- Konu Sahibi Novamber wind
-
siz neyine bakıp aşık oldunuz??
hmmm anladım da bildiğim kadarıyla konu shaibi onu ilk gördüğünde beyaz önlüğü yoktu :):)Beyaz önlük cezbediyomuş
Öyle didi
öyle bir şey dedim mi acaba? konu sahibesi de hoşlandığını söylemiş, gayet normal. kalp çarpması aşık olmak değildir, siz öyle mi zannediyordunuz... vah vah!
Kizim ne kompleks olucak.alla alla kosmak zorunda miyiz yahu.asil liseli gibi adami begenip facelerden ordan burdan arayan sizsiniz.sahi kac yaslar 17 falansa anlarim..yazık valla bu yaşa gelmişsiniz hala, liseli gibi "ayhhh beşimden çoh goşturuyom." diye seviniyorsunuz. o kadar kompleks yapmışsınız ki, birisiyle tanışmak istemeyi peşinden koşmak olarak görüyorsunuz.
Gitmek istetse gider tutan yok.sen dert etme.
Off sıkıldım. Neden gorusumuzu paylasamiyoruz.hep ayni sey mi söylenmeli.ben karakterine asik oldum beni sevmesine deger vermesine daha sayayim mi.
Off sıkıldım. Neden gorusumuzu paylasamiyoruz.hep ayni sey mi söylenmeli.ben karakterine asik oldum beni sevmesine deger vermesine daha sayayim mi.
Kizim ne kompleks olucak.alla alla kosmak zorunda miyiz yahu.asil liseli gibi adami begenip facelerden ordan burdan arayan sizsiniz.sahi kac yaslar 17 falansa anlarim..
Ben dert etmiyorum ama sen baya dert etmişsin ki konu sahibini nerdeyse linç edecektin.
Bu arada insanlar nasıl isterlerse öyle aşık olurlar isteyen sesine isteyen gözüne isteyen ilk bakışta, isteyen beyaz önlüğüne
Bu arada beyaz önlüğün çekici geldiği için aşık oldum da dememiş siz kendiniz bu cümleyi kullanmışsınız sizi çeken oydu demek ki
öyle mi... yani çıkarım yaparsak ben gurursuz erkek aranan biri oluyorum.. dikkat ederseniz bölüm bilgisi bile vermedim ki deşifre olmasın diye. konuda detaylarıda anlattım amacım sadece isimini öğrenmekti. ne kimseden onay bekliyorum ne de kınama. buna kimsenin hakkı yok burada
kadının erkeğe açıldığı aşk hikayelerini okuyunca aiyyy çok tatlııııı çok şeker demeyi bilenler burada bana gurursuz muamelesi yapıyor
yıllar sonra kalbim ilk defa birine atmıştı ama pişman oldum ciddi ciddi oldum. ne evli birinin peşinden koşacak kadar yüzsüzüm ne de gidip seni seviyorum diyecek kadar gurursuz...
varsın beni sizin gibi o yollu olarak nitelendirsin artık önemi yok
keşke açmasaydım konuyu keşke görmeseydim onu da..
Ne linci ? Linc edilen benim şu an.gayet mantikli yorumum.erkekler pesinden kosan kizlarla iyi niyetli dusunmezler nokta.
Ne linci ? Linc edilen benim şu an.gayet mantikli yorumum.erkekler pesinden kosan kizlarla iyi niyetli dusunmezler nokta.
anlayacağınızı zannetmiyorum; kimse size bütün kadınlar erkeklerin peşinden koşsun, demediği halde "alla alla kosmak zorunda miyiz yahu" diye bir çıkarım yapmanız bunu gösteriyor
Peşinden koşan yok ki zaten
Siz kalkıp 'erkekler böyleleri yüzünden sadık kalamıyo' dediniz
Tüm suç kadınların yani ?
Bize de yolda ne erkekler bakıyo da biz pas vermiyoruz evli ve haysiyet sahibiyiz diye, başka yere yelken açıyolar
Erkekler de haysiyetli olursa hiç bi kadın ayartamaz yani
Bi kadın olarak bunları söylemeniz çok tuhaf
Peşinden koşan yok ki zaten
Siz kalkıp 'erkekler böyleleri yüzünden sadık kalamıyo' dediniz
Tüm suç kadınların yani ?
Bize de yolda ne erkekler bakıyo da biz pas vermiyoruz evli ve haysiyet sahibiyiz diye, başka yere yelken açıyolar
Erkekler de haysiyetli olursa hiç bi kadın ayartamaz yani
Bi kadın olarak bunları söylemeniz çok tuhaf
Ben sadik kalmamalarinin nedenlerinden birini soyledim.yoldan gecene bakmakla ayni sry degil.her insanim bosluklari olabilir.neuse zaten cocuk yuz vermemis ki .
Sen kostun heralde ondan alındin
Ayrıca sevgilimo diline dolama
Haddinizi bilin .Hadi simdi kosun facebooka.
Ben sadik kalmamalarinin nedenlerinden birini soyledim.yoldan gecene bakmakla ayni sry degil.her insanim bosluklari olabilir.neuse zaten cocuk yuz vermemis ki .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?