ARI SÜTÜ BAL POLEN Kullananlar

Amin canim Allah razi olsun insallah hayirlisiyla guzel bir sonuc aliriz...sen ne yaptin?aldinmi yeniden ari sutu?

Propolis, ginseng ,hazırladığım macun ve keçi boynuzu kürü aksamlari içiriyorum. 3 hafta sonra yine test yapacaz inşallah.

ginseng neye yariyormus canim? benim gordugum bazi ari sutu kapsullerindede vardi bundan...

Ginseng erkeklik hormonu ve sperm sayısını olumlu şekilde etkiliyor. Interneten de bakabilirsin. Aynı zama da hazırladığım macunun içine de Zencefil ve Çörek otu koydum bunlara da bak yararlari çok bitkisel olduğu için ben daha sıcak bakıyorum ilaçlar bana para tuzağı gibi geliyor.

Rabbim bunları vesile kılsın

evet arkadaslar yazicam dedim yaziyorum..ari sutu bendede ise yaradi bu gercekten Allahin bir mucizesi ...
ilk denememde (klasik ivf) 8 yumurta toplanmisti ve 3 embriyom olmustu
ikinci denememde (kladik ivf) 9 yumurta toplanip 8 i isleme konmustu ve hic embriyom olmadigi icin transfer son anda iptal edilmisti ki bu benim icin buyuk bir yikim olmustu...
veeee ari sutu kullandigim ay 8 yumurtam toplandi 6 si ilk defa mikro enjeksiyon yapildi ve 5 embriyom oldu...daha oncekinde ikisi.transfer edildiginde 1 embryo 3. gun dondurulmustu..bu sefer boyle giderse 5. gun dondururuz dediler..gercekten ama gercekten yumurta kalitesine birebirmis ari sutu..Allah bu sayfayi acan arkadastanda yazan fikir veren arkadaslardanda bin kat razi olsun...sonucum ne olur bilmem ama ilk defa embriyolarda bu kadar basari katettik...

Cnm inş güzel sonuçlar alırsın. .. bende 3. Tüp bebek tedavimde ilk kez yumurtalarım bu kadar kötü çıktı anlam veremedim...burda okuduklarimdan yola çıkarak bende hemen aldım basliycam,adeti bekliyorum..Umarim ise yarar..

insallah canim...bende gecen seferki husranla sonuclanan denememden sonra cok inanarak kullanmaya baslamistim iyikide alip baslamisim..
sen dogal ari sutumu aldin kapsul yada ampulmu?

insallah canim...bende gecen seferki husranla sonuclanan denememden sonra cok inanarak kullanmaya baslamistim iyikide alip baslamisim..

Cnm ben organik bal satan yerden karışım yaptirdim.. kaliteli bi balla karıştırtdim.. Bu şekilde daha mantıklı geldi bana

Merhaba hangi marka almistibiz acaba ? Ben bir magazadan a. v.markasini gordum alayim kullanayim dedim ama nedense iyi gelecegine inaniyorum. marka yazmak serbest mi :)

Merhaba kızlar bende bugün bu kapsülleri aldım inşallah işe yarar....

Eklentiler

• image.webp
    65,7 KB · Görüntüleme: 365
3 aydır eşim kullanıyor sperm sayısını artırmak için ama bebişimiz gelmedi henuz

Ben de nerdeyse 1.5 aydir kullaniyorum...daha sonuc olacakmiyim bilmiyorum.. Nisan ortasi tup bebege baslicaz, cok merak ediyorum aceba faydasi olacak mi diye...daha once bir tup bebk denemem var 11 yumurta olustu, 9 u dollendi, 7 si 3. gune cikti ama 2 tanesi cok kaliteliydi digerleri cok kaliteli degildi...o tup bebekten negatif aldim...simdi 2 ay ari sutu kullanip, tekrar denicem, insallah faydasi olur ve 5.gun embriyosu olusur...

Bende bgn ari sutu almak istedim. Iyiki onceden burayi okunusum. Saf ari sutu markasini hatirlamiyrm raflara dizmisler. Alip uzerine baktim 0-4 derece arasi saklanmali diyor. Saticiya soyledim ee serin iste burasi diyor. Bilmesem satacak. Yrn bi de eczaneye soracagin. Kesinlikle buzdolabinda soguk zincirde saklanmali saf ari sutu .dikkat edin bosuna yemis olmayalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…