canım hamilelikte almış doğumdan kısa bir süre sonra da annesinin de desteğiyle zayıfladı tabii onun listelerini ve kendi zayıflama serüvenini de bloğunda yazdımadem onun kızı niye o kadar şişmanlamış... aa aaaa...
merhaba beybiii...... valla bir ara koptum iş stresi hayat stresi verdiklerimide aldım geri geldim işte gene burlardayım :)))
dönem dönem takılmalar normal almamaya çalış beybi... bakıyorum şimdi bloğuna :)
Ben de destek için burdayım kaçamak yapanı yakarım elimde cetvel vururum yağlara yağlara. Bu blogdaki 1. Listeden başlayıp hep beraber deneyelim mi 2-3 hafta deneriz hep beraber.
Bak bu grup canları tatlı isteyince arıyorlar birbirlerini vazgeçiriyolar. Bizde numaramızı paylaşalım isteyenle canı tatlı isteyen arasın vazgeçirsin
Bir deri bir kemik olduğu yetmiyormuş gibi şimdi diyet koçluğu da yapıyor
Elif Ezgi Uzmansel...
ben listelere uyamıyorum yaaa... kendim,i liste olayına girince kasıyorum hepten bırakıyorum
o yüzden kendimce listesiz besleniyorum kendi listemi kendim uyduruyorum diyebilirim
750 miEvet bende Mersin'e taşınıyorum bu hanım arkadaşa Mersin'de bana aylık 750 tl fiyat verdi. İşte blogdaki listeyi yapıyosun zaten bi de telefonla destek oluyormuş
750 mivalla veremem o kadar... benim evimin masrafı bini buluyor zaten yeterince masraflı oldu benim için - bi de gidip biri beni arasın diye 750tl veremem
sen danışmanlık almayı düşünüyor musun?
Ya 2 hafta uymaya çalışalım bugün çıkıp malzemeleri alalım ilk listeyi yapalım sonra bakalım belki devam edebiliriz
Ben de destek için burdayım kaçamak yapanı yakarım elimde cetvel vururum yağlara yağlara. Bu blogdaki 1. Listeden başlayıp hep beraber deneyelim mi 2-3 hafta deneriz hep beraber.
Bak bu grup canları tatlı isteyince arıyorlar birbirlerini vazgeçiriyolar. Bizde numaramızı paylaşalım isteyenle canı tatlı isteyen arasın vazgeçirsin
ama bu telefon olayı güzelmiş cidden hayır yemiyorsun bak şöyle olacaksın böyle güzelsin vs vs ver gazı coşkuyu, insan unutur bile tatlıymıi şekermişYok cnm 750 tl versem zaten yağlarım erir
listeye komple uymak zor bazı günler yemek yapacak vakit olmuyor malesef.... ama örnek olarak menüler uyarlanabilir.... telefon olayı sakat yaa bütün gün zaten bıdı bıdı müşterilere destek veriyom telefon sesinden illallah ettim ben :))
cetvelinle ölç bizi sen.....
hem biz tatlı sevmiyoruz artık o neymiş öyle öğğk iğrenç şeyler onlar...
ama bu telefon olayı güzelmiş cidden hayır yemiyorsun bak şöyle olacaksın böyle güzelsin vs vs ver gazı coşkuyu, insan unutur bile tatlıymıi şekermiş
bu arada şimdi nerede oturuyorsun? Mersin'e gideceğim demişsin de
Evet bende Mersin'e taşınıyorum bu hanım arkadaşa Mersin'de bana aylık 750 tl fiyat verdi. İşte blogdaki listeyi yapıyosun zaten bi de telefonla destek oluyormuş
Sizi gidi hainler dimek topikçimizi terkkettiniz
hımmmmmm...:44: Senin gün biraz fazla erken başlamışşşşş....ben dün yazdığım menüme bile uymadım ki :)))
eve gittim nasıl acıkmışım çorba için ayırdığım tavuğu hüp yedim.... yarım göğüs....
sonra yemeğimi yaptım pırasa ve şehriye çorbası (tavuksuz) ama tavuk sulu... ne bereketli tavukmuş arkadaş.... bulgura kattım çorbaya kattım kendini yedim... pek bereketli çıktı... 6 parçaydı üçüde buzlukta yani :)) tavuk göğüs sevmiyorumda ondan bereketli bitmiyor :))) çukulatalarıda böyle sevmemek istiyorum işte....
3 te kalktım işim var diye
1 muz yedim -- bitti bitti bu son
6 ya kadar bekledim
sabah bir kase çorba bir dilim ekmekle yedim
2 de mandali,na yedim
öğlene yoğurt yicem birde maydanoz alırım içine atarım bakalım neye benzicek
ara 1 elma
ara 2 mandalina
akşam pırasa yemeği
finiş...
yuuuh aylık bi de... maaşı göm ona okalmıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?