Araser, Lily86 ve Betüşün Diyet Günlüğü

okudum canım spor salonu sana yaramamış
bu arada gerçekten istikrarlı bir şekilde yapsak ve devam etsek, yaza çok fit oluruz

5 kilo bile bizim moralimizi düzeltir... benim bir tane pantalonum var almıyorum inatla... zayıflayınca alıcam diye... iki taneydi biri düşünce yırtıldı... forma gibi bunu giyiyorum yıkayıp yıkayıp.... almak gelmiyor içimden... palto almadım kaç senedir hep zayıflayınca alırım diye diye... birde kilo aldım üstüne artık ppaltonun önüde kapanmıyor :)))))

hadi yapalım yaaaa.... bu kez olsun artık....

bi zayıflıyayım kendime neler alcam ben amanda aman.... gaza getireyim biraz kendimi :)) koca yaz koca mm lerimi saklamak için üzerimde yelekle dolaştım.... bıktım kendimden .... ayyyy btün kinimi kusuverdim bak.... yarama basmışın bak....

Ya valla ben de kıyafet almıyorum kendime pek...
En son bir tane uzun hırka aldım pazardan o da geniş, basenleri örtsün diye...
Bir pantalon bir de eteğim var 1 haftaya yayıyorum valla aynı sen gibi... Dönüşümlü giyiyorum
Zayıflayıncaya saklıyorum kendimi

Şimdiden menümü yazayım da sonra yoğunluktan unutuyorum:44:

Sabah - 08:15
- 2 dilim çavdar ekmeği+beyaz peynir ve salçayla yapılmış yağsız tos
- çay

Ara - 09:30 - 1 bitter+1 sütlü çiçek çikolata (buklet çikolata - 2 gündür arkadaş ikram ediyor bitene kadar getirecek heralde dedim ondan iki tane aldım:26:)

Ara - 11:20 - 4 adet gün kurusu kayısı

Öğle - 13:15 (çarşıdaki işlerimi hallettim öğle arasında)
- 1 tabak patates salatası (1 yk z.yağı+sirke+bol yeşillikli)
- 1 yk kadar yoğurt - (iş yerinde kalan yoğurdu döktüm üstüne)

Ara - 16:15
- 3 Etiform diyet kraker
- 1 fincan yeşil çay - hala içiyorum

Akşam - 18:00-19:00 civarı
- bilmiyorum

Su - 1 lt oldu 2ye tamamlarım inşallah
Spor - niyetim 20-30dk spor yapmak başlangıç için iyi sanırım

ne giysem yakıştıramıyorum kendime nsdıl slsyım ki bir şey.... giriyom kabine bi bakıyom ööğğkkk.... benimle aynı kilolarda başka bayanlarda beğeniyorum kilolu evet ama şıkır şıkır olmuş diyorum ama kendime bakınca bir fil görüyorum.... hele bu sabah işe gelmek istemedim.... saçım bile kafama yakışmıyo zayıf olsam ne güzel durcak halbuki ama şşişkoyum saçlarım sarkmıyo ki aşağı omuz bölgemde öbek oluşturuyo.... böhöhöhöööööö.....

senin de saçlar kıvırcıktı değil mi?
Kuzum bu arada kendini kötü hissedip de kötüleme...
Tamam kilon var ama verilemeyecek kadar çok değil hele ki ben burada birinin günlüğünü okudum o kadar motive olmuş ki kilosunu dert edinmek yerine ben vereceğim diyor
pozitif düşünelimmmm hommmmmmmmmmm--- meditasyon mod on

Bu arada okuduğum günlük Bensu_Zayıflıyor isimli arkadaş... Cidden azmetmiş ve 10 günde 3 kg vermiş tabii kilosu bizden birazcık fazla olduğundan öyle ama olsun bizim yerimizde olsa 1kg falan vermişti yani
Tebrik ediyorum kendisini maşallah

Ben şimdi kendime hedef koyuyorum şubata kadar 68 in altına düşücem....67.9999 bile olur... Amacım bu..... Bunuda eve gidicem duvarıma yazıcam naa bölle kocaman kocaman.... altınada hemen bir çizelge takıcam hergün kaç hokkayım sporumu yaptım mı kaçamak yaptım mı yazıcam.... Olay budur....

