bence bu evlenmedem once neler yasadiginiza bagli sanirim
oyle tahmin ediyorum
yani evlenmeden once birlikte olmaniz zor olmussa, sizi kisitli zamanlarda gorebilmis, size doyamamissa, zor elde etmisse, evlendikten sonra daha guzel olabilir
ama kolaydan evlenmisseniz, boyle hergun goruserek falan, monotonlasabilir
ya zaten erkeklere ne kadar soylersen soyle bana eski ilgini gostermiyosun diye yine de gostermezler, yani zorla bisey yapmiyor bunlar, bosver, seni sevmese yaninda durmazdi, sevgisini gosterdigi anlari yakala, gor yani, mutlaka olur eskisi gibi olmasa da, iste o anlar sana yeter
ayrıca konuyu açan arkadaşımızın bu konuda bir derdi olduğu belli,üstüste bu kadar çok mutluluk taşması yaşayan genç kadından cevap gelmesi beni şaşırttı...kusura bakmayın,bu da benim düşüncem
erkeklere kısa cumleler kuracan anlasilmak istiyorsan
en fazla 1 paragraf
gerisi kapasitelerini asar
ben daha 3 aylık evliyim ama ne yalan söyliyim evlenmeden önce gördüğüm ilgiyi hiçççç göremiyorum.Önceden bana hergün beni sevdiğini söyler aşkını nasıl göstereceğini şaşırırdı.Şİmdi seni seviyorum bile demiyor.Çok sevdiğini biliyorum ama görmek de istiyorum.
hayat bayramolsa arkadasım umarım tekrar burayı bulursunda karsılasırız ogluma gönderdıgın öpücük için tesekkur ederim canım yeterınce bunalım olmussun bunda sonra hıc gerek yok bunalımlara son,hayatı ıstedıgın gıbı önüne geldiği gibi yaşa arkadasım hıc bır seyıde kafana takma,herkes yaptıgından utansın,tabıı allah o yüzü vermisse.Senı ve çocuklarını cok öpüyorum hoscakal görüşmek üzere canım....
teşekkür ederim canım:1hug:a.s.
ben 3 yillik evliyim taabi ki ilk ciktigimiz yada nisanlilik donemindeki kadar ilgeli degil benle ne yalan sooyleyim bende onla zaten olamazda biz coook uzakta oldugumuzdan birbirimize kavusmayai bekliyoduk arada surekli bir ozlem vardi ama artik yani yani basimda ama bana hala ilgili cok seviyor beni biliyorum belli de ediyor zaten ama dedim ya ilk zamanlar da ki gibi olmaz
hem kizlar lutfen durust olalaim aramizda kac kisi eskisi kadar esine ilgili :1no2: ben degilimm ne yalan soyleyeyim bana oranla o bana daha candaan ve yakin evlilik zor sanat her an beraber olup hasret kalmis gibi sevmek ve ozlemek .... zoorr
acikcasi simdilik bi sikayetim yok sukur.ya ben de sevilecek ilgilenilecek kadinim ama :) :1closedeyes:
ben daha 3 aylık evliyim ama ne yalan söyliyim evlenmeden önce gördüğüm ilgiyi hiçççç göremiyorum.Önceden bana hergün beni sevdiğini söyler aşkını nasıl göstereceğini şaşırırdı.Şİmdi seni seviyorum bile demiyor.Çok sevdiğini biliyorum ama görmek de istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?