- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
- Konu Sahibi Novamber wind
-
Daha ne kadar guven verecekmissin ki ? Hem niye arkadasina guven vericekmissin ? Deli mi ne? Soylesin cocuga ki soylemis cekilsin aradan. Hey aAllahim. Yada telefon verme ama ac bir email adresi email ver. Orda yazsisin once.
Bana arkadasinin tavirlari guvenilir gelmedi sahsen.
Madem basladin bu yola, bence devamini getir. Bu doktorun adini biliyosun nasil olsa, bir sekilde karsilasmaya calis ve yanliz bulursan ilk hamleyi sen yap. Bilmiyorum nasil olucak ama durdur saat sor filan. Yada bir hastalik sor, yada hastane ile ilgkli bir sey sor, en sicakkanli halinle. Ve senle tanisop devam etmek istiyorsa sana sorular sorucaktir, ve sende konuyu senin ne ogrencisi olduguna yada is yaptigina yani kendinle ilgili bazi genel bilgilere getir. Ve gene karsisina cikmaya devam et, cocuk zaten hadi cekiniyo diyelim ama istiyosa senle iliski en azindan arkadaslik kurMaya calisir ondan sonrasini da sen halledersin. Ama yok bisey ammaaaan dersin gidersin. Kalbini carptiticak eminim ki tonla kisi vardir olucaktir.
Boyle muallakta isler iyi deyildir simdi beynini kemirie. O kadar ugrastin son hamleyi yapmadan cekilme aranedan derim.
Birde badecim, bence asla kendi isini baskasina yaptirma, Ya yapmak istemezler tam olarak kiskanmislardir belki yada baska birsey, ya da yapmak isteseler bile senin istedigin gibi yapamazlar( ben oyleydim), ki durumunda oyle olmus. Kendi isini kendin hallet derim. Kimseyi ozellikle gonul islerinde karistirmamak lazim kendileri gonullu olarak aranizi yapmak
Istemedikleri taktirde diye de dusunuyorum.
Bunlar tabi benim okuduklarima binanen yazdigim nacizane fikirlerim.
bade canım doktorun adını soyadını öğrendinmi peki
ara yorumları çok takip etmedim
eğer elinde isim soyisim varsa
telefon numarasını bulmak için sana yardımcı olabilirim
birde kaç doğumlu olduğu konusunda bana tahmini bir aralık vermen lazım
özelden yazabilrsin
biliyorum öğrendim ama yaşını tam bilemem 30dan fazla olamaz
Hayır çok saçma değil mi ona ne oluyor ki güven verecekmişsin. O aracı sonuçta tanıştırıp aradan çekilecek neyin nazı bu? O güvense ne güvenmese ne asıl güvenecek olan esas oğlan değil mi? Haberi bile olmayabilir Bade çok saçma geldi bana.
deneme yANILMA İLE BİR ARAŞTIRIYIM
89 80 arası bakarım doğum yıllarına
hala kararlımısın
telefonunu bulursak arayacakmısın
eğer kararlıysan özelden yaz bana
ne şanşlı adamlar var vallahi kıskandım,:) inşallah bulursunda oda senin peşine böyle düşer
her işim ters gitmese olmaz zaten. bankaya gittim abidik bi numara geldi elalem geldi gitti ben amele gibi bekledim kaç saat. sistem tc mi tanıdığı için yeni sıra da vermedi. sinirimden kuduruyorum zaten
Madem öyle, okkalı bir mesaj at, iyi niyetli olduğunu, ona ulaşmak için çok çabaladığını ama haketmediğini söyle. Bundan sonra da istemediğini anlat. Kendiler ilgi duydukları insana ulaşmak için her yolu mübah bulurlar, ama kızlar ulaşırsa fake olur !!artık yapamam bunu gerçekten çünkü haberi varsa rezil olurum. tanımadığım insanlarda olsa kimsenin benim hakkımda kötü şeyler düşünmesini istemem. kıza bak facede yok mok dedik gelmiş utanmadan derler yani
aynen öyle söyledi fake olduğunu düşünüyorum bana güven vermelisin falan dedi
Boşver benim de öyleTakılma ya gül geç, bakma ben yalnızım diye ağlıyorum size ama böyle de çok rahatım dert yok tasa yok.
yalnızlık en iyisiymiş hacı valla kafa bi milyon şuan. eski beni 3 günde özledimneyse ben kaçayım ders bakıcam bıktım valla
Madem öyle, okkalı bir mesaj at, iyi niyetli olduğunu, ona ulaşmak için çok çabaladığını ama haketmediğini söyle. Bundan sonra da istemediğini anlat. Kendiler ilgi duydukları insana ulaşmak için her yolu mübah bulurlar, ama kızlar ulaşırsa fake olur !!
Ne güzel dünya valla😾
haber bekliyorum ama sanki evli barklı adammışta ben peşinden koşuyormuşum, gurursuzmuşum gibi hava yaratıldı
kimseyi tanımıyorum etmiyorum ama çok kırıldım
ve konu açtığıma çok pişmanım
Madem öyle, okkalı bir mesaj at, iyi niyetli olduğunu, ona ulaşmak için çok çabaladığını ama haketmediğini söyle. Bundan sonra da istemediğini anlat. Kendiler ilgi duydukları insana ulaşmak için her yolu mübah bulurlar, ama kızlar ulaşırsa fake olur !!
Ne güzel dünya valla😾
evet seviye tıp bitirmiş insan seviyesinden çok uzak bencede. kaç yaşında insanız birisi yorumlarımızı okusa bizi kesin kendi yaş grubumuza sokmaz o derece..Kaç gündür konuyu takip ediyorum o dengesiz arkadaş yüzünden her şey çocuklaşmış. Keşke direk gidip konuşsaydın. Sinir oldum burda ya güven verecekmişsin. Sana ne oluyor yani? Esas oğlana söylersin o güvenirse görüşür zaten. Kıskanç pislik. Basarım o hastahaneyi he sinirimden kudurdum! -.-
son durum ne badecim bende bugün üşenmeden yapılan yorumları okudum konunu okudum hakkında hayırlısı son durum ne bilgi verirmisin çatlucam
Moraliniz bozma Bade :116:
Bizim iliskide de acılan taraf ben oldum
Sevgilimi gordugum gun aksamına hemen numarasını buldum
Msj attım bulusma teklifi ettim
Sonra acıldım
Sonra da olumlu karsılık aldım :116:
Uzun zamandır da beraberi ve ben yaptıklarıma pisman değilim
Ben ilk goruste asık olduguma inandım ve pesinden gittim numarasını buldum konustum :116:
arada bazı kişiler olsa da - ki olacaktır her zaman- kızların çoğu destekledi. sonuçta ben kötü hiç bir şey yapmadım
erkek veya kadın ne farkeder?
Peygamber efendimiz de sevenler, sevdiğini söylesin demiyor mu...
Çok doğru..
Belki dr. a söylemedi bile..
Aynen öyle :) ne bu kızlardaki 'peşimden koşulsun' havası anlamıyorum
Sonra da 'evlenince değişti, köprüyü geçinceye kadarmış'
'Eskiden çok msj atardı beni ikna etmek için yıllarca dil döktü şimdi hiç ilgilenmiyor' vs vs
Sevgilim hiç peşimden koşmadı, adam ilgi konusunda 5 yıldır da aynı ne bir eksik ne bir fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?