- 29 Eylül 2007
- 10
- 3
- 288
- Konu Sahibi Novamber wind
-
pasif kadınlar; böyle özgüvenli, duygusal kadınları görünce hemcinslerine düşman kesiliyorlar. yaşayamadıkları hayatı yaşadıkları için sanırım.
Ne tuhaf adini bile bilmediginiz bir adam icin bu kadar çaba. Bu adam kim nedir necidir evlimidir nisanlimidir uzun süreli iliskisi var midir hicbirseyden haberiniz yok.siz burdan taniyan biri var mi diye soruyorsunuz.biri ciksa o benim sevgilim yada abim yada kuzenim dese ne yapicaksiniz ki.cok sasirdim konuya.birde herkes destek vermis.erkeklerin birine sadik kalmasi zorlasti neden cunku maşallah bayanlar hemen dünden razi.o buldugunuz diger arkadas büyük ihtimalle Bu cocugun is yerinden arkadasi .aralarinda erkek muhabbeti dondurmuslerdir bir guzel.bence sizle cikar niye cikmasin ki kiz gelmis hangi erkek geri cevirir ama ciddi düşünür mu hic sanmam.gercek anlamda hoslansa ne yapar eder sizle konusmaya calisirdi bence.Erkekler herkese bakar ayrica.bunda ne var ki...
Ya da aldatılan kadınlar , karşıdaki kadını suçluyo
Eşiniz çok düzgündü de millet ayarttı sanki
Haysiyet sahibi insanı eşinden başka kadın ayartamaz bence
haber bekliyorum ama sanki evli barklı adammışta ben peşinden koşuyormuşum, gurursuzmuşum gibi hava yaratıldı
kimseyi tanımıyorum etmiyorum ama çok kırıldım
ve konu açtığıma çok pişmanım
haber bekliyorum ama sanki evli barklı adammışta ben peşinden koşuyormuşum, gurursuzmuşum gibi hava yaratıldı
Ne tuhaf adini bile bilmediginiz bir adam icin bu kadar çaba. Bu adam kim nedir necidir evlimidir nisanlimidir uzun süreli iliskisi var midir hicbirseyden haberiniz yok.siz burdan taniyan biri var mi diye soruyorsunuz.biri ciksa o benim sevgilim yada abim yada kuzenim dese ne yapicaksiniz ki.cok sasirdim konuya.birde herkes destek vermis.erkeklerin birine sadik kalmasi zorlasti neden cunku maşallah bayanlar hemen dünden razi.o buldugunuz diger arkadas büyük ihtimalle Bu cocugun is yerinden arkadasi .aralarinda erkek muhabbeti dondurmuslerdir bir guzel.bence sizle cikar niye cikmasin ki kiz gelmis hangi erkek geri cevirir ama ciddi düşünür mu hic sanmam.gercek anlamda hoslansa ne yapar eder sizle konusmaya calisirdi bence.Erkekler herkese bakar ayrica.bunda ne var ki...
öyle mi... yani çıkarım yaparsak ben gurursuz erkek aranan biri oluyorum.. dikkat ederseniz bölüm bilgisi bile vermedim ki deşifre olmasın diye. konuda detaylarıda anlattım amacım sadece isimini öğrenmekti. ne kimseden onay bekliyorum ne de kınama. buna kimsenin hakkı yok burada
kadının erkeğe açıldığı aşk hikayelerini okuyunca aiyyy çok tatlııııı çok şeker demeyi bilenler burada bana gurursuz muamelesi yapıyor
yıllar sonra kalbim ilk defa birine atmıştı ama pişman oldum ciddi ciddi oldum. ne evli birinin peşinden koşacak kadar yüzsüzüm ne de gidip seni seviyorum diyecek kadar gurursuz...
varsın beni sizin gibi o yollu olarak nitelendirsin artık önemi yok
keşke açmasaydım konuyu keşke görmeseydim onu da..
Bu ne talihsiz ne çirkin bir yorum böyle hayal kırıklığı yasamasin uyardim demeyin sakin yorumunuz iyi niyetten çoook uzak...anlayamıyorum sizin gibi umutsuz sevgisiz kadınlari ben ya yardımcı olun ya da ne diye kızın hevesini kursağında bırakıyorsunuz??ne var yani asla gayri ahlaki bir durum yok ortada sizin şu saçma yorumunuzu saymazsak zira kizcagiza resmen hakaret etmişsiniz...
Herşey de kadınları suçlamaktan bıkmadınız mı
Hemde siz de bir kadınsınız
Konu sahibi gidip adamın yollarına güller dökmedi, beğenmiş soruşturuyor
Evliyse de üstüne bi bardak soğuk su içer
Asıl evli adamlar haysiyetli olsunlar da eşlerini aldatmasınlar, kendine bekar süsü veren bile var sen hala kadınlarda bul suçu bravo
Guzelim ben sana gurursuz demedim bu ne öfke. Sadece bu durumu kullanir karsi taraf evli yada nisanlida olsa dedim.bu kadae kizmana gerek yok.ben adini bile bilmedigin adamin kalbini carptirmasina anlam veremedim acikcasi.ilk goruste ask geyikleri bana göre degil.kendi yorumumu yaptim okadar. .
Amam tamam tamam ne biliyorsan yapin.sonra beni kullandi diye aglamayin.bir yorum yaptim herkes alindi.bu konuya yorum yapmiyorum.bir erkek hoslansa kendi gelir zaten .
Amam tamam tamam ne biliyorsan yapin.sonra beni kullandi diye aglamayin.bir yorum yaptim herkes alindi.bu konuya yorum yapmiyorum.bir erkek hoslansa kendi gelir zaten .
Arada takip ettim konunu Bade...haber bekliyorum ama sanki evli barklı adammışta ben peşinden koşuyormuşum, gurursuzmuşum gibi hava yaratıldı
konuyu dün okudum. bugün merak ettim. umarım yolunda gider her şey. yani ne hayırlı ise o olsun.
ben de hiç inanmam ilk görüşte aşka ama bana konu sahibinin anlatımı, ifadesi, kibarlığı çok samimi geldi.
gidip adama açılamamış bile ve bence bir kadının bir erkeğe açılmasında hiçbir anormallik yok. yani belli bir yaştan, olgunluktan sonra bence çok takılmamak lazım böyle şeylere. ama sizin ifadeleriniz, böyle çok bilmiş anlatımlarınız, konu sahibini aranan, yollu, erkek muhabbetine konu olacak kadın yerine koymanız(ki ne açıdan konu olacağını çok ta güzel ima etmişsiniz) çok acımasız ve saldırganca geldi bana. sevip, sevilen birisinden böyle sert, katı ifadeler duymak çok acayip.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?