- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
- Konu Sahibi Novamber wind
-
Aynen öyle :) ne bu kızlardaki 'peşimden koşulsun' havası anlamıyorum
Sonra da 'evlenince değişti, köprüyü geçinceye kadarmış'
'Eskiden çok msj atardı beni ikna etmek için yıllarca dil döktü şimdi hiç ilgilenmiyor' vs vs
Sevgilim hiç peşimden koşmadı, adam ilgi konusunda 5 yıldır da aynı ne bir eksik ne bir fazla
Ben de bu arkadasi hic begenmedim acikcasi, niye ona guven verecekmissin , manyak mi ne??
Bence doktorla konusmamistir.
Belki kendi sana goz koymustur, olamaz mi? Ya da dr u kiskaniyordur, sen yaklasma diye ortaligi karistiriyordur.
Aman be BADE cim, hayat kisa. Bir seyler uydurup gormeye gitsen ? ne doktoru? Ortopedistse kir kolunu, kir parmagini git ehhehe
konuya pek yorum yapmadım ama bu yoruma katılıyorum. lisede de açıldığım insanlar oldu, elde ettim ya da etmedim önemli değil bence bu işler biraz özgüven meselesi. istediğini dile getirebilmişsin konu sahibi ne güzel keşke gidip kendisiyle direkt görüşebilseydin daha iyi olurdu araya saçma salak arkadaşların girmesine izin vermemiş olurdun.. en son bundan yaklaşık 6 yıl önce bir adamın peşinden koştum, yakaladım, aklına evliliği soktum masaya oturttum:) uzaktan uzaktan sevseydim ayy hakkımda ne düşünür sonra deseydim şu an evli olmazdık.
Kızlar bir süredir aklımda biri var. Yaklaşık 3 haftadır görüyorum. İlk görüşte etkilenmek diyelim
Bir türlü aklımdan da çıkaramıyorum, atamıyorum. Ama ne ismini biliyorum ne bişey
Bu kişi Marmara eğitim ve araştırma hastanesinde asistan doktorbir de bölümü biliyorum o kadar
Tanıyor olabilecek kişilerin profillerini gezdim hastanelerin sayfalarına baktım. üniversitenin grup sayfalarına da ama bulamadım
Hasta sırası gösteren lcd ekranlar çalışmıyor o hastanede nedense, ve uzman doktorların adı altında bakıyorlar hastalara
ismini falanda öğrenemedim bu yüzden
Açıkcası evli mi bekar mı onu bile bilmiyorum
Teocukıza yardımlarınızdan ilham alarak açtım konuyuişte bir umut
çok seviyorum böyle hikayeleri olan insanları. tebrik ederim bir ömür sürmesi dileğiyle ..
'Uzman doktorun adı altında kontrol ediyolar' gibi bi'şey demişsin. Hangi uzman doktor onu hatırlıyorsan oradan bulabilirsin. Her uzman doktorun asistanı farklı olur genelde. Benim de arkadaşım marmara'da tıp okuyor ama asistanları falan tanır mı bilemedim :44:
**ben yorumları okumadım hiç, sanırım bir sonuca varılmış son bi'kaç yorumdan öyle anladım. Hayırlısı olmuştur umarım =)
henüz bir sonuç yok bir yol daha var aklıma, ondan sonra zamana bırakacağım...
