iş yerine yemek getiremiiyorum malesef... lokantada beni aşar... yoğurt moğurt öğleni geçiştirmek en güzeli... eskiden aburcuburdu şimdi yoğurt falan iyi yani... sıkıntı olmaz... elmam falan evden getiriyorum...evde yemeğimi yapıyom zaten sabah akşam güzel yiyiyorum akşamlarıda abartmıyorum artık....7 de kesiyorum maksimum 8 de yemek olayını kapatıyorum... şimdilik bunu yapsam bana yeter bence...vermesemde olur almıyayımda :))
Eki Görüntüle 910351 ......................................................
slogan güzel de benimseyebilsek ah aholdu!!!bundan sonra gelmeme lüksünüz yok canımcım, konu sahibi sensin Öncelikle hoşgeldin, üzme kendini boş şeylere inan değmiyor maalesef...
Bu arada sloganını beğendim
" Başlamak için mükemmel olmak zorunda değilsin; mükemmel olmak için, başlamak zorundasın!"
Bunu en kısa zamanda kendi hayatımda da kullanacağım canım
Benim sloganlarım da var ama onu başka zaman paylaşayım
Hadi kilonu boyunu yaşını hedefini yaz sen de bizle devam et
Bu regl olayı zaten sırf ödem tutma dönemi mübarek
Ben de dün kendimi balon gibi hissediyordum ön belirtiler işte...
Bu dönemi en hafif zararla atlatma yöntemi, bol su içip tuzu azaltmak ya da kesmek, bi de egzersiz...
Münün güzel aslında, yediğin gofret de yeşilçay eşliğinde yenilmiş sanırım o zararlı etkiyi nötrlemiştir.
bi an bulunduğum ortam tehlikeli deyince aklıma başka şeyler gelmişti neyse k, diğer yazdıklarınla rahatladımslogan güzel de benimseyebilsek ah ah
neyse boy 163
kilo 67
1 çocuk
yaş 30
arkadaşlar şimdi bulunduğum ortam çok tehlikeli
şehir dışına çıkan yok maraş baklavası
yok bursa kestane şekeri
yok su böreği
benim bu yeni iş yerinde işin çok zoooor :26:
Kizlar maydanoz limon kuru deneyen varmi, hani hem yiyip hem zayiflayasim varda
Bu kurun yan etkisi olarakta tansiyon dusurebilir birde östrojen iceriyor yaziyo bilen duyan uygulayan varmi ne etsek acep:44:
Günaydın sevgili diyet yoldaşlarımmm
Bugün hava karanlık, sanki sabah 7.30da değil de 6da kalkmış gibiydim
Neyse işe yetiştim az kaldı geç kalıyordum haftabaşı erken gelmek önemli bizde sonraki günler çok değil de özellikle Pazartesi mecbur erkenciyiz, tam sendrom yani... :)
Neyse anacım gelelim haftasonu raporuna...
Günde 2 öğün yedim ---- hata 1
ara öğün yapmadım/yapamadım----hata 2
akşam öğünlerim bol kaçamaklı oldu----hata 3
şimdi güzel olan şey ise, sabah kahvaltılarım hep klasik, peynir-domates ya da menemen ya da patatesli yumurta tarzı oluyor
dün ev işlerinden zaman ayırıp çöp atmaya gittim eee haliyle de açtım ve pastane önünden geçerken dayanamadımama pazara da gittim ve hep sebze aldım bu hafta niyetlendim - et yemicem, yani komşum falan getirirse yerim atmam çöpe de, kendim sebze yemekleri yapmayı planlıyorum - proteini de yumurta ve peynrden alcam bu hafta böyle denemek istiyorum
bu arada birazdan listeyi yapacağım, geçen hafta aceleyle biraz erken çıktık işten, o yuzden liste kaldı:26:
Şimdilik bu kadar canlarım.
Hepinize sevgiler...
