Araser, Lily86 ve Betüşün Diyet Günlüğü

merhaba beybiii...... valla bir ara koptum iş stresi hayat stresi verdiklerimide aldım geri geldim işte gene burlardayım :)))

dönem dönem takılmalar normal almamaya çalış beybi... bakıyorum şimdi bloğuna :)

Ben de destek için burdayım kaçamak yapanı yakarım elimde cetvel vururum yağlara yağlara. Bu blogdaki 1. Listeden başlayıp hep beraber deneyelim mi 2-3 hafta deneriz hep beraber.
Bak bu grup canları tatlı isteyince arıyorlar birbirlerini vazgeçiriyolar. Bizde numaramızı paylaşalım isteyenle canı tatlı isteyen arasın vazgeçirsin

ben listelere uyamıyorum yaaa... kendim,i liste olayına girince kasıyorum hepten bırakıyorum
o yüzden kendimce listesiz besleniyorum kendi listemi kendim uyduruyorum diyebilirim

Desteğin için de teşekkürler gerçekten arada böyle desteğe ihtiyacımız var
Aslında arada birbirimize ayar çekmemiz gerekiyor gerçekten

Son düzenleme:

Bir deri bir kemik olduğu yetmiyormuş gibi şimdi diyet koçluğu da yapıyor
Elif Ezgi Uzmansel...

Evet bende Mersin'e taşınıyorum bu hanım arkadaşa Mersin'de bana aylık 750 tl fiyat verdi. İşte blogdaki listeyi yapıyosun zaten bi de telefonla destek oluyormuş

ben listelere uyamıyorum yaaa... kendim,i liste olayına girince kasıyorum hepten bırakıyorum
o yüzden kendimce listesiz besleniyorum kendi listemi kendim uyduruyorum diyebilirim

Ya 2 hafta uymaya çalışalım bugün çıkıp malzemeleri alalım ilk listeyi yapalım sonra bakalım belki devam edebiliriz

Evet bende Mersin'e taşınıyorum bu hanım arkadaşa Mersin'de bana aylık 750 tl fiyat verdi. İşte blogdaki listeyi yapıyosun zaten bi de telefonla destek oluyormuş
750 mi valla veremem o kadar... benim evimin masrafı bini buluyor zaten yeterince masraflı oldu benim için - bi de gidip biri beni arasın diye 750tl veremem
sen danışmanlık almayı düşünüyor musun?

750 mi valla veremem o kadar... benim evimin masrafı bini buluyor zaten yeterince masraflı oldu benim için - bi de gidip biri beni arasın diye 750tl veremem
sen danışmanlık almayı düşünüyor musun?

Yok cnm 750 tl versem zaten yağlarım erir

Ya 2 hafta uymaya çalışalım bugün çıkıp malzemeleri alalım ilk listeyi yapalım sonra bakalım belki devam edebiliriz

Şimdi baktım da... Yok benim ne tarzım ne de uyabileceğim bir liste... İşe yemek getirmek bile zahmetli işken bi de listelere takılırsam ruh ve beden sağlığımı riske atmış olurum ha bu arada ben öyle her listeyi uygulayamıyorum yediklerim de diyetisyen listeleri ile bugüne kadar okuduğum araştırdığım ve eğitimini aldığım şeylerin birer sentezi... Yani kafama göre ben başladım böyle gidiyorum durumu değil - tek kusurum çikolata...

listeye komple uymak zor bazı günler yemek yapacak vakit olmuyor malesef.... ama örnek olarak menüler uyarlanabilir.... telefon olayı sakat yaa bütün gün zaten bıdı bıdı müşterilere destek veriyom telefon sesinden illallah ettim ben :))

cetvelinle ölç bizi sen.....

hem biz tatlı sevmiyoruz artık o neymiş öyle öğğk iğrenç şeyler onlar...

Yok cnm 750 tl versem zaten yağlarım erir
ama bu telefon olayı güzelmiş cidden hayır yemiyorsun bak şöyle olacaksın böyle güzelsin vs vs ver gazı coşkuyu, insan unutur bile tatlıymıi şekermiş

bu arada şimdi nerede oturuyorsun? Mersin'e gideceğim demişsin de

işte örnek alınabilir listeler - 3 ana 3 ara öğün yapmaya ihtiyacın var senin şekerim en azından düzene ihtiyacın var...
Bloğunda okudum marketten ıvır zıvır dolduruyormuşsun onun yerine ayran-badem-kuru kayısı falan koyabilirsin çekmecene
Benim küçük bir çekmecem var aslında 3 tane de ilkini kendime özel kullanıyorum diğerlerini işle ilgili... Orada da bitki çaylarım - bi kutuya karışık olarak kuşburnu, meyve ve yeşilçay koydum - evdeki kuru kayısıyı buraya getirdim bi de etiform atıştırmalığım var ha bi de shazili sütlü Türk kahvesinden ama şekersiz olandan

Son düzenleme:
ben dün yazdığım menüme bile uymadım ki :)))

eve gittim nasıl acıkmışım çorba için ayırdığım tavuğu hüp yedim.... yarım göğüs....

sonra yemeğimi yaptım pırasa ve şehriye çorbası (tavuksuz) ama tavuk sulu... ne bereketli tavukmuş arkadaş.... bulgura kattım çorbaya kattım kendini yedim... pek bereketli çıktı... 6 parçaydı üçüde buzlukta yani :)) tavuk göğüs sevmiyorumda ondan bereketli bitmiyor :))) çukulatalarıda böyle sevmemek istiyorum işte....

3 te kalktım işim var diye
1 muz yedim -- bitti bitti bu son

6 ya kadar bekledim
sabah bir kase çorba bir dilim ekmekle yedim
2 de mandali,na yedim

öğlene yoğurt yicem birde maydanoz alırım içine atarım bakalım neye benzicek

ara 1 elma

ara 2 mandalina

akşam pırasa yemeği

finiş...

Sizi gidi hainler dimek topikçimizi terkkettiniz

Şimdi istanbuldayım ayın 2 sinde mersin

yuuuh aylık bi de... maaşı göm ona oldu......

hımmmmmm...:44: Senin gün biraz fazla erken başlamışşşşş....
menü güzel anacım - çorba+ekmek = 2 ekmek gibi olmuş yanına süt falan içseydin keşke...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…