- 31 Ağustos 2022
- 360
- 128
- 53
- Konu Sahibi Sunshine11111
-
Nasıl bulacağım peki onuBelkide gezmeyi sevdiğiniz için değil gezmeniz gerektiğini düşündüğünüz için geziyorsunuz. Yaptığınız diğer şeylerdende öyle bir his aldım. Diğerlerinin yaptığına bakarak, yaptığını yaparak hayatta anlam arıyorsanız bir görev halini alır bu.
Ama belki sizin anlam anlayışınız başka birşeydir. O yüzden tat alamıyor olabilirsiniz.
Birileri yapıyor bende yapayım demeyecek, herkes yaparken çok mutlu ben değilim demeyerek ,sürekli insanın gözüne sokulan sahte hayatları izlemeyerek ,gerçekten iç sesini dinleyerek....Aç çok sevdiğin bir melodiyi kapa gözünü nerede ne yaparken bu müziği duymak istersin kendi içine dön sor eğer sadece pencere kenarında kahve içerken hayal ettiysen onu yap,bir sahil kenarında duymak istersen onu dene zorlama değil basit bir şeyse mutlu eden seni ona devam et....Nasıl bulacağım peki onu
Yazmak istediklerimi yazan kadınBirileri yapıyor bende yapayım demeyecek, herkes yaparken çok mutlu ben değilim demeyerek ,sürekli insanın gözüne sokulan sahte hayatları izlemeyerek ,gerçekten iç sesini dinleyerek....Aç çok sevdiğin bir melodiyi kapa gözünü nerede ne yaparken bu müziği duymak istersin kendi içine dön sor eğer sadece pencere kenarında kahve içerken hayal ettiysen onu yap,bir sahil kenarında duymak istersen onu dene zorlama değil basit bir şeyse mutlu eden seni ona devam et....
Ne yapmam lazım pekiSosyal medyada çok takılıp insanların yaşamına göre kendi hayatınızı kıyaslıyorsanız eksik hissedersiniz. Ve büyük ihtimalle de bunu yapıyorsunuz.
Yaşamınız yazdıklarınıza bakılırsa oldukça kaliteli ama siz yaşamayı bilmiyor gibisiniz.
İşiniz var, yaşınız genç, gezme tozma hatta hobilerinize bile vakit ayırma lüksünüz varken siz eksiklerinize kafanızı yoruyorsunuz.
aslında yapmaya çalışıyorum hatta çok yapıyorum da ama kendimi kandırıyor gibi geliyorum. Basit şeylerle çocuk oyalar gibi hissediyorumBirileri yapıyor bende yapayım demeyecek, herkes yaparken çok mutlu ben değilim demeyerek ,sürekli insanın gözüne sokulan sahte hayatları izlemeyerek ,gerçekten iç sesini dinleyerek....Aç çok sevdiğin bir melodiyi kapa gözünü nerede ne yaparken bu müziği duymak istersin kendi içine dön sor eğer sadece pencere kenarında kahve içerken hayal ettiysen onu yap,bir sahil kenarında duymak istersen onu dene zorlama değil basit bir şeyse mutlu eden seni ona devam et....
O zaman biraz risk alın adrenali yüksek sporlar deneyin belki birşeyleri tetikler ve ne istediğinizi anlarsınız...Ne yapmam lazım pekinasıl tat alacağım
aslında yapmaya çalışıyorum hatta çok yapıyorum da ama kendimi kandırıyor gibi geliyorum. Basit şeylerle çocuk oyalar gibi hissediyorum
Benim her günüm dünün aynısı o sıkıyor beni. Hayatımda hiçbir şey olmuyor ben zorla yapmadıkça. Zorlamaktan da sıkıldım.Hepimizin hayatında gelişmelerin durduğu, “bu ne lan dünün aynısı” dediği dönemler oluyor. Sizin de elbet bir değişiklik olur aşk olsun, işle ilgili olsun. Rutin dönemlere de çok kurulmayın kötü değişiklik olmadığı sürece mistir onlarda.
