Arıyorum ama bir türlü bulamıyorum :( belki tanıyanınız vardır?

aşk aniden olan bir olaydır, aşık olmak için 30 sene diz dize olmaya gerek yok.. kızı yerden yere vurmuşsunuz ayıp yahu..

Beyaz önlük cezbediyomuş
Öyle didi
hmmm anladım da bildiğim kadarıyla konu shaibi onu ilk gördüğünde beyaz önlüğü yoktu :):)
anneden duymuş zannımca bu önlük olayını,eskiden üniforma çok beğenilen bişeymiş ya,onlarla evlenmek istenirmiş,asker polis doktor vs..:):)

öyle bir şey dedim mi acaba? konu sahibesi de hoşlandığını söylemiş, gayet normal. kalp çarpması aşık olmak değildir, siz öyle mi zannediyordunuz... vah vah!

ilk görüşte aşk da olabilir.herkesin aşk tanımı farklı..öyle olsa ne olur ki?
RTE nin dediği gibi;velev ki aşık oldu ne olacak :):)

yazık valla bu yaşa gelmişsiniz hala, liseli gibi "ayhhh beşimden çoh goşturuyom." diye seviniyorsunuz. o kadar kompleks yapmışsınız ki, birisiyle tanışmak istemeyi peşinden koşmak olarak görüyorsunuz.
Kizim ne kompleks olucak.alla alla kosmak zorunda miyiz yahu.asil liseli gibi adami begenip facelerden ordan burdan arayan sizsiniz.sahi kac yaslar 17 falansa anlarim..

Son düzenleme:
Gitmek istetse gider tutan yok.sen dert etme.

Ben dert etmiyorum ama sen baya dert etmişsin ki konu sahibini nerdeyse linç edecektin.
Bu arada insanlar nasıl isterlerse öyle aşık olurlar isteyen sesine isteyen gözüne isteyen ilk bakışta, isteyen beyaz önlüğüne
Bu arada beyaz önlüğün çekici geldiği için aşık oldum da dememiş siz kendiniz bu cümleyi kullanmışsınız sizi çeken oydu demek ki

Off sıkıldım. Neden gorusumuzu paylasamiyoruz.hep ayni sey mi söylenmeli.ben karakterine asik oldum beni sevmesine deger vermesine daha sayayim mi.

bu cümleye hastayım zaten....fiziksel olarak ,yani gördüğünüzde etkilenmediğiniz bir adamla neden gezdiniz de ,size sevdiği değer verdiği kısma kadar geldiniz o zaman??ya da karakterini öğrenmeye tanımaya değer buldunuz demek ki...bu da beğenme ile olur ancak..yani adamı henüz tanımadan tanımak istemekle..konu sahibinin yaptığı gibi yanii
daha açık nasıl yazayım yahu?

Off sıkıldım. Neden gorusumuzu paylasamiyoruz.hep ayni sey mi söylenmeli.ben karakterine asik oldum beni sevmesine deger vermesine daha sayayim mi.

Tamam da aynı zamanda dış görünüşünü de beğenemez mi insan
Konu sahibi görmüş beğenmiş, bi tanışmak istiyo
Kimsenin alnında yazmıyo karakteri, bi tanışmak istiyo diye niye babanı vurmuş gibi yağdırıyosun
Tek doktor senin erkek arkadaşın mı sanıyosun bu kadar panikledin
Dimek ki beyaz önlük te yetmiyomuş, güven şartmış vesselam

Kizim ne kompleks olucak.alla alla kosmak zorunda miyiz yahu.asil liseli gibi adami begenip facelerden ordan burdan arayan sizsiniz.sahi kac yaslar 17 falansa anlarim..

anlayacağınızı zannetmiyorum; kimse size bütün kadınlar erkeklerin peşinden koşsun, demediği halde "alla alla kosmak zorunda miyiz yahu" diye bir çıkarım yapmanız bunu gösteriyor

Ne linci ? Linc edilen benim şu an.gayet mantikli yorumum.erkekler pesinden kosan kizlarla iyi niyetli dusunmezler nokta.
Ayrıca sevgilimo diline dolama
Haddinizi bilin .Hadi simdi kosun facebooka.

Son düzenleme:
Aslında bu kadar büyütülecek birşey yok herkes farklı düşüncede olabilir. Kimisi adım atar kimisi atmaz birşey yok bunda. .hemen morali bozmaya gerek yok zaten bedenin ölüp bittiği yok zamanla olur bu işler..

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

sizi tanımıyorum,ama samimiyetinizi hayran kaldım.
inanın pişman olacak bir durum yok ortada konunuz 25 sayfaya erişti,toplasanız 2 yada 3 kullanıcı bu şekilde aykırı yorum yaptı onun dışında bütün kk arkanızda merak etmeyin..üstelik çok da merak ediyoruz sonucun ne olacağını
Hakkınızda hayırlısı

Ne linci ? Linc edilen benim şu an.gayet mantikli yorumum.erkekler pesinden kosan kizlarla iyi niyetli dusunmezler nokta.

burası kk,böyle yorumlar kadınları saydırtır söyeleyeyim.dünkü kısa ve şişman kadına laf etme gafletinde bulunan arkadaş gibi bulmyaın kendinizi sonra
kimseyi böyle yargılayamazsın ,sen düşünme yeter ki...

Peşinden koşan yok ki zaten

Siz kalkıp 'erkekler böyleleri yüzünden sadık kalamıyo' dediniz
Tüm suç kadınların yani ?
Bize de yolda ne erkekler bakıyo da biz pas vermiyoruz evli ve haysiyet sahibiyiz diye, başka yere yelken açıyolar
Erkekler de haysiyetli olursa hiç bi kadın ayartamaz yani
Bi kadın olarak bunları söylemeniz çok tuhaf

Ben sadik kalmamalarinin nedenlerinden birini soyledim.yoldan gecene bakmakla ayni sry degil.her insanim bosluklari olabilir.neuse zaten cocuk yuz vermemis ki .

öyle mi dedi çeko orayı kaçırmışım
o zaman yarası var demektir.sevgilisi aldatmış,affetmiş,suçu da kadına atmış demektir..sevgilim masum aşüfte kadınlar doktorcuuumun peşini bırakmadılar diyerek ...

Ayrıca sevgilimo diline dolama
Haddinizi bilin .Hadi simdi kosun facebooka.

Doladım sevgilini dilime ne olacak tühtühh
Beyaz öönnlüklüüüüü beyaz önlüklüüüüüü korkma benden beyaz önlüklüüüüüü
Haddimi biliyorum sevgiline laf diyen yoktu sen dedin diline dolama diye.
Bu arada bu hanımların çoğunu yeni görüyorum bil diye söylüyorum
Bütün KK listemde ekli 10 milyon kişilik face hesabım var

Son düzenleme:
Ben sadik kalmamalarinin nedenlerinden birini soyledim.yoldan gecene bakmakla ayni sry degil.her insanim bosluklari olabilir.neuse zaten cocuk yuz vermemis ki .

Boşluk moşluk hikaye, haysiyet şahane
Karaktere önem verirdiniz ya bu konu da tamda karakterle ilgili aslında
Daha dur hiç bişey belli değil
Kimbilir ? Gökten 3 elma düşebilir, biri kk ya biri mutlu çifte diğeri de senin kafana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…