- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
- Konu Sahibi Novamber wind
-
Havaya mı girdi ?
Öyleyse oralı olma, kendi bilir artık.
dün böyle pozitif konuştu etti bir de bana güvenebilirsin anlıyorum seni falan diyordu arkadaşı. sonra bana güven vermelisin gibi şeyler söyledi. bugün arkadaşlıktan çıkarmış beni. ses seda yok. son kez mesaj attım. bana böyle böyle yakın davrandın pozitif konuştun bende sana düşüncelerimi söyledim şüphelendiğin neydi ki vs yazdım. henüz görmedi. daha fazla uğraşmam zaten. önce sıcak bakıyor ediyor dedi bugün böyle.. ben içimde kalmaması adına bir adım attım. elimden gelenin fazlasıydı bu cesaret benim için. nazlı niyazlı biriyle zaten uğraşamam
bade sen arkadasıylamı konustun yoksa dırek zatı muhteremlemı?
cute ben ilk önce arkadaşına ulaştım mevzu olan şahıs sosyal ağları kullanmıyormuş. bana gayet iyi davrandı konuşucam onla bana güven dedi. konuştuda. demiş tamam olur konuşalım numaramı vereyim. ama dün akşam her şey çorba oldu bana güven vermelisin gibi şeyler söyledi işte anlattığım gibi. amaan çok sıkıldım ben
cute ben ilk önce arkadaşına ulaştım mevzu olan şahıs sosyal ağları kullanmıyormuş. bana gayet iyi davrandı konuşucam onla bana güven dedi. konuştuda. demiş tamam olur konuşalım numaramı vereyim. ama dün akşam her şey çorba oldu bana güven vermelisin gibi şeyler söyledi işte anlattığım gibi. amaan çok sıkıldım ben
Çok doğru..Bade canım, bence direkt dr a ulaş sen, arkadaşıyla falan uğraşma.. dün görüştürürüm deyip de bugün kıvıran insana güven olmaz, belki seninkine de durumu farklı aksettirmiştir.
Başka bi yol ile ulaşmaya çalış. Hastaneye gitsen görme şansın yok mu?
arkadaşımı dedı bunları ben guvenemedm arkadaşına açıkçası arkadaşı gördumu senı begenıp aranızı yapmamazlık yapabılır ben söylıyım hiç güvenme şu doktorun arkadaşına
Bade'm ben anlamadım, arkadaşı mı bana güven vermen lazım dedi? :26:
bade arkadasının elınde maymun oluyor olmayasın sakın
Bade canım, bence direkt dr a ulaş sen, arkadaşıyla falan uğraşma.. dün görüştürürüm deyip de bugün kıvıran insana güven olmaz, belki seninkine de durumu farklı aksettirmiştir.
Başka bi yol ile ulaşmaya çalış. Hastaneye gitsen görme şansın yok mu?
Bade arkadaşına güvenme derim...direkt git sen konuş dr. la
Bana güven vermelisin ne demek ki her yere gider ne kadar saçma bir cümle :26:
Ayrıca görüştürcekse görüştürsün aradan çekilsin ne diye oyalıyo seni
Direk doktorla muhattab olsan daha iyi olmaz mı ?
Bence biraz sert yap Bade padişahın torunu ile görüşmiceksin sonuçta
ben onu ilk eklediğimde kimsin falan demeden merhaba nasılsınız muhabbetine geçti zaten kendisi için eklediğini düşündü sonra dedim ben x i sormak için ekledim sizi dedim oda tabi sorabilirsin merak ettiklerini dedi. onun bi kuyruk acısı vardı ya benceGaliba arkadasi senin doktora olan ilgini kıskanmış, belki de lafi uzatıp aklinca ilgini kendi uzerine çevirecek olabilir.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Telefon numaranı verdin mi doktorun arkadaşına?
Kıllandım ya.
Deseydin ya "sana niye güven vereyim arkadaşın karar verecek sen değil" diye :44:
ben onu ilk eklediğimde kimsin falan demeden merhaba nasılsınız muhabbetine geçti zaten kendisi için eklediğini düşündü sonra dedim ben x i sormak için ekledim sizi dedim oda tabi sorabilirsin merak ettiklerini dedi. onun bi kuyruk acısı vardı ya bence
sen bana anlayışlı davrandın bende sana meramımı anlattım dedim biraz geç yazınca sen fakesin bana hiç güven vermedin güvenimi sağla ayağına başladı
hayır numaramı falanda vermedim. oda xin kini vermedi. ve benim ona ulaşma şansım internetten % 0...
Daha ne kadar guven verecekmissin ki ? Hem niye arkadasina guven vericekmissin ? Deli mi ne? Soylesin cocuga ki soylemis cekilsin aradan. Hey aAllahim. Yada telefon verme ama ac bir email adresi email ver. Orda yazsisin once.ben onu ilk eklediğimde kimsin falan demeden merhaba nasılsınız muhabbetine geçti zaten kendisi için eklediğini düşündü sonra dedim ben x i sormak için ekledim sizi dedim oda tabi sorabilirsin merak ettiklerini dedi. onun bi kuyruk acısı vardı ya bence
sen bana anlayışlı davrandın bende sana meramımı anlattım dedim biraz geç yazınca sen fakesin bana hiç güven vermedin güvenimi sağla ayağına başladı
hayır numaramı falanda vermedim. oda xin kini vermedi. ve benim ona ulaşma şansım internetten % 0...
ben onu ilk eklediğimde kimsin falan demeden merhaba nasılsınız muhabbetine geçti zaten kendisi için eklediğini düşündü sonra dedim ben x i sormak için ekledim sizi dedim oda tabi sorabilirsin merak ettiklerini dedi. onun bi kuyruk acısı vardı ya bence
kızlar vallahi siz söyleyince benimde aklıma takıldı dışardaydım baya düşündüm acaba diye..
dün akşam bana güven vermelisin ismimi nereden aldın dedi bende bir arkadaşımdan rica ettim öğrendi dedim
peki x e söyleyeceğimden nasıl emin olabildin falan dedi
sonra bir süre tartıştıktan sonra x in haberi var mı diye sorduk evet var dedi
ama bencede inandırıcı değildi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?