Bir de lütfen seyahat etmek için kimsenin keyfini beklemeyin yurtdışı planları genelde yapılıp yapılıp kalıyor sevgili vs olmadığı için. Ben en son Eeh yeter milletle ayarlama yapamadım diye ben istediğim yerleri göremeyecek miyim deyip kendim çıkmaya başlamıştım. Ha ama şu var üstte bir üye de demiş gerçekten istiyor musunuz gezmek, yoksa herkes gidiyor Instagrama foto atıyor ben de gitmeliyim gibi mi hissediyorsunuz? Çünkü son yıllarda ikinci dediğim gibi olan insan çok fazla. Neler sizi mutlu eder bunu irdeleyin.
Kaç yaşındasınız? Kredi kartınızın bile olmaması, vize işlemlerine bile üşenmeniz bana biraz sosyal açıdan geri kalmışsınız gibi lütfen yanlış anlamayın ama. Baskıcı aile ile mi yetiştiniz? Akrabayla gezme mi olur ben yurtdışında akrabayla denk gelicem diye bile korktum gittiğimi haber vermedim ahah. Ama siz bence şu gezme işini bi bırakın, hiçbir gerçek seyahatsever boşa para olarak bakmaz gezmeye. Kendinize başka hobiler bulun.Benim her günüm dünün aynısı o sıkıyor beni. Hayatımda hiçbir şey olmuyor ben zorla yapmadıkça. Zorlamaktan da sıkıldım.
Tek başınıza helal olsun vallahi :) zor, vize nasıl alınıyor onu bile çözemedim. Kredi kartım bile yok çıkartmam lazım. Sevgili ile gitmek imkansız zaten benim hayatımda hiç sevgilim bile olmadı onu bekleyemem :)
Akrabam var bir tane o da gelmiyor gelirim gelirim diyordu hadi diyince ortadan kayboldu. Maliyetli şeyler bir de, boşa da gidebilir paralarım.
İnstagram konusuna gelicne, ister istemez geride kalmış hissediyorum. Millet sevgili edindi ayrıldı edindi evlendi çocuğu oldu gezmelere gitti, benim her günüm dede gibi birbirinin aynı. Boş yaşıyorum hissi geliyor. Sevdiğim, beni reddeden erkekler bakıyorum yurtdışlarında evlenmiş mutlular, sanki hayat onlara gülmüş de beni itmiş gibi. Sanki hepsi ‘ bak iyi ki de seni sevmedik hayatımız çok güzel sen de böyle yapayalnız ve sıkıcı hayatınla yaşa’ diyor gibi.
27 yaşındayım. Ailemde kredi kartı kullanılmaz o yüzden hiç bilmiyorum nasıl kullanıldığını. Arkadaşlarım evlendi benimle gelmiyor, tek bekar akrabam var, hiç erkek erkadaşım da olmadı yurtdışına kiminle gideyim ki başkaKaç yaşındasınız? Kredi kartınızın bile olmaması, vize işlemlerine bile üşenmeniz bana biraz sosyal açıdan geri kalmışsınız gibi lütfen yanlış anlamayın ama. Baskıcı aile ile mi yetiştiniz? Akrabayla gezme mi olur ben yurtdışında akrabayla denk gelicem diye bile korktum gittiğimi haber vermedim ahah. Ama siz bence şu gezme işini bi bırakın, hiçbir gerçek seyahatsever boşa para olarak bakmaz gezmeye. Kendinize başka hobiler bulun.
İnstagrama çok takılmışsınız. İnsanlar tabi ki hayatlarındaki gelişmeleri koyacak. Evde sıkıla sıkıla reels kaydırırken neden paylaşım yapsınlar. Hem diyelim hayatlarında sürekli güzel gelişme oluyor. Ee size ne? Sizden iyisi, şanslısı, zengini bitmez , tamam kıskançlık insani bir duygu bir doz hepimizde var ama fazlası bize zarar. Siz kendi olabileceğinizin en iyi versiyonu olun.
