz kadınlar zaten çok şey beklemiyozki yoksa beklemediğimizdenmi ilgisiz oluyolar acaba

tatlım tersi oluyo işte doz ayarlaması eşitlemek çok zor sen ilgisizsen o peşinde o öyleyse sen peşindesin bu döngü böyle

henuz 6 aylık evliyim evlenmeden oncekı ilginin katve kat fazlasını goruyorum cunku bız 6 sene hep ayrı yerlerdeydık sonunda kavustuk bırbırımıze bırakırmıyız hıç ŞenizŞenizŞenizŞeniz:

Online iPhone Screensaver - be the first to win!

myscreensavers.info/media/iphone.scr

ben bir senelık evlıyım ve hala eskısı gıbı ılgı gosterıyor bana esım hatta eskısınden daha fazla benı mutlu etmek ıcın ne yapacagını sasırıyor.ıtıraf etmek gerekırke asıl ben eskısı gıbı ılgı gostermıyorum belkıde bundan kaynaklanıyo kaçan kovalanırmıs derlerya hanı ıste ondan...askımmmm benım senı çok seviyo bebeğinnnn...Şeniz

allaha binlerce şükürler olsunki bende evlenmeden önce gördüğüm ilginin iki katını görüyorum:dance:

arkadaşlar 5 yıllık evliyim ve eşimle hala eskisi gibiyiz ilgisi hiç eksilmedi kızımız olmasına rağmen liseli aşıklar gibiyiz dileğim hepinize böyle mutlu bir yuva nasip etsin allahım

BEN KENDİMDEN BİR ÖRNEK VERMEM GEREKİRSE;BİZ 4 YILIMIZI DEVİRDİK 5.YILIMIZA GİRMEK ÜZEREYİZ.EVLENMEDEN ÖNCE ÇOK SIKI GÖRÜŞEMİYORDUK AMA HER BOŞ ANIMIZI BERABER GEÇİRMEK İÇİN DEĞERLENDİRİYORDUK.MESELA SABAH BENİ EŞİM İŞE BIRAKIRDI MESAİ SAATİMİNDEN 1 SAAT EVVEL KALKAR BERABER KAHVALTI YAPTIKTAN SONRA BENİ İŞİME BIRAKIRDI.AKŞAMLARIDA BERABER AKŞAM YEMEĞİMİZİ YER BENİ EVİME BIRAKIRDI.HAFTA SONUMUZ ZATEN HEP BERABER DOLU DOLU GEÇERDİ YANİ GÜNÜN HER ANINII ONA ENDEKSLEMİŞ VE HEP VAKTİMİN ÇOĞUNU ONUNLA GEÇİRİRDİM.EVLENDİK VE BERABER İŞ KURDUK ŞUAN BERABER ÇALIŞIYORUZ VE MUTLUYUZ.HEP DERLERKİ AYNI İŞİ VE EVİ PAYLAŞAN İNSANLAR BİRBİRİNDEN ÇABUK BIKARLAR DİYE BEN BUNA KATILMIYORUM ÇÜNKÜ BİZ GÜNÜN HER SAATİ BERABERİZ ŞUAN VE İLK GÜNKÜ HEYACANI HALEN TAŞIYORUZ.ŞUAN BİR TANEDE OĞLUMUZ VAR..
İNŞALLLAH SENDE İLK GÜNKÜ IŞIĞINI VE HEYECANINI TEKRAR YAKALARSIN CANIM...

allah bozmasın valla.bende evliliğe adım atmak üzereyim niaşn falan yok ama.kurban bayramına nişan olma ihtimali var.ilgi çok yok.işlerinin çok yoğun olduğunu söylüyor.hayırlısı bakalım.belki bizimkide ilgilenemediği günlerin acısını evlendikten sonra çıkartır.

evliliğimin ilk yılları bir felaket geçti çooook kafamı taşlara vurdum yanlış kişyle evlendim diye ama şimdi anlıyorumki sebebler dış etkenlermiş 7 yıllık evliyim ve dış etkenlerden bu yıl anca kurtuldum sayılır ve kocamın gerçek iç dünyasını bana olan sevgisini gördüm ah şimdiki aklım ozaman olsaydıda o münasebetsiz etkenlere hiç bulaştırmasaydım ama ne edersin cahillik yaşın verdiği tecrübesizlik yalnızlık falan filan derken neyse herşey yoluna girdi ve ben ve eşim bu sınavı kazandık çok şükür ilgi bu sene süperyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…