Araser, Lily86 ve Betüşün Diyet Günlüğü

Günaydın canlarımmmmmm
Hepinize öncelikle hayırlı Cumalar...
İlk bildirim benden gelsin diyecektim aslında ama Betül dükkanı erken açmış
Şimdi gelelim mevzumuza...

Bildirim : 80,4 kg

Tabii kıyafetsiz... Ama kıyafetli halim 81 falan yani aslında 1 değil yarım kg vermişim... Ama olsun az olsun temiz olsun dimi

Dün menümü yazmamıştım onu yazayım hemen

Sabah - 08:30
- 2 dilim çavdar ekmeği+beyaz peynirle yapılmış tost
- Çay

Ara - 10:40
- 1 pkt kakaolu süt ( sütü yarım yağlı pktte öyle yazıyor)

Öğle - 12:30
- 1 dilim çavdar ekmeği
- 3 küçük köfte
- 1 domates
- 150ml ayran

Ara - 15:00
- 1 fincan böğürtlenli meyve çayı
- 3 Etiform kraker

Akşam - 17:50
- 500g çilekli yoğurt (hepsini yedim valla)
- 2-3 yk K-flakes

Su - 1,5 lt
Spor - 25dk
- 21 dk leslie 1 mil
- 25*2 yana bacak hareketi
- 10*2 arkaya doğru bacak hareketi

Başlangıç için iyi sanırım
Bu önümüzdeki bir hafta, 1 mille devam etmeyi düşünüyorum yani günlük sporum 20-30dk olacak - zamanla arttırırım diyorum

Gunayyyydınlarrr

Kilo bildirimim

Geçen hafta : 65.900

Bu hafta : 65.300

Ayyy cok sevindirik oldum hemi de regl dönemi öncesi - lerdeyim .....

Lilycim cim menü harika spor da yapılmış bi yarım litre su içseydin tam olacakmış o da nazar boncuğun olsun...

Ben kıyafetle tartıldım gerçi cok hafif seyler vardı üstümde neyse canım azar azar verelim ama kalıcı olsun hızlı verip sonra almaktansa yavaş yavaş daha iyi...

ben artılarda çıkıcaam kiii :)) gelmesem mi yarın acaba :))
oldu!!! bundan sonra gelmeme lüksünüz yok canımcım, konu sahibi sensin Öncelikle hoşgeldin, üzme kendini boş şeylere inan değmiyor maalesef...
Bu arada sloganını beğendim
" Başlamak için mükemmel olmak zorunda değilsin; mükemmel olmak için, başlamak zorundasın!"
Bunu en kısa zamanda kendi hayatımda da kullanacağım canım
Benim sloganlarım da var ama onu başka zaman paylaşayım
Hadi kilonu boyunu yaşını hedefini yaz sen de bizle devam et
Kızlar yarın bende artı larda çıkacağım heralde regli olmak üzereyim

Bu regl olayı zaten sırf ödem tutma dönemi mübarek
Ben de dün kendimi balon gibi hissediyordum ön belirtiler işte...
Bu dönemi en hafif zararla atlatma yöntemi, bol su içip tuzu azaltmak ya da kesmek, bi de egzersiz...
Münün güzel aslında, yediğin gofret de yeşilçay eşliğinde yenilmiş sanırım o zararlı etkiyi nötrlemiştir.

Lily86, cok sagol tatlim guzel dusuncelerin icin :)

Cok istiyorum bende bir an once bu kilolardan kurtulmayi.

Sizin nasil gidiyor kizlar :)

Rica ederim canım benimmmm
Her zaman gel yaz paylaş biz buradayız
Eminim kısa sürede hayallerine kavuşacaksın
Günaydın beybiler,

Çok artı görmedim kendimi çok şükür... 70.8 kg yiim :) ohh bee...

Eki Görüntüle 910082

+200g pek iyi sayılmasa da sen kendi tahminine göre iyi diyorsun hadi bakalım daha motive olup eksilere düşme vakti artık
hakkaten yalama oldu yaaaaaa okurken güldüm ama haklısın yani, vücut alıştı al ver al ver yapmaya...

Gunayyyydınlarrr

Kilo bildirimim

Geçen hafta : 65.900

Bu hafta : 65.300

Ayyy cok sevindirik oldum hemi de regl dönemi öncesi - lerdeyim .....
oh oh süper süperrrrr
Lilycim cim menü harika spor da yapılmış bi yarım litre su içseydin tam olacakmış o da nazar boncuğun olsun...
canım aslında kışın bile 2-2.5 lt içen biriyimdir ben ama son zamanlarda dikkat ettim 1 lt bile içmiyormuşum, dün de 1,5ltye tamamlamaya çalıştım yani şimdilik 1,5lt hedeffff Şimdi herşeyi 4-4lük yapamıyoruz malum, bazı şeyleri zamanla düzelteceğiz ben de bu su olayını ihmal ettiğimi farkettm mesela...

