Arçelik beyaz eşyalarından memnun olan yok mu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Soja
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Soja

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2010
116
1
96
Yıllar öncesinde üretilen arçelikler daha sağlamdı deniyor hep, şimdi şikayet ediyorlar genellikle. Son yıllarda alıp memnun olan yok mu hiç?

benim beyaz eşyalarımı eşim askere gitmeden almış koymuş 15 senelik makinalar ben 4 senedir kullanıyorum ama hiç güzel değillermiş buzdolabı hemen kar yapmaya başladı çamaşır makinaıda bugün yarın gidici hiç tavsiye etmiyorum. bekoyuda öyle diyorlar. beyaz eşyada siemens bosch tercih et bence.

arçelik ve vestelden genelde memnun olan yok .alacaksanız beko al.bosch da ii ama biz almıştık iyi diye sesi kısıktı.zamanla sesi fazla çıkmaya başladı.

benim fırınlı ocağım ve bulaşık makinem arçelik.
ikisindende memnunum..
fırınlı ocağım süper çok memnunum...
elektronik eşyalar biraz da şans işi arkadaşlar...

çok teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız için. Su perisi fırınlı ocağının modelini öğrenebilirmiyim? bu iki kapaklı olanlardan mı?
başka arkadaşlar da fikirlerini yazarlarsa çok sevinirim...

Canım biz de anneme fırın almıştık arçelikten. Çok ama çok memnunuz. Hiç bir sıkıntısı yok. Ama beyaz eşya da marka ve kalite dersen kesinlikle Bosch derimopuyorumnanaktan

evimdeki kahve makinasından çamaşır makinasına kadar herşey arçelik...
biraz mecburi oldu aslında ama fena da olmadı..
elektronik biraz şans işidir..
arçelik buzdolabı ve fırınımdan çok memnumum.
alacağınız ürünlerin özellikleri önemli aslında..
yani şöyle..
A+ enerji sınıfı, desibeli düşük ürünler alırsanız memnun kalırsınız..
ne kadar su harcadığı iç hacmi falan önemli..
eski üretim makinalar tabi ki çok daha iyi..artık herşeyin içinde çin malı mevcut...
bulaşık da bosch
çamaşırda bosch ve arçelik
buzdolabı arçelik
fırın siemens, arçelik
tavsiye ederima.s.

çok teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız için. Su perisi fırınlı ocağının modelini öğrenebilirmiyim? bu iki kapaklı olanlardan mı?
başka arkadaşlar da fikirlerini yazarlarsa çok sevinirim...

evet canım 2 kapaklı olanlardan...
modeli bu canım bunun aynısı ben çok memnunum...
diğer beyaz eşyalrımın hepsi bosh onlardanda memnunum...

Son düzenleme:
bütün beyaz eşyalarım arçelik ve A sınıfı.hepsinden de çok memnunum.hem tasarımları şık hem fonksiyonları güzel.Tavsiye ederim:)

benim eski buzdolabım arçelikti. 14 yıl taşıdı beni. şimdiki sharp ve çok menunum.
çamaşır makinem eskisi arçelikti ve ilk günden 14. yılına kadar her seferinde ah bi değişebilsem dedirtti ama şimdikide arçelik. buhar tazeleme özelliği olandan. çokta memnunum.
fırınım arçelik. 14 yıldır kullanıyorum. hiçbişeye değişmem. yeni evimde fırını depoya kaldırdım. gerektiğinde uzatma kablosuyla depodayken kullanıyorum. setüstü aldım. ama asla fırınımın ocak gözlerini tutmuyor. eskisi bir demlik suyu 5 dakikada kaynatırdı şimdiki 15 dakikada ancak kaynatıyor.

Son düzenleme:
benim buzdolabım bulaşık makinem ve fırınım arçelik bulaşık makinemi bugün çöpe atacak durumdayım nefret ediyorum..üstelik iyi mdellerinden biri...buzdolabımla fırınımdan memnunum...ama en sevdiğim beyaz eşyam çamaşır makinem o da arçelik değil, bosch...ve bugün yeniden evlensem kesinlikle tüm beyaz eşyamı bosch alırım...bu arada hepsini alalı 22 ay oldu...

Bosch pahalı diye biliniyor ama arçeliğin fiyatlarına bakınca arada o kadar çok fark var ki.. özellikleri iyi olan makinelerin fiyatları (buzdolabı-fırın-bulaşık mak.-çamaşır mak)7000-7500ü buluyor.. Benim beğendiğim modeller:
Buzdolabı 5276NFI
Çamaşır mak. 8128 (8kg)
Fırın 9631 YS DG
9541 HI DG
Bulaşık makinesi Bosch 58M88EU

İçime su serptiniz kızlar, teşekkürler..

benimde bütün beyaz eşyalarım arçelik ama elektrik süpürgesi,çamaşır makinesi, bulaşık makinesi sorun çıkarmaya başladı. set üstü ocağım bazı yerleri attı. daha 3 senelik eşyalar. en memnun oldugum mini fırın.

benim de bütün beyaz eşyalarım arçeliktir
çok memnunum,umarım uzun seneler daha kullanırım bozulmadan...

evımdekı tum elektronık esyalar arcelık ve beko
aynı fabrıkada uretılıyor ve servıslerı de aynı
farkı arcelık ulke ıcınde yaygın ıken
beko yurt dısına ıhracatı bol olan bır marka
ama aynı yerde uretılıp hızmete sunuluyor

sımdıye kadar hıc sıkayetcı olmadım
kurulum ve arıza durumlarında servıs hızmetlerınden cok memnun kaldım
garantı surelerı uzun oldugundan yıllar sonra cıkan sorunlarda da garantı kapsamında degısım ve bakım yapılıyor
ayrıca garantı bıttıkten sonra da yerlı malı oldugundan servıs ve yedek parca ucretlerı dıger markalara gore cok cok butceye uygun

annem 26 senelik evli buzdolabından ütüsüne kadar Arçelik çokta memnun
şimdi bende sözlüyüm ve elektrik süpürgeme kadar arçelik aldıkzemuszemus

annemin evindeki beyaz eşyaların hepsi arçelik veya beko.. ikiside aynı üretim zaten. annem o kadar memnunki eşyalarından. belki 25-30 senelik eşyalar..
tek değiştirme sebebimiz A sınıfı olan yeni üretim eşyaları almak istememiz.
abimde arçelik aldı evine o da çok memnun bende nişanlıyım. bende arçelik aldım tüm beyaz eşyalarımı...

arkadaşlar 4 ay önce evlendim ve evimin beyaz eşyalrı teka ankastre idi ve bulaşık makinem 2 ayda bozuldu ve tamir ettirdik buna rağmen sorunu halledemediler gittim arçelikten bulaşık makinesi aldım ve şu anda çok memnunum annemde yıllardır arçelik kullanır ve hiç bir sorunu olmadı (tabi eski bulaşık makinasını iade ettik) ben arçelikten şaşmam ayrıca bu teka denen markanın beyaz eşyalarına deli para istiyorlar bence arçelik gayet güvenilir bir marka beyaz eşyaya çok para vermek sorunsuz olacağı anlamına gelmiyor kesinlikle

Back
X