Arıyorum ama bir türlü bulamıyorum :( belki tanıyanınız vardır?

Hadi gözün aydın. Ne zaman tanışacaksınız?

oooo süpermiş.

kız arkadaşı falan da yokmuş sanırım.

kendisinin facebook u falan var mıydı?

hayırlısı olsun artık.

yok kullanmıyormuş.
sevgiliside arkadaşının tavırlarına bakarsak yok. çünkü görüştürebilirim dedi. yarın konuşup bu konuda fikirlerini sorup bana geri dönüş yapacağını söyledi

yok kullanmıyormuş.
sevgiliside arkadaşının tavırlarına bakarsak yok. çünkü görüştürebilirim dedi. yarın konuşup bu konuda fikirlerini sorup bana geri dönüş yapacağını söyledi

facebook u olmayınca ben de sevgilisi olabilir diye düşündüm ama bu durumda yoktur. öyle olsa arkadaşı derdi zaten.

büyük bir aşk doğar belki buradan bilinmez.

hayırlısı olsun.

bende dun yazdımda bızde metroda karsılasıp duruyorduk ama tek bır konusma yok sadece bakıp bakıp duruyoruz ama o kadar ualn dıyorum erkek olsam pesınden gıdıcem ama o benden once ınıyor yanı ınıyor öküz
neyse bır gun dedım bu boyle olmayacak ben numaramı yazacam fırlatacam onune dahada aramazsa ugrasmam yanı o donemde bende bır talıp bır talıp ben bu herıfı begendıgım ıcın oburlerıne sumugumu bıle atmıyorum sonracıma o plandıgım gun artık oda yeter olmus ve tanısmaya nıyetlenmıs bende numara fırlatacam fılan neysekı fırlatmamısım gayet geldı tanıstık fılan 3 seneyı gectı beraberlıgımız 2 sene dolmak uzere evlenelı
bu tanısma hıkayemızle ılgılı konumda var buarada kızlar

cnm durakta yarm saat bekledm gelmedi galba bı sonrakı duraktan bınmıs olabilir. benle bı kopek vardık durakta sabahın korunde kopek bile dayanamadı bana kalktı gitti gıttmeee dıom barı sen bırakmaa bu saatte bnenı ama gittti küpekde. :18lanı basarıya ulasana kadar devam edıcem karsılasmak ıcın elımden gelenı yapacam :18:

bende su planı uyguladım bugun ama bı sonrakı duraktan bındı sanırım goremedm. ıcım gitti resmeenn. bende sizin gibi sabırlı olmaya calısıyorum yoksa bende al bu numaram adımda bu dememek ıcın kendimi zor tutuyorummm . (((((((

Canım o hastaneye sıklıkla giderim.
Pendik yerleşkesinde olanı diyorsun dimi?
Hangi bölümde?

okudum canım okudum film gibiAllah daim etsin mutluluğunuzu...

ah kıyamammmm sen pes etme bakalım nolcak - bak burdan yaz sen de olur mu merak ettik seni de...
Canım o hastaneye sıklıkla giderim.
Pendik yerleşkesinde olanı diyorsun dimi?
Hangi bölümde?
adam bulundu da akıbeti belirsiz - arkadaşına ulaştı bade

Aaa hadi ya çok sevindim.
İnş kısa zamanda akıbeti de belirlenir

Ohh sosyal med. ile işi olmayan adamdan zarar gelmez
haklısın adam kendi halinde takılıyor ne güzel dimi

Ee sonuç nedir ? Ay merak ettim catlatmayin insani :)
canım henüz sonuç yok bade adamın arkadaşına ulaştı geçen sayfalarda da belirtmişti zaten - arkadaşı adamla konuşacak biz de bekliyoruz bakalım ne olacak?:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…