Hadi sende hedef koy 1 şubatta şu kilo da olucam de....

teşekkür ederim ziyaretiniz için kızlar :)

umarım her şey yolundadır..

azcık fazlanız var zaten çabucak verirsiniz siz onları

biz daha çok alma eğilimndeki tipleriz :)) Ama mücadelemiz devam edicek.... Birbirimizi yoklayalım dürtelim..... komşu komşunun dürtüklemesine muhtaçtır nede olsa :))

Şu an karnım zil çalıyo... susmasını bekliyorum eve gidince yicem çocuğum susss acık....

Süper süper süper

İyi geceler kızlar dun cok yorulmuştum erkenden yattım menü yazamadım gerçi cok iyi bir menü çıkaramadım ustalarla ugrasmaktan ama yazıyorum

Sabah : 2 dilim buğday ekmegi, peynir, 2 tane zeytin, 2 cay kaşığı ayva reçeli sekersiz cay

Öğlen : 1 lahmacun ( ustalara söyledim o yüzden bende yıyıverdim) sekersiz cay

Aksam : bişey yemedim çünkü öğleni geç yemiştim

Gece : yarım armut, yarım portakal

Bol su

Bugun ku menum

Sabah : 3 dilim kızarmış ekmek, peynir zeytin, sekersiz cay

Öğlen : 1 dilim bugday ekmege dereotlu labne peynir üstünede kırmızı biber sosu sürüp yedim 1 kupa sekersiz sutlu nescafe

Aksam : kayınvalidemdeydim yemekte 1 kepçe çorba, yarım tabak karnı bahar yemegi ik üç kasık yogurt iki dilim ekmek

Kızlar midemde bir ağrı var anlatamam bulantı desem bulantı değil ağrı desem ağrı değil anlamadım karnım tok ama hiç yemek yememiş gibi midem cok fenayım.... İnsallah geçer....

Offf kızlar yaa napcam ben yaaa amaaannnn nedir bu kilo derdi neden hep aklımız bir davete veya bir yere giderken geliyor eşim bu aksam söyledi cuma aksamı şirketin yılbaşı partisi varmış eşler de katılıyor şık, güzel ve zarif olamalıyım bugun bir kaç kıyafet baktım ama hiç bür şey yakışmıyor sanki......sizde bu konudan bugun dert yazmışsınız ben yokken....... napcam ben şimdi 2 gun var, bi de tam adet dönenim yaklaşıyor onun şişkinliği var göbeğim göğüslerim davul gibi ağlamak istiyorum

geçmiş olsuun....

yapçak bişi yok olabildiğince iyi giyin... ve etrafta başka kiloluların olması için dua et :))

Hadi sende hedef koy 1 şubatta şu kilo da olucam de....
Valla aslında hedef koymak ve bu hedefin ulaşılabilir, küçük hedef olması, insanı motive eder - ben de yapayım kız valla iyi akıl ettin

teşekkür ederim ziyaretiniz için kızlar :)

umarım her şey yolundadır..

azcık fazlanız var zaten çabucak verirsiniz siz onları
Hoşgeldin Bensu
Topiğini baştan sona okudum azmine hayran kaldım, takibimdesin
biz de her zaman bekleriz

biz daha çok alma eğilimndeki tipleriz :)) Ama mücadelemiz devam edicek.... Birbirimizi yoklayalım dürtelim..... komşu komşunun dürtüklemesine muhtaçtır nede olsa :))
Allah iyiliğni versin emi
En klasik yöntem: siyah giy... 2 gün içinde bulunabilecek en kestirme çözüm bu:44:

Son düzenleme:

Canım menülerin güzel aslında sadece ilk menünde biraz öğün atlamışsın o kadar... Bence lahmacun da yenebilir yanına ayran ve yeşillik-domatesle süper bir öğün olur en önemli şey aslında ölçü...
Dünkü menün de güzel, sende gördüğüm tek eksik ara öğün...

Akşam - 18:00
- 1 orta boy patatesten yaptığım patatesli yumurta (üstüne birkaç dal maydanoz ekledim ödem atsın diye...)
- 1 çay bardağı ayran
- 1 dl tam buğday ekmeği (çavdar ekmeği alınca garibim köşede kalmış onu yedim)

Ara - 20:00
- 1 avuç fıstık
- 3-5 tane ceviz

Su - 1,5 lt anca olmuştur
Spor- yapmadım yaaaaa

Bilançom:
8 ekmek+1 et+1 süt+5 yağ+1 meyve
=1200kcal...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…