Arcak81 ve Nidah'ın Diyet Günlüğü

merhaba arcak canım yeni topiğiniz hayırlı uğurlu olsun
bugün şöyle kadınlar kulübünde gezinirken gördüm.
inşallah herşey gönlünüzce olur , kolaylıklar diliyorum bitanem.

yok canım oruç değildim dün.

haftasonun nasıl geçiyor? umarım bu hafta güzel kilo veririz
canım bugun fena deıldı aksama kadar ama aksam yemegını 5 te yeyınce su saatte acıktım bıseyler atıstırdım bırde pasta yaptım esıme o da koskocaman bısey oldu yav bıde benım kılo yalan oldu ablamın tartıdan ötürü bugun 67.4 tüm:26: verememısım o 1 küsür kılo gercek kılo ve korkuyorum vücudum direniyor:18:
merhaba arcak canım yeni topiğiniz hayırlı uğurlu olsun
bugün şöyle kadınlar kulübünde gezinirken gördüm.
inşallah herşey gönlünüzce olur , kolaylıklar diliyorum bitanem.

saol canım benım tesekkurlersen ne durumdasın kılonu halen koruyor musun:26:

evet canım kilomu aynen koruyorum hem de 1 ocak 2011 den bu yana .

hatta bu sömestride bademcik ameliyatı oldum . internette bademcik ameliyatını araştırırken sonrasında yiyip içememeye bağlı olarak kilo kaybedildiğini okumuştum bu nedenle de ameliyat öncesi 1 ay öncesinden filan kilo almaya başladım ameliyat sonrası güçsüz düşmemek iyice kilo kaybetmemek için. ve 55.5 kilo oldum. ama ameliyat sonrası 3-4 gün içerisnde yeniden 53 kilo oldum ben de durumlar şimdilik böyle bitanem.

yok direnemez bize hiç bir kilo korma canım
ya vericez ya vericezzz
bende bizimkine revAni yaptım,ve tabi bende yedim.kararlıyım bu hafta tatlı matlı yemicem.cumaya kadar.sende cumaya kadar bi hedef koy cips ve tatlı mesela asla yemicem diye. bu hafta deneyelim.gerçi kilon iyi 68din gecen hafta vermişsin.kalanı da verirsin bu hafta.

anladım canım kirli cıkılar topıgınde görüp yazmıstım tekrar gecmıs olsun.süpersin ne diyeyim daırısı bizlere

ya ne bıleyım gokcen bazen herseyı yıyp kılomu koruyabılıyorum mesela ama bazen dıkkat bıle etsem kılo almaya meyıllı oluyorum gercekten dırenıyo sankı vücudum tekrar almasam bıle veremıyorum mısal ıste 68.4 2 gunluk bı kıloydu vermısım ama 67.4 tüm işte cts bu sabahta tartılmadım ama dedıgın gıbı bu hafta asla cips yemiycem zaten dün yedim:18:tatlıylada cok aram yok zaten pastadan kucuk bı dılım yedım o kadar bı dahada canım ıstemedı .bi de boyle durumlarda moral bozuklugu yasıyorum ve tam tersı herseye saldırasım gelıyo doymuyorum ve kendımı frenleyemıyorum ıns bu hafta en azından 66 yı görürüm 63 hayal oldu bu arada

hadi bakalım bu hafta veririz de inş biraz motive olur bize.haklısın insan veremeyince moral bozukluğuna habire yiyo.şu 5 gün sıkalım dişimizi.

kahvaltıda:

2dilim börek(baya az yağlıydı),ekmek yemedim.
1haş.yum,3-4zeytin
1çay k tahin-pekmez yedim
bide adaçayı

afıyet olsun böreği sabah kahvaltıda yedıgımde acayıp mıdemı rahastız eıdyor o gun

bende pastane poaçası yedım
yanında cay

öğlen patlıcan musakka var yanında pılav mı alsam yoksa corba mı ama corba alsam azda olsa ekmeksız yıyemem pılava lsam yanıdna salata fılan olmazmı:26:

çorba-musakka-1dl ekmek olabilir mesela??varsa salata da yersin

past. poğaçası çok yağlı olur gıı simit ye onun yerine:)

bu arada avatardaki bebik ne ööle anlayalımmm

slm canim bende diyet modunda iyice ciktim 13 gundur esim calismiyor ustune gelen giden kilo aldi basini giti 72.5 olmusum ama bugun esim ise basladi bende yeniden basladim bugun bakalim bu sefer yapabilecekmiyim .....

past. poğaçası çok yağlı olur gıı simit ye onun yerine:)

bu arada avatardaki bebik ne ööle anlayalımmm
ya bılıyom am asımıt canım ıstemedı yedım ıste:26:
oldum olası japon bebeklere bayılırım avatar bakarken hosuma gıttı bu sıpada koyım dedım o kadar
slm canim bende diyet modunda iyice ciktim 13 gundur esim calismiyor ustune gelen giden kilo aldi basini giti 72.5 olmusum ama bugun esim ise basladi bende yeniden basladim bugun bakalim bu sefer yapabilecekmiyim .....

hosgeldın canım sende benım gıbı kılo aldın demek neyse bılınclıyız en aızndan dur demeyı bılmemız lazım ama ıns verırız tekrardan canım

öğle menüm
corba
patlıcan musakka
brokoli(son anda cazıp geldı salata yerıne onu aldım)
1 dilim kepek ekmeği

menü güzel olmuş canım afiyet olsn

ben öğlen kurufasulye pila yedim,bide yoğurt

akşam da ızgara balık,salata,1dl ekmek

bide meyve yerim,accık da fıstık atıştırdım az önce

menü güzel olmuş canım afiyet olsn

ben öğlen kurufasulye pila yedim,bide yoğurt

akşam da ızgara balık,salata,1dl ekmek

bide meyve yerim,accık da fıstık atıştırdım az önce

suna bak bana yedırmedı kendı yemıs pılavı

benımde aksam öğünüm fena deıldı ekmek yemedım tavuklu patates ,salata 2 kasıkta yogurt ama arkasına az yas pasta yedım allahtankı bıttı :18:
sabah 67.4 tüm gene

bu sabah
nesfit yedım bakalım

AMA BEN ÇORBA YEMEDİm ekmek yemedim pilav yedim bikerem

günaydın canım bu arada

kahvaltım:

1haş.yumurta
1dl ekmek
azpeynir-zeytin
1çay k tahin-pekmez

senin dün akşam güzelmiş .meyvelerle aran yokmu arzu pek yemiyon:26:

AMA BEN ÇORBA YEMEDİm ekmek yemedim pilav yedim bikerem

günaydın canım bu arada
evet haklısın ama bende pılav alsaydım ekmek yemıycektım zaten sade bı corba ıste
kahvaltım:

1haş.yumurta
1dl ekmek
azpeynir-zeytin
1çay k tahin-pekmez

senin dün akşam güzelmiş .meyvelerle aran yokmu arzu pek yemiyon:26:

saol canım meyveyle aram yok yaa:26: ama yedım dün öğleden sonrakı arada yazamadım dırek aksama gırınce 1 portakal yedım
sabahta nesfıtın ıcıne ceyrek muz dogradım yol adlaperenden artan muzdu

az onceklı aramda
3 cevız
1 lımonlu etı form yedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…