Arıyorum ama bir türlü bulamıyorum :( belki tanıyanınız vardır?

Bencede vazgecme sakin kimsenin hevesini kirmasina da musadee etme lutfen..bu duygular hisler simdi olsun yok bir kac yil sonra olsun deyince olmuyor..kalbin carpmiss ne guzel tadini cikar uzme kendini..belkide yillar sonra cocuklariniza anlatirsiniz ben ne mucadele etmistim babaniz icin falan diye..olazsa da olmaz yani bu kadar basit bence..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

pasif kadınlar; böyle özgüvenli, duygusal kadınları görünce hemcinslerine düşman kesiliyorlar. yaşayamadıkları hayatı yaşadıkları için sanırım.

Ya da aldatılan kadınlar , karşıdaki kadını suçluyo
Eşiniz çok düzgündü de millet ayarttı sanki
Haysiyet sahibi insanı eşinden başka kadın ayartamaz bence

Ne kadar çirkin bir düşünce tarzı o ..

Evliyse de sevgilisi varsa da kız nereden bilsin. Hangi erkek çevir ? Eşi, sevgilisi demiyorum sevdiği olan bir adam çevirir. Hangi adam çevirir bir şey hissetmeyen adam çevirir. Kısaca her adam ( erkek demiyorum. ) bir şey hissetmiyor ise olumsuz cevap verebilir. Cevap ne olursa olsun duygular ayıp değildir. Size de duygularınızı rahatça ifade edebileceğiniz bir hayat ve herhangi bir kadın tarafından beğenildiği için acaba aldatır mı demeyeceğiniz bir rş dilerim.

Konu Sahibi güzel haberler bekliyoruz ..

Ya da aldatılan kadınlar , karşıdaki kadını suçluyo
Eşiniz çok düzgündü de millet ayarttı sanki
Haysiyet sahibi insanı eşinden başka kadın ayartamaz bence

evet, o hanımefendinin de büyük ihtimalle başından böyle bir olay geçmiş, o yüzden bu kadar kadın düşmanı olmuş olabilir.

kesinlikle böyle düşünme. esra erol un programına bak. her gün bir sürü kadın erkeklere talip olarak gidiyor.

aşığım falan diyorlar hem de televizyonda kaç kişinin önünde.

sen sadece beğendiğini belirtmişsin. belki karşılaştıktan sonra sen ondan hoşlanmıcaksın ya da o sana çok aşık olacak belli mi olur?

ben olayı erkek kadın diye ayırmıyorum açıkçası. ben erkek de olsaydım adım atma konusunda çekimser kalırdım. daha çekingen ve utangaç bir insanım mesela. ama kadınların adım atmasını hiç yanlış bulmuyorum.

Bu ne talihsiz ne çirkin bir yorum böyle hayal kırıklığı yasamasin uyardim demeyin sakin yorumunuz iyi niyetten çoook uzak...anlayamıyorum sizin gibi umutsuz sevgisiz kadınlari ben ya yardımcı olun ya da ne diye kızın hevesini kursağında bırakıyorsunuz??ne var yani asla gayri ahlaki bir durum yok ortada sizin şu saçma yorumunuzu saymazsak zira kizcagiza resmen hakaret etmişsiniz...

Guzelim ben sana gurursuz demedim bu ne öfke. Sadece bu durumu kullanir karsi taraf evli yada nisanlida olsa dedim.bu kadae kizmana gerek yok.ben adini bile bilmedigin adamin kalbini carptirmasina anlam veremedim acikcasi.ilk goruste ask geyikleri bana göre degil.kendi yorumumu yaptim okadar. .

Alla alla ne yaptim ben simdi.neyse ya banane ben fazla dobrayim.ayrica nerden biliyorsun sevgisiz oldugumu .sevgilim var seviyor seviliyorum..

erkeklerin aldatmasını onların bozuk karakterine doyumsuzluğuna değil de kadınlara bağladınız ya tebrik ediyorum.

bence asıl aldatmalarına destekçi olan bu zihniyet. erkek aldatsa da suçlu yine kadın zihniyeti.

erkeklere aman toz kondurmayalım.

Amam tamam tamam ne biliyorsan yapin.sonra beni kullandi diye aglamayin.bir yorum yaptim herkes alindi.bu konuya yorum yapmiyorum.bir erkek hoslansa kendi gelir zaten .

kendi yorumunu yapmak farklı; ".erkeklerin birine sadik kalmasi zorlasti neden cunku maşallah bayanlar hemen dünden razi."
diyip kadın düşmanı olmak farklı.

