Arcak81 ve Nidah'ın Diyet Günlüğü

bende başlığı sen değiştn sanmıştım:)

68 miiii
arzuuu
herhafta hedef mi koysak,en az 500gr verelim diye,bişiler yapsak

60 kiloyum bende.

sabah 3dl ekmek
bal-ceviz-helva-peynir-zeytin yedim

yeşil çay içtim 2fincan.

şu tatlıları yemesem iyi olacak bende.

arzu alakasız ama sen süpürge alcaktın hani fantomun muydu neydi pratik saplı olanlardan,aldınmı

arzu alakasız ama sen süpürge alcaktın hani fantomun muydu neydi pratik saplı olanlardan,aldınmı

yok canım baktım o cok uyduruk geldı esım dogru duzgun bısey al alcaksan dedı arzum aldım normal supurge onu kullanıyom ama phılıps maraton almadıgıma pısmanım

aynen canım noldu anlamıyom bugun tekrar doıncem nasısla dıye yedımde yedım oylebı psıkolojı olustu eksı duzenım dah aıyıydı vermıyom dıyodum ama dengelıyodum abartmıyodum az yemesemde kahvaltıun guzel senın hedef ıste subat sonu 63 dedım bakalım ne koaylım bu hafta hedef

bende bısey sorcam alakasız senın nıckın anlamı ne yaa merak ettım

yok canım baktım o cok uyduruk geldı esım dogru duzgun bısey al alcaksan dedı arzum aldım normal supurge onu kullanıyom ama phılıps maraton almadıgıma pısmanım

ay bende var bitane torbalı süpürge,bende pratik bişi arıyom bugün eşim evde gidip alcam bi tane uzun saplılardan inş pratik bişi.fenalık geldi heryer döküntü oluyo 2 dk da:) güle güe kullan sende,arzum iyidir.

500 gr en az cumaya kadar verelim ben 59.5,sende 67.9 olcan, tamammııı?? olmazsak 1 hafta boyunca tatlı-hamur işi yasak olsun ne dersin?

nidah,kocama ilk tanıştığımızda ismim nida demiştim:)))sallamıştım.gıcıklık olsun diye çocukluk işte.onunda isminin baş harfi "h". oldumu nidah:))

allah ıyılıgını versın o kadar kucukmuydun kız tanıstıgında degısık bısey cıkmıs sonucta

öğlen sebz ecorba kuru fasulye salata var cacıkta var alsma mı bılemedım bıde ben azda osla ekmek yemem laızm fasulyeyle kepek ekmegı su kucuk top ekmeklerın yarısı kadar yanı 1 dılım eder ıste cacık emın olamadım yemeyım mı:44:

cacık ye bence menü gayet güzel

19yaşında tanıştık 22 de evlendik:) forumlarda fln iyi oluyo kullanılmayan bişi olunca

maşallah canım bız karta kacıyoduk nerdeyse evlenmeseydık ben 26 esım 33 u bıtırmıstı evlendıgımızde bende arcak81 ı degıstırcemd ebualmıyom orjınal bısey öğle yemegıme bsıey demedın

ye ye,ekmek doyurucu olur kepek de varsa.akşam önemli canım akşama dikkat etmeliiyizz

aynen salata yapacm kendıme esım aramıyo salatayı bıde pratık olmuyo dıye yapamıyoz yanında naparım bılmıyom eskı yemekelr var corba az pırasa bıde kuru bıber patlıcan dolması

cok fena şişim karnımda sancı var üşüttüm heralde ara öğün filanda yapasım yok napsam elma var yanımda yersemde sımdı gerısı gelrı dıye korkuyom aksama olmasada sabah tum menumu yazıcam ıns

bugün öğlen 4-5 mercimek köftesi ayran yedim.
akşam da ızgara tavuk ve bulgur pilavı,ayran,salata

misaffirliğe gittik çaya,orda da kek yedim yaf.

o kek olmasa günü kurtarırdım

akşam dolmaları götürmemişsindir sende inş:)

yok allahtan dolma yemedım yazayım ıdare eder cok ıyı deıl ama en azından abur cubur yok

sabah
2 dilim peynirli börek

ara
yok(mıdemı cok rahatsız ettı borek gun boyu)

öğlen
sebze corba
kuru fasulye
salata
1 dilim kepek ekmek
az cacık

ara
1 muz

aksam
ton balıklı salata
3-4 kasık pırasa yemegı(bunu salata hazırlanırken yedım sayanamdıgım ıcın)
1 dilim cavdar ekmegı

ara
2 dilim elma

oo menü süper bence.

sabah tartıda 60 kiloydum

kahvaltımm:

1haş. yum
az bal-ceviz
helva
yeşl soğan-marul
peynir-zeytin az.
1dl ekmek,yrm simit.

baya doydum anlıyacağın:) çok şükür..

öğlen de bi arkadaşa gidicez az hasarla dönerim inş:26:

hayırlı mesailer arzucum

oo menü süper bence.
eh ıste tam dıyet menusu deıl ama benım ıcn ıyı sayılabılcek duzeyde

saol canım kahvaltın guzel kendıne bakıyon bal cevız fılan benım pek aram yok ama bugun ara öğün olarak getrıdım cevız kayısı bıarzdan yerım sabah nesfıt yeıdm bu arada bı kase

cıslardan tadımlık ye abartma bakalım

ara öğün
2 kayısı
3 ceviz

öğlen
corba
salata
pılav

ara
kahve içicem canım ıstedı yanında ne yesem dıye düşünmekteyım:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…