cezamı yazdım takibini yap artık bilemiicem yaptırm ne olur
kaymaklı tatlı haaaaa
ivet kaymaklı ayva tatlısı hemıdebugun cuma kacamak yaptım sen oruc musun gene canım
canım bugun fena deıldı aksama kadar amayok canım oruç değildim dün.
haftasonun nasıl geçiyor? umarım bu hafta güzel kilo veririz
merhaba arcak canım yeni topiğiniz hayırlı uğurlu olsun
bugün şöyle kadınlar kulübünde gezinirken gördüm.
inşallah herşey gönlünüzce olur , kolaylıklar diliyorum bitanem.
canım bugun fena deıldı aksama kadar amaaksam yemegını 5 te yeyınce su saatte acıktım bıseyler atıstırdım bırde pasta yaptım esıme o da koskocaman bısey oldu yav bıde benım kılo yalan oldu ablamın tartıdan ötürü bugun 67.4 tüm:26: verememısım o 1 küsür kılo gercek kılo ve korkuyorum vücudum direniyor:18:
saol canım benım tesekkurlersen ne durumdasın kılonu halen koruyor musun:26:
canım bugun fena deıldı aksama kadar amaaksam yemegını 5 te yeyınce su saatte acıktım bıseyler atıstırdım bırde pasta yaptım esıme o da koskocaman bısey oldu yav bıde benım kılo yalan oldu ablamın tartıdan ötürü bugun 67.4 tüm:26: verememısım o 1 küsür kılo gercek kılo ve korkuyorum vücudum direniyor:18:
saol canım benım tesekkurlersen ne durumdasın kılonu halen koruyor musun:26:
anladım canım kirli cıkılar topıgınde görüp yazmıstım tekrar gecmıs olsun.süpersin ne diyeyim daırısı bizlereevet canım kilomu aynen koruyorum hem de 1 ocak 2011 den bu yana .
hatta bu sömestride bademcik ameliyatı oldum . internette bademcik ameliyatını araştırırken sonrasında yiyip içememeye bağlı olarak kilo kaybedildiğini okumuştum bu nedenle de ameliyat öncesi 1 ay öncesinden filan kilo almaya başladım ameliyat sonrası güçsüz düşmemek iyice kilo kaybetmemek için. ve 55.5 kilo oldum. ama ameliyat sonrası 3-4 gün içerisnde yeniden 53 kilo oldum ben de durumlar şimdilik böyle bitanem.
yok direnemez bize hiç bir kilo korma canım
ya vericez ya vericezzz
bende bizimkine revAni yaptım,ve tabi bende yedim.kararlıyım bu hafta tatlı matlı yemicem.cumaya kadar.sende cumaya kadar bi hedef koy cips ve tatlı mesela asla yemicem diye. bu hafta deneyelim.gerçi kilon iyi 68din gecen hafta vermişsin.kalanı da verirsin bu hafta.
anladım canım kirli cıkılar topıgınde görüp yazmıstım tekrar gecmıs olsun.süpersin ne diyeyim daırısı bizlere
ya ne bıleyım gokcen bazen herseyı yıyp kılomu koruyabılıyorum mesela ama bazen dıkkat bıle etsem kılo almaya meyıllı oluyorum gercekten dırenıyo sankı vücudum tekrar almasam bıle veremıyorum mısal ıste 68.4 2 gunluk bı kıloydu vermısım ama 67.4 tüm işte cts bu sabahta tartılmadım ama dedıgın gıbı bu hafta asla cips yemiycem zaten dün yedim:18:tatlıylada cok aram yok zaten pastadan kucuk bı dılım yedım o kadar bı dahada canım ıstemedı .bi de boyle durumlarda moral bozuklugu yasıyorum ve tam tersı herseye saldırasım gelıyo doymuyorum ve kendımı frenleyemıyorum ıns bu hafta en azından 66 yı görürüm 63 hayal oldu bu arada
afıyet olsun böreği sabah kahvaltıda yedıgımde acayıp mıdemı rahastız eıdyor o gun
bende pastane poaçası yedım
yanında cay
öğlen patlıcan musakka var yanında pılav mı alsam yoksa corba mı ama corba alsam azda olsa ekmeksız yıyemem pılava lsam yanıdna salata fılan olmazmı:26:
ya bılıyom am asımıt canım ıstemedı yedım ıste:26:past. poğaçası çok yağlı olur gıı simit ye onun yerine:)
bu arada avatardaki bebik ne ööle anlayalımmm
slm canim bende diyet modunda iyice ciktim 13 gundur esim calismiyor ustune gelen giden kilo aldi basini giti 72.5 olmusum ama bugun esim ise basladi bende yeniden basladim bugun bakalim bu sefer yapabilecekmiyim .....
çorba-musakka-1dl ekmek olabilir mesela??varsa salata da yersin
menü güzel olmuş canım afiyet olsn
ben öğlen kurufasulye pila yedim,bide yoğurt
akşam da ızgara balık,salata,1dl ekmek
bide meyve yerim,accık da fıstık atıştırdım az önce
evet haklısın ama bende pılav alsaydım ekmek yemıycektım zaten sade bı corba ısteAMA BEN ÇORBA YEMEDİm ekmek yemedim pilav yedim bikerem
günaydın canım bu arada
kahvaltım:
1haş.yumurta
1dl ekmek
azpeynir-zeytin
1çay k tahin-pekmez
senin dün akşam güzelmiş .meyvelerle aran yokmu arzu pek yemiyon:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?