Arıyorum ama bir türlü bulamıyorum :( belki tanıyanınız vardır?

inşallah güzel şeyler düşünüyordur :)
nötrüm ya olur ya olmaz zaten 3. bir seçeneğim yok. haktan hayırlısı

Son düzenleme:
Merakla bekliyorum bade
Inşallah hayırlı birşey için adım atmisindir.
safranım inşallah hayırsızsa beri olsun diyorum bende zaten. mutlu olamazsam neyime yarar sınav arifesinde

hep mi kadınlar ödün verir umarım oda sana karşı boş değildir. tahminimce uzun süredir düşünüyorsun zaten sende
sonucu olumsuzsa da rabbim kalbini razı etsin..

aminnnnnnnnnn cnmm amiinnnnnnnnnn öle dua edıyorum zatebn bol bol aallah buyuk cnmm ınsallaaaaaaaahhh

kizlar abla tavsiyesi size. bence kendinizden odun vermeyin pek, deyeriniz olmaz. Onlar sizi bir kac kez gorup tanismak icin cabalamiyorsa bence bosverin.
Gormedilerse, bir sekilde gorunur olmaya calisin ama en fazla uc kez deneyin derim.

kizlar abla tavsiyesi size. bence kendinizden odun vermeyin pek, deyeriniz olmaz. Onlar sizi bir kac kez gorup tanismak icin cabalamiyorsa bence bosverin.
Gormedilerse, bir sekilde gorunur olmaya calisin ama en fazla uc kez deneyin derim.

hastanede beklerken önce ben onun bana bakışlarını farkettim. yoksa hiç dikkat bile etmemiştim. öyle böyle derken karşılıklı olarak birbirimize bakmaya başladık. ben hastaneye gittiğimde o odasını olurdu sonra beni farkedince koridora çıkıyordu hastalarının kağıdını imzalarken bile bana bakıyordu ben farketmemiş gibi yapıyordum. en son gittiğimde zaten benim yanıma geldi muhtemelende konuşacaktı o an babam geldi konuşamadık
eğer böyle bir şey olmasaydı ben yapamazdım ki konuyu açarken amacım adını sanını öğrenmekti. arkadaşının yakın davranışıyla bu raddeye geldi
ben yine demiyorum ki illa olsun illa görüşelim. belki ileriye bile gitmez burada kalır. bilemiyorum hayırlısı her şeyin..

Yadigim sey sadece sana deyildi Badecim, yanlis anlasilmasin. Geneldi. Valla sen ortaliklarda gorunmeye devam et, bakta arasira, gelirse gelir gelmezse, birak seni o arasin. :)

aslında haklısınız ama artık devir değişti maalesef erkekler öyle kızların peşinde çok hoşlanıyorlarsa da koşmuyorlar.

karşı taraftan da bir şeyler bekliyorlar. zaten kızların peşinde koşan erkekler de çoğunluk her gördüğü kızın ardından koşuyor.

demek istediğim erkekler de gurur yapıyorlar ve kızlar artık sevdikleri erkek çaba harcıyorlar. ne biliyim en azından sosyal medyadan ulaşıyorlar.

erkekler de bunu gördükleri için eh onlar da artık karşı taraftan adım bekliyorlar.

tabi ki karşıdan ışık görülmüyorsa bir şey yapılmaz ama karşıdan da bir şey hissediyorsan adım atabiliyorsan atmalısın.

ben bunları diyorum da kendim duygularımı bile belli etmem ama yapabilen yapsın.

yok artıkkk

Devir baya deyismis ben gerilerde kalmisim demek. Daha o kadar da yasli deyilim ama :44:

Devir baya deyismis ben gerilerde kalmisim demek. Daha o kadar da yasli deyilim ama :44:

tabi bulunulan ortama göre kişiden kişiye değişir ama o kadar çok açılan kız gördüm ki.

hele yakışıklı erkeklere o kadar açılan oluyor ki. ben de ilk şaşırıyordum duyduğumda ama alıştım artık.

dediğim gibi ben de bir şey yapmam ama artık kızlar da yapıyor.

tabi bazı erkekler de önüne gelene yazıyorlar hatta şunu bile gördüm kız açılıyor erkek kızı beğenmediği halde laf olsun diye kızla sevgili oluyor.

bu anlamda açılmayı ben de doğru bulmuyorum ama erkekler de karşı taraftan emin olmadan kolay kolay açılmıyorlar.

en azından duygularını belli etmek gerekiyor.

bence bu durumda sosyal medya kullanımının etkisi büyük. işte facebooktan buluyum arkadaş olalım twitterdan instagramdan takip ediyimle başlıyor.

Son düzenleme:

Duygulari belli etmek lazim zaten. Ama bence erkege sans vermek lazim sana gelmesi icin. Ilk onlar gelirse daha kiymet veriyorlar bence.

Badeninki geliyomus ama badenin babasi malesef olayi bozmus :)

hayatımda tek bir kişiyi sevdim ve ona söyledim sevdiğimi. konuyu açarken ki amacımda zaten sadece adını falan öğrenmekti
gidip açılıp söylemek gibi bir düşüncem yok. en azından kendi açımdan peşinde koşuyormuş gibi görünmek istemem
üzüldüm böyle düşünmenize.
konuyu burda da kendi açımdanda bitirmeye karar verdim zaten çoktan
kimse için ölüp bitiyormuş imajı vermek istemiyorum
yazan, destek olan herkese çok teşekkürler...

Son düzenleme:

benim yazdıklarıma alınmadın umarım.

ben kızların da adım atabileceğini düşünüyorum senin yaptığında da bir aşırılık yok zaten.

ben sadece ben yapamam dedim ki ben zaten çekingen biriyim.

yoo alınmadım yazdıklarınızda haklısınız zaten olmayacak bir duaya amin demekti bu. basit bir umut işte

Bade ne alakası var yaa, ölüp bitsen kime ne allah aşkına? Ben kaç defa açıldım, hoşlandığımı söyledim bir şey mi oldu sanki? Hiç biri de bana ölüp bitiyor benim için gözüyle bakmadı. Sen doğru olanı yapıyorsun fırsatları değerlendirmeden beklersen ayağına gelmez ki. Üzerine düşeni yaptın sen şimdi o düşünsün.

ayy canıımmm:) aslında bn bulmak ıcn acmamstmm ama kısmett buldumm..insallah sende bulursuunn

Konu sahibini takdir ediyorum.

Bence çok güzel insanın istediklerinin peşinden gitmesi.

Aklında kalıp pişman olacağına ne güzel uğraşmış.

Kız açılmış oğlan söylemiş, o onun peşinden koşmuş, bunlara değil neticeye bakmak lazım bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…