2 senedir silmemissiniz, bunu dusunmediniz mi hic bu 2 senede?
Boşa çıkan bişey yok o zaman ben reddetmiştim şimdi o durum farklısabırla her cümlesini boşa çıkardın ya tebrik edesim geldi
Ama çok sevmişti uğraşmıştı silmedi beni o kadar olaya rağmen
Sürekli birilerini silip ekliyorsosyal medayayı sizin kadar ciddiye almadığından olabilir.
İyi de adam sizi sevmiyor artik cok uzunca bir zamandir. Sanki 2 haftadir gorusmemis gibi konusuyorsunuz amaBoşa çıkan bişey yok o zaman ben reddetmiştim şimdi o durum farklı
Ne var bundaİyi de adam sizi sevmiyor artik cok uzunca bir zamandir. Sanki 2 haftadir gorusmemis gibi konusuyorsunuz ama
Siliyorum o zaman ekli olmasındansa gerek yok2 yıldır sizi düşünüp özlediğini mi düşünüyorsunuz? Yapmayın lütfen. Kimbilir kimler girdi çıktı ya da hala hayatında. Sizde sevmiyorsunuz. Daha iyisini bulamayınca bir eskiyi yokladınız belli. Adamı rahat bırakın
Bosa gecen 2 yil disinda bir ssy yok tabi, hayat sizinNe var bunda
Herkes ayni seyi soyluyor ama konu sahibi bir turlu adamin kendisini takmadigini anlamiyor, kabullenmiyor
Ben niye mutlu olayim? benim hayatimdaki yeriniz degeriniz ne ki sizle ilgili bir sey benim duygu durumumu degistirsin?Bu seni neden bu kadar mutlu etti sevgilisisin sanki
İlgilendiniz konuyla o yüzdenBen niye mutlu olayim? benim hayatimdaki yeriniz degeriniz ne ki sizle ilgili bir sey benim duygu durumumu degistirsin?
Konuyla ilgilendim, sizinle degil. Kendinizi bu kadar onemsemeyin. Sonrasinda bu konuyu okuyacak olanlar akilli davransin diye yaziyorum, sizin icin degil yaniİlgilendiniz konuyla o yüzden
aileniz istememiş konu kapanalı 2 yıl oluyor.erkek için sosyal medyanın önemi herhalde binde birdir. telefon numaram onda duruyor durumuma baktı hikayeme baktı gibi şeyler ile umut edilmez. sizi asla üzmek istemem ama bir erkek eski sevgililerinin sosyal medyadan çıkarmakla uğraşmaz. çünkü bir kadın gibi detaycı değiller. hem o silmedi ise siz de silmemişsiniz. sanırım 2 yıldır bana aşıktı dur bir sesimi duysun da sevinsin dediniz ama adamın başka sevgilisi bile olabilir. sizi çoktan unutmuş. platonik aşkları genelde kadınlar yaşar. erkek hep hayatına devam eder. siz de edin.Ama böyle kalmasıda hala beni seviyor silemez diye düşünmesine yol açmaz mı gurursuz demez mi
pişmanım keşke yapmasaydım ama bu kadar uzun süre unutmadım silmek en doğrusuaileniz istememiş konu kapanalı 2 yıl oluyor.erkek için sosyal medyanın önemi herhalde binde birdir. telefon numaram onda duruyor durumuma baktı hikayeme baktı gibi şeyler ile umut edilmez. sizi asla üzmek istemem ama bir erkek eski sevgililerinin sosyal medyadan çıkarmakla uğraşmaz. çünkü bir kadın gibi detaycı değiller. hem o silmedi ise siz de silmemişsiniz. sanırım 2 yıldır bana aşıktı dur bir sesimi duysun da sevinsin dediniz ama adamın başka sevgilisi bile olabilir. sizi çoktan unutmuş. platonik aşkları genelde kadınlar yaşar. erkek hep hayatına devam eder. siz de edin.
İnan öyle değil yani hayatıma girmeye çalışanlar oldu ama ben onu istedim yapamam diye reddettimBacım, bence olay şöyle oldu; sen ve ailen sen güzel kızsın,daha iyisini bulabilirsin diye reddettiniz..ama yaşın oldu 27
Öyle peşinden koşan , şartları güzel, senle evlenmek isteyen bir adam da bulamadın. Kalbin kırıldı. Sonra işleri kötü giden yahudi veresiye defterini açar sözü gibi eski defterleri açtın. Seni kırmayan, seni isteyen kim vardı? Bu cocuk..yazdin geçtin ki hala ilgisi varsa devam et diye.
Ama şu bir gerçek,adam seni o kadar da sallamyor. Bunca senede kimler girdi demek ki hayatına,neler neler değişti. Eski yerinde değilsin.
Ama madem çocugu gözüne kestirdin sakin kal, bekle. Elbet sana yazar,o zaman verirsin tepkini
Onu istedin, reddettin ama adamı araman senelerini mi aldi?İnan öyle değil yani hayatıma girmeye çalışanlar oldu ama ben onu istedim yapamam diye reddettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?