PLAN: onun nerde oturdugunu bılıyorum anadolu yakasında oturuor ve otobuse bındıgı 2.duragı da bılıyorum . o durakta beklıcem gelene kadar. geldgındede guya tesaduf eseri karsılasmısız arkadasm varmıs o taraflarda orda kalmısım sımdıde konsoloslukta işim var avrupa yakasına gecmem lazmmış (mecburen böle yalan uydurmak zorundayım cunku aanadoludan avrupaya sabahın korunde onemlı işim olmalıki onunla aynı otobuse binim :) o sıradada sohbet edim )
sonra otobusde hem adını ogrenıcem hem telini :) tel ıcın planımda şöle: cantamı karıstırcam bişi bulamamıs numaras yapacam. kusura bakmassan benı bi caldırabilirmisin onemli ıslerm olmasaydı sorun olmazdı dıcem ve o caldırıcaktır muhakkak :) sonra 2 saat sonra ona mesaj atıcam cok tesekkur ederm telefonumu bulabıldm dıye ve sonrakı mesajı ne olcak cok merak edıyorum.. hem benım telimi ogrenmıs olucak .. ondan sonrası zaten ona ait benden bukadarilgisi varmı ogrenecegızz. herzaman el sallamakla gulumsemekle cozulmek bu ısler eksın lazm ekşııın
bende su planı uyguladım bugun ama bı sonrakı duraktan bındı sanırım goremedm. ıcım gitti resmeenn. bende sizin gibi sabırlı olmaya calısıyorum yoksa bende al bu numaram adımda bu dememek ıcın kendimi zor tutuyorummm .(((((((
cnm durakta yarm saat bekledm gelmedi galba bı sonrakı duraktan bınmıs olabilir.benle bı kopek vardık durakta sabahın korunde kopek bile dayanamadı bana kalktı gitti gıttmeee dıom barı sen bırakmaa bu saatte bnenı ama gittti küpekde. :18 lanı basarıya ulasana kadar devam edıcem karsılasmak ıcın elımden gelenı yapacam :18:
Aklındaki diğer yol ne, denedin mi?
kızlarrrrr uzun arastırmalarım sonucunda facede ogrendım o kişiyi adını soyadını aılesıne kadar herseyını bılıorum bulana kadar canım cıktı ama hersey ask ıcın
bugun gene bana durakta gunaydın dedı ama sonra gitti konusma fırsatımız olmadı.
sizce daha once size bahsettigim aşagıdakı planımı yapsam???
yoksa gunaydın. gorusuruz diyip cocugun adını sölesem soka ugrar gibi geldı bana cunku bana adını sölememıstı nerden buldugumuda merak edebilir. onda merak uyandırabılırım. yada plan?? sizce hangısını uygulasamm
o gittikce arkasından gıtme dıyesım gelıyor. cok fena tutuldum(( kızlar bana yardım ediinnnnn ((
madem öyle o neden sana hiç bir adım atmıyor :26: onun sana karşı bir ilgisi var mı hissettin mi? şimdilik bence planı uygulama derim. facesinde hiç belirti var mı, sevgili olayları var mı yani?
gulumsuyor el sallıyor hergun gunaydıın dıyor anlamadm bende ::/// ben bıkere durakta olmadıgımda napıcak dıye saklanmıstım uzaktan ızledm onu..benım durdugum yere baktı sonra gitti. off bılmıyorum. onla ben cok farklıyız (faceınden anladm ama benım ıcın asla sorun olmadı)belkide bundan korkuyordur. faceınde sevgili durumları yok resımlerinde goremedm. dogru durust kızlar bıle lıke etmemiş :)
ilginç.. bu kadar süredir bakışmalar etmeler sonucunda gelmesi gerekirdi. faceden yazsan bu sefer yanlış anlayabilir. bilemedim. o zaman planını deneyebilirsin bir sonuç almazsan da boşverirsin artık napcaninşallah boşa değildir onun tavırları da. ben sazan gibi gerçek sandım :))
bende bilmiyorum. o biraz mütasıp biri faceden anladıgım kadarıyla. ben bıraz cılgın kacıyorum ona gore bide suslubelkide bu kız asla bana bakmaz dıye dusunmus de olabilir. önyargılı olabilir. cok çaresizim cook
bu kişi anadolu yakasında mı? semt neresi? öyle olması biriyle tanışamayacağı anlamına gelmez ki. acaba senden mi emin olamıyor? belki tam olarak hislerini geçirememişsindir ona? o kadar bakıp gözleri aradıysa en azından boş olmaması gerek. çaresiz değilsin de nasipten ötesi de yok be canım.
evet anadolu yakasında uskudarda.. ben durakta oluyorum hep. guleryuzlu oluyorum gunaydn dıyorum nasılsın işlern nası gıdıyor dıyorum . muhabbet acıyorum o da konusuyor 2mizde gulumseyerek konusuyoruzama nebilim dese bı haftasonu napıyorsun dıye demıyor!!!
durak arkadaşlığından bir tık öne taşıyabilse belki daha rahat olabilir aslında. sen şimdilik planı uygula bakalım neler olacak
hadi sen başar şu işi ümidimiz sensin
ınsallaahhh aminnnnnnnn aminnnnnnnn ınsallaahhh :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?