Arıyorum ama bir türlü bulamıyorum :( belki tanıyanınız vardır?

bir şey olmadı limoncum açıkcası çok üstüne durmadım gidip görmedim yani.. haftaya hastanedeyim bir şey olursa yazarım

hayırlısı birden görünce kitlenirsin telefon facebook gibi uzaktan yöntemler daha kolay olur bizim zamanımızda bunlar yoktu koskoca şehirde sekiz ay aradık birbirimizi

Arkadaşlar böyle konular açılıyor sonra baya bildiğiniz geyiğe dönüyor bari geyik muhabbetinr açın konuyu. Asistan dr olduğunu nasıl öğrendiniz adını bile bilmiyorsunuz. Asistanların adı hastane sayfasında da geçmez hastaneye gidebilirdiniz bir bahaneyle sorabilirdiniz de hadi buldunuz ne yapaacaksınız onu anlamadım merhaba deyip adınızı söyleyip hoşlanıyorum mu diyeceksiniz ya da face dan ekleyip ne konuşacaksınız belki hayatında biri var nerede gördünüz etkilendiniz hemen.

niye ki kötü bir şey mi yapıyoruz? illa görümcemle ilgili mi konu açayım sevgilimden dayak mı yiyeyim

ankaradayım ne yazık ki yardmcı olamayacağım orada olsam elimden geleni yapardım. arkadaşlarında dediği gibi bölümünü bilmen büyük şans zaten. gidip sekretere falan da sorabilirsin danışmaya vs neyse artık :) bulursun bence zor değil en azından yeri yurdu belli. biraz uğraş çok sürmez ulaşman. yanında çalıştığı doktoru biliyorsan ordan da soruşturabilirsin şu doktorun asistanı şu özelliklerde biri beni muayene etmişti ismini unuttum lazım da bir arkadaşım soruyor muayene için vs bir sürü yalan çıkar sen yeter ki ulaşmaya çalış:) elindeki imkanlar neler hastaneye gitme imkanın varsa gerisi kolay bence. metroda tanışan arkadaştan örnek al biraz :))

Bade konunu az önce gördüm, onca sf.yı bir solukta okudum
canım eğer yine görürsen onu, seni farkedeceği şekilde koridorda gezin bir nabzını yokla, yine bakıyor mu sana diye.
belki o çocuk hiç söylemedi bile seni. belki hala senden habersizdir. bakışlarına dikkat et anlarsın zaten

teşekkür ederim çok mutlu oldum okumana

o gün dediğin gibi ilk önce gözlemleyeceğim eğer o gün ki gibi ilgisi varsa gelir yine yanıma. yani inşallah

dedektif gibisin...dert etme ya..bulursan belki bulduğuna pişman edecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…