Araser, Lily86 ve Betüşün Diyet Günlüğü

evet ya iş yerinde zor oluyor ben de 1 aydır falan düzene girdim işte... Evde bazen yemeğim olmuyor o zaman sabah 2 tost yapıyorum zaten dilimler çok büyük değil ve ince dilimlilerden alıyorum. Birini sabah birini öğlen yiyiyorum ekmek arası bişeyler de yapabilirsin tabii seviyorsan Dediğin gibi yoğurt en güzel alternatif ıvır zıvırdan daha besleyici en azından ve tok tutucu

slogan güzel de benimseyebilsek ah ah
neyse boy 163
kilo 67
1 çocuk
yaş 30
arkadaşlar şimdi bulunduğum ortam çok tehlikeli
şehir dışına çıkan yok maraş baklavası
yok bursa kestane şekeri
yok su böreği
benim bu yeni iş yerinde işin çok zoooor :26:

bi an bulunduğum ortam tehlikeli deyince aklıma başka şeyler gelmişti neyse k, diğer yazdıklarınla rahatladım
Sen bence başlamaya niyet et, öyle şehir dışından cezbedici mamalar gelirse de o günkü genel menüne göre tadımlık yersin ve akşamına sebze-yoğurt-çorba vs hafif geçiştirirsin unutma mükemmel olmak zorunda değilsin
listemize seni de ekliyorum canım, tanıştığımıza memnun oldum

Kizlar maydanoz limon kuru deneyen varmi, hani hem yiyip hem zayiflayasim varda
Bu kurun yan etkisi olarakta tansiyon dusurebilir birde östrojen iceriyor yaziyo bilen duyan uygulayan varmi ne etsek acep:44:

Kizlar maydanoz limon kuru deneyen varmi, hani hem yiyip hem zayiflayasim varda
Bu kurun yan etkisi olarakta tansiyon dusurebilir birde östrojen iceriyor yaziyo bilen duyan uygulayan varmi ne etsek acep:44:

ben denedim ödem atmada etkili... vücutta su varsa atılmasını sağlıyor ama maydanozu tekte yesem bende aynı etkiyi yapıyor zaten...

Günaydın sevgili diyet yoldaşlarımmm
Bugün hava karanlık, sanki sabah 7.30da değil de 6da kalkmış gibiydim
Neyse işe yetiştim az kaldı geç kalıyordum haftabaşı erken gelmek önemli bizde sonraki günler çok değil de özellikle Pazartesi mecbur erkenciyiz, tam sendrom yani... :)
Neyse anacım gelelim haftasonu raporuna...
Günde 2 öğün yedim ---- hata 1
ara öğün yapmadım/yapamadım----hata 2
akşam öğünlerim bol kaçamaklı oldu----hata 3
şimdi güzel olan şey ise, sabah kahvaltılarım hep klasik, peynir-domates ya da menemen ya da patatesli yumurta tarzı oluyor
dün ev işlerinden zaman ayırıp çöp atmaya gittim eee haliyle de açtım ve pastane önünden geçerken dayanamadım ama pazara da gittim ve hep sebze aldım bu hafta niyetlendim - et yemicem, yani komşum falan getirirse yerim atmam çöpe de, kendim sebze yemekleri yapmayı planlıyorum - proteini de yumurta ve peynrden alcam bu hafta böyle denemek istiyorum
bu arada birazdan listeyi yapacağım, geçen hafta aceleyle biraz erken çıktık işten, o yuzden liste kaldı:26:
Şimdilik bu kadar canlarım.
Hepinize sevgiler...

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD="align: center"]İsim[/TD]
[TD="align: center"]Yaş[/TD]
[TD="align: center"]Boy (cm)[/TD]
[TD="align: center"]Başlangıç Kilo (kg)[/TD]
[TD="align: center"]1.Hafta
(27.12.2013)
[/TD]
[TD="align: center"]Fark[/TD]
[TD="align: center"]Hedef 1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Lily[/TD]
[TD="align: center"]27[/TD]
[TD="align: center"]155 [/TD]
[TD="align: center"]81,4[/TD]
[TD="align: center"]80,4[/TD]
[TD="align: center"]-1,0[/TD]
[TD="align: center"]75[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Areser[/TD]
[TD="align: center"]33[/TD]
[TD="align: center"]159[/TD]
[TD="align: center"]65,9[/TD]
[TD="align: center"]65,3[/TD]
[TD="align: center"]-0,6[/TD]
[TD="align: center"]60[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Betül[/TD]
[TD="align: center"]31[/TD]
[TD="align: center"]158 [/TD]
[TD="align: center"]70,6[/TD]
[TD="align: center"]70,8[/TD]
[TD="align: center"]+0,2[/TD]
[TD="align: center"]65[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yağmur[/TD]
[TD="align: center"]28[/TD]
[TD="align: center"]163 [/TD]
[TD="align: center"]65,0[/TD]
[TD="align: center"]-[/TD]
[TD="align: center"]55[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]Pamukskr[/TD]
[TD="align: center"]30[/TD]
[TD="align: center"]163 [/TD]
[TD="align: center"]67,0[/TD]
[TD="align: center"]67,0[/TD]
[TD="align: center"]60[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Betülcüm istersen bu listeyi 1. sayfaya da koyabiliriz her hafta yenileriz Yağmur bildirim yapmadı, Pamukskr de yeni katıldı o yüzden bu şekilde ekledim listeye

