- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
- Konu Sahibi Novamber wind
-
İnsanları üzerek , kırarak elinize ne geçiyor anlamıyorum gerçekten .
Bade zaten nişanlı veya evliyse öğrendiğinde gerektiğini yapacaktır.
Buraya konu açmasının sebebi de o kişi hakkında bilgi edinmek zaten .
Ayrıca hiç belli olmaz belki tanışırlar ve mutlu bi beraberlik başlar hayat bu
Konunun ilk sayfalarini okumuştum acildigi zamanlar, simdi gorunce tekrar sasirdim.
Soz konusu kisi ' doktor' oldugu icin mi yaygara koptu? Doktor esleri ve sevgilileri mi coştu? ?
eger oyleyse katila katila gulerim duruma?
hanimlar doktorcuklarinizi baskalarindan korumaya calismayin, onlara ceki duzen verin asil.
parmaginda alyansi oldugu halde alenen hastaya asilan ya da kur yapan kac doktor gördüm ben.
meselenin doktorlukla ne ilgisi var onu da anlamadim ya, ne farki var cidden diger erkeklerden?
Tezgahtardan hoslanilir da doktordan hoslanilmaz mi yani?karsisindaki doktor olunca bir durmasi mi gerekiyor insanlarin?
sen bir ömürsün. yarıldım
benim illa olsun diye bir düşüncem yok ki kuzum ya uzak olan cazip gelir belki yanyana otursak soğuyacağım biri nereden bileceğim ki? denemeden bilemem. peşimden goşşşturmam gerekiyor birini sevmem için. sonra belki ısınırsam tanımaya layık bulabilirim bazılarının mantığına göre
Amanın yine bademe yüklenmişler ya gören de burada olumsuz yorum yapanları günahsız zanneder
badem ben istanbula geldiğimde bilerek senin hastaneye gidelim beraber. sonra adamın sana tavırlarını gözlemleyip puanını vereyim herifin ne dersin
Badem hep derim içimde kalacağına söylerim istemezse birşey kaybetmem isterse daha ne olsunben kocişin peşinden ne koştum bea pişman mıyım asla 8 yıldır birlikteyiz bak hala der iyiki kandırmışsın beni diye
Sen bakma hanımefendi kişiliklere erkek burunları yere düşse almaz onlar
kaptın çıtır kocayı yine hava basıyorsunben ne yapim
Kapmak için uğraştımsenin yapacağın belli
ya kimse hiç mi birinden etkilenmedi uğraşmadı peşinden koşmadı. bunu yaptım hatta birden daha fazla :) karşı taraf farkında değildi ama bazı tesadüfleri ayarlamakta çok zor değil. :)
badecim çok plan yapma yoksa kasılırsın sürece göre bakarsın. birde şu var sanki sen hastanelerde sırya girdin doktor bulacam doktor koca istiyorum gibi davranan doktor sevgililerine acayip kıl oldum. ne olmuş doktor olduysa yani bi insanın mesleğidir o ve kişiliğinin çok az bi kısmını oluşturur kendileri sırf doktor diye bişeyler yaşıyorlarsa bilemiyorum ama sen asla öyle bir kız değilsin
umarm güzel şeyler olur
Eee hoşlandığı kişi sırf doktor, alyans takmıyor olabilir diye vazmıgeçsin? Nerde kaldı o zaman hissettiği duyguların samimiyeti. Bu sadece doktorlar için geçerli değil herkes için geçerli. İnsan bu güzel duyguların peşinden gidebilmeli. Evli olmadığını söylemişti hakeza evli o zaman orda biter. Genelde sevgilisi sozlusu doktor olanlar sizin gibi tepki verdi. Aynı durum sizdede geçerliydi ilk başta evli olabilirdi fifty fifty yani :)
Teşekkür ederim
Kk da genel olarak kadının bir erkeğe açılmasını ( ki açılmak gibi bir durumda yok ) yanlış bulanlar var. Burası bir kadın platformu oysa ki çok üzücü bir durum. Kadın onu yapmaz kadın bunu yapmaz- yapmamalı. Nedir yani? Cinsiyetimiz kadın diye hiç bir şeye hakkımız yok mu bizim?
