afıyet olsun ne guzel oruc oldugun halde couztmamıssın ben abur cubur yemedım aksam ama gunduz ıste coco star bı ogledne once bı ogleden sonra ındı mıdeyesalata varken sen git..:) haadi neysse akşamını merak ediom:)
iftarda çorba,yoğurt,ıspanak,1dl ekmek yedim.
çayla 2kurabiye yedim,ama kurabyeler emire göre tam bugd. unlu pekmezli hafifti:)
ıns ya hadı sneın sebebın var y aben bogazımı tutamıyom hırs ta yok spor da yok normal yanı almasam sukretmem lazımgünaydın ve hayırlı cumalar
arzu ben de tekrar 80lere geçtim ya bir demir atamadım şu 70lere
bugündentezi yok dedim aldım 7 otlu çayıımı başladım ama bir parça böreği de indirdim mideye yaaa
neyse halletcez gari
hayırlı cumalarrrrrrrr
59.6 olmuşum,vere vere 300gr vermişim peeh
afıyet olsun ne guzel oruc oldugun halde couztmamıssın ben abur cubur yemedım aksam ama gunduz ıste coco star bı ogledne once bı ogleden sonra ındı mıdeye
aksamda 1 tane dolma
corba
2 kasık sebze
yogurt yemıstım
ıns ya hadı sneın sebebın var y aben bogazımı tutamıyom hırs ta yok spor da yok normal yanı almasam sukretmem lazım
olsun cnaım küçümseme onu vermeyenlerde var ben gıbıyıne aynıyım anlıycagın 67.4 off son aldıgım kılo yapıstı üstüme gıtmıyor:84:
bu sabah kır pıdesı dıye aldım ama sankı corek gıbı uzun bıseydı patateslı ondan yedım azcıgın bıraktım ayıp olmasın dıye baya buyuk bıseydı cunku
akşam güzelmiş menün canım.
ya spor yok gerçektne sporsuz zor oluyo.evde bişe yapamıom ben ,mutlaka salona fln gitmem lazım o da emirle olmuyo bırakcak kimse yok.seninde işte vakit olmuyo demi.hafta sonu fln git dicem ama bi haftasonun var:)
kahvaltımı yazim:
2dlm ekmek,1haş.yum,emirden artan yumurtalı ekmek 2 lokma yedim.
pey-zeytin,az bal-ceviz
ara:2kurabiye,yeşil çay.bu kurabiyeler bitmeden bana rahat yok.bide çikolata yedim 2küçük parçaa
senin kahvaltı da pide fln kıyakmış hani
kız pıde derken normal pıde gıbı edıl aslında poacanın uzun pıde seklınde olanını düşün onun gıbı bu ara moralım bozuk kreste sorun var alpı pek katılmıyomus mutlu mu cocugum emın deılım bıseyler yapcam ama ıste yemekten alıyom sınırımı yanı cok yemesemde tam kısamıyom sporda dedıgın gıb ıbı haftasonu temızlık mı yemek kı camasır mı cocugun banyosu mu haftaıcı desen gec gelıyoz gecen cocugu uyuttum eısme dedım yuruyum mu bantta yok dedı sen bana engel oluyon dedımyanı ses olur dıye dedı heralde oyle ıste yarında ablama gıtcem cok bunaldım soyel ıkı laf edecek kımsem yok bısı yapıp goturmnek ıstıyom bos olmaz yerımde heralde artık pazar dengelerım napım
öğlen
corba
salata ekmeksız döner
1 kasık pılav yedım
iyi geceler kizlar son sayfaniza gözüm carpti spordan ahsetmissiniz su linke bakin resimlere bakin ve günde 30 dklik bir calismayla neler oluyor görün..
http://www.kadinlarkulubu.com/egzer...-michaels-30-day-shred-egzersiz-programi.html
anaaaaaaaam süper görünüolar.yasemin sen denedinmi bunuuuuuu linki varsa atsana indiriim:)
geniş zamanda araştırcam inş faydalanırız
casnim bend aha baslamadim 2 hafta sonra ufaklik krese basliycak ozaman bende start vericem ins ben link bilmiyorum canim cdsini aldim ben netten,ve artik netten birsey indirmiyorum dinledigim bir sohbetten sonra.
