Araser, Lily86 ve Betüşün Diyet Günlüğü

noooo nescafe.... hem selülit yapıyor hemde kilo vermeyi yavaşlatıyor....birde şekerli....olmaazz....

O zaman benden ilk kaçamak gelsin paketlenmiş bişeybyedim....

gelsiin gelsiin kaçmasınlar görelim....

Brovni İntense çikolata

hımmm ceza iki bardak ılık su içiyosun hemen....

eve almamakta buldum çözümü elimin altında olsa yerdim herhalde bende bir şeyler... ama almıyorum..... çok şükür... evde sadece sebze var...meyvemde var yeter...

areser sende çocuk var tabi sen eve mecbur alıyosundur....o yüzden Allah kolaylık versin bacım....

Kızlar victorya secret sporları.... ben beğendim 10 dakkalık.... bu akşam yapıcam inşallah....

[video=youtube;PWEdJRRndkQ]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=PWEdJRRndkQ[/video]

Betülcüm kahve selülit yapıyor diye ben de yıllardır içmiyorum ama uzmanlar da kahve için diyor ben normalde kahveyi şekersiz içemem 1 şekerle idare ettim aslında normalde hiç neskafe içmiyorum ama bugün işler çok yoğundu daha 2dk önce bitti tüm kemiklerim ağrıyor sabahtan beri koltuğa adeta çivilendim - şimdi de belim ağrıyor hareket ettikçe artıyor üstüne de regl olmuşum tam oldu yaniiii bu arada paylaştığın video güzele benziyor izlemedim ama görüntsü hoş - ben leslie ablayla takılıyorum
Areser benim zaafımdan almışsın ay çok severim valla şu an acıktığımı hissediyorum - kuru kayısı yicemmmm hem tatlı ihtiyacımı alsın hem de sağlıklı ara öğün

dün sporumu yaptım kaçamak yapmadım.....

Günaydın beybiler,

dün akşamki kaçamağım....
1 kase yer fıstığı
1 şekerli türk kahvesi...
1 biskrem

yandı gülüm keten helvam....

sabahta iki biskrem....

hırrr... çok kızdım kendime... biraz wc problei yaşıyorum ben yaa... onu nasıl çözcem ki... şu elmalı tarçınlı karabiberli bir taşım kaynatılan bir kür var ya ondan mı kullansak deneyen var mı?

Selam sevgili yoldaşlarım
Ben evdeyken hiç dikkat etmedim açıkçası yani normal yemek haricinde de kafama göre takıldım diyebilirim kek de yedim cips de ama bol bol suyumu içtim bugün tartıda aynıyım bir değişiklik yok. Bugün yine düzenli menüme geri döndüm - iş olunca hayatım daha düzenli ya evde habire yiyorum

Bugünkü menüm:

Sabah - 07:30 (bugün evde yedim)
- 1 kase Kflakes (light sütle hazırladım)

Ara - 11:00
- 3 kuru kayısı

Öğlen için bir şey getirmedim :26: çarşıya gideceğim yoğurt falan alırım ya da konserve yemeklerden barbunya ya da sarma falan... yani en sağlıklı alternatif onlar...:44:

bugün sabah 1 dilim kepek ekmeği
1 haşlnmış yumurta
1 küçük dilim beyaz peynir
öğlen
salata 7 kaşık mercimek çorbası
zeytinyağlı pırasa
küçük dilim balık
3 ayda 9 kilo verecem kararlıyım
bu arada işyerindeki kahve olayını yeşil çay ile çözecem inşallah
fena kararlıyım kıslarrrr:18:

tatlım nedir bu biskrem aaa yapma lütfen
yaza bizim fit olmamız gerekiyor.
betüş dolandım dolandım sana döndüm ben .
tut elimi.

tatlım nedir bu biskrem aaa yapma lütfen
yaza bizim fit olmamız gerekiyor.
betüş dolandım dolandım sana döndüm ben .
tut elimi.

olur arada yahu bende insanım bak liliş cips yemiş....
gel beybi gel... ne olursan ol gene gel :)

buraya menü değil kaçamaklarını yaz beybi spor yaptınmı yapmadın mı onu yaz.... yürüyüş yaptın mı onu yaz...

Kızlar, biraz önce önüme 2 tane fıstıklı sarma getirildi arkadaş tekrar işe başladı askerden gelmiş o kadar acıktım ki yedim ama ağır ağır hemen yiynce çabuk acıkıyorum bu akşam spor şart kaçış yok yarım saat leslie'ye talim...
Bu arada öğlen de barbunya aldım ama yarısını zor yedim hemen doydum işte ben az yiyorum çabuk doyup çabuk acıkıyorum tatlı cabası oldu tabii ama almam gereken kalorinin yarısını almadım bile tatlıya rağmen...

Kızlar bu kaçamakları yazmak daha güzel bence hem sabah ne yemiştim diye kafa yormuyoruz hem de yemememiz gerekenleri ifşa edince bi daha yapmamalıyım deyip kendimize çekidüzen verebiliyoruz
Bir de çok kasmamak gerekiyor ha çok salmak da doğru değil ama kontrollü ilerlememiz lazm
size bir blog önereceğim, diyetisyen Serap Orak'ın bloğu ve yediklerine bakınca yok artık bu kadar da yenir mi diyor insan...
BİR DİYETİSYENİN BESLENME GÜNLÜĞÜ ARTIK TAZE ANNE
Düzenli ve dengeli olduktan sonra herşeyin yenebileceğini gösteriyor

hayırlısı diyelim o zaman....

tamam talım
yazdıklarımdan sonra bişey demedim.
akşam bisiklete binmeyi düşünüyorum.
kaçamak yok. inşallah...

Kızlar yarın tartı gunu ve ben dun ve bugun hep sokaklardaydım dun sabah kahvaltıdan sonra 1-2 gibi koltukbakmaya gittk bida aksama kadar bişey yemedim tabi aksam bi güzel oturdum yedim bugun de kızımın diş doktoru vardı gene sokaklardaydım gene düzen gitti açıkçası..... betülün videosunu yapmak istedim ama o kadar yorgunum ki hiç Halim yok...... Yarın görüşürüz kızlar gidip uyuyacağım....

Gunaydınnnn canlarım ilk kilo bildirimi yapıyım

Gecen hafta : 65.300
Bu hafta : 64.900

Önümüzdeki hafta ınsallah daa sıkı yapacagım.....

günaydınnnn
kaçamak yok da sporda azcık yapabildim sayılmaz yani
ama sabah 4. kata asansör bozuk olduğu için yürüyerek çıktım.
bu spor sayılır mı

günaydınnnn
kaçamak yok da sporda azcık yapabildim sayılmaz yani
ama sabah 4. kata asansör bozuk olduğu için yürüyerek çıktım.
bu spor sayılır mı

sayılabilir
mesela benim evim 2. katta ve ben her gün 2 kat in çık yapıyorum iş yerimde de aynı 2 kattayız tabii 4 katlık merdiven çıkıyoruz o da ayrı mevzu... sonra ev-iş arası yürüyorum bunlar benim rutinim olduğundan spora saymıyorum ama rutin dışıysa sayılabilir gerçi son 6 aydır rutin ondan önce evden dışarı çıkmazdım o yüzden az da olsa bu yürüyüşlerin faydasını görüyorum kilomu korumamda büyük etkisi var yoksa şişerdim iyice

ben 67 ile dün başladım
haftaya tartılacam ve inşallah 65 çıkacam diye umut ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…