Doğru ama o zaman bilerek cevap verip nasıl bir duygu olduğunu öğrenmemi istedi böyle yapanlar çok ama benim gerçekten öyle bir niyetim yoktuOnu istedin, reddettin ama adamı araman senelerini mi aldi?
Kadın kadinayiz, doğruyu söyle cigerimizi ye:)
Sen böyle hissetmiyorsan bile emin ol bunu duyan insanlar, o çocuk, o çocuğun 'ozge bana yazdı beni unutamamis' dediği arkadaşları aynen bojle düşünmüstur. Emin olabilirsin.
Cok klasik bir şeydir çünkü 'daha iyisini bulurum' diye onu seveni bırakıp yıllar sonra bulamayıp 'seni unutamadim' diye dönen insanlar
Buluştuk konuştuk bayağı olmamış mıdırAranızda duygusal bir şey oldu mu ki yedekte tutsun.
Naber, nasılsın muhabbeti dönüyorsa yedekte tutacak bir durum yok. Hem de adamı reddetmişsiniz kaç yıldır sana takılı mı kalacak?
Kaç kere bulusmustunuz ilişkiniz kaç ay sürmüştüBuluştuk konuştuk bayağı olmamış mıdır
Ara da bağ yok ki niye sevsin.Zaten olaydan sonra konuştuk belirsizlik içindesin ne istediğine karar ver dedi ama şimdi böyle yapması tuhaf sevmiyor galiba sevse böyle yapmazdı
Bu çok anlam yüklenecek bir şey değilAttığım duruma neden baktı
adam sizi zaten hiç sevmemişki,insan ailesi istemese bile çabalar,bir şekilde kaybetmemeye çalışır,seni ikna etmeye çalışırdı,emin olmaya çalışır süreç uzardı yani,bu bırakmış bitmiş gitmiş,evlenmek için evleniyordu muhtemelen,olmayıncada zorlamamış,konuşması yada takip etmesi sevdiği anlamına gelmezki,tam tersi umursamadığı anlamına gelir,bişey hissediyor olsaydı gurur yapardı silerdi engellerdi bu o zahmete bile girmemiş,siz reddetmiş olabilirsiniz ama o da pek oralı değilmiş demekki,sıfır çaba,boşverin bence...Merhaba benim daha önce görüştüğüm sonra reddettiğim biri vardı reddetme sebebim ailemin istemiyor olmasıydı babası teyzesi araya girdi ama ısrarla reddettik aklımdan çıkaramadım birbirimizi sosyal medyadan silmediğimiz için takip ediyordum aradan yıllar geçti yazdım biraz konuştuk aradım aynı gün konuştuk sonra ertesi gün tekrar yazdım yine konuştuk ama aradım açmadı dönmedi de ama sosyal medyadan silmiyor sizce ne yapmaya çalışıyor yedekte tutuyor olabilir mi silmeli miyim paylaştıklarıma hikayelerime bakıyor
Yaniiii ne bileyimm, dostça geçen bir buluşma mıydı? Bunu hissedersiniz.Buluştuk konuştuk bayağı olmamış mıdır
AtmazsaBence silmeyin, storylerine de bakmayın tamamen geri çekilin. Artık adımı ondan bekleyin. Gönlü varsa mesaj atar
Hayır bayağı hoşlandığını söyledi teşekkür etti sonrasında zaten konuştukYaniiii ne bileyimm, dostça geçen bir buluşma mıydı? Bunu hissedersiniz.
Çabaladı uğraştı ama ben istemedim ailemle aram bozulur diye pişmanım tabi silmemesi sizin dediğiniz gibi umursamamış demek ki yoluma bakarım bendeadam sizi zaten hiç sevmemişki,insan ailesi istemese bile çabalar,bir şekilde kaybetmemeye çalışır,seni ikna etmeye çalışırdı,emin olmaya çalışır süreç uzardı yani,bu bırakmış bitmiş gitmiş,evlenmek için evleniyordu muhtemelen,olmayıncada zorlamamış,konuşması yada takip etmesi sevdiği anlamına gelmezki,tam tersi umursamadığı anlamına gelir,bişey hissediyor olsaydı gurur yapardı silerdi engellerdi bu o zahmete bile girmemiş,siz reddetmiş olabilirsiniz ama o da pek oralı değilmiş demekki,sıfır çaba,boşverin bence...
Bu çok anlam yüklenecek bir şey değil
Ben bazen yorumlarda gördüğüm, hesabı herkese açık olanların hikayelerine de bakıyorum.
Mesela çok hoşuma giden tiyatro oyuncusu da benim hikayelerime bakıyor ve hatta bazen beğeniyor ama ben buna anlam yüklemiyorum.
Şimdi silersen çok takmış gibi görünürsün. İki hafta falan geçsin silersin.Atmazsa
Haklısın ama öyle olmadıAilenizin sizin üzerinde bir noktaya kadar söz hakkı olmalı. Mutluluk senin mutluluğun, evleneceğin kişiyi sen seçmelisin ailen değil.
Doğru birde bana konuşmamızda ailelerimiz birbirini tanıyor falan demişti bunu çok önemsiyor bir araya geliriz diye galiba silmediŞimdi silersen çok takmış gibi görünürsün. İki hafta falan geçsin silersin.
Sizin peşinden koşmanızla bir şey olursa zaten, ilerde sende az koşmadın peşimden ben istemiyordum da sen ısrarcıydın falan bile der. Böyle üstüne düşerek bir şeyler başlasa da ezik gibi olacaksınız hep. Geri çekilin tamamen gelirse gelir gelmezse boş verin. Bir iki haftaya silersiniz.Doğru birde bana konuşmamızda ailelerimiz birbirini tanıyor falan demişti bunu çok önemsiyor bir araya geliriz diye galiba silmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?