Arıyorum ama bir türlü bulamıyorum :( belki tanıyanınız vardır?

ben de merakla bekliyorum.olumlu da olsa olumsuz da olsa güzel bi hatıra olacak senin için.hastanede gördüğün bi adamı gelip burda bulmak çok değişik ve güzel oldu bence :) hadi bakalım hayırlısı beklemedeyiz

Ne tuhaf adini bile bilmediginiz bir adam icin bu kadar çaba. Bu adam kim nedir necidir evlimidir nisanlimidir uzun süreli iliskisi var midir hicbirseyden haberiniz yok.siz burdan taniyan biri var mi diye soruyorsunuz.biri ciksa o benim sevgilim yada abim yada kuzenim dese ne yapicaksiniz ki.cok sasirdim konuya.birde herkes destek vermis.erkeklerin birine sadik kalmasi zorlasti neden cunku maşallah bayanlar hemen dünden razi.o buldugunuz diger arkadas büyük ihtimalle Bu cocugun is yerinden arkadasi .aralarinda erkek muhabbeti dondurmuslerdir bir guzel.bence sizle cikar niye cikmasin ki kiz gelmis hangi erkek geri cevirir ama ciddi düşünür mu hic sanmam.gercek anlamda hoslansa ne yapar eder sizle konusmaya calisirdi bence.Erkekler herkese bakar ayrica.bunda ne var ki...

böyle bir cevabı ancak bugün üye olan biri verebilirdi zaten

Ben çok aktif üye olmadığım halde heyecanla gelişmeleri bekliyorum,beni de eşim ilk karşılaştığımız günün akşamı facebook tan bulmuştu,hiç ortak arkadaşımız yoktu..şimdi 2.5 senelik evliyiz çok şükür

sizinde hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inşallah

Ama esin seni buldu yani erkek adim atti.ben bayanlarin adim atmasini dogru bulmuyorum.arkadasi uyarma maksadiyla yazmıştım. Keyfi bilir tabi.hayal kirikligi olmasin sonra.

Neden yikamiyoruz ki biz bu tabularimizi..erkekler hoslaniyor begeniyor karsi tarafin duygularini bilmeden adim atip sanslarini deneyebiliyor..ama biz bayanlar hoslansakta begensekte sesimizi cikarmamaliyizz..nedenn???

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben kndim açıldım eşime şükürler olsun Allah nazarlardan saklasın çok güzel bi evliliğim var. 1 yaşında da bi bebeğimiz. Bi laf vardır bu durumu özetler.. Niyet hayır akıbet hayır 😉

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

nasıl yaniii ? buldun, haber mi bekliyorsun? yoksa bulmaya mı yaklaştın?

haber bekliyorum ama sanki evli barklı adammışta ben peşinden koşuyormuşum, gurursuzmuşum gibi hava yaratıldı
kimseyi tanımıyorum etmiyorum ama çok kırıldım
ve konu açtığıma çok pişmanım

Aaaaaaaaaaaaaaa yapma sekerim, hepimiz merakla bekliyoruz.

Ben cok heyecanliyim, karsilasmaniz nasil olacak acaba

pişman olcak bişey yok. gidip de adamın yakasına yapışmadın ya. evliyse konu kapanır gider ne var bunda yani

öyle mi... yani çıkarım yaparsak ben gurursuz erkek aranan biri oluyorum.. dikkat ederseniz bölüm bilgisi bile vermedim ki deşifre olmasın diye. konuda detaylarıda anlattım amacım sadece isimini öğrenmekti. ne kimseden onay bekliyorum ne de kınama. buna kimsenin hakkı yok burada
kadının erkeğe açıldığı aşk hikayelerini okuyunca aiyyy çok tatlııııı çok şeker demeyi bilenler burada bana gurursuz muamelesi yapıyor

yıllar sonra kalbim ilk defa birine atmıştı ama pişman oldum ciddi ciddi oldum. ne evli birinin peşinden koşacak kadar yüzsüzüm ne de gidip seni seviyorum diyecek kadar gurursuz...
varsın beni sizin gibi o yollu olarak nitelendirsin artık önemi yok
keşke açmasaydım konuyu keşke görmeseydim onu da..

Marmara Hast. de diyince gidip bulasım geldi adamı Evime çok yakın
Ben de sonucu bekliyorum, umarım dedikleri gibi evli ya da sevgili durumları yoktur.
Çok heyecanlı

Bence hiç takma, seçmek seçilmekten daha güzel. Ben de eşimi kendim seçtim, yani ben açıldım. İyi ki de açılmışım, ohh sefam olsun
Kimse birinden hoşlandı diye gurursuzlukla suçlanamaz ki zaten evli olsa bile adamla yenilmiş içilmiş bişeyin yok vazgeçmesini de bilirsin

Herşey de kadınları suçlamaktan bıkmadınız mı
Hemde siz de bir kadınsınız
Konu sahibi gidip adamın yollarına güller dökmedi, beğenmiş soruşturuyor
Evliyse de üstüne bi bardak soğuk su içer
Asıl evli adamlar haysiyetli olsunlar da eşlerini aldatmasınlar, kendine bekar süsü veren bile var sen hala kadınlarda bul suçu bravo

kalbinden gecenleri yap ne var yani biri için mücadele ediyosada şu niye adım atıyosun yorumlarını okuyunca inanamıyorum dinleme bile sen mücadeleye devam

Ama esin seni buldu yani erkek adim atti.ben bayanlarin adim atmasini dogru bulmuyorum.arkadasi uyarma maksadiyla yazmıştım. Keyfi bilir tabi.hayal kirikligi olmasin sonra.

hiiiiç canını sıkma.
sen yanlış bişey yapmıyosun ki.
ben de bi kere açıldım, reddedildim gerçi :)
sakın sakın moralini bozma.
hoşlandıysan söylemek en mantıklısı
buna herkes cesaret edemezdi.
belki de hayatının aşkını buldun
"O"nu bulduktan sonra kimin önce adım attığı önemli mi sanki?
O sana bakmış, dikkatini çekmiş, sen de bir daha hastaneye gidemeyeceğin için ve o seni bulamayacağı için sen onu bulacaksın tabiki de.
o senin hakkında bir şey bilmiyor ama sen onun işini gücünü biliyosun.
bence yaptığın hareket çok sevimli.
zaten sevgilisi falan varsa ya da böyle bir şey ona saçma geliyorsa görüşmek istemez.
ama ya o da seni düşünüyorsa?????

pasif kadınlar; böyle özgüvenli, duygusal kadınları görünce hemcinslerine düşman kesiliyorlar. yaşayamadıkları hayatı yaşadıkları için sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…