Arcak81 ve Nidah'ın Diyet Günlüğü

oruç yaradı galba bana:)

pro ii bişe mi gıı bendemi olsamm

ben bugünün raporunu veriim

sabah maydonozlu peynirli omlet
az helva-bal-ceviz
az zeytin
2dl ekmek

ara accık kadayıf:)

akşam mercimek köftesi 5-6 tane,salata,ayran

ara:adaçayı,az leblebi,portakal

regl olayı beni de buldu,oruçlara ara veriyorumm,tatlılara resmen saldırıyorummmm

arzuuuu sıkı yönetime geçelim yaaaaaa

sıkı yönetim diyoz hatun ortalarda yok

niye uğramadın hiç bskiim haaaaa

ben bugün de çok yedim:26:

regl olayı beni de buldu,oruçlara ara veriyorumm,tatlılara resmen saldırıyorummmm

arzuuuu sıkı yönetime geçelim yaaaaaa
gecmemız lazım valla bende haftasonundan berı abarttım mısafır vardı esım baklava almıs boyle cesıtlı cok sevmem ama bı sürü yedım esım senın ıcın aldım bak cıkolatalı falan fılan derken bırde hamurısı beslendım rus salataları ohoo bugun 67.5 fılandım durmadım tartını ustunde tam bugunden ıtıbaren dıkkat valla ben bı 62 olamıycam yaa
sıkı yönetim diyoz hatun ortalarda yok

niye uğramadın hiç bskiim haaaaa

ben bugün de çok yedim:26:

canım ısler yogun kednı yerımde deılım kgecen hafta yogundu bu hafta daha kötü durumdayım bsk.yrd a verdıler yalnızım bu hafta burdayım buyuk ıhtımal gırebıldıgım kadar gırerım duzensı zbeslenıyom yıyemıyom cekınıyom gelen gıden oluyo ara fılan yapamıyom yanı bakalım :18:

arzu bende annemdeyim eve döneyim sıkı bi diyet yapmalıyım şimdi kaç kiloyum bilmiyorum,saldım çayıra.bunları yazarken bile baklava yiyorum

sana da kolay gelsin tatlım işlerinde..

gökcen önümüze hedef koyalım mesela ben ayın 24 unde 63 olmak ıstıyom bugun dıkkat etmeye basladım ama öğlen nasıl olcak bılmıyom yemekte ıspanak vardı guzel ama arkadas dısarda yıyelım dedı ılk kez deyınce kırmak ıstemedım bakalım ne yıcez
sabah
1 simit saat 9 da
1 üçgen peynir
3 çeri domates
saat 12 ara
erıklı yovita

eveeet öğlen kıymalı pide ve ayran az salata cok kötü deil heralde pıdenın hepsını yemedım aksam onemlı bakalım yemegımde yok

daha gelmedın mı annenden bakiimm sen bu hafta toparlayamadım canım ıns haftaya lısteyle gıtmek ıstıyom

ay arzu döndükk canımm ben feci durumdayım yine 61 olmuşum

hedef koyalım doru diyosun,bende şubat sonu yeniden 58 olcam inş haftaya kesin başlıyorum

gökcen bu kıloların gram kısımları yok mu kız bende felaket durumdayım uzun zamandan sonra 67 i gördüm yaa :84:
67.3 üm hafatay keısn baslıyooozz

yaseminnnn kaç oldun kıı itiraf et hadi

Arzu regl bitti benim bu sabah 60ı gösterdi tartı anlamadım ödemmi oldu yoksa tartımı sapıttı,bakiim yarın kaç çıkcam.1günde 1 kilo fark edemez

gram kısmı yokmu derken ???

hadi yaz bakim ne yedin bugün döküüülll

benn:
sabah
1haş.yum,
3dl ekmek
3çay k reçel
4-5 zeytin,peynir

ara mozaik pasta balkabaklı:)

öğlen sadece yoğurt az ekmek düşünüom.

akşama yazarım:)

saolasın canım senınde kandılın mubarek olsun

sabah

ekmek arası (ceyrekden az fazlaydı sanırım)
2 dılım kasar
2 cerı domates
6 zeytın
hındı salam 3 dılım

ara
4 gun kurusu

öğlen
mercımek corba
adana kabap cok deıl pılav yemedım 1 dılım kepek ekmek
salata

ara
portakal yıcem

ıs yerınde bu hafta hep 1.5 lt su ıctım yanı evdekıyle 2 ye tamamlandı boyle ıste

menü güzell..

dün akşam patates yaptım sebzeli fırında,ondan yedim bide sütlü tatlıı

bugün de iyi değildi yaa dışardaydık hep.dikkatt edemiom bi türlü bu aralar..
pzts.ye iyi bi başlangıç olur inş 2miz içinde

senin hafta sonun nası geçiyo bakim

kötüüüü kendımı cok agır ve kılolu hıssedıyom gokcen dur demezsem arkası kötü olcak bu ısın pztden ıtıbaren kendımızı toparlayalım artık

başlığımız 2 ncı sayfaya gecmıs bırde degısmıs nası degıstı kı:44:

gokcen ben acayıp yedım ve kac oldumn bılıyon mu bu sabah 68.4 tüm

bugun dıkkat etmeye baslaıdm ama sabah borek vardı 2 dılım borek yedım aksama ekmek yok bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…