Amam tamam tamam ne biliyorsan yapin.sonra beni kullandi diye aglamayin.bir yorum yaptim herkes alindi.bu konuya yorum yapmiyorum.bir erkek hoslansa kendi gelir zaten .

size ne istiyorsa ağlar allah allah, siz sevgilinizle ilgilenin, dışarıda bir sürü çok güzel ve çok özgüvenli kızlar var

konuyu dün okudum. bugün merak ettim. umarım yolunda gider her şey. yani ne hayırlı ise o olsun.
ben de hiç inanmam ilk görüşte aşka ama bana konu sahibinin anlatımı, ifadesi, kibarlığı çok samimi geldi.
gidip adama açılamamış bile ve bence bir kadının bir erkeğe açılmasında hiçbir anormallik yok. yani belli bir yaştan, olgunluktan sonra bence çok takılmamak lazım böyle şeylere. ama sizin ifadeleriniz, böyle çok bilmiş anlatımlarınız, konu sahibini aranan, yollu, erkek muhabbetine konu olacak kadın yerine koymanız(ki ne açıdan konu olacağını çok ta güzel ima etmişsiniz) çok acımasız ve saldırganca geldi bana. sevip, sevilen birisinden böyle sert, katı ifadeler duymak çok acayip.

Son düzenleme:

Herkes sizin yorumunuza tepki gösterdiğine durum yeterince aşikar
Aklı fikri yerinde herkesin niye kullanılsınlar, alt tarafı isim soy isim ve medeni durum soruşturuluyor
Sizin şu baştan çıkarılmaya müsait sevgililerinize denk gelir diye mi korktunuz

1.Hiçbirimiz anamızın karnından eşimizin/sevgilimizin adını sayıklayarak doğmadık adını bilmemesi çok normal
2-Evliyse nişanlıysa nolmuş kız hemen alıp kütüğüme geçireceğim dememiş evliyse nişanlıysa araştırmaz bitti gitti.
3-Biri abim kuzenim dese ne olacak ki sonuçta kız beğenmiş kız kardeşi çıksa ne diyecek abime aşık olamazsın mı?? haha
4-Erkek bekarsa kime sadık kalacak ki?? Bizlerde bekarken birilerine yüz verdik ki sevgililerimiz oldu evlendik eşimiz oldu.
5-Bekar erkekse çevirmesin tanıştın ne olacak ki, ne yapacağız bu devirde tanışıp konuşmadan dumanla mı anlaşacaklar. Kız ow ben bunla hemen yarın evlenicem dememiş tanışıcam demiş tanışır beğenmezse ayrılırlar uzatmazlar.
6- Kendi kocanız sevgiliniz söz konusu olunca "erkek herkese bakar" diyebilecek misiniz acaba. Bekar olan her kız her erkek birine bakar bunda anormallik göremedim. Ayrıca aşkın erkeği kadını mı varmış. Kimse bilemez ne olacağını belki kızı çok sevicek peşinden koşucak ömür boyu:)
Burada ilk başta kıza zorla teklifi kabul etiirip sonra aldatan adamlarda var
Demekki ilk adımı erkeğin atması çok marifet değilmiş:)

Arada takip ettim konunu Bade...
Sen gayet cesurca buraya konunu actin, uc bes kisinin ay kadin dursun erkek gelsin gibi tabularina takilma lutfen...
Kadini erkegi mi var bu isin, gonul isi bunlar, ustelik sen enseden gordugun birinin pesine dusmedin ya burda, sana olan ilgisi dolayisiyla ilgini ceken birinden etkilendin...
Hayir, medeni halini bilmiyorsun dogru, ama bu ise koyuldum ne cikarsa bahtima mi diyorsun sanki, eger oyle bir durum varsa da arkana bakmadan doner gidersin, hepimiz iyi kotu taniyoruz seni burda...
KK cok buyuk, zit fikirler illa ki arada derede cikar, sen cok takilma, cok samimi ve icten bir konu bu, cogumuzun yuzunde bir gulumseme oldu ay hadi hayirlisi diye
Umarim senin icin en iyi ne ise o olur...

Ben sevgilimim arkadaslarindan biliyorum.bu arada erkek arkadasim uzman doktor.her gun bir suru kiz geliyor bu sekilde.neyse birsey demiyorum.insan adini bilmedigi adama asik olamaz.beyaz önlük cekici gelmistir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…