cısss cısss............

eline sağlık.....

Betülcüm istersen bu listeyi 1. sayfaya da koyabiliriz her hafta yenileriz Yağmur bildirim yapmadı, Pamukskr de yeni katıldı o yüzden bu şekilde ekledim listeye

ekledim bile....

Bu gün çok yoğun pek takılamıcam..

hafta sonu kaçamak yapmadım... sıkıntı yok... cumaya kadar hedefim 69 küsurlara gelmek......

Betülcüğüm,
ilk sayfaya eklemen süper olmuş güzel görünüyor
haftasonu cidden cısss yaptım ama bugün eski düzene devam
sen de müsait oldun mu yaz olur mu?

Ahhh canım benimde hafta sonu hatalarda geçti zaten moralimin çöküktüm diğer tonikte anlattım konuyu o yüzden ne yedim ne ettim bilmiyorum.

günaydın beybiler

yediğim şeyler hep aynı her gün yazmak istemiyorum... genel uyduğum menü.......

sabah peynir zeytin varsa yeşillik madanoz bazı günler yumurta
öğlen yoğurt yanına yeşillik bazen etimek bazen tb ekmeği 1 dilim
akşam sebze yemeği artık ne yaptıysam bazende baklagil.... (yeşil mercimek özellikle çok faydalıymış... ebru şallıda şeyda coşkunda ender saraçta üstüne basa basa söyledi)
bazen aralarda yeşil elma yiyiyorum... her zaman canım istemeyebiliyor o zamanda yemiyorum :)

kaçamak yaparsam onu yazarım ben.... asıl önemli olan takip edilmesi gereken onlar....

dünde kaçamak yapmadım yani asitli içecek herhangi bir tatlı çeşidi hamur işi paketlenmiş bir ürün yemedim....
sporumuda hem akşam hem sabah yaptım. 40 bacak hareketi 20 squart mekik çekmedim zıpladım bu sefer :)

hadi ben kaçtım işler beni bekler beybiler....

Günaydın diyet yoldaşlarım
Ben bugün geç kalktım daha doğrusu üşümekten kalkamadım:18: Sonra alelacele hazırlandım çıktım geldim işe dün mesai bitimine 15dk kala gelen işlerin bitmesi gerekiyormuş, benim normalde 1 haftada yapacağım işi ben dün akşam yarım saat bugun 45 dk uğraşarak 1,5 saat gibi bir sürede bitirdim ama sabah mahmurluğunda hiç kolay olmadı
Kahveltımı şimdi yaptım - her zamanki gibi tost :)
Betülcüm dediğin gibi menüler bende de fiks - şimdi inan ki hiç içimden yazmak gelmemişti sen de öyle deyince ben de yazmayayım bari - benim menüleri biliosunuz nasılsa
Aresercim neye moralin bozuldu bilmiyorum diğer konuya da bakarım her ne ise canını sıkan umarım bir an önce düzelir

dediğim gibi bence kaçamaklarımızı yazalım
çukulata mı yedin yaz
nescafe mi içtinyaz
salep mi içtin yaz

spor yaptın mı yapmadınmı koca gün oturdunmu yaz

bunları takip etsek yeter bize... gerisi teferruat... ben porsiyonlarımıda küçülttüm... en küçük kasemde yiyiyorum her şeyi...

benim tüm tabaklarım küçük canım, geçenlerde pasta tabağı aldım inan ki misafirim gelse 2 tane şey zor koyarım :)
bu arada biraz önce 1 şekerli neskafe içtim

bu arada neden neskafeyi yazıon sonuçta diyete engel bişey değil diye biliyorum:44: (bu arada pek neskafe içmem ama o kadar yoğunum ki dikkatimi toplamam lazımdı)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…