ben buldum bi link az önce inceledim denicem inş yakın zamanda.
indirmeme konusunda haklısın aslında ya korsan oluyo malumm..
valla canım tam bılmıyorum ıste cekınıyomus sanırım anlamadım bıgun gıdıp bakıcam ıcım rahat etsın dıye ınan cok bunaldım bu ara ısı bıraksam mı dıye düşünüp duruyorum dedıgın gıbı keske yakın olsaydıköğlen güzelmiş menün.hafta sonu kaçıyor biraz ya.git git sohbet et,açılırsın.keşkem yakın olsaydık
kreşte sorun derken ne dediler katılmayıp napıyomuş apleren,kuzum benimiyidir inş annesi dönemseldir belki
saol canım ben bunu bılıyorum cdsını bı alamadım hatta gokcene de bahsetmıstım bundan cok sıkılastırıyomus dıye ama haerketelr cok zormus 20 dk da mahvedıyomus ınsanı bende bel fıtıgı var o yuzden cekınıyorum acıkcası:26:iyi geceler kizlar son sayfaniza gözüm carpti spordan ahsetmissiniz su linke bakin resimlere bakin ve günde 30 dklik bir calismayla neler oluyor görün..
http://www.kadinlarkulubu.com/egzer...-michaels-30-day-shred-egzersiz-programi.html
kahvaltıda menemen,krep,helva,bal falann filann:) çooook yedim...
ama akşama dengelerim inş..
ablanda fazla kaçırma haaa arzuuuuuuuuuuuu
selam canım emirle uğraşıyorz dünden beri.
öksürüğü düzelmişti 1 haftadır iyiydi,dün misafir geldi çocuklu fln,bizimkine bi haller oldu bi ağlama bi öksrük balgam falan berbattı,sabahına soluğu hastanede aldık.nazarmı değiyo dedim bende ama bronşit başlangıcı dedi doktor:)
kan tahlili,akciğer filmi derken anca geldik eve.aahh şu ilaçları içirmek de ayrı dert,yıkıyo ortalığıı..
menülerin güzel,ben bugün ayaküstü beslendim hep pide mide yedim dünden artan vardı,dışarda saçma sapan beslendim ,karbonhidrat ağırlıklı hep.bakalım bu hafta nasıl olcak..
cok gecmıs olsun canım valla alpıde de var öksürük cuma brunu akıyodu bugun öksürüğe cevirmiş götürsem mi bilemedim ıhlamur yaptım ıcmedı kulaklarını da kasıyor gene keyfı yerınde ama anlamadım :26:
canım emir de nerdeyse 1 aydır öksürüyo.ama şiddetlenince ve çok ağlayınca götürdük.daha önce sağlık ocağına fln gitmiştik adamlar nefesini dinleip,ağzına bakıp şurupla yolluyolardı,bende vermiyodum ilaçları,güvenemediimden.bgün götürdüğümüz doktor diğerlerinden çok daha iyi,adam kan sayımı istedi,akciğer filmi de çekti ,kandaki değerlerden wbc yüksek olursa enfeksiyon başlangıcıymış bronşit yani.ozaman antib. başlanırmış.akciğer filmini de gösterdi anlattı,ses tellerinekadar gösterdi:) içim rahat etti bu sefer kullanıyom ilaçlarını.mesela öksürüp şurubu yazmıyo,oşuruplar peditus gibi,öksürmeyi engelleyip balgamın aşağı inmesine sebep olur bu aşamada balgam sökt. ve antib. yeterli dedi.
velhasılı arzucum öksürük bi türlü geçmediyse doktor görsün kan sayımı fln yapsın..ezbere ilaç yazanlara sinir oluyom
menüler güzel spor da var daha ne olsun,daim olsun inş
dün akşamı güzel kapattım bende ızgara balık-salata-çorba yedim.
bu sabah:
2dl ekmek
1haş yum
zeytin-peynir
az bal-ceviz
öğleden sonra bi arkadaşa geçicez oğlanla,keyfi yerinde inş ziyaret hüsranla sonuçlanmaz:))
şimdi yapmıştır börek çörek,az yicem inşşşbuhaftayı 59la kapatmak hedefim:26:
hayırlı mesailer canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?