okudum canım spor salonu sana yaramamış
bu arada gerçekten istikrarlı bir şekilde yapsak ve devam etsek, yaza çok fit oluruz
Ya valla ben de kıyafet almıyorum kendime pek...
En son bir tane uzun hırka aldım pazardan o da geniş, basenleri örtsün diye...
Bir pantalon bir de eteğim var 1 haftaya yayıyorum valla aynı sen gibi... Dönüşümlü giyiyorum
Zayıflayıncaya saklıyorum kendimi
senin de saçlar kıvırcıktı değil mi?ne giysem yakıştıramıyorum kendime nsdıl slsyım ki bir şey.... giriyom kabine bi bakıyom ööğğkkk.... benimle aynı kilolarda başka bayanlarda beğeniyorum kilolu evet ama şıkır şıkır olmuş diyorum ama kendime bakınca bir fil görüyorum.... hele bu sabah işe gelmek istemedim.... saçım bile kafama yakışmıyo zayıf olsam ne güzel durcak halbuki ama şşişkoyum saçlarım sarkmıyo ki aşağı omuz bölgemde öbek oluşturuyo.... böhöhöhöööööö.....
teşekkür ederim ziyaretiniz için kızlar :)
umarım her şey yolundadır..
azcık fazlanız var zaten çabucak verirsiniz siz onları
Şimdiden menümü yazayım da sonra yoğunluktan unutuyorum:44:
Sabah - 08:15
- 2 dilim çavdar ekmeği+beyaz peynir ve salçayla yapılmış yağsız tos
- çay
Ara -09:30 - 1 bitter+1 sütlü çiçek çikolata (buklet çikolata - 2 gündür arkadaş ikram ediyor bitene kadar getirecek heralde dedim ondan iki tane aldım:26:)
Ara - 11:20 - 4 adet gün kurusu kayısı
Öğle - 13:15 (çarşıdaki işlerimi hallettim öğle arasında)
- 1 tabak patates salatası (1 yk z.yağı+sirke+bol yeşillikli)
- 1 yk kadar yoğurt - (iş yerinde kalan yoğurdu döktüm üstüne)
Ara - 16:15
- 3 Etiform diyet kraker
- 1 fincan yeşil çay - hala içiyorum
Akşam - 18:00-19:00 civarı
- bilmiyorum
Su - 1 lt oldu 2ye tamamlarım inşallah
Spor - niyetim 20-30dk spor yapmak başlangıç için iyi sanırım
İyi geceler kızlar dun cok yorulmuştum erkenden yattım menü yazamadım gerçi cok iyi bir menü çıkaramadım ustalarla ugrasmaktan ama yazıyorum
Sabah : 2 dilim buğday ekmegi, peynir, 2 tane zeytin, 2 cay kaşığı ayva reçeli sekersiz cay
Öğlen : 1 lahmacun ( ustalara söyledim o yüzden bende yıyıverdim) sekersiz cay
Aksam : bişey yemedim çünkü öğleni geç yemiştim
Gece : yarım armut, yarım portakal
Bol su
Bugun ku menum
Sabah : 3 dilim kızarmış ekmek, peynir zeytin, sekersiz cay
Öğlen : 1 dilim bugday ekmege dereotlu labne peynir üstünede kırmızı biber sosu sürüp yedim 1 kupa sekersiz sutlu nescafe
Aksam : kayınvalidemdeydim yemekte 1 kepçe çorba, yarım tabak karnı bahar yemegi ik üç kasık yogurt iki dilim ekmek
Kızlar midemde bir ağrı var anlatamam bulantı desem bulantı değil ağrı desem ağrı değil anlamadım karnım tok ama hiç yemek yememiş gibi midem cok fenayım.... İnsallah geçer....
