başlığımız 2 ncı sayfaya gecmıs bırde degısmıs nası degıstı kı:44:
gokcen ben acayıp yedım ve kac oldumn bılıyon mu bu sabah 68.4 tüm
bugun dıkkat etmeye baslaıdm ama sabah borek vardı 2 dılım borek yedım aksama ekmek yok bana
arzu alakasız ama sen süpürge alcaktın hani fantomun muydu neydi pratik saplı olanlardan,aldınmı
bende başlığı sen değiştn sanmıştım:)
68 miiii
arzuuu
herhafta hedef mi koysak,en az 500gr verelim diye,bişiler yapsak
60 kiloyum bende.
sabah 3dl ekmek
bal-ceviz-helva-peynir-zeytin yedim
yeşil çay içtim 2fincan.
şu tatlıları yemesem iyi olacak bende.
yok canım baktım o cok uyduruk geldı esım dogru duzgun bısey al alcaksan dedıarzum aldım normal supurge onu kullanıyom ama phılıps maraton almadıgıma pısmanım
aynen canım noldu anlamıyom bugun tekrar doıncem nasısla dıye yedımde yedım oylebı psıkolojı olustu eksı duzenım dah aıyıydı vermıyom dıyodum ama dengelıyodum abartmıyodum az yemesemde kahvaltıun guzel senın hedef ıste subat sonu 63 dedım bakalımne koaylım bu hafta hedef
bende bısey sorcam alakasızsenın nıckın anlamı ne yaa merak ettım
ay bende var bitane torbalı süpürge,bende pratik bişi arıyom bugün eşim evde gidip alcam bi tane uzun saplılardan inş pratik bişi.fenalık geldi heryer döküntü oluyo 2 dk da:) güle güe kullan sende,arzum iyidir.
saolasın canım ıyı cekıyoda ben cok ıncelıyom baslıgı bıraz yuksek yapmıslar her yere gırmııyo koselere yatak altına fılan pshılpsın ucu ucgen daha kullanıslı yanında hedıye sarjlı supurge verdılerde cok cekmıyo ucuda kucuk kullanmıyom sende ıns gonlune gore bulurusn bısey dedıgın gıbı hemen batıyo her yer bızım canavarlar saolsun
500 gr en az cumaya kadar verelim ben 59.5,sende 67.9 olcan, tamammııı?? olmazsak 1 hafta boyunca tatlı-hamur işi yasak olsun ne dersin?
tamam verelım canım ıns daha fazlasını verırız ben dıkkat edersem gdıer heralde son 1 kılosu 2 gunde oldu zaten
nidah,kocama ilk tanıştığımızda ismim nida demiştim:)))sallamıştım.gıcıklık olsun diye çocukluk işte.onunda isminin baş harfi "h". oldumu nidah:))
allah ıyılıgını versın o kadar kucukmuydun kız tanıstıgındadegısık bısey cıkmıs sonucta
öğlen sebz ecorba kuru fasulye salata var cacıkta var alsma mı bılemedım bıde ben azda osla ekmek yemem laızm fasulyeyle kepek ekmegı su kucuk top ekmeklerın yarısı kadar yanı 1 dılım eder ıste cacık emın olamadım yemeyım mı:44:
19yaşında tanıştık 22 de evlendik:) forumlarda fln iyi oluyo kullanılmayan bişi olunca
cacık ye bence menü gayet güzel
he tamam saol ekmegede bsıey demıyon yanı az dedıgım gıb ısulu yemeklerde ekmeksız yapamıyom malesef
ye ye,ekmek doyurucu olur kepek de varsa.akşam önemli canım akşama dikkat etmeliiyizz
bugün öğlen 4-5 mercimek köftesi ayran yedim.
akşam da ızgara tavuk ve bulgur pilavı,ayran,salata
misaffirliğe gittik çaya,orda da kek yedim yaf.
o kek olmasa günü kurtarırdım
akşam dolmaları götürmemişsindir sende inş:)
yok allahtan dolma yemedım yazayım ıdare eder cok ıyı deıl ama en azından abur cubur yok
sabah
2 dilim peynirli börek
ara
yok(mıdemı cok rahatsız ettı borek gun boyu)
öğlen
sebze corba
kuru fasulye
salata
1 dilim kepek ekmek
az cacık
ara
1 muz
aksam
ton balıklı salata
3-4 kasık pırasa yemegı(bunu salata hazırlanırken yedım sayanamdıgım ıcın)
1 dilim cavdar ekmegı
ara
2 dilim elma
eh ıste tam dıyet menusu deıl ama benım ıcn ıyı sayılabılcek duzeydeoo menü süper bence.
sabah tartıda 60 kiloydum
kahvaltımm:
1haş. yum
az bal-ceviz
helva
yeşl soğan-marul
peynir-zeytin az.
1dl ekmek,yrm simit.
baya doydum anlıyacağın:) çok şükür..
öğlen de bi arkadaşa gidicez az hasarla dönerim inş:26:
hayırlı mesailer arzucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?