- 11 Ocak 2013
- 993
- 231
- 83
- 33
- Konu Sahibi Novamber wind
-
Kız teocu seni(yazdigini) görünce yüzümde bi tebessum oluyo benim. Konunu çok sıkı takip ettim de. İyice bizden biri oldun :))
hayatımda tek bir kişiyi sevdim ve ona söyledim sevdiğimi. konuyu açarken ki amacımda zaten sadece adını falan öğrenmekti
gidip açılıp söylemek gibi bir düşüncem yok. en azından kendi açımdan peşinde koşuyormuş gibi görünmek istemem
üzüldüm böyle düşünmenize.
konuyu burda da kendi açımdanda bitirmeye karar verdim zaten çoktan
kimse için ölüp bitiyormuş imajı vermek istemiyorum
yazan, destek olan herkese çok teşekkürler...
Bade ne alakası var yaa, ölüp bitsen kime ne allah aşkına? Ben kaç defa açıldım, hoşlandığımı söyledim bir şey mi oldu sanki? Hiç biri de bana ölüp bitiyor benim için gözüyle bakmadı. Sen doğru olanı yapıyorsun fırsatları değerlendirmeden beklersen ayağına gelmez ki. Üzerine düşeni yaptın sen şimdi o düşünsün.
öyle tabi ama toplumda yadırganıyor böyle şeyler kadın söylemezmiş adım atmazmış erkek gelmeliymiş falan filanKonu sahibini takdir ediyorum.
Bence çok güzel insanın istediklerinin peşinden gitmesi.
Aklında kalıp pişman olacağına ne güzel uğraşmış.
Kız açılmış oğlan söylemiş, o onun peşinden koşmuş, bunlara değil neticeye bakmak lazım bence.
teşekkür ederim hayırlısı artık çabalamıyorum bıraktımHastanede bi anlik gordugun kisiye tabikide askini ilan etmiyceksin ki bence hic alinmana gerek yok herkes anlamak istedigi gibi anliyor malesef.., yanliz tum arkadaslarin yorumlarini okuynca sanki olayin icinde gibi hissettim kendimi . Gelismeler olursa ki insallah olur tum kalbimden istiyorum bizi haberdar et . Seni cok iyi anliyorum cunku benimde coktur boyle platonik ask mi desem hoslantimi desem bilemedim , her zaman umut vardir . Hem evlenenlerin hikayelerini dinliyorum da yani masal gibi geliyor bazen benim basima gelse imkansiz diyip uzulecegim seyler oluyor ama kismette varsa , kaderde yazilmissa oluyor onune ne kadar engel de ciksa . Diyecegim o ki eger karsi tarafin baska birine ilgisi yoksa aranizda biseylerin olmasina hicbir engel yok
öyle tabi ama toplumda yadırganıyor böyle şeyler kadın söylemezmiş adım atmazmış erkek gelmeliymiş falan filan
teşekkür ederim hayırlısı artık çabalamıyorum bıraktım
buldum sayılır teocum
bilmiyorum adrom ne olacaksa olsun azıcık hevesim vardı o da gitti
huhuuu ne gzzzlll sevndm cnmm
Sıkma canını Bade'm, kısmetse olur.
Konunun hepsini okuyamadım ama yansıttığın duygu çok hoşuma gitti :) hayırlısı olsun
Kötü niyetli olmadıktan , sınırları aşmadıktan sonra ilk adım kimden gelmiş ne önemi var. Bunlar önemsiz detaylar , kısmette varsa bir şeyler sebep olur muhakkak
Hayırlı olana yöneltsin Allah ım.
Peygamber Efendimize evlenme teklifi , Hz. Hatice annemiz tarafından yapılmamışmıydı ayrıca .
O hastane cok kalabalik ben dogum icin gidiyordum ama esim dogumumu ozelde yaptirdi. Esimin bi akrabasida suan orda asistan. Bagli oldugu bolumun sekreteligini baglatip bilgi alabilirsin yada onlarin lojmanlari hastaneye yakin. Oradaki guvenlikten filan bilgi alabilirsin valla ben o sekreterlikten gunun bes saati arayip doktorlari baglatip bilgi aliyodum.
gerek kalmadı sekreterliğe beklemedeyim şuan kendisini
gerek kalmadı sekreterliğe beklemedeyim şuan kendisini
Noldu ulastin mi :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?