Araser, Lily86 ve Betüşün Diyet Günlüğü

günaydınnn
kıslar arkadaş hafta sonu çanakkaleye gitti
gelirken peynir helvası getirmiş çok ısrar etti.
bende bari kaahvaltı da olsun da gün içinde erisin dedim bir parça aldım.
ama günün en iyi saati öle değilmi.

Canım tabii ki de eğer ki canın çok çektiyse nefis körleyecek kadar tadarsın tabii çok canın istiyorsa - aslında diyet yapmak herşey yasak demek değil inan ki ben Dyt. Serap Orak'ın bloğuna baktıkça yok artık ben bunun yarısını bile yemem diyorum ama herşeyden yediği halde incecik vücuda sahip biri. Tamam bu işi biliyor mesleği sonuçta ama aynı zamanda şunu da gösteriyor ki diyet yapmak yasaklar topluluğu demek değil

betüş nerelerdesin tatlım bi ses versen

kimse uğramıyor herkez diyeti bozdu galiba
kısssslar merak ettim sizi

kızlar bu aralar benim motivasyon sıfır ha komple salmadım ama çayın yanında bişeyler yiyorum kilom aynı ne aldım ne verdim - kendimi gaza getirmem lazım

kızlar bu aralar benim motivasyon sıfır ha komple salmadım ama çayın yanında bişeyler yiyorum kilom aynı ne aldım ne verdim - kendimi gaza getirmem lazım

hemen bir ajanda alıyorsun gün gün ne yedin
önüne ne geldide yemedin kalorileri ile yaz bak 3 gün çok değil tablo seni nasıl motive ediyor.
ben öle yapıyorum. süper valla tavsiye ederim şekerim.

önüne ne geldide yemedin kalorileri ile yaz bak 3 gün çok değil tablo seni nasıl motive ediyor.

Guzel fikir vallaa bide bunu deniyelim liliynin dediği gibi benimde motivasyon ikindiden sonra bozuluyor dengelemeye çalışıyorum ama tam bir diyet yapamıyorum nedense.....

canım bunu zaten önceden düşündüm biliyor musun :)))
geçen gün sanırım pazartesiydi baktım motivasyon sıfır, eve giderken kırtasiyeye uğrayıp kalın ciltli, spiralli güzel bir ajanda tarzı defter aldım - daha önce de böyle yazardım deftere ama bu sefer eski defterden devam etmek yerine yeni bir başlangıç yapayım ne yedim kaç kaloriydi, kaçamak yaptığımda neden yaptım sonrasında ne hissettim vs vs... yani hem bu zayıflama işinin psikolojisini hem de yaptıklarımı yazdığım bir defter olsun istedim ama henüz bişey yazmadım - dün düşündüm dedim cuma bildirim günü ya ondan sonra yazmaya başlayayım
daha önceleri taaa ilk kilo almaya başladığımdan beri deftere yazıyordum evdeyken kontrolü bırakmıştım yazmıyordum kiloların çoğunu da öyle aldım zaten evde benim şu an 2 tane defterim var 3 de olabilir emin değilim - 2011den beri başlayıp yazdıklarım
bu sayede ancak kilomu koruyabildim ama yepyeni bir başlangıç yapmayı düşünüyorum bu yeni güzel ciltli defterimle...
önerin için de teşekkürler

benim çok denemem oldu ancak hiç başaramadım. taki 31 aralık 2013 yılbaşı gecesi kalabalığın içinde bir ses o diyette diyene kadar çok incindim tatlı boğazıma dizildi ve 02 ocak günü işe geldiğimde 2014 ün benim için başlangıç olmasını diledim.
şu ana kadar her şey güzel gidiyor belki henüz kilo veremedim ama bu yöntem beni motive etti herşeyi görebiliyorum.
yapın 2014 bizim için güzel bir yıl olsun yaza 4 ay var rahat rahat veririz kahmaya gerek yok.

ben de 2014e yeni girmişken salmamaya çalışıyorum hatta yol yakınken işi sıkı tutmakta yarar var aslında... inşallah deftere de yazacağım - hatta bugünkü menümü yazayım bari yarın da kilomu falan yazarım zaten bugun de evden yemeğimi getirdim akşama ıvır zıvır yemezsem günü güzel kapatırım diye umuyorum kararlar ertelendikçe yapılması zorlaşıyor bugün başlıyorum yazmaya o zaman
bu arada ben de genelde herşeyden çok yemem dikkat etmeye çalışırım- bu sefer de hemen diyette misin derler hayır diyette değilim canım istemiyor derim çünkü diyetteyim dediğinde millet lokmalarını sayıyor hani diyetteydin diyor mesela diyelim tatlı yediğinde... sanki diyet=yasak gibi algılanıyor aslında öyle değil, önemli olan sağlıklı beslenmeyi hayat tarzı haline getirmek yoksa tabii insanız arada tatlı da yenir pasta da... yeter ki kaldığımız yerden devam edebilelim

güzel karar bugün başla diyecektim sen söledin zararın neresinden dönsen kardır.

güzel karar bugün başla diyecektim sen söledin zararın neresinden dönsen kardır.

aynen öyle hem erteleme demek boşvermeye meyletmek demek, o yüzden karar verildiğinde uygulamak daha doğru geldi - tamam bu akşam yediğim içtiğim psikolojim artık ne varsa hepsini yazacağım ertelemeyeceğim teşekkür ederim beni motive ettiğin için

niye buradayız tatlım

Aaaa ne buldum!

Ay ben bu isimleri bir yerden hatırlıyorum.
Aresercim naber nasılsın? :) Funda ben, 5. takımdan...

btlbetul ve lily86'yı da bir yerlerden hatırlıyorum ama nerden?
Kolay gelsin kızlar. Günlüğünüzü ekmeyin. Birden fazla kişiye ait olan günlüklerde her bırakan diğerlerinin isteğini düşürüyor çünkü... Gün aşırı da olsa gelin yazın. Umarım hedefinize en kısa zamanda ulaşırsınız.

Aramıza hoşgeldin Funda
Ben seni ilk defa görüyorum - Betül'ün de günlüğü vardı daha önce benim de vardı ayrıca ben bi ara diyet bölümü editörüydüm belki oradan hatırlıyorsundur
Dediğin gibi yazdıkça mot,ve oluyoruz yanlışımızı görüyoruz yazmayınca heves falan kalmıyor

Öyle oluyor gerçekten. Ben de bir arkadaşımla günlüğe başlamıştım ama o bırakınca bende de heves kalmamıştı, ben de bırakmıştım maalesef... Sonra da döndüm kendi günlüğümü açtım. Oraya da birkaç hafta önce 3. dönüşümü yaptım. Artık bu defa bırakmayacağım umarım. Siz de bırakmayın, takip edeceğim sizi... :)

ben o gitgelleri kaç kez yaptım Allah bilir...
bu arada günlüklerde diyet günlüğünü aradım ama ilk 3 sayfada bulamadım:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…