Arıyorum açmıyor ama silmedi

2 yıldır sizi düşünüp özlediğini mi düşünüyorsunuz? Yapmayın lütfen. Kimbilir kimler girdi çıktı ya da hala hayatında. Sizde sevmiyorsunuz. Daha iyisini bulamayınca bir eskiyi yokladınız belli. Adamı rahat bırakın

Siliyorum o zaman ekli olmasındansa gerek yok

Ama böyle kalmasıda hala beni seviyor silemez diye düşünmesine yol açmaz mı gurursuz demez mi
aileniz istememiş konu kapanalı 2 yıl oluyor.erkek için sosyal medyanın önemi herhalde binde birdir. telefon numaram onda duruyor durumuma baktı hikayeme baktı gibi şeyler ile umut edilmez. sizi asla üzmek istemem ama bir erkek eski sevgililerinin sosyal medyadan çıkarmakla uğraşmaz. çünkü bir kadın gibi detaycı değiller. hem o silmedi ise siz de silmemişsiniz. sanırım 2 yıldır bana aşıktı dur bir sesimi duysun da sevinsin dediniz ama adamın başka sevgilisi bile olabilir. sizi çoktan unutmuş. platonik aşkları genelde kadınlar yaşar. erkek hep hayatına devam eder. siz de edin.

pişmanım keşke yapmasaydım ama bu kadar uzun süre unutmadım silmek en doğrusu

Bacım, bence olay şöyle oldu; sen ve ailen sen güzel kızsın,daha iyisini bulabilirsin diye reddettiniz..ama yaşın oldu 27
Öyle peşinden koşan , şartları güzel, senle evlenmek isteyen bir adam da bulamadın. Kalbin kırıldı. Sonra işleri kötü giden yahudi veresiye defterini açar sözü gibi eski defterleri açtın. Seni kırmayan, seni isteyen kim vardı? Bu cocuk..yazdin geçtin ki hala ilgisi varsa devam et diye.
Ama şu bir gerçek,adam seni o kadar da sallamyor. Bunca senede kimler girdi demek ki hayatına,neler neler değişti. Eski yerinde değilsin.
Ama madem çocugu gözüne kestirdin sakin kal, bekle. Elbet sana yazar,o zaman verirsin tepkini

İnan öyle değil yani hayatıma girmeye çalışanlar oldu ama ben onu istedim yapamam diye reddettim

İnan öyle değil yani hayatıma girmeye çalışanlar oldu ama ben onu istedim yapamam diye reddettim
Onu istedin, reddettin ama adamı araman senelerini mi aldi?
Kadın kadinayiz, doğruyu söyle cigerimizi ye:)
Sen böyle hissetmiyorsan bile emin ol bunu duyan insanlar, o çocuk, o çocuğun 'ozge bana yazdı beni unutamamis' dediği arkadaşları aynen bojle düşünmüstur. Emin olabilirsin.
Cok klasik bir şeydir çünkü 'daha iyisini bulurum' diye onu seveni bırakıp yıllar sonra bulamayıp 'seni unutamadim' diye dönen insanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…