- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.582
- 598
- 35
- Konu Sahibi Novamber wind
-
aşk olsun canlar
arkadaşıyla konuşuyoruz şuan androm
yok beyin cerrahi değil serseri
kurbağam ben hastası değilim gerçi hasta olanda ben değildim kendim için gitmedim hastaneye. başka işlemlerden dolayı 2 hasta boyunca gittik geldik o bölüme. onunla da o sırada karşılaştık. ilk önce onun bana ilgisini hissettim öyle farkettim aslında
oooo süpermiş.
kız arkadaşı falan da yokmuş sanırım.
kendisinin facebook u falan var mıydı?
hayırlısı olsun artık.
Hadi gözün aydın.Ne zaman tanışacaksınız?
yok kullanmıyormuş.
sevgiliside arkadaşının tavırlarına bakarsak yok. çünkü görüştürebilirim dedi. yarın konuşup bu konuda fikirlerini sorup bana geri dönüş yapacağını söyledi
facebook u olmayınca ben de sevgilisi olabilir diye düşündüm ama bu durumda yoktur. öyle olsa arkadaşı derdi zaten.
büyük bir aşk doğar belki buradan bilinmez.
hayırlısı olsun.
Valla doktor çabuk bulunur dua etde evli olmasın bak ki evli değildir inş
cnm bende duraktakı bırınden hoslanıyorum. 3-4 sefer konusmamıza ragmen calıstıgı yerı bılıyorum ama ismini heycandan sormak aklıma gelmemiştigoogleda onun işyerınde sorumlu kısıyı buldum facede arattm arkadaslarına baktm ama bu yoktu. daha ismini bile bılmıyorum dusun facede calıstıgı yere gore arama yaptm ama bulamadm bıkackez.
hemen hemen her sabah gulumsuyoruz bırbırmıze el sallıyoruz ama eksın olmuyor. aklımda bi plan var yarın planımı yapacam bakalm ne olucak
senaryo yazmışsın canım ya umarım emeklerin boşa gitmez.
Haklisin valla benimki de babasinin actigi dukkanda calisiyor yazlari. Hakkinda bayaa fazla sey ogrendim ama hic goremedim onu gecen yazdan beri onu gorme hayaliyle yasiyorum dukkanin onunden geciyorum sık sık. Neyse ki gecen gun gorduumm. Yarin gidecegim insallah orda olur benim de bir sekilde konusmam tanismam lazim.
Senin plan iyiymis vallahi hadi hayirlisi bakalimm sansin acik olsun canim sonucu bana da soyle olur mu 😄
bende dun yazdımda bızde metroda karsılasıp duruyorduk ama tek bır konusma yok sadece bakıp bakıp duruyoruz ama o kadar ualn dıyorum erkek olsam pesınden gıdıcem ama o benden once ınıyor yanı ınıyor öküz
neyse bır gun dedım bu boyle olmayacak ben numaramı yazacam fırlatacam onune dahada aramazsa ugrasmam yanı o donemde bende bır talıp bır talıp ben bu herıfı begendıgım ıcın oburlerıne sumugumu bıle atmıyorumsonracıma o plandıgım gun artık oda yeter olmus ve tanısmaya nıyetlenmıs bende numara fırlatacam fılan neysekı fırlatmamısım gayet geldı tanıstık fılan 3 seneyı gectı beraberlıgımız 2 sene dolmak uzere evlenelı
bu tanısma hıkayemızle ılgılı konumda var buarada kızlar
Kızlar bir süredir aklımda biri var. Yaklaşık 3 haftadır görüyorum. İlk görüşte etkilenmek diyelim
Bir türlü aklımdan da çıkaramıyorum, atamıyorum. Ama ne ismini biliyorum ne bişey
Bu kişi Marmara eğitim ve araştırma hastanesinde asistan doktorbir de bölümü biliyorum o kadar
Tanıyor olabilecek kişilerin profillerini gezdim hastanelerin sayfalarına baktım. üniversitenin grup sayfalarına da ama bulamadım
Hasta sırası gösteren lcd ekranlar çalışmıyor o hastanede nedense, ve uzman doktorların adı altında bakıyorlar hastalara
ismini falanda öğrenemedim bu yüzden
Açıkcası evli mi bekar mı onu bile bilmiyorum
Teocukıza yardımlarınızdan ilham alarak açtım konuyuişte bir umut
okudum canım okudum film gibibende dun yazdımda bızde metroda karsılasıp duruyorduk ama tek bır konusma yok sadece bakıp bakıp duruyoruz ama o kadar ualn dıyorum erkek olsam pesınden gıdıcem ama o benden once ınıyor yanı ınıyor öküz
neyse bır gun dedım bu boyle olmayacak ben numaramı yazacam fırlatacam onune dahada aramazsa ugrasmam yanı o donemde bende bır talıp bır talıp ben bu herıfı begendıgım ıcın oburlerıne sumugumu bıle atmıyorumsonracıma o plandıgım gun artık oda yeter olmus ve tanısmaya nıyetlenmıs bende numara fırlatacam fılan neysekı fırlatmamısım gayet geldı tanıstık fılan 3 seneyı gectı beraberlıgımız 2 sene dolmak uzere evlenelı
bu tanısma hıkayemızle ılgılı konumda var buarada kızlar
ah kıyamammmmcnm durakta yarm saat bekledm gelmedi galba bı sonrakı duraktan bınmıs olabilir.benle bı kopek vardık durakta sabahın korunde kopek bile dayanamadı bana kalktı gitti gıttmeee dıom barı sen bırakmaa bu saatte bnenı ama gittti küpekde. :18 lanı basarıya ulasana kadar devam edıcem karsılasmak ıcın elımden gelenı yapacam :18:
adam bulundu da akıbeti belirsiz - arkadaşına ulaştı badeCanım o hastaneye sıklıkla giderim.
Pendik yerleşkesinde olanı diyorsun dimi?
Hangi bölümde?
okudum canım okudum film gibiAllah daim etsin mutluluğunuzu...
ah kıyamammmmsen pes etme bakalım nolcak - bak burdan yaz sen de olur mu merak ettik seni de...
adam bulundu da akıbeti belirsiz - arkadaşına ulaştı bade
İnşallah...Aaa hadi ya çok sevindim.
İnş kısa zamanda akıbeti de belirlenir
İnşallah...
Adamın sosyal ağlarla alakası yokmuş ee tabii dr adam işleri yoğun
haklısın adam kendi halinde takılıyor ne güzel dimiOhh sosyal med. ile işi olmayan adamdan zarar gelmez
canım henüz sonuç yok bade adamın arkadaşına ulaştı geçen sayfalarda da belirtmişti zaten - arkadaşı adamla konuşacak biz de bekliyoruz bakalım ne olacak?:44:Ee sonuç nedir ? Ay merak ettim catlatmayin insani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?