- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
- Konu Sahibi Novamber wind
-
Düşünüyordur belki. Sen düşünmek için zaman geçirmez miydin?
Senin olay çabuk gelişme gösterdi zaten. Zaman ver sabret azıcık
Amaa her ihtimale de hazır ol. Hayırlıysa olsun de içinden dışından.
safranım inşallah hayırsızsa beri olsun diyorum bende zaten. mutlu olamazsam neyime yarar sınav arifesindeMerakla bekliyorum bade
Inşallah hayırlı birşey için adım atmisindir.
aynen kesınlıkle halbukı 5 dk erken cıksa evden sohbetde edıces konusucazda ama beyfendi anca kıtı kıtına cıkıyor bazen kosarken goruorum onu dusun.. bende uykumdan feragat edıp durakta beklıyorum bari deggsee ınsallaahhhh
safranım inşallah hayırsızsa beri olsun diyorum bende zaten. mutlu olamazsam neyime yarar sınav arifesinde
hep mi kadınlar ödün verirumarım oda sana karşı boş değildir. tahminimce uzun süredir düşünüyorsun zaten sende
sonucu olumsuzsa da rabbim kalbini razı etsin..
kizlar abla tavsiyesi size. bence kendinizden odun vermeyin pek, deyeriniz olmaz. Onlar sizi bir kac kez gorup tanismak icin cabalamiyorsa bence bosverin.
Gormedilerse, bir sekilde gorunur olmaya calisin ama en fazla uc kez deneyin derim.
hastanede beklerken önce ben onun bana bakışlarını farkettim. yoksa hiç dikkat bile etmemiştim. öyle böyle derken karşılıklı olarak birbirimize bakmaya başladık. ben hastaneye gittiğimde o odasını olurdu sonra beni farkedince koridora çıkıyordu hastalarının kağıdını imzalarken bile bana bakıyordu ben farketmemiş gibi yapıyordum. en son gittiğimde zaten benim yanıma geldi muhtemelende konuşacaktı o an babam geldi konuşamadık
eğer böyle bir şey olmasaydı ben yapamazdım ki konuyu açarken amacım adını sanını öğrenmekti. arkadaşının yakın davranışıyla bu raddeye geldi
ben yine demiyorum ki illa olsun illa görüşelim. belki ileriye bile gitmez burada kalır. bilemiyorum hayırlısı her şeyin..
kizlar abla tavsiyesi size. bence kendinizden odun vermeyin pek, deyeriniz olmaz. Onlar sizi bir kac kez gorup tanismak icin cabalamiyorsa bence bosverin.
Gormedilerse, bir sekilde gorunur olmaya calisin ama en fazla uc kez deneyin derim.
yok artıkkkvalla şekerim
ben kocamı metrodan buldum
ne önerebilirim
itiraf.com adlı siteyi bildiğin sürekli yıllarca takip eden insanlar var oraya yazabilirsin,
tabiki hastaenyi arayıp sorabilirsin
adını öğrenirsen sosyal aglardan bulmak daha kolay
beni düşün metroda gördüğüm bi adam
ben bile buldum da evlendim düşün
istersen olur
aslında haklısınız ama artık devir değişti maalesef erkekler öyle kızların peşinde çok hoşlanıyorlarsa da koşmuyorlar.
karşı taraftan da bir şeyler bekliyorlar. zaten kızların peşinde koşan erkekler de çoğunluk her gördüğü kızın ardından koşuyor.
demek istediğim erkekler de gurur yapıyorlar ve kızlar artık sevdikleri erkek çaba harcıyorlar. ne biliyim en azından sosyal medyadan ulaşıyorlar.
erkekler de bunu gördükleri için eh onlar da artık karşı taraftan adım bekliyorlar.
tabi ki karşıdan ışık görülmüyorsa bir şey yapılmaz ama karşıdan da bir şey hissediyorsan adım atabiliyorsan atmalısın.
ben bunları diyorum da kendim duygularımı bile belli etmemama yapabilen yapsın.
Devir baya deyismis ben gerilerde kalmisim demek. Daha o kadar da yasli deyilim ama :44:
tabi bulunulan ortama göre kişiden kişiye değişir ama o kadar çok açılan kız gördüm ki.
hele yakışıklı erkeklere o kadar açılan oluyor ki. ben de ilk şaşırıyordum duyduğumda ama alıştım artık.
dediğim gibi ben de bir şey yapmam ama artık kızlar da yapıyor.
tabi bazı erkekler de önüne gelene yazıyorlar hatta şunu bile gördüm kız açılıyor erkek kızı beğenmediği halde laf olsun diye kızla sevgili oluyor.
bu anlamda açılmayı ben de doğru bulmuyorum ama erkekler de karşı taraftan emin olmadan kolay kolay açılmıyorlar.
en azından duygularını belli etmek gerekiyor.
bence bu durumda sosyal medya kullanımının etkisi büyük. işte facebooktan buluyum arkadaş olalım twitterdan instagramdan takip ediyimle başlıyor.
hayatımda tek bir kişiyi sevdim ve ona söyledim sevdiğimi. konuyu açarken ki amacımda zaten sadece adını falan öğrenmekti
gidip açılıp söylemek gibi bir düşüncem yok. en azından kendi açımdan peşinde koşuyormuş gibi görünmek istemem
üzüldüm böyle düşünmenize.
konuyu burda da kendi açımdanda bitirmeye karar verdim zaten çoktan
kimse için ölüp bitiyormuş imajı vermek istemiyorum
yazan, destek olan herkese çok teşekkürler...
benim yazdıklarıma alınmadın umarım.
ben kızların da adım atabileceğini düşünüyorum senin yaptığında da bir aşırılık yok zaten.
ben sadece ben yapamam dedim ki ben zaten çekingen biriyim.
hayatımda tek bir kişiyi sevdim ve ona söyledim sevdiğimi. konuyu açarken ki amacımda zaten sadece adını falan öğrenmekti
gidip açılıp söylemek gibi bir düşüncem yok. en azından kendi açımdan peşinde koşuyormuş gibi görünmek istemem
üzüldüm böyle düşünmenize.
konuyu burda da kendi açımdanda bitirmeye karar verdim zaten çoktan
kimse için ölüp bitiyormuş imajı vermek istemiyorum
yazan, destek olan herkese çok teşekkürler...
Kızlar bir süredir aklımda biri var. Yaklaşık 3 haftadır görüyorum. İlk görüşte etkilenmek diyelim
Bir türlü aklımdan da çıkaramıyorum, atamıyorum. Ama ne ismini biliyorum ne bişey
Bu kişi Marmara eğitim ve araştırma hastanesinde asistan doktorbir de bölümü biliyorum o kadar
Tanıyor olabilecek kişilerin profillerini gezdim hastanelerin sayfalarına baktım. üniversitenin grup sayfalarına da ama bulamadım
Hasta sırası gösteren lcd ekranlar çalışmıyor o hastanede nedense, ve uzman doktorların adı altında bakıyorlar hastalara
ismini falanda öğrenemedim bu yüzden
Açıkcası evli mi bekar mı onu bile bilmiyorum
Teocukıza yardımlarınızdan ilham alarak açtım konuyuişte bir umut
ayy canıımmm:) aslında bn bulmak ıcn acmamstmm ama kısmett buldumm..insallah sende bulursuunn
kız buldnmu yoksaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?