Arıyorum ama bir türlü bulamıyorum :( belki tanıyanınız vardır?

çok güzel yazmışsın çok sağol. ve de çok doğru cümleler kurmuşsun. lakin benim bu şahsiyeti araya sokmak gibi bir amacım yoktu. onu ilk eklediğimde zaten xi sormak için eklediğimi belirttim. amacımda soyismidir işte face adresini öğrenmektir onun gibi bişeydi. hemen merhana nasılsın dedi konusma öyle başladı. ben onu sormak istiyorum deyince ben konusurum onunla dedi kendisi söyledi bunu ben ona talebimi ilet de dememedim sadece hayatında biri olup olmadığını sorması yeterliydi. koskoca üniversite görmüş kaç yaşında insanlarız hale bak..

biliyorum öğrendim ama yaşını tam bilemem 30dan fazla olamaz

her işim ters gitmese olmaz zaten. bankaya gittim abidik bi numara geldi elalem geldi gitti ben amele gibi bekledim kaç saat. sistem tc mi tanıdığı için yeni sıra da vermedi. sinirimden kuduruyorum zaten

deneme yANILMA İLE BİR ARAŞTIRIYIM
89 80 arası bakarım doğum yıllarına
hala kararlımısın
telefonunu bulursak arayacakmısın
eğer kararlıysan özelden yaz bana

aramak mesele değil asya. eğer benden haberi varsa bu yüzsüzlük olabilir ama nosunu bulmanı istiyorum senden bulunsun.
atıyorum özelden..

her işim ters gitmese olmaz zaten. bankaya gittim abidik bi numara geldi elalem geldi gitti ben amele gibi bekledim kaç saat. sistem tc mi tanıdığı için yeni sıra da vermedi. sinirimden kuduruyorum zaten

Boşver benim de öyle Takılma ya gül geç, bakma ben yalnızım diye ağlıyorum size ama böyle de çok rahatım dert yok tasa yok.

Madem öyle, okkalı bir mesaj at, iyi niyetli olduğunu, ona ulaşmak için çok çabaladığını ama haketmediğini söyle. Bundan sonra da istemediğini anlat. Kendiler ilgi duydukları insana ulaşmak için her yolu mübah bulurlar, ama kızlar ulaşırsa fake olur !!
Ne güzel dünya valla😾

Boşver benim de öyle Takılma ya gül geç, bakma ben yalnızım diye ağlıyorum size ama böyle de çok rahatım dert yok tasa yok.

yalnızlık en iyisiymiş hacı valla kafa bi milyon şuan. eski beni 3 günde özledim neyse ben kaçayım ders bakıcam bıktım valla

Kaç gündür konuyu takip ediyorum o dengesiz arkadaş yüzünden her şey çocuklaşmış. Keşke direk gidip konuşsaydın. Sinir oldum burda ya güven verecekmişsin. Sana ne oluyor yani? Esas oğlana söylersin o güvenirse görüşür zaten. Kıskanç pislik. Basarım o hastahaneyi he sinirimden kudurdum! -.-

doğru haklısınız

son durum ne badecim bende bugün üşenmeden yapılan yorumları okudum konunu okudum hakkında hayırlısı son durum ne bilgi verirmisin çatlucam

Moraliniz bozma Bade :116:
Bizim iliskide de acılan taraf ben oldum
Sevgilimi gordugum gun aksamına hemen numarasını buldum
Msj attım bulusma teklifi ettim
Sonra acıldım
Sonra da olumlu karsılık aldım :116:
Uzun zamandır da beraberi ve ben yaptıklarıma pisman değilim

Ben ilk goruste asık olduguma inandım ve pesinden gittim numarasını buldum konustum :116:

sorma hemen fake oldum. yazdım sabah mesaj ama bidaha atmam daha
evet seviye tıp bitirmiş insan seviyesinden çok uzak bencede. kaç yaşında insanız birisi yorumlarımızı okusa bizi kesin kendi yaş grubumuza sokmaz o derece..
son durum ne badecim bende bugün üşenmeden yapılan yorumları okudum konunu okudum hakkında hayırlısı son durum ne bilgi verirmisin çatlucam

hiç bişey yok olduğu valla...

arada bazı kişiler olsa da - ki olacaktır her zaman- kızların çoğu destekledi. sonuçta ben kötü hiç bir şey yapmadım
erkek veya kadın ne farkeder?
Peygamber efendimiz de sevenler, sevdiğini söylesin demiyor mu...

Son düzenleme:

Aynen öyle :) ne bu kızlardaki 'peşimden koşulsun' havası anlamıyorum
Sonra da 'evlenince değişti, köprüyü geçinceye kadarmış'
'Eskiden çok msj atardı beni ikna etmek için yıllarca dil döktü şimdi hiç ilgilenmiyor' vs vs

Sevgilim hiç peşimden koşmadı, adam ilgi konusunda 5 yıldır da aynı ne bir eksik ne bir fazla

Çok doğru..
Belki dr. a söylemedi bile..

Ben de bu arkadasi hic begenmedim acikcasi, niye ona guven verecekmissin , manyak mi ne??

Bence doktorla konusmamistir.

Belki kendi sana goz koymustur, olamaz mi? Ya da dr u kiskaniyordur, sen yaklasma diye ortaligi karistiriyordur.

Aman be BADE cim, hayat kisa. Bir seyler uydurup gormeye gitsen ? ne doktoru? Ortopedistse kir kolunu, kir parmagini git ehhehe

konuya pek yorum yapmadım ama bu yoruma katılıyorum. lisede de açıldığım insanlar oldu, elde ettim ya da etmedim önemli değil bence bu işler biraz özgüven meselesi. istediğini dile getirebilmişsin konu sahibi ne güzel keşke gidip kendisiyle direkt görüşebilseydin daha iyi olurdu araya saçma salak arkadaşların girmesine izin vermemiş olurdun.. en son bundan yaklaşık 6 yıl önce bir adamın peşinden koştum, yakaladım, aklına evliliği soktum masaya oturttum:) uzaktan uzaktan sevseydim ayy hakkımda ne düşünür sonra deseydim şu an evli olmazdık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…