- 11 Ocak 2013
- 993
- 231
- 83
- 33
- Konu Sahibi Novamber wind
-
inşallah şans seninle olsunhaberdar et mutlaka benide
durak arkadaşlığından bir tık öne taşıyabilse belki daha rahat olabilir aslında. sen şimdilik planı uygula bakalım neler olacak
hadi sen başar şu işi ümidimiz sensin
evet anadolu yakasında uskudarda.. ben durakta oluyorum hep. guleryuzlu oluyorum gunaydn dıyorum nasılsın işlern nası gıdıyor dıyorum . muhabbet acıyorum o da konusuyor 2mizde gulumseyerek konusuyoruzama nebilim dese bı haftasonu napıyorsun dıye demıyor!!!
bu kişi anadolu yakasında mı? semt neresi? öyle olması biriyle tanışamayacağı anlamına gelmez ki. acaba senden mi emin olamıyor? belki tam olarak hislerini geçirememişsindir ona? o kadar bakıp gözleri aradıysa en azından boş olmaması gerek. çaresiz değilsin de nasipten ötesi de yok be canım.
bende bilmiyorum. o biraz mütasıp biri faceden anladıgım kadarıyla. ben bıraz cılgın kacıyorum ona gore bide suslubelkide bu kız asla bana bakmaz dıye dusunmus de olabilir. önyargılı olabilir. cok çaresizim cook
gulumsuyor el sallıyor hergun gunaydıın dıyor anlamadm bende ::/// ben bıkere durakta olmadıgımda napıcak dıye saklanmıstım uzaktan ızledm onu..benım durdugum yere baktı sonra gitti. off bılmıyorum. onla ben cok farklıyız (faceınden anladm ama benım ıcın asla sorun olmadı)belkide bundan korkuyordur. faceınde sevgili durumları yok resımlerinde goremedm. dogru durust kızlar bıle lıke etmemiş :) ee ne yapim pekiii bole devam etmek de ıstemıyorum
eskıden kızlara mavı boncuk dagıtıyo derlerdı..gunumuzdede erkekler bunu yapıyor maaleseff..
benım konumu bılen bılırr yaa bn normalde oyle bakanı edenı tınlamam bnım polıs bnı her gordgunde oyle bır bakıyordu kı..grdugunde konusmam ıcın gozume gozume oyle bakıyordu kı.dedımkı bu adam bna asık ve konusamıyo cekınıyo dedım.brazda yası vardı benımkının.reddetmemden cekınıyo galıba dyordumm.
ooo ama o yası yerınde masum adamm neyöıste haberım yokmusss
ben artık o masum bakışlara, tavırlara inanmıyorum. bu ikinci kez aldanmam. hayır arkadaş öyle bir bakış yok yani madem içinde bişey yok bakma, bakıyorsan da öyle bakma yani arkasında dur. çift kişilik midir nedir
valla cnm normalde asla oyle bakısmalara aldrmam oyle masumdukıı bakıslar ..bnı grnce tuhaf oluyordu adam.dedımm bu bana asık olduu..ama herkese oyle bakıyomuss.erkek ıstee. sapık bakıslarmıs demek bunlarrr..
belkide biz kadınsal içgüdülerle duygusal anladık :))
yok canım körü körüne gidip bilmediğim biri aracılığıyla görüşmem zaten. ama muhtemelen ev arkadaşı o kişiyle
son kez mesaj attım sabah. dönerse kendi bilir dönmezse tınn
yeterince meşgul oldum bu konuyla zaten
Bence hata etmişsin arkadaşına ulaşmakla, şu an olay saçma sapan bir hal almış üzgünüm amaKeşke gidip direkt kendisiyle konuşsaydın... Hiç bir işe yaramadığı gibi saçma muhabbetlere girmek zorunda kalmışsın...
maalesef canım aynen dediğin gibi oldu. maksadım o değildi ama geriye de döndüremem sonuçta. napim daha da bir şey yapasım yok
kendi adıma konuyu kapattım zaten...
Valla bişey diyim mi ağrısız başını yakma.. En güzeli yalnızlık aslında ahh ahhh huzurlu günlerimi özledimm :'''((((
Herşey gönlünce olsun tabi canım, her ilişki sorunlu değil tabiki :)
konuyu yeni gördüm ve heycanla okudum bu saatte gelişme var mı kapandı mı yoksa
acaba mhrs veya marmara üniversitesi hastanesinn sitesinden baktın mı ?bir şey olmadı limoncum açıkcası çok üstüne durmadım gidip görmedim yani.. haftaya hastanedeyim bir şey olursa yazarım
acaba mhrs veya marmara üniversitesi hastanesinn sitesinden baktın mı ?
özellikle üniversite hastanesinin sitesinde her bölümdeki doktorların tek tek fotoğrafları ile birlikte isimleri var.
bir şey olmadı limoncum açıkcası çok üstüne durmadım gidip görmedim yani.. haftaya hastanedeyim bir şey olursa yazarım
Konumu hatırlayan var mı bilmiyorum ama danışmam gereken bir şey var kızlar :)
Benim haftaya hastaneye gitme durumum var ama onu görürsem naparım bilemiyorum çok çekiniyorum
Bir yandan da görmeyi çok istiyorum.
Son olaydan sonra hiç bir girişimde bulunmadım
Arkadaşının ona söyleyip söylemediğini bilmiyorum ( muhtemelen söylemedi)
Ya söylediyse rezil olur muyum diye içim içimi yiyor
Aksi gibi onun bölümüne gideceğiz hatta belki o denk gelecek muayene edecek
Sizin fikriniz nedir bu konuda?
Yerim seni kız harikasınRezil olma gibi bir durum olamaz abla,biz de insanız onlarınki kalpte bizimki ne
Nötr dur bence kendini de kasma
yerindibinindipnotu:Ben olsamBir şekilde konuşur arkadaşı ile muhabbet kurduğumu onun size söyleyip söylemediğini merak ediyorum gibisinden muhabbete girer bu işi yarım bırakmazdım
Tabi ben biraz deli canlıyımBurdaki büyük ablalar uzak dur belli etme diyecek
Rezil olma gibi bir durum olamaz abla,biz de insanız onlarınki kalpte bizimki ne
Nötr dur bence kendini de kasma
yerindibinindipnotu:Ben olsamBir şekilde konuşur arkadaşı ile muhabbet kurduğumu onun size söyleyip söylemediğini merak ediyorum gibisinden muhabbete girer bu işi yarım bırakmazdım
Tabi ben biraz deli canlıyımBurdaki büyük ablalar uzak dur belli etme diyecek
tez canlı olunca neler olduğunu gördük ablası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?