Arcak81 ve Nidah'ın Diyet Günlüğü

corba
fırın tavuk but
karnabahar salata
1 dılım ekmek

ara
3 bıskuvı saat 15:30 du

az oncede mandalına yedım bı tane

aksam
salata
kabaklı mantarlı uydurmasyon yemegım
yogurt yemeyı düşünüyorum dun salata cok tok tuttu ya ozlemısım benım adam yemıyo bıle o yuzdne yemeklerın bereketı olmuyo saldırıyo

tebrikler arzu günü böyle bitirdiysen menü güzel

salata gerçekten süper doyuruyo.az yağlı ve sirkeli yapıyom ben genelde.

akşam karnıbahar yemeği,yoğurt,salata,1dl ekmek yedim.

5 gibi 1dilim pekmezli kek,9gibi de ayva ve nar yedim:)

2fin. da yeşil çayım varrr..

suyunu içionmu bakim 2litre olmuştur heralde benim su..

içiyom canım su benımd eoluyodur 2 lt sırf 1.5 u ıs yerınde ıcıyom zaten
aslında aksamda kacırmadım ekmek yemedım dedıgım gıbı artan salatam artan yemeklerden az az yogurt gene 2 kasık
hatat nıyetı bozmustumaz cıps kalmıstı haftasonundan esım yanında yedırtmıyo demıstım sen ıcerde yat ben cıps yıcem dıye ben uyurken ye dedı ama sorna aklıma geldı ben bu hafat cıps yemıycektım dıye yemedım zaten yemek yaptım yatmadan bı form cayı yanında az sıyah kuru üzüm yedım ıste ama gun ıcınde ıkındı arasıda bıskuvı felan yemıstım ondan mı bılmıyom sabah gene aynıydı kılom sanırım daha da azatmam lazım ama yapamıyom yaa

bu sabahta cok kactı
1 sımıt
2 üçgen peynir
1 domates
6 zeytın
sekersız cay

aksamı da sorayım sen fazla yazamıyon gelınc ehepsın cvplarsın
bibe rdolma yaptım kıymalı da ondan yıybılırmıyım ıdycektım ekmek yemem gene 1 bıbder dolması sebze yemegı yada corba yanına yogurt yada salata ıste olustur menumu hadi

nereşerdesin gökceeen gezmeye mı gıttın yoksa gene

öğleden once arada
2 ceviz
2 kaymaklı bıskuvı

öğlen
corba
salata
1 dilim ekmek
1.5 kadınbudu köfte ama püreliydi ekmek felan yememem gerekıyodu bılıyorum ama yedım ıste :18:

cipsi yememen süper olmuş sabah da fazla değil bence güzel menü
öğlen kadınbudu köfte var corba salata alırım gene uygunmudur bu köfte:26:

ekmek yemessen bence akşam da güzel.yeterki cips yeme:)

bence güzel,kadınbudu kızartma değil fırındandır iinş

ayy bugün kaynım eltim fln geldi buralarda işleri varmış uğradılar kahvaltı çay derken gittiler:)

sabah:
1haş.yum
1simit
pey-zeytin
1 çay k tahin-pekmez

öğlen omlet azcık kahvatıdan artan,yrm simit,az yoğurt ,2dlm kek pekmezli masum kek öle saçma oldu biraz.

evet canım öğlenın gecıstırme gıbı olmus sankı mısafrı olunca duzne degısıyo tabı

buyuk ıhtımal köfte kızartmadır ya:26: am aagır deıldı yanı
bıde cıps yemedım ama az onc ecok kötü bişey yedim işe yeni başlayan arkadas ılk maas pastası alıp getırmıs yedım yaa:84:
bıde gzuel deıldı ustu krem santı doluydu onları attım ama bı sürü kalorı aldım yaa:18:

ABBOWWW Pasta hee:) hayır diyemio bazen insan demi

akşamı hafif geçiştir canım

yarın oruç tutmayı düşünüom ben de.

bende akşam kaçırdım biraz.çiğköfte almış eşim.3tane çiğköfte,4kaşık fasulye,2kş pilav,salata ayran...ardından çayla fıstık yedim .ha bide yarım simit:)simite sardım yaa..