Ben kıyafetle tartıldım gerçi cok hafif seyler vardı üstümde neyse canım azar azar verelim ama kalıcı olsun hızlı verip sonra almaktansa yavaş yavaş daha iyi...
ben genelde üzerimde kıyafetle tartılıyorum çok hafif şeyler de değiller hani...

Kızlar Betüle söylediğim sey hepimiz için geçerli olsun mu? Kemerleri gevsek bırakmayız boylelıkle nasıl olur eğer bir hafta artı da çıkarsak diğer haftadan düşülsün nasıl olur sizce?

tebrikleer beybiii....

bravo iyi gidiyosun...

Evet cok + da değilsin ama haftaya vereceğin kilodan 200 gr eksik saycam haberin olsun...,,

tebrikler beybii.... sende vermişin bi ben kalmışım ehee.... o mantıklı gelmedi bana... sen bilirsin tabiki, ben kendi verdiğime bakarım....

kız ben hafta içi 73.9 u gördüm tartıda o yüzden +200 e kurban olayım ben...... davul gidibydim....

Kızlar Betüle söylediğim sey hepimiz için geçerli olsun mu? Kemerleri gevsek bırakmayız boylelıkle nasıl olur eğer bir hafta artı da çıkarsak diğer haftadan düşülsün nasıl olur sizce?

Tabii öyle olmalı zaten... Benim diyetisyen de tartıda biraz artış olduğunda bana borçlusun diyordu Aynı yöntemi burada da uyarlamak iyi olur
Ben dün akşam kırtasiyeden fon karton aldım lila renkte Şu küçük odadaki kolilerin birinde de renkli kağıtlarım olacaktı onları haftasonu bi karıştırıp bulabilirsem kendime hedefler çizeceğim Betülcüğümün dediği gibi... Ama öyle birkaç aylık değil, yaza kadar... Yani kendimce istediğim kiloya ulaşmak için zaman hedefi de koyacağım böylelikle hem motive olurum hem de işi sıkı tutarım diye düşünüyorum nasıl sizce?

kız ben hafta içi 73.9 u gördüm tartıda o yüzden +200 e kurban olayım ben...... davul gidibydim....
Kız ben de 81,9u gördüm yok artık yaaa bu hafta tartıda artıları görecez galiba dediydim
Olabiliyor yaaa - ben aslında 0-500g arası oynamaları normal görüyorum yani geçen haftadan 200g fazla çıkmışsın bu ödem bile olabilir sonuç olarak aynısın bence
Motivasyonumuzu bozmak yok

bir tatlı krizi geldiii sormayın gitsin.... ommm tatlı diye birşey yoktur... onlar zehir ommmm.... hadi canım tatlı istemiyosundur sana öyle gelmiştir ommmm..... az evvel bakkala bir koşu gidesim geldi gideydim sonum kötüydü.......... nayıırr nolamaz... yok tatlı....

bunuda atlattık :)) yoğurt yedim tatlı niyetine.... yanınada kraker sebzeli kraker... bu da öğlen menüm

ara 1 elma
sonraki ara 1 elma

akşam pırasa + çorba biticek bu gün...
ve boolll salata......

yarına karnıbahar var.... dukan usulü karnıbaharlı bişiler yaparım...

Önümüzdeki haftaya hedefim 69u görmek... bakalım görebilcem mii....

Betüşşşş....
Tatlı krizini yenmene sevindim
Menün de güzel ama sanki biraz az mı ne?:44:
Öğünlerinde yediklerini çoğaltmalısın bence, hani et, çorba sebze yoğurt salata vs... hepsinden olsa belki metabolizmanı hızlandırır ne dersin?

ben kendimce takılıyorum... yapabildiğim bu... hem çorba sebze yoğurt salata vs.. var zaten.... bence yeterli... et hafta sonları alıyorum... her gün et alacak kadar zengin değilim.... ebru gündeşe mi benziyorum ordan :)))

anladım kuzum sen kendini zaten biliyorsun - sen doyuyorsan mesela yok

anladım kuzum sen kendini zaten biliyorsun - sen doyuyorsan mesela yok

iş yerine yemek getiremiiyorum malesef... lokantada beni aşar... yoğurt moğurt öğleni geçiştirmek en güzeli... eskiden aburcuburdu şimdi yoğurt falan iyi yani... sıkıntı olmaz... elmam falan evden getiriyorum...evde yemeğimi yapıyom zaten sabah akşam güzel yiyiyorum akşamlarıda abartmıyorum artık....7 de kesiyorum maksimum 8 de yemek olayını kapatıyorum... şimdilik bunu yapsam bana yeter bence...vermesemde olur almıyayımda :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…