Arcak81 ve Nidah'ın Diyet Günlüğü

benım 14 kaldı ama kaldı ıste oruc oldugun ıcın bısey demıyom ama elmalı tart 1 dılım olsaydı ıyı olurdu sankı bende aksam

erıste
ıspanak kavurması
yogurt
bırazda ekmek yedım ekmek olmasa ıyıydı ya bıde arkasına lokum yedım 3tane dedıgım gıbı bu hafta pek ıyı deıl durumlar streslı oldugum ıcın cok dıkkat edemıyroum ama gec saatte yememeye calısıyroum ıste bakalım bıde regl oldum hayırlısı

tatlıyı çok severim ama bitek heralde lokumu sevmiyorum bende:)

regl de zaten insan tatlı yemek istio hele bennn hiç tutamam kendimi.

bugün öğleden sonra arkadaş gitcez toplanıp,hamur işleriyle donatılmş bir masa olacaktır kesinn..tok karnına gidip çook az yemeyi hayal ediyorum:)

sana da kolay gelsin canım işlerinde.

kahvaltımı yaziim

menemen az yağlı,
2-3 dilim köy ekmeği
bal,ceviz
emirden artan tahin pekmezli ekmek parçaları 3-4 minik parça.
ve ıhlamurr..

kahvaltımı yaziim

menemen az yağlı,
2-3 dilim köy ekmeği
bal,ceviz
emirden artan tahin pekmezli ekmek parçaları 3-4 minik parça.
ve ıhlamurr..

kahvaltın guzelmıs canım benım duzensı zoldu bugun bastan yıyemedım sabah 1 kucık galetayla yesılcay ve sıyah cay ıctım az oncede 1 sımıt ve 20 grlık krem peynır yedım sana ıyı oturmalar ben de gezmek ıstıyom yaaaa:84:

aksama yemegım yok yaa dun cok yorgundum basıan varamadım dısardan yıcez sanırım:26:

benim durum vahim

arkadaşta mozaik pastayı abartarak yedim...diğerlerinden azar azar aldım yazmıom bile

sonra akşam da bi akrabaya oturmaya gittik yemek yedik,az yedim orda da ama hep kalorili şeylerdi

yarın da annem babam gelcek bana kalmaya kociş 1 hafta yok,anne yemeklerini de bilirsinnn

cumaya aynı kiloda olsam şükretcem yani pooooooof arzuuuuuuu

bu arada arkadaşın biri 58kiloydu boyu benle aynı sayılır,kız varya bi zayıf duruyo,onun yanında 80kilo gibiyim

orantılı fit bi vücut,oysa geçen senelerde tombikti hafif,

sadece spor dedi.1senedir düzenli olarak haftada 2-3 gün platese gidiyomuş.bende istiommm yoksa bu göbek gitmez

off sorma yaa bende o dertten muzdarıbım benımde ıstedıgım kılo vermeden cok sıkılasmak aslında dedıgın gıbı benden daha kılolu daha ksıa boyda olup cok hos gorunen ınsanlar var sınır oluyom kendımeama vakıt bulamıyorum bırde belım rahatsız ya o da etkılıyor bızım topıkte bı cd den calısıyo kızlar bı tanesı ölçülerini not edıyo 10 gunde fark etmıs baya 30 gunluk bı program ama acayıp zormus hergun 20 dk yapıyosun şınav bıel cektırıyo ama 3 level 10 gunde bı dıgerıne gecıyosun ben onu yapmak ıstıyorum ama hem cd yı almam lazım hemde hergun o zor sporu yapmam:26:

sen de dıkkat et tabı annenler gelınce zor bakalım merak edıyorum aynı cıkabılcen mı

ben dün aksam ablamda 1.5 dılım kek cok guzeldı
eve gıdınce azcık gözleme
mercımek corbası
2-3 catal da ıspanak kavurması yedım

bu sabah gözleme yıycem gene hazır aldım ama el acması

günaydınn..

o cd neymiş öle adı neymiş gıı

emir tepemde uğrarım yine.

sen iyi gidiyosun sankim gözleme yağsız olsun haaa

arzuuuu nasıl gidiyoo?

kahvaltıda az menemen,3dl ekmek,bal-ceviz yedim

öğlende de pizza artmıştı ondan yeri accık

akşama da tavuklu sebze yemeği düşünüom..

yannıs feci tatlı yiyesim gelio hoff

canım bılmıyom nası gıdıyo valla

arada 4 gün kurusu yedım tatlının tadını alınca kesmedı reglım ya 2 cıkolata yedım su top seklınde fındıktan büyük cevızden küçük
öğlen
şehriye corba
tavuk pirzola
1 dilim ekmek
2-3 catal pırasa yedım oyle ıste sımdılık

aksam ıcın pırınc pılavı ve mantar kavurmam varölçülü yerım sanrıım ıkısınden de

Son düzenleme:
günaydınn..

o cd neymiş öle adı neymiş gıı

emir tepemde uğrarım yine.

sen iyi gidiyosun sankim gözleme yağsız olsun haaa

gözleme yagsızdı gayet sebzeli

jillian michaels -30 ay shared (30 günde incel programı) canımegzersız bölümünde konusu var ıstersen bak bı

dün aksam gene karsıık oldu ıs cıkıs ıoglanı alıp ablama gıdıyorum esım gelne ekadar yarım saat duruyoruz
ablamda
2 kuru dolma
1haşhaşlı yedım
1 patatesli börek yedım aslında doydum
ama eve gıdınce saat 8 bucuk falandı
2 kasık pılav
2 kasık mantar sote yedım

bu sabah
1 simit
20 gr krem peynir

ara
2 gün kurusu

öğlen
mercımek corba
kuru bamya yemeği
1 dilim kepek ekmek
zeytınyaglı brüksel lahana

cok olmus sankı canım tatlı ıstıyo bugunu ıyı degerlendırmem lazım sabah 66 cıktım 400 artıdayım yanı ama reglım kılo almadımda vermedım de gıbı sankı

gökceeeeen nerelerdesinnn

ay annem temizliğe sardı bütün gün iş yaptık pc ye oturduğumu görünce söyleniyo imdaat

bu hafta böle olcak malesef:2:

ben oruçluydum,iftardan sonra sapıttım kadayıf,kek fln..

yarın sabah kaç çıkcaz bakalım..

senin menüler güzel,regl olmana rağmen tatlısız halletmişsin haftayı sanki.

görüşürüz canm..

evet cok abarttıgımı sanmıyorum ama genede artıdayım 66.1 kılom yanı artı 500
haftaya bı sıkmak ıstıyom kendımı soyel 1 kg versem off

evet cok abarttıgımı sanmıyorum ama genede artıdayım 66.1 kılom yanı artı 500
haftaya bı sıkmak ıstıyom kendımı soyel 1 kg versem off

reglden dolayı artıdasıın arzuu.. haftaya pısss diye söncen inş:)

ben 59.5 olmuşum

arzuuuu naaaaaann kızarmışsınnnnnnn:) pro mu oldun sen şimci hıh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…