Arıyorum ama bir türlü bulamıyorum :( belki tanıyanınız vardır?

inşallah şans seninle olsun haberdar et mutlaka benide

durak arkadaşlığından bir tık öne taşıyabilse belki daha rahat olabilir aslında. sen şimdilik planı uygula bakalım neler olacak
hadi sen başar şu işi ümidimiz sensin

eskıden kızlara mavı boncuk dagıtıyo derlerdı..gunumuzdede erkekler bunu yapıyor maaleseff..
benım konumu bılen bılırr yaa bn normalde oyle bakanı edenı tınlamam bnım polıs bnı her gordgunde oyle bır bakıyordu kı..grdugunde konusmam ıcın gozume gozume oyle bakıyordu kı.dedımkı bu adam bna asık ve konusamıyo cekınıyo dedım.brazda yası vardı benımkının.reddetmemden cekınıyo galıba dyordumm.
ooo ama o yası yerınde masum adamm neyöıste haberım yokmusss

ben artık o masum bakışlara, tavırlara inanmıyorum. bu ikinci kez aldanmam. hayır arkadaş öyle bir bakış yok yani madem içinde bişey yok bakma, bakıyorsan da öyle bakma yani arkasında dur. çift kişilik midir nedir

valla cnm normalde asla oyle bakısmalara aldrmam oyle masumdukıı bakıslar ..bnı grnce tuhaf oluyordu adam.dedımm bu bana asık olduu..ama herkese oyle bakıyomuss.erkek ıstee. sapık bakıslarmıs demek bunlarrr..

valla cnm normalde asla oyle bakısmalara aldrmam oyle masumdukıı bakıslar ..bnı grnce tuhaf oluyordu adam.dedımm bu bana asık olduu..ama herkese oyle bakıyomuss.erkek ıstee. sapık bakıslarmıs demek bunlarrr..

belkide biz kadınsal içgüdülerle duygusal anladık :))

Bence hata etmişsin arkadaşına ulaşmakla, şu an olay saçma sapan bir hal almış üzgünüm ama Keşke gidip direkt kendisiyle konuşsaydın... Hiç bir işe yaramadığı gibi saçma muhabbetlere girmek zorunda kalmışsın...

maalesef canım aynen dediğin gibi oldu. maksadım o değildi ama geriye de döndüremem sonuçta. napim daha da bir şey yapasım yok
kendi adıma konuyu kapattım zaten...

maalesef canım aynen dediğin gibi oldu. maksadım o değildi ama geriye de döndüremem sonuçta. napim daha da bir şey yapasım yok
kendi adıma konuyu kapattım zaten...

Valla bişey diyim mi ağrısız başını yakma.. En güzeli yalnızlık aslında ahh ahhh huzurlu günlerimi özledimm :'''((((

Herşey gönlünce olsun tabi canım, her ilişki sorunlu değil tabiki :)

Valla bişey diyim mi ağrısız başını yakma.. En güzeli yalnızlık aslında ahh ahhh huzurlu günlerimi özledimm :'''((((

Herşey gönlünce olsun tabi canım, her ilişki sorunlu değil tabiki :)

teşekkür ederim sende sorunlarını çözersin inşallah. tabi her şey olacak diye bir şey yok hayatta hayırlısı :)

bir şey olmadı limoncum açıkcası çok üstüne durmadım gidip görmedim yani.. haftaya hastanedeyim bir şey olursa yazarım
acaba mhrs veya marmara üniversitesi hastanesinn sitesinden baktın mı ?
özellikle üniversite hastanesinin sitesinde her bölümdeki doktorların tek tek fotoğrafları ile birlikte isimleri var.

bir şey olmadı limoncum açıkcası çok üstüne durmadım gidip görmedim yani.. haftaya hastanedeyim bir şey olursa yazarım

Anladım cnm bekliyo olacağım. Bence bi hatunun duygularını açıklaması çok normal zamanında yapmış biri olarak. Şu anda da olsa söylerim hiç kasmam ya

Konumu hatırlayan var mı bilmiyorum ama danışmam gereken bir şey var kızlar :)

Benim haftaya hastaneye gitme durumum var ama onu görürsem naparım bilemiyorum çok çekiniyorum
Bir yandan da görmeyi çok istiyorum.
Son olaydan sonra hiç bir girişimde bulunmadım
Arkadaşının ona söyleyip söylemediğini bilmiyorum ( muhtemelen söylemedi)
Ya söylediyse rezil olur muyum diye içim içimi yiyor
Aksi gibi onun bölümüne gideceğiz hatta belki o denk gelecek muayene edecek

Sizin fikriniz nedir bu konuda?

Rezil olma gibi bir durum olamaz abla,biz de insanız onlarınki kalpte bizimki ne

Nötr dur bence kendini de kasma
yerindibinindipnotu:Ben olsam Bir şekilde konuşur arkadaşı ile muhabbet kurduğumu onun size söyleyip söylemediğini merak ediyorum gibisinden muhabbete girer bu işi yarım bırakmazdım
Tabi ben biraz deli canlıyım Burdaki büyük ablalar uzak dur belli etme diyecek

Yerim seni kız harikasın bi de "yerindibininnotu" demiş
Ben uzak dur demezdim hatta içinde kalacağına görmen daha iyi belki de bu sefer hoşlanmayacaksın hatta soğuyacaksın bile bilemezsin ki... İçinde yaşadıkça hisler büyüyor ama netliğe kavuşturmak açısından onunla karşılaşmak iyi bile olabilir.

Rengini, kendini belli et tatlim.. en azindan icinde kalmaz denedim dersin sansimi

tez canlı olunca neler olduğunu gördük ablası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…