İlla birilerinin bizi seçip çabalamasını mı beklicez? Ayhh azcık peşimden koşsun demek midir kadının değerini belirleyen?
Ondan sonrada peşimden çok koşmuştu niye değişti diyorlar
Ben onun mesleğine karşı bir sempati hiç bir zaman duymadım. Hayatımda ilk defa bir doktordan hoşlandım diyebilirim. O da eminim başka bir yerde karşılaşsaydık da olurdu. Keşke meslekle alakalı olsa, keşke statüyle olacak bir şey olsa da insanlar hiç yanılmasa
Nice katiller, sapıklar saygın mesleklerden çıkıyor " hiç anlamadık, çok iyi bilirdik" derler hatta
Benim meslek şartım yok
Ekmeğini kazansın yeter ki, evde oturmasın eşine yardımcı olsun.
Beni forumda tanıyan çok. Bir sürü reelden görüştüğüm arkadaş edindim buradan. Birisi de en yakınım dostum oldu, canım oldu iyi var
3 yıldır üyeyim 2 senesinde editörlük yaptım. Neler gördüm neler okudum ben bu forumda
Kimsenin bana "değerin olsun" diyerek masumluğu öğretmesine ihtiyacım yok
Ben kendime yakın gördüm duygularımı paylaştım sağolsun destek olanda çoktu, hakaret edende
Hepsine eyvallah :)
Konum daha devam eder mi bilmem bir sonuca varır mıyım onu da bilmem rabbim bilir
Herkese canı gönülden teşekkür ediyorum.
ya şu da var bi erkeğin hiç bişey yokken peşten koşması bana çok itici gelir duygular belli edilir olursa da olur olmazsa olmaz yani. kimse peşten koşmaz çok çirkin bi istek ve tarz biri ben istemediğim halde peşimden gelsen sapık mısın derim yani :) ergen değiliz ki çok teklif etti yaşasın çok seviyo diyeceğiz. takılma bence kadının da erkeğimnde duyguları fark ettirmesi yeterlidir. ve istersen açışırsın da birini gtanımak istemek en doğal istek. sen aa doktor üerine atlim demedin ki . boşver bazılarının muhteşem kocişleri var ve onlar sürekli peşlernden koşar mükemmel aşıktırlar. iyi ki birilerinin doktor kocişleri var yoksa başka türlü ego tatmini yapamayacaklar. hiç bi zaman doktor çekici gelen bi meslek olmadı hatta hiç bi meslek çekici gelmez insna çekici gelir. anlamayan insnaları da boşver.
valla şuan erkek mi koşar kadın mı koşar hiç ilgim yok seversem çabalarım net. daha büyük dertlerimde var kimsenin kocişleriyle ilgilenemicim :)
Kızlar bir süredir aklımda biri var. Yaklaşık 3 haftadır görüyorum. İlk görüşte etkilenmek diyelim
Bir türlü aklımdan da çıkaramıyorum, atamıyorum. Ama ne ismini biliyorum ne bişey
Bu kişi Marmara eğitim ve araştırma hastanesinde asistan doktorbir de bölümü biliyorum o kadar
Tanıyor olabilecek kişilerin profillerini gezdim hastanelerin sayfalarına baktım. üniversitenin grup sayfalarına da ama bulamadım
Hasta sırası gösteren lcd ekranlar çalışmıyor o hastanede nedense, ve uzman doktorların adı altında bakıyorlar hastalara
ismini falanda öğrenemedim bu yüzden
Açıkcası evli mi bekar mı onu bile bilmiyorum
Teocukıza yardımlarınızdan ilham alarak açtım konuyuişte bir umut
uzatmasak? sananeli bananeli yorumlara ne gerek var.
lütfen kimse birbirine cevap vermesin tartısma çıkıp konum kapansın istemiyorum
iyi akşamlar
Vallahi etkiye tepki..
Şöyle 2 sayfa önce ilk yorum yaptıgım yerle bu sayfa arasına baktım.Benimle ilgili saçma sapan terbiyesizliğe varan yorumlar.
En başta sen her yoruma açık olursan,buradakiler de farklı fikirlere saygısızlık yapmaz ya da polemiğe girmezse konun falan kapanmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?