- Konu Sahibi Novamber wind
-
teşekkür ederim çok mutlu oldum okumana
o gün dediğin gibi ilk önce gözlemleyeceğim eğer o gün ki gibi ilgisi varsa gelir yine yanıma. yani inşallah
dedektif gibisin...dert etme ya..bulursan belki bulduğuna pişman edecek..
Güzel cevap, cuk oturdu
İmza istemek en iyisi aslında. Rezil olmakta var nihayetinde.imza isticem
Belki adam evli belki kız arkadaşı var.belki böyle birşeyden hoşlanmayacak.kimse de uyarmamış yani hoş olmayan sonuçlar da olabilir değil mi?hadi koçum hadi aslanım demek yerine bu ayrıntıya da dikkat edilmeli.
Hayatta olumsuz sonuçlar olduğu gibi olumlu sonuçlarda var. Nesi kötü birinden hoşlanmanın, çabalamanın? Eğer evli olsaydı zaten uğraşmazdı dimi? Çok güzel hikayeler var dünyada, konu başında birisi yazmıştı metroda karşılaşmış bayan. Bu bayan başka bir şekilde de karşılaşabilirdi. Kadın duygularının peşinden gidince gurursuzluk olmuyor sonunda rezil olmayadabilir. Siz negatif tarafından bakıyorsunuz 40 sayfadaki insanlar pozitif :) hem ne deriz bazen şer görünen de hayr vardır ne malum güzelbir aşk doğmayacağı? :)
Belki adam evli belki kız arkadaşı var.belki böyle birşeyden hoşlanmayacak.kimse de uyarmamış yani hoş olmayan sonuçlar da olabilir değil mi?hadi koçum hadi aslanım demek yerine bu ayrıntıya da dikkat edilmeli.
Eğer evli yada kız arkadaşı olan biriyse zaten konu orada biter.. Arkadaşın illa o olsun eşi de olsa banane gibi bir tutumu yok ki.. Görmüş etkilenmiş tanışmak istiyor hepsi bu.. Ki bence çok hoş bir davranış..
Böyle birbirinin yorumunu alıntılayıp polemiğe girmeyi sevmiyorum.çok mecbur kalmadıkça da yapmıyorum.
Konu açılmış,isteyen istediği gibi yorum yapabilir değil mi hakaret olmadıgı sürece fikrini belirtebilir.
Bu da benim yorumumdur bu konuya.
Teşekkürler
birisinden hoşlanmak hiç kötü birşey değil,hele ki hisler karşılıklıysa mükemmel birşey.böyle birşey de demedim zaten.
ben yorumların tamamını okumadım eminim güzel hikayeler de vardır.buraya açılan başlıklara hiç baktınız mı bilmiyorum adam kıza umut verip resmen kendisine aşık edip hatta sonra da sen yanlış anladın a getirebiliyor olayı çok rahat.erkekler çok acaip varlıklar.kaldı ki bu adam doktor,evliyse bile alyans takamaz hastanede pek.bunlarda daha dengesiz ve burnu havada birine denk gelmedim birisi de sözlüm olur hatta.Ve hanım kızımızın henüz bir diyaloğu yok hakkında hiçbir şey bilmiyor.40 sayfa boyunca herkes çok pozitif diyorsunuz ama maalesef ben o kadar pollyanna değilim yorumum da gaz vermek yerine denge kurmaya çalışarak diğer olasılıkları söylüyorum.Duygularının peşinden gitmek gurursuzluk değildir ama bu ülkede alyansını çıkartıp ortamlara giren insanlar var. %50-%50 değil mi?
Ya insanin basina ne gelecegi hic bi zaman belli olmaz. Hayatta hic birsey insanin icinde kalmamali. Ama "keske" deme kardeşim. Evliyse nisanliysa vs. O zaman zaten gerektigi gibi davranır arkadas. 1 ayligina işe girmistim yardim amacli arkadasa. O süre zarfinda buldum esimi. Aklimin ucuna gelmezdi. Bu kadar tepki verilmesi gereken bir konu değil bu. Bakar sansini dener, baktı olmadi yoluna devam eder...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ee evliyse zaten devam edecek değil ki. bırakacak peşini.Belki adam evli belki kız arkadaşı var.belki böyle birşeyden hoşlanmayacak.kimse de uyarmamış yani hoş olmayan sonuçlar da olabilir değil mi?hadi koçum hadi aslanım demek yerine bu ayrıntıya da dikkat edilmeli.
Badeğğğğ eğer görürsen mutlaka konuş. İçinde kalacağına söyle gitsin. Ben hiç çekinmem bu tür konularda. Olur olur olmazsa da canı sağ olsun derim. En azından söyleyip içimi rahatlatırım yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?