- Konu Sahibi Novamber wind
-
haklısın adam kendi halinde takılıyor ne güzel dimi
canım henüz sonuç yok bade adamın arkadaşına ulaştı geçen sayfalarda da belirtmişti zaten - arkadaşı adamla konuşacak biz de bekliyoruz bakalım ne olacak?:44:
Ben de merakla bekliyorum:44:Hayirlisi olsun neyse haber cik a rsa yazin hemen :)
Haklısın hele ki bu devirde öyle kendini sakınan erkek bulmak da zor hani...Evet ya millet zaten ne yapıyorsan Faceden Twitterdan bulup yapıyor valla.
Onlar çıktığından beri aldatma oranı epey artmış.
Ben de merakla bekliyorum:44:
Haklısın hele ki bu devirde öyle kendini sakınan erkek bulmak da zor hani...
Ohh sosyal med. ile işi olmayan adamdan zarar gelmez
ya tam tersi sosyal hesap aldığında ortalık karışacak kadar çok ise hatunları
Kızlar bir süredir aklımda biri var. Yaklaşık 3 haftadır görüyorum. İlk görüşte etkilenmek diyelim
Bir türlü aklımdan da çıkaramıyorum, atamıyorum. Ama ne ismini biliyorum ne bişey
Bu kişi Marmara eğitim ve araştırma hastanesinde asistan doktorbir de bölümü biliyorum o kadar
Tanıyor olabilecek kişilerin profillerini gezdim hastanelerin sayfalarına baktım. üniversitenin grup sayfalarına da ama bulamadım
Hasta sırası gösteren lcd ekranlar çalışmıyor o hastanede nedense, ve uzman doktorların adı altında bakıyorlar hastalara
ismini falanda öğrenemedim bu yüzden
Açıkcası evli mi bekar mı onu bile bilmiyorum
Teocukıza yardımlarınızdan ilham alarak açtım konuyuişte bir umut
Aman Allahım
Oda bi ihtimal tabi .. hemde kafa karıştırıcı bir ihtimal Kuzum :44:
cnm durakta yarm saat bekledm gelmedi galba bı sonrakı duraktan bınmıs olabilir.benle bı kopek vardık durakta sabahın korunde kopek bile dayanamadı bana kalktı gitti gıttmeee dıom barı sen bırakmaa bu saatte bnenı ama gittti küpekde. :18 lanı basarıya ulasana kadar devam edıcem karsılasmak ıcın elımden gelenı yapacam :18:
cnm durakta yarm saat bekledm gelmedi galba bı sonrakı duraktan bınmıs olabilir.benle bı kopek vardık durakta sabahın korunde kopek bile dayanamadı bana kalktı gitti gıttmeee dıom barı sen bırakmaa bu saatte bnenı ama gittti küpekde. :18 lanı basarıya ulasana kadar devam edıcem karsılasmak ıcın elımden gelenı yapacam :18:
bende dilinin ucuna takılan bı sanatçıyı sorcan sandım..ne hevesle okudum,ben bılırım dıye..
kendisine değil ama yakın arkadaşıyla irtibata geçtik sizi görüştürebilirim dedi
canımm benim ya :)) vazgeçme sonuca ulaşacaksın elbet. bizim çırpındığımız kadar kendileri çırpınmıyor gerçi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?