ABBOWWW Pasta hee:) hayır diyemio bazen insan demi

akşamı hafif geçiştir canım

yarın oruç tutmayı düşünüom ben de.
bende tutsam olurdu aslında yaa allah kabul etsın canım

aksamı hafıf gecırcektım tım amaaa ıs cıkısı alpıyle ablama gıdıyoz esım gelen ekadar bize lahmacun almıs alpı sevıyo dıye ac gelıyoruz dıye 1 lahmacun yedım ayran ıctım eve gelıncede bıraz kaju yedım
bende akşam kaçırdım biraz.çiğköfte almış eşim.3tane çiğköfte,4kaşık fasulye,2kş pilav,salata ayran...ardından çayla fıstık yedim .ha bide yarım simit:)simite sardım yaa..

bende ceok sevrım cıg köfteyı afıyet olsun canım köfte harıcı abartı deıl bence

1lahmacun ve ayran iyi bi menü olmuş canım,kaju gerçi yağlı bişi ama neysse:)

bugün sahurda yarım simit,1kase yoğurt,1tane de hurma yedim.

ve karnım zil çalmaya başladı yahu:)

allah kabul etsın canım ogle saatlerınde vuruyo bı aclık orucken kolay gelsın evet aksam kaju nerden cıktı soylıyım evde yoktu esım ekmek almaya gıttı normalde ne ıhtıyacsa onu alır gelrı bende hep derım hıc ekstra bısey alıp suprız yapmazsın dıye bu sefer alacagı tutmus kaju vebeyaz leblebı almıs ama ıkıde azdı hepberaber yedık oyle yanı sabahta evden getırdıgım ekmekle sandvıc yapıp yedım domates zetın 1 üçgen peynır koyp
ara yapmamıstım coco star yedım 1 saat once :18:uff bazen sıkılıyorum boyel dıkkat etmekten ama yemedıgım zaman mutlu ve mıdem vucudum rahat oluyor yanı sıslık olmuyor bugun gene 67.4 tum yanı benden ıs yok bu hafta

şu abur cuburları kesebilsek zaten kilo rahat vericez de(

bak sen aralar için çekmecene kuru meyve,fındık,cevizileblebi fln koysana.atarsın ağzına acıktıkça.veya lma,mandalina fln..

kahvaltın güzel olmuş.

bakalım yarın sabah ben ne olcam,iftardan sonra yememek için evde tatlı bırakmadım ama eşim çikolata almış emire dün,yedirmedim çocuğa :) dolapta duruyo akşam mideme indirmem inş koca paketi.yrn iyi bi rakam görmek istiyom

sende akşam dikkat et yarına 66 küsür olursun yine inş

yok ya tutamıyom su bogazımı valla
öğlen yemekte salata yerıen mantar paneyı sectım
tamam gecen haftalara gore frenlıyom kendımı ama zaten bun uyapmam lazımdı yoksa kılo alıp gıdıyo basını sadece vermek ıcın daha fazla caba hırs lazım bana hırslanamıyom yoksa eskıye gore cekmecemde abur cubur yok deıgın gıbı badem kayısı fılan yerım ama onalr benı kesmıyo meyvede yıyom cok olmasada yetıyodur yanı asıl mesele abur cubur deıgın gıbı
sende cıko yeme de barım oruunda etksıyle az cıkarsın atartıda yarın ben 66 yı goremem zannetmıyom bu hafta

salata varken sen git..:) haadi neysse akşamını merak ediom:)

iftarda çorba,yoğurt,ıspanak,1dl ekmek yedim.

çayla 2kurabiye yedim,ama kurabyeler emire göre tam bugd. unlu pekmezli hafifti:)

günaydın ve hayırlı cumalar
arzu ben de tekrar 80lere geçtim ya bir demir atamadım şu 70lere
bugündentezi yok dedim aldım 7 otlu çayıımı başladım ama bir parça böreği de indirdim mideye yaaa
neyse halletcez gari

hayırlı cumalarrrrrrrr

59.6 olmuşum,vere vere 300gr vermişim peeh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…