- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.547
- 498
- Konu Sahibi redvelvetcake
-
Harbi benimde cekti ustune soyle findk ceviz offAmaaaaaaan alan alır , almayan almaz boşver takma.
Çok lazımdıysa aşure bi şekilde alırlardı ya da iletişime geçerlerdi.
Ben olsam dağıtabiliyosam başkalarına dağıtırdım.
Aşureyide ne severim yacanım çekti şincik, yakın olaydım ben alırdım azcıkk
bes cocugu var1 kişiye 10 kase neden?
Aşure hiç sevmem sürekli gelir gittigim yerde verirler ev dolar.. almamak ayıp bence.. yiyenlere dagitirim ben de..
Ben olsam çıkar sokağa dagitirim esnaf olur yan apartman olur önüme gelene..
İnşaat varsa gider oradaki kalfaya veririm işçilere dagitsin..
bes cocugu var
ayy valla vereyim :) makbule gecer en azındanAmaaaaaaan alan alır , almayan almaz boşver takma.
Çok lazımdıysa aşure bi şekilde alırlardı ya da iletişime geçerlerdi.
Ben olsam dağıtabiliyosam başkalarına dağıtırdım.
Aşureyide ne severim yacanım çekti şincik, yakın olaydım ben alırdım azcıkk
ben de öyle dusundum de iste 100 küsür kase olunca bol bol dagıtıldı hepsiOlsun yine çok :)
Şaka bi yana daha fazla kişiye gitsin diye aklıma takıldı..
Estagfurullah, olay kıtlıktan cıkmak degil de daha once de bir seyler verdigimiz zaman bu az iste bize yetmez vs dedigi icin annem bol keseden koydu ama annemin de abarttıgını kabul ediyorum sayı konusunda.Ben siz abartmissiniz.
Herkes sevmez asureyi.
Bende sevmem mesela.
Hemen kadina " aaa ayip be" demeyelim.
Belkide kadin kara kara dusunuyordur kaciyordur ne yapsamda vermese diye.
Cunku cekiniyordur sevmiyoruz biz demeye.
Ayrica bizde 5 cocuk buyuduk, 10 kase asure diyecek kadar kitliktan cikmadik hic sanirsam. Bence o 10 kaseyi farkli farkli hanelere dagitin. Her haneden ayri ayri dua alirsiniz sevabina.
Yani söyle ki dusunmedik basta su suna bu buna su kadar bu kadar gidecek diye, fix bir ölcüde belli sayıda yapıldı. o yuzden kimine buyuk kap kimine sayılı kase olarak bölünmedi. İnatlasmak degil de ilk gun söyledim, kocam alır ben dısarı cıkıyorum dedi tamam, kocası gelmedi, ertesi gun kendisi de bir sey soylemedi, e bugun söyledim tekrar, karsıdan karsıya gececek sadece eve götürmek icin. birinin görüp görmemesini sorun ettigini sanmıyorum.iyi de kadın elinde götürmek istememiş işte
ilk başta öyle herkes görür bir şekilde taşımak istememiş
evde hiç mi kapaklı kap yok ki anladığım zaten kadın ev işi yapıyor
yani sizin evin kabını kacağını da bilir
koyun bir kaba onlar nasıl bölüşür nasıl yerse yerdi
neden kadınla ilk başta inatlaştınız ki
götür de eline ver neye koyarsa koysun
Estagfurullah, olay kıtlıktan cıkmak degil de daha once de bir seyler verdigimiz zaman bu az iste bize yetmez vs dedigi icin annem bol keseden koydu ama annemin de abarttıgını kabul ediyorum sayı konusunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?