Arıyorum ama bir türlü bulamıyorum :( belki tanıyanınız vardır?

aynen peşimden koşulsun aman ne çektirirm eehehhe gibi bir düşüncem hiç olmadı =)

yok değil olsa da kendime işkence yapamazdım ne bileyim bende doğru düzgün biri sandım bileydim hiç yazmazdım bile yani

çok seviyorum böyle hikayeleri olan insanları. tebrik ederim bir ömür sürmesi dileğiyle ..

'Uzman doktorun adı altında kontrol ediyolar' gibi bi'şey demişsin. Hangi uzman doktor onu hatırlıyorsan oradan bulabilirsin. Her uzman doktorun asistanı farklı olur genelde. Benim de arkadaşım marmara'da tıp okuyor ama asistanları falan tanır mı bilemedim :44:

**ben yorumları okumadım hiç, sanırım bir sonuca varılmış son bi'kaç yorumdan öyle anladım. Hayırlısı olmuştur umarım =)

Son düzenleme:

hayırlısı ya bazen zorlamamak gerek bazı şeyleri..

kızlarrrrr uzun arastırmalarım sonucunda facede ogrendım o kişiyi adını soyadını aılesıne kadar herseyını bılıorum bulana kadar canım cıktı ama hersey ask ıcın

bugun gene bana durakta gunaydın dedı ama sonra gitti konusma fırsatımız olmadı.

sizce daha once size bahsettigim aşagıdakı planımı yapsam???

yoksa gunaydın. gorusuruz diyip cocugun adını sölesem soka ugrar gibi geldı bana cunku bana adını sölememıstı nerden buldugumuda merak edebilir. onda merak uyandırabılırım. yada plan?? sizce hangısını uygulasamm

o gittikce arkasından gıtme dıyesım gelıyor. cok fena tutuldum ((
kızlar bana yardım ediinnnnn ((

madem öyle o neden sana hiç bir adım atmıyor :26: onun sana karşı bir ilgisi var mı hissettin mi? şimdilik bence planı uygulama derim. facesinde hiç belirti var mı, sevgili olayları var mı yani?

gulumsuyor el sallıyor hergun gunaydıın dıyor anlamadm bende ::/// ben bıkere durakta olmadıgımda napıcak dıye saklanmıstım uzaktan ızledm onu..benım durdugum yere baktı sonra gitti. off bılmıyorum. onla ben cok farklıyız (faceınden anladm ama benım ıcın asla sorun olmadı)belkide bundan korkuyordur. faceınde sevgili durumları yok resımlerinde goremedm. dogru durust kızlar bıle lıke etmemiş :) ee ne yapim pekiii bole devam etmek de ıstemıyorum

madem öyle o neden sana hiç bir adım atmıyor :26: onun sana karşı bir ilgisi var mı hissettin mi? şimdilik bence planı uygulama derim. facesinde hiç belirti var mı, sevgili olayları var mı yani?

Son düzenleme:

ilginç.. bu kadar süredir bakışmalar etmeler sonucunda gelmesi gerekirdi. faceden yazsan bu sefer yanlış anlayabilir. bilemedim. o zaman planını deneyebilirsin bir sonuç almazsan da boşverirsin artık napcan inşallah boşa değildir onun tavırları da. ben sazan gibi gerçek sandım :))

bende bilmiyorum. o biraz mütasıp biri faceden anladıgım kadarıyla. ben bıraz cılgın kacıyorum ona gore bide suslu belkide bu kız asla bana bakmaz dıye dusunmus de olabilir. önyargılı olabilir. cok çaresizim cook

bu kişi anadolu yakasında mı? semt neresi? öyle olması biriyle tanışamayacağı anlamına gelmez ki. acaba senden mi emin olamıyor? belki tam olarak hislerini geçirememişsindir ona? o kadar bakıp gözleri aradıysa en azından boş olmaması gerek. çaresiz değilsin de nasipten ötesi de yok be canım.

evet anadolu yakasında uskudarda.. ben durakta oluyorum hep. guleryuzlu oluyorum gunaydn dıyorum nasılsın işlern nası gıdıyor dıyorum . muhabbet acıyorum o da konusuyor 2mizde gulumseyerek konusuyoruz ama nebilim dese bı haftasonu napıyorsun dıye demıyor!!!

durak arkadaşlığından bir tık öne taşıyabilse belki daha rahat olabilir aslında. sen şimdilik planı uygula bakalım neler olacak
hadi sen başar şu işi ümidimiz sensin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…