- 20 Mayıs 2013
- 30.142
- 19.954
- 248
- Konu Sahibi Novamber wind
-
öyle mi dedi çeko orayı kaçırmışım
o zaman yarası var demektir.sevgilisi aldatmış,affetmiş,suçu da kadına atmış demektir..sevgilim masum aşüfte kadınlar doktorcuuumun peşini bırakmadılar diyerek ...
sizin bir sıkıntınız var ya, hadi hayırlısı
düenleyip yeniden yazıyosunuz eksik oluyor cevaplarım..
ayyy bilsen bircan ben bi çirkinim bi çirkinim zar zor bi adam buldum koştum peşinden taktım kanacayı evlendim zorla...ayyyy sıkıca tutuyorum aman kaçmasın diye..
Ben didim ki bu kadar kadın düşmanı olamaz normal bi kadın
Vardır bi sebebi
Ne demek yoksa erkekler böyleleri yüzünden sadık kalamıyorçok talihsiz bi cümle
Aldatılmış mı nedir
Sonracıma kendi geldi eteğindeki incileri döktü
Bunun erkek arkadaşı da beyaz önlüklüymüş
Kızlar beyaz önlüğe hatsa olur, gider doktorlara yazılırmış. Başka bişey değil kesin beyaz önlük cezbetmiş konu sahibini de
Ve diğer bir yorumuma da her insanın boşlukları olabilir diye cveap verdi
Sanırsam, bu beyaz önlüklü doktor arada hastanede hayran kitlesine kayıtsız kalamayıp mavi boncuk dağıtmış
Tüm hıncı bundan yani
Konu sahibine kızıyo erkek arkadaşına kızacağına, Zeus'unu kötü kızlardan korumaya çalışıyo
Ben didim ki bu kadar kadın düşmanı olamaz normal bi kadın
Vardır bi sebebi
Ne demek yoksa erkekler böyleleri yüzünden sadık kalamıyorçok talihsiz bi cümle
Aldatılmış mı nedir
Sonracıma kendi geldi eteğindeki incileri döktü
Bunun erkek arkadaşı da beyaz önlüklüymüş
Kızlar beyaz önlüğe hatsa olur, gider doktorlara yazılırmış. Başka bişey değil kesin beyaz önlük cezbetmiş konu sahibini de
Ve diğer bir yorumuma da her insanın boşlukları olabilir diye cveap verdi
Sanırsam, bu beyaz önlüklü doktor arada hastanede hayran kitlesine kayıtsız kalamayıp mavi boncuk dağıtmış
Tüm hıncı bundan yani
Konu sahibine kızıyo erkek arkadaşına kızacağına, Zeus'unu kötü kızlardan korumaya çalışıyo
düenleyip yeniden yazıyosunuz eksik oluyor cevaplarım..
ayyy bilsen bircan ben bi çirkinim bi çirkinim zar zor bi adam buldum koştum peşinden taktım kanacayı evlendim zorla...ayyyy sıkıca tutuyorum aman kaçmasın diye..
Valla benimki hastanede koca arayan tiplere kıl olur.hayatimda aldatilmadim.zaten gitmek isterse gider boyle bi karekterde biri.
Valla benimki hastanede koca arayan tiplere kıl olur.hayatimda aldatilmadim.zaten gitmek isterse gider boyle bi karekterde biri.
ya şu dünya erkeklere göre yaratılmış.Peşinden koşan yok ki zaten
Siz kalkıp 'erkekler böyleleri yüzünden sadık kalamıyo' dediniz
Tüm suç kadınların yani ?
Bize de yolda ne erkekler bakıyo da biz pas vermiyoruz evli ve haysiyet sahibiyiz diye, başka yere yelken açıyolar
Erkekler de haysiyetli olursa hiç bi kadın ayartamaz yani
Bi kadın olarak bunları söylemeniz çok tuhaf
bankacıymış bankacı. yeni üyeymiş. diyet yapıyomuş 5 kilo da fazlası varmış.
Neden cevap verdiniz ki kızın konusu mahvoldu..kib yapsaydiniz daha iyiydi
Sıkıntısı açlık olabilir,biraz birşeyler atıştırsa yumuş bir hanım olacak..sizin bir sıkıntınız var ya, hadi hayırlısı
Bi şey merak ettim ya bu konu kapanmamis miydi ki? Sanki küfür falan hatırlıyorum en son ama...?
mune ablaya rica ettim sağolsun düzenledi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?