- 30 Kasım 2010
- 9.660
- 19.445
- 448
Umutsuz olmayin. Bir zamanlar sizin gibi derdin sadece bende oldugunu sanirdim. En ağırı bende derdim. Sonraları yillar geçtikçe... Dert gezerse, dermanda beraber gezermiş onunla meğer.Bende hiç ama hiç aydınlanmadi.
Ben zaten benim gibi olan kImseyi de görmedim
Konuyu sabote etmiş olmayım ama anlatırsanız sevinirim.Umutsuz olmayin. Bir zamanlar sizin gibi derdin sadece bende oldugunu sanirdim. En ağırı bende derdim. Sonraları yillar geçtikçe... Dert gezerse, dermanda beraber gezermiş onunla meğer.
Insanları dağa benzetirim G Gabriel_ her birinin yükseltisi farklı başındaki duman başka, karı başka... Emin olun hicbir zaman dert bitmez. Derdin yeri hic boş kalmazmiş. Bundan sebep ben "bu da geçer ya hu" demeyi öğrendim. Onun hikayesini de anlatirim isterseniz.
Bende ayni sekilde bosanma, ailede kötü hastalik, issizlik, akraba darbeleri, üst üste huzursuzluk. Bazi insanlar özellikle mi sinaniyor, kendimiz mi hayatimizi bu duruma getiriyoruz anlamadim gittiKonuyu sabote etmiş olmayım ama anlatırsanız sevinirim.
Artık diyorum ki ben ve ailem çok mu kötü insanlarız. Hani bu dünyaya geldik ama neden uğraşıp didindigimiz şeyler çok kötü şekilde sonuçlanıyor. Neden bize de yaşamak dayanmak icin bir tutunacak fal verilmiyor.
Etrafımda zoR zamanlar yaşayan insanlar oluyor evet ama bu insanların mutlaka işleri 1-2 yıla düzeliyor hayatları yoluna giriyor.bir taraftan üzülüp acı vektileese bir taraftan muhakkak o acıya dayanmalarini sağlayacak güzel birşey oluyor.
Ama bende ve ailemde hiç böyle olmadı yaklaşık 20 yıldır. Hep kötüye daha kotuye gitti hayatımız.
Umut ettiğimiz gelecek bize güzel birşey getirmedi asla , gecen zaman sadece acılarımiza yeni acılar çok daha büyük acılar ve kayıplar ekledi.
Işte böyle olunca ne umut kalıyor ne de hayatın anlamı.
Başıma gelenleri anlatsam eminim hak verirsiniz.
Artık diyorum Allahım acıyı derdi verdin ama artık neden bir derman vermiyorsun diyorum.
Herkesin hikayesi ve taşıyacağı yükün ağırlığı farkli farklidir Gabriel. G Gabriel_ kimi 20 yil ceker kimi 2 yil çeker. Sonunda hepsi geçer gider.Konuyu sabote etmiş olmayım ama anlatırsanız sevinirim.
Artık diyorum ki ben ve ailem çok mu kötü insanlarız. Hani bu dünyaya geldik ama neden uğraşıp didindigimiz şeyler çok kötü şekilde sonuçlanıyor. Neden bize de yaşamak dayanmak icin bir tutunacak fal verilmiyor.
Etrafımda zoR zamanlar yaşayan insanlar oluyor evet ama bu insanların mutlaka işleri 1-2 yıla düzeliyor hayatları yoluna giriyor.bir taraftan üzülüp acı vektileese bir taraftan muhakkak o acıya dayanmalarini sağlayacak güzel birşey oluyor.
Ama bende ve ailemde hiç böyle olmadı yaklaşık 20 yıldır. Hep kötüye daha kotuye gitti hayatımız.
Umut ettiğimiz gelecek bize güzel birşey getirmedi asla , gecen zaman sadece acılarımiza yeni acılar çok daha büyük acılar ve kayıplar ekledi.
Işte böyle olunca ne umut kalıyor ne de hayatın anlamı.
Başıma gelenleri anlatsam eminim hak verirsiniz.
Artık diyorum Allahım acıyı derdi verdin ama artık neden bir derman vermiyorsun diyorum.
Aynen.hastaliklar, hastalığa bağlı ölümler, ani ölümler. Ki bunlardan biri de canım babam.Bende ayni sekilde bosanma, ailede kötü hastalik, issizlik, akraba darbeleri, üst üste huzursuzluk. Bazi insanlar özellikle mi sinaniyor, kendimiz mi hayatimizi bu duruma getiriyoruz anlamadim gitti
Size de cok gecmis olsun, ben de zor bir dönemden geciyorum, hic bir sey yapmak istemiyorum, yerimden bile kalkmak zor geliyorAynen.hastaliklar, hastalığa bağlı ölümler, ani ölümler. Ki bunlardan biri de canım babam.
Hem anne hem baba tarafimdan 3-5 kişi kaldı. Ölenler de yaşlı değildi.
Bunları yaşadım yaşadım.en sonunda mart ayında tedavi ile oluşan gebrligimdr 24. Haftamda ölü doğumla sonuçlandı. Üstelik ikiz bebeklerim, kızlarım. Tumyaşadıklarımdan sonra bu son darbe beni artık yere yapıştırdı.
Size de cok gecmis olsun, ben de zor bir dönemden geciyorum, hic bir sey yapmak istemiyorum, yerimden bile kalkmak zor geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?