Arıyorum ama bir türlü bulamıyorum :( belki tanıyanınız vardır?

Hastanede bi anlik gordugun kisiye tabikide askini ilan etmiyceksin ki bence hic alinmana gerek yok herkes anlamak istedigi gibi anliyor malesef.., yanliz tum arkadaslarin yorumlarini okuynca sanki olayin icinde gibi hissettim kendimi . Gelismeler olursa ki insallah olur tum kalbimden istiyorum bizi haberdar et . Seni cok iyi anliyorum cunku benimde coktur boyle platonik ask mi desem hoslantimi desem bilemedim , her zaman umut vardir . Hem evlenenlerin hikayelerini dinliyorum da yani masal gibi geliyor bazen benim basima gelse imkansiz diyip uzulecegim seyler oluyor ama kismette varsa , kaderde yazilmissa oluyor onune ne kadar engel de ciksa . Diyecegim o ki eger karsi tarafin baska birine ilgisi yoksa aranizda biseylerin olmasina hicbir engel yok

bilmiyorum adrom ne olacaksa olsun azıcık hevesim vardı o da gitti

öyle tabi ama toplumda yadırganıyor böyle şeyler kadın söylemezmiş adım atmazmış erkek gelmeliymiş falan filan
teşekkür ederim hayırlısı artık çabalamıyorum bıraktım

öyle tabi ama toplumda yadırganıyor böyle şeyler kadın söylemezmiş adım atmazmış erkek gelmeliymiş falan filan

teşekkür ederim hayırlısı artık çabalamıyorum bıraktım

Kirilmissin sanirim bize. Uzuldum cidden. Ben de adim atma diyenler tarafindaydim sonucta normlara gore soyledim ve senin iyiligin icin. Umarim yanlis anlamazsin.

Kötü niyetli olmadıktan , sınırları aşmadıktan sonra ilk adım kimden gelmiş ne önemi var. Bunlar önemsiz detaylar , kısmette varsa bir şeyler sebep olur muhakkak
Hayırlı olana yöneltsin Allah ım.

Peygamber Efendimize evlenme teklifi , Hz. Hatice annemiz tarafından yapılmamışmıydı ayrıca .

evet, çok hoş bir bakış açısı olmuş teşekkür ederim

O hastane cok kalabalik ben dogum icin gidiyordum ama esim dogumumu ozelde yaptirdi. Esimin bi akrabasida suan orda asistan. Bagli oldugu bolumun sekreteligini baglatip bilgi alabilirsin yada onlarin lojmanlari hastaneye yakin. Oradaki guvenlikten filan bilgi alabilirsin valla ben o sekreterlikten gunun bes saati arayip doktorlari baglatip bilgi aliyodum.

gerek kalmadı sekreterliğe beklemedeyim şuan kendisini

Konuyu yeni okudum, bende merak ettim son durum nedir?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…