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD="align: center"]İsim[/TD]
[TD="align: center"]Yaş[/TD]
[TD="align: center"]Boy (cm)[/TD]
[TD="align: center"]Başlangıç Kilo (kg)[/TD]
[TD="align: center"]1.Hafta
(27.12.2013)[/TD]
[TD="align: center"]Fark[/TD]
[TD="align: center"]Hedef 1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Lily[/TD]
[TD="align: center"]27[/TD]
[TD="align: center"]155 [/TD]
[TD="align: center"]81,4[/TD]
[TD="align: center"]80,4[/TD]
[TD="align: center"]-1,0[/TD]
[TD="align: center"]75[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Areser[/TD]
[TD="align: center"]33[/TD]
[TD="align: center"]159[/TD]
[TD="align: center"]65,9[/TD]
[TD="align: center"]65,3[/TD]
[TD="align: center"]-0,6[/TD]
[TD="align: center"]60[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Betül[/TD]
[TD="align: center"]31[/TD]
[TD="align: center"]158 [/TD]
[TD="align: center"]70,6[/TD]
[TD="align: center"]70,8[/TD]
[TD="align: center"]+0,2[/TD]
[TD="align: center"]65[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yağmur[/TD]
[TD="align: center"]28[/TD]
[TD="align: center"]163 [/TD]
[TD="align: center"]65,0[/TD]
[TD="align: center"]-[/TD]
[TD="align: center"]55[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]Pamukskr[/TD]
[TD="align: center"]30[/TD]
[TD="align: center"]163 [/TD]
[TD="align: center"]67,0[/TD]
[TD="align: center"]67,0[/TD]
[TD="align: center"]60[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Betülcüm istersen bu listeyi 1. sayfaya da koyabiliriz her hafta yenilerizYağmur bildirim yapmadı, Pamukskr de yeni katıldı o yüzden bu şekilde ekledim listeye
Günaydın sevgili diyet yoldaşlarımmm
Bugün hava karanlık, sanki sabah 7.30da değil de 6da kalkmış gibiydim
Neyse işe yetiştim az kaldı geç kalıyordum haftabaşı erken gelmek önemli bizde sonraki günler çok değil de özellikle Pazartesi mecbur erkenciyiz, tam sendrom yani... :)
Neyse anacım gelelim haftasonu raporuna...
Günde 2 öğün yedim ---- hata 1
ara öğün yapmadım/yapamadım----hata 2
akşam öğünlerim bol kaçamaklı oldu----hata 3
şimdi güzel olan şey ise, sabah kahvaltılarım hep klasik, peynir-domates ya da menemen ya da patatesli yumurta tarzı oluyor
dün ev işlerinden zaman ayırıp çöp atmaya gittim eee haliyle de açtım ve pastane önünden geçerken dayanamadımama pazara da gittim ve hep sebze aldım bu hafta niyetlendim - et yemicem, yani komşum falan getirirse yerim atmam çöpe de, kendim sebze yemekleri yapmayı planlıyorum - proteini de yumurta ve peynrden alcam bu hafta böyle denemek istiyorum
bu arada birazdan listeyi yapacağım, geçen hafta aceleyle biraz erken çıktık işten, o yuzden liste kaldı:26:
Şimdilik bu kadar canlarım.
Hepinize sevgiler...
benim tüm tabaklarım küçük canım, geçenlerde pasta tabağı aldım inan ki misafirim gelse 2 tane şey zor koyarım :)dediğim gibi bence kaçamaklarımızı yazalım
çukulata mı yedin yaz
nescafe mi içtinyaz
salep mi içtin yaz
spor yaptın mı yapmadınmı koca gün oturdunmu yaz
bunları takip etsek yeter bize... gerisi teferruat... ben porsiyonlarımıda küçülttüm... en küçük kasemde yiyiyorum her şeyi...
ne yedin bakiiiiım?O zaman benden ilk kaçamak gelsin paketlenmiş bişeybyedim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?