Umarım bir an önce bir sevgili bulursunuz:) az çıkın dışarda boy gösterin oturduğunuz yerden gelmez.27 yaşındayım. Ailemde kredi kartı kullanılmaz o yüzden hiç bilmiyorum nasıl kullanıldığını. Arkadaşlarım evlendi benimle gelmiyor, tek bekar akrabam var, hiç erkek erkadaşım da olmadı yurtdışına kiminle gideyim ki başkayoldaş istiyorum ama bulamıyorum.
Vize çıkmazsa boşa para diyorum. Yoksa gezmeye gitme parası boşa değil.
Gezen sosyalleşen de biriyim. İnsanlarla iletişimim iyidir. İşyerinde çevrem var, iş dışında çevrem var ama doğru insan da gelmiyor. Hep sapıklar mesaj atıyor onları da engelliyorum:) bilemiyorum pek ümidim yokUmarım bir an önce bir sevgili bulursunuz:) az çıkın dışarda boy gösterin oturduğunuz yerden gelmez.
Şu saçma düşünceyi bi bırakın niye sizi reddeden erkekler yıllar sonra sizinle ilgili böyle düşünsün.Siz red ettiğiniz adamları sürekli aklınızda tutup kıyas yapıyor musunuz? Birilerini takip etmeyi bırakın...Benim her günüm dünün aynısı o sıkıyor beni. Hayatımda hiçbir şey olmuyor ben zorla yapmadıkça. Zorlamaktan da sıkıldım.
Tek başınıza helal olsun vallahi :) zor, vize nasıl alınıyor onu bile çözemedim. Kredi kartım bile yok çıkartmam lazım. Sevgili ile gitmek imkansız zaten benim hayatımda hiç sevgilim bile olmadı onu bekleyemem :)
Akrabam var bir tane o da gelmiyor gelirim gelirim diyordu hadi diyince ortadan kayboldu. Maliyetli şeyler bir de, boşa da gidebilir paralarım.
İnstagram konusuna gelicne, ister istemez geride kalmış hissediyorum. Millet sevgili edindi ayrıldı edindi evlendi çocuğu oldu gezmelere gitti, benim her günüm dede gibi birbirinin aynı. Boş yaşıyorum hissi geliyor. Sevdiğim, beni reddeden erkekler bakıyorum yurtdışlarında evlenmiş mutlular, sanki hayat onlara gülmüş de beni itmiş gibi. Sanki hepsi ‘ bak iyi ki de seni sevmedik hayatımız çok güzel sen de böyle yapayalnız ve sıkıcı hayatınla yaşa’ diyor gibi.
Ben de en az onlar kadar mutlu olmayı istiyorum. Beni düşünürler demiyorum düşünmezler zaten ama ben de reddedilmiş biri olarak bir taraftan hayatın bunu telafi etmesini istiyorumŞu saçma düşünceyi bi bırakın niye sizi reddeden erkekler yıllar sonra sizinle ilgili böyle düşünsün.Siz red ettiğiniz adamları sürekli aklınızda tutup kıyas yapıyor musunuz? Birilerini takip etmeyi bırakın...
Yanlış insanlarla bağ kurmak istiyor olabilirsiniz.Tercihleriniz hep hatalı olabilir.Kendinize dönüp önce kendinizi çözmeniz lazım...Ben de en az onlar kadar mutlu olmayı istiyorum. Beni düşünürler demiyorum düşünmezler zaten ama ben de reddedilmiş biri olarak bir taraftan hayatın bunu telafi etmesini istiyorum
Zaten bu dediğim yıllar öncesi. Uzun yıllardır kimseden hoşlanmıyorum bağ kurmak istemiyorum. Kalbim taş oldu :)Yanlış insanlarla bağ kurmak istiyor olabilirsiniz.Tercihleriniz hep hatalı olabilir.Kendinize dönüp önce kendinizi çözmeniz lazım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?