Offf kızlar yaa napcam ben yaaa amaaannnn nedir bu kilo derdi neden hep aklımız bir davete veya bir yere giderken geliyor eşim bu aksam söyledi cuma aksamı şirketin yılbaşı partisi varmış eşler de katılıyor şık, güzel ve zarif olamalıyım bugun bir kaç kıyafet baktım ama hiç bür şey yakışmıyor sanki......sizde bu konudan bugun dert yazmışsınız ben yokken....... napcam ben şimdi 2 gun var, bi de tam adet dönenim yaklaşıyor onun şişkinliği var göbeğim göğüslerim davul gibi ağlamak istiyorum
Valla aslında hedef koymak ve bu hedefin ulaşılabilir, küçük hedef olması, insanı motive eder - ben de yapayım kız valla iyi akıl ettinHadi sende hedef koy 1 şubatta şu kilo da olucam de....
Hoşgeldin Bensuteşekkür ederim ziyaretiniz için kızlar :)
umarım her şey yolundadır..
azcık fazlanız var zaten çabucak verirsiniz siz onları
Allah iyiliğni versin emibiz daha çok alma eğilimndeki tipleriz :)) Ama mücadelemiz devam edicek.... Birbirimizi yoklayalım dürtelim..... komşu komşunun dürtüklemesine muhtaçtır nede olsa :))
En klasik yöntem: siyah giy... 2 gün içinde bulunabilecek en kestirme çözüm bu:44:Offf kızlar yaa napcam ben yaaa amaaannnn nedir bu kilo derdi neden hep aklımız bir davete veya bir yere giderken geliyor eşim bu aksam söyledi cuma aksamı şirketin yılbaşı partisi varmış eşler de katılıyor şık, güzel ve zarif olamalıyım bugun bir kaç kıyafet baktım ama hiç bür şey yakışmıyor sanki......sizde bu konudan bugun dert yazmışsınız ben yokken....... napcam ben şimdi 2 gun var, bi de tam adet dönenim yaklaşıyor onun şişkinliği var göbeğim göğüslerim davul gibi ağlamak istiyorum
İyi geceler kızlar dun cok yorulmuştum erkenden yattım menü yazamadım gerçi cok iyi bir menü çıkaramadım ustalarla ugrasmaktan ama yazıyorum
Sabah : 2 dilim buğday ekmegi, peynir, 2 tane zeytin, 2 cay kaşığı ayva reçeli sekersiz cay
Öğlen : 1 lahmacun ( ustalara söyledim o yüzden bende yıyıverdim) sekersiz cay
Aksam : bişey yemedim çünkü öğleni geç yemiştim
Gece : yarım armut, yarım portakal
Bol su
Bugun ku menum
Sabah : 3 dilim kızarmış ekmek, peynir zeytin, sekersiz cay
Öğlen : 1 dilim bugday ekmege dereotlu labne peynir üstünede kırmızı biber sosu sürüp yedim 1 kupa sekersiz sutlu nescafe
Aksam : kayınvalidemdeydim yemekte 1 kepçe çorba, yarım tabak karnı bahar yemegi ik üç kasık yogurt iki dilim ekmek
Kızlar midemde bir ağrı var anlatamam bulantı desem bulantı değil ağrı desem ağrı değil anlamadım karnım tok ama hiç yemek yememiş gibi midem cok fenayım.... İnsallah geçer....
Şimdiden menümü yazayım da sonra yoğunluktan unutuyorum:44:
Sabah - 08:15
- 2 dilim çavdar ekmeği+beyaz peynir ve salçayla yapılmış yağsız tos
- çay
Ara -09:30 - 1 bitter+1 sütlü çiçek çikolata (buklet çikolata - 2 gündür arkadaş ikram ediyor bitene kadar getirecek heralde dedim ondan iki tane aldım:26:)
Ara - 11:20 - 4 adet gün kurusu kayısı
Öğle - 13:15 (çarşıdaki işlerimi hallettim öğle arasında)
- 1 tabak patates salatası (1 yk z.yağı+sirke+bol yeşillikli)
- 1 yk kadar yoğurt - (iş yerinde kalan yoğurdu döktüm üstüne)
Ara - 16:15
- 3 Etiform diyet kraker
- 1 fincan yeşil çay - hala içiyorum
Akşam - 18:00-19:00 civarı
- bilmiyorum
Su - 1 lt oldu 2ye tamamlarım inşallah
Spor - niyetim 20-30dk spor yapmak başlangıç için iyi sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?