Arıyorum ama bir türlü bulamıyorum :( belki tanıyanınız vardır?

sizin bir sıkıntınız var ya, hadi hayırlısı

Ben didim ki bu kadar kadın düşmanı olamaz normal bi kadın
Vardır bi sebebi
Ne demek yoksa erkekler böyleleri yüzünden sadık kalamıyor çok talihsiz bi cümle
Aldatılmış mı nedir

Sonracıma kendi geldi eteğindeki incileri döktü
Bunun erkek arkadaşı da beyaz önlüklüymüş
Kızlar beyaz önlüğe hatsa olur, gider doktorlara yazılırmış. Başka bişey değil kesin beyaz önlük cezbetmiş konu sahibini de

Ve diğer bir yorumuma da her insanın boşlukları olabilir diye cveap verdi

Sanırsam, bu beyaz önlüklü doktor arada hastanede hayran kitlesine kayıtsız kalamayıp mavi boncuk dağıtmış
Tüm hıncı bundan yani
Konu sahibine kızıyo erkek arkadaşına kızacağına, Zeus'unu kötü kızlardan korumaya çalışıyo

Ayol sevgilisi doktor maaşı da iyi kendi neden evlenemedi ki acep buradaki herkes çirkin zorla erkek peşinden koşan tü kaka kadınlarız ya

Son düzenleme:

süper analiz çekocum...aynen katılıyorum..
neyse çıkmam lazım arkadaşa benim adıma cevap verebilrsin çekocum tanıyosun nasılsa beni
iyi akşmalar herkese..

bircan doktoru sıkı tut kaçmasın haaa

dohtur mu yoğsam? aman bacım tikkat et, hir yerde böööyle bir sürü gadın var ha!
bircan'ın önerilerini yabana atma, o hep irkeğini peşinden koşan kadınlardan uzak tutmakla uğraşıyor tecrübeli...

Valla benimki hastanede koca arayan tiplere kıl olur.hayatimda aldatilmadim.zaten gitmek isterse gider boyle bi karekterde biri.

Bence çoktan gitmiş te sen hazmedemiyosun, sinirini de konu sahibinden çıkarmaya çalışıyosun
Sanalda bile çekilmiyosun adam gitmekte haklı

Valla benimki hastanede koca arayan tiplere kıl olur.hayatimda aldatilmadim.zaten gitmek isterse gider boyle bi karekterde biri.

Sana dönüp ne diyecekti
Sevgilim beni beğenen kadınlara sinir olmuyorum aksine hoşuma gidiyor ama sende kafana takma tamam mı diyecek
Tabi öf pöf diyecek
Bu arada hastanede koca mı aranıyormuş çok ilginç
Şu dikkatimi çekti hastaneye esra erol muamelesi yapmışsınız
Bade doktor olduğu için değil beğendiği için bu konuyu açmış doktorda olsa poliste olsa memurda olsa değişen bir şey yoktu bence.
Benim çevremde hastanede koca arayan olmadı bu muhabbette olmadı sizde böyle bi muhabbet var sanırım hastaneden koca bulmak
Siz bulmuşsunuz afferim sizeeee

her konuda da ev hanımlarına/ kızlarına sarılması sıktı biraz.. şu an burada millete çemkirirken dünyayı kurtarıyorsun değil mi birci?

ya şu dünya erkeklere göre yaratılmış.
bir erkek bir yerde bir kızı beğense ne bileyim semtinde sokağında onu araştırsa bir erkeğinde çıkıp ahh şu kadınlar işte böyle erkeklerin yüzünden sadık kalamıyor dediğini görmeyiz.
hatta sadece erkekler değil kadınlarda bu erkeğe anormal bakmaz.
valla erkek olmak vardı şu dünyada. beğeniyorsan kızı ohh git tanı. belli et. sen erkeksin. ama kadınsan beğenemezsin bile. önce biri tanıştıracak. sonra öyle dışına bakmak ne demek. karaktere bak bir kere.:))
yok artık ya:) bunuda okudum ya kkda.
kardeşim sen önce bir erkeği dışardan beğenirsin tanışırsın sonra karakterine bakarsın. ama önce fizik seni etkiler. doğa kanunu böyle zaten.

Son düzenleme:
Yaa inanamiyrm nolms brada.braz okudmda tamam yani bende ön adim atamam ama su konsmalar neyin nesii arkadas? Bu kadar kultrluysen ev kizi degil bilms okumussann sen zaten byle olaylara saygi gostermesni bilr mahalle agzyla kapis vs. Konsma tarznda olmazdn.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bi şey merak ettim ya bu konu kapanmamis miydi ki? Sanki küfür falan hatırlıyorum en son ama...?

Zamanında Hz.Hatice(r.a) 25 yaş büyük olmasına ragmen Efendimz(sav)le evlenmek istediqini söylemişti..

Kişilerin birbirine açılması için cinsiyet farkının olmadıqına yüzyıllar öncesinden Alemlerin Efendisinin(sav) evliligi örnek niteligndedir.

Kadın peşindn koşturtunca mı agır oluyor?
Peki madem bu kadar ağırmış utanmir mi elin adamını peşindn koşturtmaya:)

Konu sahibi arkadaşm kaderde buluşmuşsanz bu kardeşle Rabbim yolunuzu açık etsn ama kaderde birliktelik yok sonunda evlilik yok ise hayal kırıklıqına ugramadan bu konuyu kapatman temennisiyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…