Araser, Lily86 ve Betüşün Diyet Günlüğü

vay betüş hanım buldum seni
sobeeee....
yanınıza bende gelebilirim sanırım

amaan boşver iki günde hiç bir şey kurtulmaz yiğidin malı meydandadır de gey git... karalar bağlamaya gerek yok... tak takıştır....

niye yapmadııın hani söz vermiştik.... 20 dakkan mı yoktu.... bir futbol atasözü geldi aklıma ağlıcaksak oynamayalım beyleer :))) bu akşam spor yapılacaaak..... hımmmmm bu kızgınlık hımıı.....

Ya aslında bakarsan unuttum:26: bi de uykum vardı

ben akşam sporumu yaptım.... tabi gene hamlamışım vücut rahata ne çabuk alışıyor

20 mekik
40 sağ bacak
40 sol bacak
20 squart

az ama olsun bu bile beni telef etti... artık bacaklar 35 ten sonra sağa sola savrulmaya başladı :)))

yok öyle yan yattı çamura battıı.... o zaman duvarına yazı as.... sende benim gibi şubat hedefim diye... görünce aklına gelir...

öyle yapcam kuzum yaa cidden unutuyorum - bu ara işte de yoğunduk ya bi de bende dikkat eksikliği fazla, bazı şeyleri unutuyorum özellikle kısa süreli hafızam berbat... oturma odamın boş duvarına yaldızlı bir çizelge yapayım her dk gözümün önünde olur anacım - akşama fon kartonu falan alayım bari... yoksa küççük kağıdı gözüm görmez

alabildinmi plates setini....alcam diyodun.... pilates halısı aldınmı... onla pek rahhat oluyo...
aldım büyük topu şişirdim hatta çok şeker ya onunla oynadım bile çocuk gibi halı dediğin spor minderi dimi? ondan da aldım anacım fiyatı uygun geldi ebru şallı marka olan 40-50 liraydı ben 20ye aldım gittiği yere kadar idare etsin, işimi görsün de gerisi önemli diil

Betülcüüüüüm hayırlı olsun topiğin
60-69 topiğinden birden kaybolmuştun demek burdaymışsın. Motivasyonunu düşük gördüm hiç yakışmıyo sana hemen toparlan. Bende artık veremiyorum kilo öyle takıldım kaldım. Eskikilomadonuyorum diye bi blog var oraya bi bak
Neyse öptüm gıdığından

Son düzenleme:

aferim... yaz yıldızlı yaz gelene gidene rezil ol :))) ben birince kaldırırım hacı.... onlar gidince gene asarım....

çocuk gibi mi niye oyun oynamak çocuk işi mi benim evimin her yerinden balon çıkabilir top çıkabilir oyuncak çıkabilir hatta uslu olursan şirinleri bile görebilirsin :)))

Hoşgeldin
Bu arada o bahsettiğiniz blog diyetisyen Taylan Kümeli'nin kızının bloğu (Betül'e duyrulur)- 2 sene önce diyet bloğu açmıştım o zaman rastlamıştım aklıma eserse arada ziyaret ediyorum da...

Hoşbulduk evet cnm adı Elif ezgi çok kilo vermiş 88 den 56 ya düşmüş şimdi bi deri bi kemik darısı başımıza :)

merhaba beybiii...... valla bir ara koptum iş stresi hayat stresi verdiklerimide aldım geri geldim işte gene burlardayım :)))

dönem dönem takılmalar normal almamaya çalış beybi... bakıyorum şimdi bloğuna :)

madem onun kızı niye o kadar şişmanlamış... aa aaaa...

Ne bileyim öyle pek alışık değilim herkes de olgunsun, hanımefendisin falan deyince anca kendi kendime şımarıp çocuk oluyorum (gerçi öyle şımarıklık yapabileceiğim insanlar da olmadı etrafımda) - ha bu arada çocuksu olmayı da seviyorummmm kendimi eleştirme olarak söylemedim

bu arada bana gelen giden olmaz canım ondan öyle duvara asayım dedim ha gelen olursa ben de kaldırırım tabiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…