Arçelik beyaz eşyalarından memnun olan yok mu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Soja
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
beyaz eşya söylendiği gibi biraz şans işidir ama o kadar para veriliyor alınıyor işini şansa bırakma derim ben. Annemlerin evinde de arçelik ve beko marka beyaz eşyalar var ama 25 sene önceki arçelik ve beko onlar.. artık bu markaları üreten yerler bile değişmiş, yani ne eski arçelik ne eski beko kaldı artık. son 4-5 yıldır alanlara sorarsan kimse memnun değil. ben bütün beyaz eşyalarımı bosch aldım. annemlerde bozulanların yerine yavaş yavaş bossch marka ile değiştirdiler. annem 6 yıldır boch çamaşır mak ve buzdolabı kullanıyor 2 yıldırda bosch bulaşık makinesi ve çok memnun, daha hiç arıza yapmadı.. :3:

mini fırınım, buzdolabım ve çamaşır makinem arçelik..4 yıl oldu alalı ve hala çok memnunum..
yalnıız beko bulaşık makinem vardı hiiç memnun değildim onu bosch ile değiştirdim ve ondan da memnunum..

annem bulasık makınasını 16yıldır kullanıyor ve arcelık..ılk defa bu yıl arıza yaptı..camasır makınasınıda 15yıl kullandı ve ben o yüzden arcelıgı sevıorum fakat sadece ocaklı fırının fırın kısmından memnun kalmadık..buzdolabımız ve derın dondurucumuzda arcelık ve cok memnunuz..

Back
X