Araser, Lily86 ve Betüşün Diyet Günlüğü

hımmmmmm...:44: Senin gün biraz fazla erken başlamışşşşş....
menü güzel anacım - çorba+ekmek = 2 ekmek gibi olmuş yanına süt falan içseydin keşke...

çorbanın yanına süt!... yetti bu bana... niye iki ekmek gibi dedin onu anlamadım... biri tavuk sulu çorba 1 dilimde tam buğday ekmeği bence uygun... hem sabah iç ısıtmalık hem mide doldurmalık :)

çorbanın yanına süt!... yetti bu bana... niye iki ekmek gibi dedin onu anlamadım... biri tavuk sulu çorba 1 dilimde tam buğday ekmeği bence uygun... hem sabah iç ısıtmalık hem mide doldurmalık :)
Canım ben besin grupları olarak düşündüm de...
1 kepçe çorba ya da 1 kase çorba = 1 dilim ekmek yerine geçiyor da hani o açıdan...

Aynen ya valla ben de başlıyıcam yaşam koçluğu yapıcam hemde çok ucuza sadece ve sadece 500 tl böyle 20 kişi bulsam Allah. Hem milletle uğraşmaktan bende zayıflarım
Ben de 2 yıl önce çok istemiştim hatta epey araştırmıştım koçlukla ilgili - (o zamanlar epey motiveydim de...) - hem diyet koçluğu yaparım hem kendimi de zayıflatırım diye ama işte durum ortada...
Sen de yapabilirsin ama işte insanları ikna etmek lazım hani kişi başı aylık 50 liraya bile yapsan 10 kişi olsa al sana 500 TL

Benim memleketteki komşuların hepsi tombalak aslında biraz da onların etkisiyle kilo aldım çünkü çok ısrarcılar ve benden büyükler illa sözleri dinlencek ben diyet yaparken hep moralimi bozuyorlardı sen ne bilion ki deyip halbuki bu işin eğitimini bile aldım ama kaale alan kim? Neyse artık kimseyi takmıyorum yeni bir şehir yeni bir hayat

Aynen ya valla ben de başlıyıcam yaşam koçluğu yapıcam hemde çok ucuza sadece ve sadece 500 tl böyle 20 kişi bulsam Allah. Hem milletle uğraşmaktan bende zayıflarım

bak şeyda coşkunu anlarım... gülben ergen mesela onun için zayıflık önemli sahneye çıkıyo bişi yapıyo ona lazım o o parayı verir... ona koymaz... hem kadın yiceğini gönderiyo sporuna eşlik ediyo... daha ne olsun... on numara... ama bu 750 alıp ne yapçöak onu yeme dicek bunu yeme dicek... ben ne yemiyeceğimi zaten biliyorum... bunaihtiyaç yok ki... ama sosyetik parası bol gelen hatunlar gider tabi ona yapacak bişi yok...

geçmiş olsuun....

yapçak bişi yok olabildiğince iyi giyin... ve etrafta başka kiloluların olması için dua et :))

Teşekkür ederim canım..... doğru söylüyorsun dua etmekten başka çare yok

En klasik yöntem: siyah giy... 2 gün içinde bulunabilecek en kestirme çözüm bu:44:

Evet siyah giyemeliyim.....

Ara öğün yamıyorum evet farkındayım işe güçe dalıyoruz unutuyorum ......

Selam şekerlerrrrrrrrrrrrrrr
Benim mesainin bitmesine dakikalar kalmışken yazmadan gitmeyeyim dedim
Bu akşam olabildiğine hafifi beslenmek istiyorum ama biliyorum ki canım tatlı da isteyecek of offfff
Bu akşam için niyetim eve giderken bimden almayı planladığım çilekli yoğurttan yemek... Sonrasında da ceviz-fıstık falan yerim - bunlar yararlı yağlar olduğu için kolesterol düşünüyormuş bir de göbek yağı eritmede de destek oluyormuş o yüzden ölçülü bi şekilde yiyorum anacım
Bakalım yarın sabah haftalık bilanço ne olacak?:18:

ben artılarda çıkıcaam kiii :)) gelmesem mi yarın acaba :))

betüşcüm 1 verip 2 almak dönemi bitti artıkın
ablamdan çok hakaret yedim dün neyse
yeni hayat sloganım paşlaşmak istiyorum
başlamak için mükemmel olmak zorunda değilsin
mükemmel olmak için ;
başlamak zorundasın
nasıl
bu arada 1,5 aydır hayatım baya değişti işten ayrılmak zorunda kaldım
yeni işimde çok bıcır kıs var yani yazın kıskançlıktan kudurmamak için şimdiden başlamam lazım.

yeni işin hayırlı olsun....hadi bakalım yaza görecez ne haldeyiz.....

geçen hafta cuma günü 70.6 idim bakalım yarın kaç kg olucam.... hafta sonu cozutmayaydım eyiydi...

Bugünkü menum
Sabah 2 dilim kızarmış buğday ekmegi, 1 haslanmıs yumurta, peynir domates zeytin

Ara : 1 kupa nescafe sekersiz az sutlu

Öğlen : 2 dilim labne peynirli kımızı biber sosu sürülmüş ekmek

Ara : 1 kupa yeşil cay çubuk tarçınlı 1 milka çikolatalı gofret:26::26: bu yemeyeydim iyi di ama regl olmak üzereyim tatlı krizim tuttu

Akşam : 1 tabak bulgur pilavı 3 kasık yogurt

Gece : yeşil cay içerim artık

Günaydın beybiler,

Çok artı görmedim kendimi çok şükür... 70.8 kg yiim :) ohh bee...

Lily86, cok sagol tatlim guzel dusuncelerin icin :)

Cok istiyorum bende bir an once bu kilolardan kurtulmayi.

Sizin nasil gidiyor kizlar :)

valla ben ha bire 64 lere kadar inip bu tabi aylarımı alıyo sonra cart diye 72 - 73 lere çıkıp duruyorum... Allah sonumu hayır etsin yalama oldum valla... istikrar yok şımarıyorum hemen aaa kilo vermişsin lafını duyunca.... halbuki bana 64 bile çok boy yok çünküü... hadi ödül vereyim kendime amaaan bi tane daha sonra puffff 70.... ödül mödül yok gari.... yimeyin garii.... ödülüm kıyafet olucak bundan sonra...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…