Arıyorum ama bir türlü bulamıyorum :( belki tanıyanınız vardır?

Kızlar bugün ki destekleriniz için teşekkür ederim hepinize...

Canim bnde kardesmle dis hastahanesine gitmistim.barkod veren bi cocuk vardi.am ben sansliydim adi soyadi yaziyodu cunku. Arastirdim herkesi tek tek. Buldum sonunda :) ekledim. Biraz knustuk. Snra babamin da dis cekimi varmis.napiyo korkuyo mu diye sordu.tabi biz sevgili durumuna getrmedk konuyu. Standartlari biraz yuksek bi tip cnku:)

Merak ettim ben de cok. Noldu Bade bir gelisme var mi?

Konunun tekrar acilmasina sevindim. Cok cirkin seyler yazmis birisi ama sen umursama. Toplumda malesef olmayan seyi varmis gibi, yapmadigin seyi yapmis gibi gosteren insanlar olabiliyor ve malesef ki sesleri asiri gur cikiyor. Uzulmussun bir ara ve inan okudugumda ben uzulmusum gibi uzuldum. Cunku burasi sanal ortam bile olsa birbirimize karsi saygili olmaliyiz ve muhatabimiza karsi saygili olup kimseyi incitmemeye calismaliyiz elimizden geldigince. Seni buraya ilk girdigimde tanimistim bana mesaj yazmistin uyarmistin benim iyiligim icin. Bir cok insan ve ben senin iyi bir insan oldugunu neyi yapip neyi yapmiyacagini cok iyi biliyoruz. Hersey gonlunce olsun insallah.

Son düzenleme:
Dün mesaim bitmişti çıkmıştım
Yorumların bi kısmı silinmiş sanırım
Ardımdan daha mı çok küfür etti bilmem de
Banlanmadık bari, banın bile bi şerefi olmalı dimi

Konu sahibi, var mı gelişme ?

Konunun tekrar açılmasına sevindim bade
Herkesin olumlu olumsuz düşünceleri olabilir tabi, biri bunda ne var ki der diğeri asla yapmam böyle birşey der. Ama bunu kimseyi kirmadan söylemek gerek.

Birde hayatta asla dememek lazım, döner dolaşır başına gelir.

Serefli olsa ne fayda 10 puanin gidiyo. Ben hep serefimle banlandim birilerini koruyucam diye ama canim yanmiyo da deyil giden kac puanima. Simdi kendimi korumaya bile cekiniyorum gene ban yerim diye valla.

konunun tekrar açılmasına sevindim bade.
hayırlı,güzel haberler almayı umuyorum. olmazsa da sağlık olsun.

şuan bir gelişme falan yok kızlar ya kendisi bana yaz ekle diyor ama aynı insanlığı ondan göremedim henüz..

bazıları kadının sevdiğini seçme şansını bile vermiyor kadına, en acısıda bunu söyleyenin yine bir kadın olması...
dünkü arkadaş bana beyaz önlüğe mi tav oldun diyor ama kendisininkide doktormuş, beyin on numara güle güle kullansın

teşekkür ederim hakkımdaki düşüncelerin için. bende forumda kalp kırmış olabilirim, tartışmış olabilirim. ama fikrimi söylerken kimseye hakaret etmedim. sende söyledin değeriniz olsun vs dedin ama küfür etmedin. alçatmadın.. o an biraz üzüldüm geçti gitti
ama dünkkü bayanın saygısızlığını unutamadım hala
ismini bilmediğin kişiye aşık mı olunur falan saçmalama hat safhada..

ben elimden gelenin fazlasını yaptım gerisini bilemiyorum artık

etse nolur etmese nolur karakter sıfırmış

gelişme derken dün arkadaşı mesaj attı onunla konustum sıcak baktı numaramı vereyim görüşelim dedi, dedi. ama şimdi farklı davranıyor anlamadım bir şey:2:

Vallahi hayran kaldım azmine ne azimmiş merak ettim nasıl buldun ki bir kere yüzünü gördüğün adamı daha sonra

Vallahi hayran kaldım azmine ne azimmiş merak ettim nasıl buldun ki bir kere yüzünü gördüğün adamı daha sonra
1 kere degıl canım cıddı cıddı boye ben begendım fılan ay dıyorum ne yakısıklı vay kollara bak anam allahım gozlere bak fılan bunla ılgılı hıkayeler kısmında konum var okuyabılırsınız
neyse adamı hemen kandırdım evlendım valla tabı sık sık arkadas ortamlarında nasıl tanıstıgımız mevzu bahıs olur cocuklara ıyı bır hatıra oldu

Bade,erkek doktorlar bu konuda riskli kişilerdir,bunu hatırlatayım isterim.Ben sağlıkçıyım,biliyorum biraz...Etraflarında çok kız oluyor mesleklerinden dolayı,bu durum onlara bir ego veriyor..Lütfen dikkatli ol..Üstelik seni mesleği için etrafında pervane olan kişilerden sanabilir..

bunu hemcinslerim bile söylüyorsa onun öyle düşünmesi çok normal olur tulipa. ya ben illa olsun demiyorum sonuçta adama aşık maşık değilim. keşke demektense olur olur, olmaz olmaz. sevmiyorum sürüncemede kalan şeyleri. mesleğiyle de işim olmaz. hatta her zaman bir doktorla yapamayacağımı düşünürüm. ilk defa bir dr dan etkilendim. belki diyor işte içerden bir yerler..

Evet aklında kalmasın..
Böyle düşünmesini engelleyecek bir farklılık görmesini sağla yapabilirsen..Öyle anlarsa da defedersin gönlünden...

Cutemom,
hikayeni okudum maşallah Rabbim mutluluğunuzu daim etsin evlatlarınızla

Canım ben de çok dr gördüm tabii ben hasta olarak gittim ama bir kişi haricinde hiç ego sezmedim hatta çok mütevazı insanlar olarak bilirim doktorları - o bir kişi de egosu tavan olup kimseyle anlaşamasa da bizim muhabbetimiz iyiydi ki ben doktorları çok severim mesleğe saygım çoktur yani tabii sen sağlıkçı olarak bilirsin ne bileyim öyle olmadıklarını düşünürdüm

Bu arada kızlar ben de dün akşam okudum yorumları, açıkçası hepinize teşekkürler bir an bu benim konummuş gibi empati kurdum da, kk birlikteliğini, dayanışmasını çok severim zaten ama dün okudukça gerçekten dedim ki sanal da olsa gerçekten kk bambaşka

Evet aklında kalmasın..
Böyle düşünmesini engelleyecek bir farklılık görmesini sağla yapabilirsen..Öyle anlarsa da defedersin gönlünden...
Ya bu konuda Bade'nin elinden geleni yaptığını düşünüyorum artık top karşı tarafta, adam gibi adamsa bir şekilde belli eder zaten

of ben konuyu btakıp edemedm buldnmu doktoru bade sayfalar çok uzun bakamadm hepsıne :26:
Son durum şu:
Bade aranan adamın bir arkadaşına ulaştı adam sözde buluştururum demişti ama şimdi ne yapacağı belli değil belki diğer dr.un haberi bile yoktur kimbilir artık Bade sonuç alırsa söyleyecektir bize

hmmm saol canm arkadaşımı buluşturacakmış :26: aman dıkkat et bade:26:

hmmm saol canm arkadaşımı buluşturacakmış :26: aman dıkkat et bade:26:

yok canım körü körüne gidip bilmediğim biri aracılığıyla görüşmem zaten. ama muhtemelen ev arkadaşı o kişiyle
son kez mesaj attım sabah. dönerse kendi bilir dönmezse tınn
yeterince meşgul oldum bu konuyla zaten

Havaya mı girdi ?
Öyleyse oralı olma, kendi bilir artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…