Arıyorum ama bir türlü bulamıyorum :( belki tanıyanınız vardır?

Amam tamam tamam ne biliyorsan yapin.sonra beni kullandi diye aglamayin.bir yorum yaptim herkes alindi.bu konuya yorum yapmiyorum.bir erkek hoslansa kendi gelir zaten .

bu düşüncen inan bana yanlış. benden hoşlandığına o kadar emin olduğum erkek oldu ki arkadaşlarıyla konuşmalarını bile duymuşumdur arkadaşları söyle açıl dediği halde yok söylemicem diyenler falan duymuşumdur.

karşıdan tepki alamayan erkek açılmaya cesaret edemez. ha yok açılıyorsa kolay zaten emin ol o kızlara açılmayı meslek haline getirmiştir. her beğendiği kıza açılan erkek de biliyorum. tamamen karakter. adım attı çok aşık diye bir şey yok.

kimi erkekler çekingen oluyor falan bir çok sebepten açılamayan var.

Siz burda arkadaslik kurmussunuz yeni biri son derece mantikla konusunca yerden yere vurdunuz.benim kimseden korkum olamaz ki kimsenin pesinden kosmadim zaten .kendine guvenen kadin kosmaz kosturtur zaten .

Sizin isme gore mi kalbiniz carpiyor?

Ben sevgilimim arkadaslarindan biliyorum.bu arada erkek arkadasim uzman doktor.her gun bir suru kiz geliyor bu sekilde.neyse birsey demiyorum.insan adini bilmedigi adama asik olamaz.beyaz önlük cekici gelmistir .

Sanırım size de baya çekici gelmiş beyaz önlük.
Sizin sert tutumunuzun nedeni belli oldu.
Ya benim sevgilime de yaparlarsa ya o yüz verirse ya benim sevgilimse gibi nedenlerden gerilmişsiniz

Ben sevgilimim arkadaslarindan biliyorum.bu arada erkek arkadasim uzman doktor.her gun bir suru kiz geliyor bu sekilde.neyse birsey demiyorum.insan adini bilmedigi adama asik olamaz.beyaz önlük cekici gelmistir .

yorumun nedeni anlaşıldı. sevgilin de doktor olduğu için korktun sanırım.

Bu itham çok ağır ve ayıp
Senin erkek arkadaşında uzman doktormuş, sana da mı beyaz önlük çekici geldi o zaman?
Çok talihsiz bir cümle, ayrıca insanlar gördüklerine aşık olabilir isme aşık olmuyorlar sonuçta ismin bilinmemesine takmışsınız

Siz burda arkadaslik kurmussunuz yeni biri son derece mantikla konusunca yerden yere vurdunuz.benim kimseden korkum olamaz ki kimsenin pesinden kosmadim zaten .kendine guvenen kadin kosmaz kosturtur zaten .

Ben konu sahibini tanımıyorum ama 10 kişi sizi tepki gösterdi ( Onları da tanımıyorum )
Demek ki yorumlarınız enteresan
Ne demek 'erkekler kendini böyle kızlar yüzünden muhafaza edemiyor, sadık kalamıyor'
Siz de bir kadınsınız üstelik
Adam haysiyetli olsun da her bulduğuna salyalar akıtmasın o zaman
Bunda kadının ne suçu var, silah zoruyla kapısına dayanan yok sonuçta

Son düzenleme:

Konu sahibi cesaret vermis zaten

Sanırım size de baya çekici gelmiş beyaz önlük.
Sizin sert tutumunuzun nedeni belli oldu.
Ya benim sevgilime de yaparlarsa ya o yüz verirse ya benim sevgilimse gibi nedenlerden gerilmişsiniz

Demiştim var bu tarz bi iş diye

yazık valla bu yaşa gelmişsiniz hala, liseli gibi "ayhhh beşimden çoh goşturuyom." diye seviniyorsunuz. o kadar kompleks yapmışsınız ki, birisiyle tanışmak istemeyi peşinden koşmak olarak görüyorsunuz.

Iyide asik olmak icin ayni ortamda bulunmak zaman gecirmek gerek.begenmis olabilir sadece.teki niye aldim.klasik birsey bu kacan kovalanir.

asıl kendine güvenen kadın böyle bir konu açıp,hiç bilmediği sadece beğendiği bir adamla tanışmaya çalışır..
alt tarafı tanışacak görür görmez ,üstüne atlayacak değil heralde..:)belki konu sahibi istemeyeck devamını,belki de adam...öenmli olan ilk adım sadece....

sevgilini peşinden koşturdun diye,(ne demekse artık sevgili olmuşsun) madalya mı takıyorlar?özgüven yüksek mi oluyor yoksa bu ilişki dokunulmaz mı oluyor??

komik vallahi..:)

Iyide asik olmak icin ayni ortamda bulunmak zaman gecirmek gerek.begenmis olabilir sadece.teki niye aldim.klasik birsey bu kacan kovalanir.

Damlaya damlaya da göl olur ona bakarsan
Bi bakmışın adamı bulmuşuz

Merak etme, arkadaşın beğendiği doktor senin erkek arkadaşın olan doktor değil
Çemkirip duruyosun kıza
Erkek arkadaşına güvenmiyosun herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…