Dün menümü yazmamıştım onu yazayım hemen
Sabah - 08:30
- 2 dilim çavdar ekmeği+beyaz peynirle yapılmış tost
- Çay
Ara - 10:40
- 1 pkt kakaolu süt ( sütü yarım yağlı pktte öyle yazıyor)
Öğle - 12:30
- 1 dilim çavdar ekmeği
- 3 küçük köfte
- 1 domates
- 150ml ayran
Ara - 15:00
- 1 fincan böğürtlenli meyve çayı
- 3 Etiform kraker
Akşam - 17:50
- 500g çilekli yoğurt (hepsini yedim valla)
- 2-3 yk K-flakes
Su - 1,5 lt
Spor - 25dk
- 21 dk leslie 1 mil
- 25*2 yana bacak hareketi
- 10*2 arkaya doğru bacak hareketi
Başlangıç için iyi sanırım
Bu önümüzdeki bir hafta, 1 mille devam etmeyi düşünüyorum yani günlük sporum 20-30dk olacak - zamanla arttırırım diyorum
Günaydın canlarımmmmmm
Hepinize öncelikle hayırlı Cumalar...
İlk bildirim benden gelsin diyecektim aslında ama Betül dükkanı erken açmış
Şimdi gelelim mevzumuza...
Bildirim : 80,4 kg
Tabii kıyafetsiz... Ama kıyafetli halim 81 falan yani aslında 1 değil yarım kg vermişim... Ama olsun az olsun temiz olsun dimi
Günaydın beybiler,
Çok artı görmedim kendimi çok şükür... 70.8 kg yiim :) ohh bee...
Eki Görüntüle 910082
oldu!!!ben artılarda çıkıcaam kiii :)) gelmesem mi yarın acaba :))
Öncelikle hoşgeldin, üzme kendini boş şeylere inan değmiyor maalesef...betüşcüm 1 verip 2 almak dönemi bitti artıkın
ablamdan çok hakaret yedim dün neyse
yeni hayat sloganım paşlaşmak istiyorum
başlamak için mükemmel olmak zorunda değilsin
mükemmel olmak için ;
başlamak zorundasın
nasıl
bu arada 1,5 aydır hayatım baya değişti işten ayrılmak zorunda kaldım
yeni işimde çok bıcır kıs var yani yazın kıskançlıktan kudurmamak için şimdiden başlamam lazım.
Kızlar yarın bende artı larda çıkacağım heralde regli olmak üzereyim
Lily86, cok sagol tatlim guzel dusuncelerin icin :)
Cok istiyorum bende bir an once bu kilolardan kurtulmayi.
Sizin nasil gidiyor kizlar :)
Günaydın beybiler,
Çok artı görmedim kendimi çok şükür... 70.8 kg yiim :) ohh bee...
Eki Görüntüle 910082
hakkaten yalama oldu yaaaaaavalla ben ha bire 64 lere kadar inip bu tabi aylarımı alıyo sonra cart diye 72 - 73 lere çıkıp duruyorum... Allah sonumu hayır etsin yalama oldum valla... istikrar yok şımarıyorum hemen aaa kilo vermişsin lafını duyunca.... halbuki bana 64 bile çok boy yok çünküü... hadi ödül vereyim kendime amaaan bi tane daha sonra puffff 70.... ödül mödül yok gari.... yimeyin garii.... ödülüm kıyafet olucak bundan sonra...
oh oh süper süperrrrrGunayyyydınlarrr
Kilo bildirimim
Geçen hafta : 65.900
Bu hafta : 65.300
Ayyy cok sevindirik oldum hemi de regl dönemi öncesi - lerdeyim .....
canım aslında kışın bile 2-2.5 lt içen biriyimdir ben ama son zamanlarda dikkat ettim 1 lt bile içmiyormuşum, dün de 1,5ltye tamamlamaya çalıştım yani şimdilik 1,5lt hedeffffLilycim cim menü harika spor da yapılmış bi yarım litre su içseydin tam olacakmış o da nazar boncuğun olsun...
ben genelde üzerimde kıyafetle tartılıyorum çok hafif şeyler de değiller hani...Ben kıyafetle tartıldım gerçi cok hafif seyler vardı üstümde neyse canım azar azar verelim ama kalıcı olsun hızlı verip sonra almaktansa yavaş yavaş daha iyi...
Günaydın canlarımmmmmm
Hepinize öncelikle hayırlı Cumalar...
İlk bildirim benden gelsin diyecektim aslında ama Betül dükkanı erken açmış
Şimdi gelelim mevzumuza...
Bildirim : 80,4 kg
Tabii kıyafetsiz... Ama kıyafetli halim 81 falan yani aslında 1 değil yarım kg vermişim... Ama olsun az olsun temiz olsun dimi
Dün menümü yazmamıştım onu yazayım hemen
Sabah - 08:30
- 2 dilim çavdar ekmeği+beyaz peynirle yapılmış tost
- Çay
Ara - 10:40
- 1 pkt kakaolu süt ( sütü yarım yağlı pktte öyle yazıyor)
Öğle - 12:30
- 1 dilim çavdar ekmeği
- 3 küçük köfte
- 1 domates
- 150ml ayran
Ara - 15:00
- 1 fincan böğürtlenli meyve çayı
- 3 Etiform kraker
Akşam - 17:50
- 500g çilekli yoğurt (hepsini yedim valla)
- 2-3 yk K-flakes
Su - 1,5 lt
Spor - 25dk
- 21 dk leslie 1 mil
- 25*2 yana bacak hareketi
- 10*2 arkaya doğru bacak hareketi
Başlangıç için iyi sanırım
Bu önümüzdeki bir hafta, 1 mille devam etmeyi düşünüyorum yani günlük sporum 20-30dk olacak - zamanla arttırırım diyorum
Evet cok + da değilsin ama haftaya vereceğin kilodan 200 gr eksik saycam haberin olsun...,,
+200g pek iyi sayılmasa da sen kendi tahminine göre iyi diyorsun hadi bakalım daha motive olup eksilere düşme vakti artık
hakkaten yalama oldu yaaaaaaokurken güldüm ama haklısın yani, vücut alıştı al ver al ver yapmaya...
Kızlar Betüle söylediğim sey hepimiz için geçerli olsun mu? Kemerleri gevsek bırakmayız boylelıkle nasıl olur eğer bir hafta artı da çıkarsak diğer haftadan düşülsün nasıl olur sizce?
Kız ben de 81,9u gördüm yok artık yaaa bu hafta tartıda artıları görecez galiba dediydim
kız ben hafta içi 73.9 u gördüm tartıda o yüzden +200 e kurban olayım ben...... davul gidibydim....
Betüşşşş....
Tatlı krizini yenmene sevindim
Menün de güzel ama sanki biraz az mı ne?:44:
Öğünlerinde yediklerini çoğaltmalısın bence, hani et, çorba sebze yoğurt salata vs... hepsinden olsa belki metabolizmanı hızlandırır ne dersin?
anladım kuzum sen kendini zaten biliyorsun - sen doyuyorsan mesela yokben kendimce takılıyorum... yapabildiğim bu... hem çorba sebze yoğurt salata vs.. var zaten.... bence yeterli... et hafta sonları alıyorum... her gün et alacak kadar zengin değilim.... ebru gündeşe mi benziyorum ordan :)))
anladım kuzum sen kendini zaten biliyorsun - sen doyuyorsan mesela yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?