- Konu Sahibi Novamber wind
-
Amam tamam tamam ne biliyorsan yapin.sonra beni kullandi diye aglamayin.bir yorum yaptim herkes alindi.bu konuya yorum yapmiyorum.bir erkek hoslansa kendi gelir zaten .
Herkes sizin yorumunuza tepki gösterdiğine durum yeterince aşikar
Aklı fikri yerinde herkesin niye kullanılsınlar, alt tarafı isim soy isim ve medeni durum soruşturuluyor
Sizin şu baştan çıkarılmaya müsait sevgililerinize denk gelir diye mi korktunuz
Sizin isme gore mi kalbiniz carpiyor?Guzelim ben sana gurursuz demedim bu ne öfke. Sadece bu durumu kullanir karsi taraf evli yada nisanlida olsa dedim.bu kadae kizmana gerek yok.ben adini bile bilmedigin adamin kalbini carptirmasina anlam veremedim acikcasi.ilk goruste ask geyikleri bana göre degil.kendi yorumumu yaptim okadar. .
Ben sevgilimim arkadaslarindan biliyorum.bu arada erkek arkadasim uzman doktor.her gun bir suru kiz geliyor bu sekilde.neyse birsey demiyorum.insan adini bilmedigi adama asik olamaz.beyaz önlük cekici gelmistir .
Sizin isme gore mi kalbiniz carpiyor?
Ben sevgilimim arkadaslarindan biliyorum.bu arada erkek arkadasim uzman doktor.her gun bir suru kiz geliyor bu sekilde.neyse birsey demiyorum.insan adini bilmedigi adama asik olamaz.beyaz önlük cekici gelmistir .
Ilk basta hic bilmediginiz adamlar zamanla bildiginiz adamlara donusuyor di mi? Tanimak icin tanismak lazim, cok basit...Ben tanidikca karektere asik olurum.hic bilmedigim adamlara degil..
Siz burda arkadaslik kurmussunuz yeni biri son derece mantikla konusunca yerden yere vurdunuz.benim kimseden korkum olamaz ki kimsenin pesinden kosmadim zaten .kendine guvenen kadin kosmaz kosturtur zaten .
Sanırım size de baya çekici gelmiş beyaz önlük.
Sizin sert tutumunuzun nedeni belli oldu.
Ya benim sevgilime de yaparlarsa ya o yüz verirse ya benim sevgilimse gibi nedenlerden gerilmişsiniz
bu düşüncen inan bana yanlış. benden hoşlandığına o kadar emin olduğum erkek oldu ki arkadaşlarıyla konuşmalarını bile duymuşumdur arkadaşları söyle açıl dediği halde yok söylemicem diyenler falan duymuşumdur.
karşıdan tepki alamayan erkek açılmaya cesaret edemez. ha yok açılıyorsa kolay zaten emin ol o kızlara açılmayı meslek haline getirmiştir. her beğendiği kıza açılan erkek de biliyorum. tamamen karakter. adım attı çok aşık diye bir şey yok.
kimi erkekler çekingen oluyor falan bir çok sebepten açılamayan var.
Sanırım size de baya çekici gelmiş beyaz önlük.
Sizin sert tutumunuzun nedeni belli oldu.
Ya benim sevgilime de yaparlarsa ya o yüz verirse ya benim sevgilimse gibi nedenlerden gerilmişsiniz
yakışıklı değilse olmazlar tabi, sizin içiniz rahat olsun
Siz burda arkadaslik kurmussunuz yeni biri son derece mantikla konusunca yerden yere vurdunuz.benim kimseden korkum olamaz ki kimsenin pesinden kosmadim zaten .kendine guvenen kadin kosmaz kosturtur zaten .
Sen tipine bakip asik oluyorsan isin var
siz neyine bakıp aşık oldunuz??
Sen tipine bakip asik oluyorsan isin var
Bu itham çok ağır ve ayıp
Senin erkek arkadaşında uzman doktormuş, sana da mı beyaz önlük çekici geldi o zaman?
Çok talihsiz bir cümle, ayrıca insanlar gördüklerine aşık olabilir isme aşık olmuyorlar sonuçta ismin bilinmemesine takmışsınız
Ben konu sahibini tanımıyorum ama 10 kişi sizi tepki gösterdi ( Onları da tanımıyorum )
Demek ki yorumlarınız enteresan
Ne demek 'erkekler kendini böyle kızlar yüzünden muhafaza edemiyor, sadık kalamıyor'
Siz de bir kadınsınız üstelik
Adam haysiyetli olsun da her bulduğuna salyalar akıtmasın o zaman
Bunda kadının ne suçu var, silah zoruyla kapısına dayanan yok sonuçta
Iyide asik olmak icin ayni ortamda bulunmak zaman gecirmek gerek.begenmis olabilir sadece.teki niye aldim.klasik birsey bu kacan kovalanir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?