Arıyorum açmıyor ama silmedi

Doğru ama o zaman bilerek cevap verip nasıl bir duygu olduğunu öğrenmemi istedi böyle yapanlar çok ama benim gerçekten öyle bir niyetim yoktu

Aranızda duygusal bir şey oldu mu ki yedekte tutsun.
Naber, nasılsın muhabbeti dönüyorsa yedekte tutacak bir durum yok. Hem de adamı reddetmişsiniz kaç yıldır sana takılı mı kalacak?

Ailenizin sizin üzerinde bir noktaya kadar söz hakkı olmalı. Mutluluk senin mutluluğun, evleneceğin kişiyi sen seçmelisin ailen değil.

Attığım duruma neden baktı
Bu çok anlam yüklenecek bir şey değil
Ben bazen yorumlarda gördüğüm, hesabı herkese açık olanların hikayelerine de bakıyorum.
Mesela çok hoşuma giden tiyatro oyuncusu da benim hikayelerime bakıyor ve hatta bazen beğeniyor ama ben buna anlam yüklemiyorum.

adam sizi zaten hiç sevmemişki,insan ailesi istemese bile çabalar,bir şekilde kaybetmemeye çalışır,seni ikna etmeye çalışırdı,emin olmaya çalışır süreç uzardı yani,bu bırakmış bitmiş gitmiş,evlenmek için evleniyordu muhtemelen,olmayıncada zorlamamış,konuşması yada takip etmesi sevdiği anlamına gelmezki,tam tersi umursamadığı anlamına gelir,bişey hissediyor olsaydı gurur yapardı silerdi engellerdi bu o zahmete bile girmemiş,siz reddetmiş olabilirsiniz ama o da pek oralı değilmiş demekki,sıfır çaba,boşverin bence...

Bence silmeyin, storylerine de bakmayın tamamen geri çekilin. Artık adımı ondan bekleyin. Gönlü varsa mesaj atar

Çabaladı uğraştı ama ben istemedim ailemle aram bozulur diye pişmanım tabi silmemesi sizin dediğiniz gibi umursamamış demek ki yoluma bakarım bende

Öncelikle ailenizi dinleyip bu kişiyle devam etmeme kararlılığını gösterdiğiniz için sizi tebrik ederim. Çok az kişi bunu başarabiliyor

İkinci olarak bişey yapmaya çalışan sizsiniz
Neden sizi yedekte tutuyor olsun bunca yıl silmemiş neden şimdi silsin. Aradan yıllar geçmiş hala size olan duygularının aynı kaldığını mı sanıyorsunuz
Tutarlı olan o, siz değilsiniz

Doğru birde bana konuşmamızda ailelerimiz birbirini tanıyor falan demişti bunu çok önemsiyor bir araya geliriz diye galiba silmedi
Sizin peşinden koşmanızla bir şey olursa zaten, ilerde sende az koşmadın peşimden ben istemiyordum da sen ısrarcıydın falan bile der. Böyle üstüne düşerek bir şeyler başlasa da ezik gibi olacaksınız hep. Geri çekilin tamamen gelirse gelir gelmezse boş verin. Bir iki haftaya silersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…