- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
- Konu Sahibi Novamber wind
-
Oda doğruBen inadına hep gidiyorum ama İçimde kalmadı en azından
Rengini, kendini belli et tatlim.. en azindan icinde kalmaz denedim dersin sansimi
bir şey olmadı limoncum açıkcası çok üstüne durmadım gidip görmedim yani.. haftaya hastanedeyim bir şey olursa yazarım
seninki noldu kaldı mı orada. ne güzel bir adım olmuştu
Arkadaşlar böyle konular açılıyor sonra baya bildiğiniz geyiğe dönüyor bari geyik muhabbetinr açın konuyu. Asistan dr olduğunu nasıl öğrendiniz adını bile bilmiyorsunuz. Asistanların adı hastane sayfasında da geçmez hastaneye gidebilirdiniz bir bahaneyle sorabilirdiniz de hadi buldunuz ne yapaacaksınız onu anlamadım merhaba deyip adınızı söyleyip hoşlanıyorum mu diyeceksiniz ya da face dan ekleyip ne konuşacaksınız belki hayatında biri var nerede gördünüz etkilendiniz hemen.
niye ki kötü bir şey mi yapıyoruz? illa görümcemle ilgili mi konu açayım sevgilimden dayak mı yiyeyim
ama öyle illa felaket senaryosu mu yazayım dert olması için. alla alla buda benim derdim
yok hacı öyle bir sorayım dedim
Kızlar bir süredir aklımda biri var. Yaklaşık 3 haftadır görüyorum. İlk görüşte etkilenmek diyelim
Bir türlü aklımdan da çıkaramıyorum, atamıyorum. Ama ne ismini biliyorum ne bişey
Bu kişi Marmara eğitim ve araştırma hastanesinde asistan doktorbir de bölümü biliyorum o kadar
Tanıyor olabilecek kişilerin profillerini gezdim hastanelerin sayfalarına baktım. üniversitenin grup sayfalarına da ama bulamadım
Hasta sırası gösteren lcd ekranlar çalışmıyor o hastanede nedense, ve uzman doktorların adı altında bakıyorlar hastalara
ismini falanda öğrenemedim bu yüzden
Açıkcası evli mi bekar mı onu bile bilmiyorum
Teocukıza yardımlarınızdan ilham alarak açtım konuyuişte bir umut
Teh.. Heyecanlanmıştım bir an için. Bende de yok ki bir olay anlatayım.
Badecim neden gidemiosun hastaneye. Bulunduğu ilde mi değilsin...? Hadi artik bişeyler yapmak gerek
Bade konunu az önce gördüm, onca sf.yı bir solukta okudum
canım eğer yine görürsen onu, seni farkedeceği şekilde koridorda gezin bir nabzını yokla, yine bakıyor mu sana diye.
belki o çocuk hiç söylemedi bile seni. belki hala senden habersizdir. bakışlarına dikkat et anlarsın zaten
Kızlar bir süredir aklımda biri var. Yaklaşık 3 haftadır görüyorum. İlk görüşte etkilenmek diyelim
Bir türlü aklımdan da çıkaramıyorum, atamıyorum. Ama ne ismini biliyorum ne bişey
Bu kişi Marmara eğitim ve araştırma hastanesinde asistan doktorbir de bölümü biliyorum o kadar
Tanıyor olabilecek kişilerin profillerini gezdim hastanelerin sayfalarına baktım. üniversitenin grup sayfalarına da ama bulamadım
Hasta sırası gösteren lcd ekranlar çalışmıyor o hastanede nedense, ve uzman doktorların adı altında bakıyorlar hastalara
ismini falanda öğrenemedim bu yüzden
Açıkcası evli mi bekar mı onu bile bilmiyorum
Teocukıza yardımlarınızdan ilham alarak açtım konuyuişte bir umut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?