arasam mı aramasam mı??

canım yakınmısınız birbirinize? evet insan bekliyor özellikle insan çevresindeki nişanlıların ilgisini gördükce dahada üzülüyor vebekliyor malesef bazıları böyle kaba ve düşüncesiz oluyorlar. kayınvalidendir ara fakat kim olursa olsun kimseye hakettiğinden fazla ilgi verme.

ben de dün kayınvalımdemle çarşıya çıktım bak akşama kadar gezdık. girdik bi yemek yedık sonra devam.... sık sıkta ararım gecen 38 dakıka konusmusuz nası geçti anlamadım. ilklerde çok kızardım kendı kendıme, nısanlım annesıyle konusur kapatmak bılmez 1 saat (nısanlım baska sehırde).. sonra dedım benımle kafadan 40 dakıka konustuysa oğluyla konusması gayet normal...... arayalım kızlar kayınvalıdelerımızı arayalım, onları sevelım :) ama mesafeyi de koruyalım. sen de git annen olmasa da. o sana özledım dıyosa gidince sende anne senden ses çıkmadı özledım geldım de.. al yanına hadi çıkalım de çarşı avm gezin. snra aksama kal yemeğe. beraber hazırlayın felan. oyyyhhh kaynanacığımı arayasım geldııı :)

ne güzel yazmışınız böyle benim kayıvalidem yaşlı öyle çıkıp gezemez ama arama konusunda sanırım haklısınız:16:

neden ßazi insanlar ßoyle ufak seyleri dusunurler!!!
yok o bikere aradi, simdi ben arasam mi, yoksa onunmu aramasi gerek!!!
of of.. Canin istiyorsa ara, istemiyorsa arama! ßu kadar ßasit.

oda isterse arar,istemesse aramaz!
ama sen disli bir gelin olacaga benziyorsun.

canım yakınmısınız birbirinize? evet insan bekliyor özellikle insan çevresindeki nişanlıların ilgisini gördükce dahada üzülüyor vebekliyor malesef bazıları böyle kaba ve düşüncesiz oluyorlar. kayınvalidendir ara fakat kim olursa olsun kimseye hakettiğinden fazla ilgi verme.

yakınız 10 dakika mesefe var annem yok benim şuan yanlızım hep belki o yüzden hassaslaştım ve aramasını bekliyorum

Benim arkadaşlarımla aramda bile aradı, aramadı diye birşey yokken (dostlarımı katmıyorum bile) bir büyüğümle hiç olamaz. Dolayısıyla bu soru çok abes olmuş, taki ki arayın ne olur arasanız elinize mi yapışır. İnsan büyüğüne sen, ben yapar mı ?

Özellikle nişanlı gençlerin, buradaki kaynana, elti konularına bakıp eşlerinin ailelerine önyargılı olmaları çok yanlış olur. Bu sizin için genel bir yorum.

neden ßazi insanlar ßoyle ufak seyleri dusunurler!!!
yok o bikere aradi, simdi ben arasam mi, yoksa onunmu aramasi gerek!!!
of of.. Canin istiyorsa ara, istemiyorsa arama! ßu kadar ßasit.

oda isterse arar,istemesse aramaz!
ama sen disli bir gelin olacaga benziyorsun.

ufak şeyler değil bunlar
ben 6 aydır tanıyorum kendilerini her hafta ararım ama aranmamakta dokunuyor asla saygıda kusur etmem
ben onları sevdikçe asla diş gösterilecek birşeyim olmaz alamazda zaten yapım gereği yapmam
küçücük bir arama sorusundan benim dişli bir gelin olacağımıda çıkartıyorsan bravo derim sana :ssz:

sen arayıp arayı sıcak tutmaya bakıcan o zaman canım,nasıl olsa zamanla değişir ama kayınvalidenin yapısıda böyle olabilir,iyiyse aranızda bir sorun yoksa,arama mevzusunu pek dert etme derim

yok çok şükür aramız iyi bende sizin değerli görüşlerinizden yapmam gerekeni anladım tşk ederim size
tecrübeler herzaman yol gösterir

bu durumu nişanlına söylemelisin ben arıyorum o beni hiç aramıyor üzülüyorum bu durum karşısında de tamam de sorun değil de ben yine ararım hep ararım ama de üzülüyorum bu durum karşısında diyebilirsin nişanlın da annesiyle konuşur

ah canım daha yenisin sen,bende bi sene oldu nişan,ilk zamanlar böle çok görüşülür sora azalır canımm daha neler göreceksin tatlımm,,,ama tabiki senn araman lazım küçük olarak...
2 aylık nişanlıyım kayınvalidemle aram iyi hafta sonra hep görüşüyoruz ya onlar gelir ya biz gideriz annemle 3 hafta oldu annem şehir dışında ablamın yanında o yüzden pek görüşemiyoruz. Benim size sorun şu ben haftada 1 defa ararım ama o beni hiç aramaz sadece 1 defa aradı oda annem şehir dışına çıktı diye.Merak etmiş ulaşıp ulaşmadığını . Beni aramayanı bende aramayayımmı yoksa ben küçüğüm diye aramalıyımmı? ben bundan sonra aramıyacam diyorum annem olsun sen küçüksün ara diyor sizce ne yapmalıyım:44:

Back
X