- Konu Sahibi mucizeguyem
-
Bunun canımlı cicimli konuşmakla, flört etmekle ilgisi yok.
Bazı kadınlar ne kadar soğuk, ilgisiz de olsalar ilgi görürler. Hele bazıları bu soğukluğu, sertliği görüp daha çok hırs yapar. Yani bunun davranışla alakası olmaz her zaman.
Ben hep korkmuşumdur iş yerlerinde yakınlıktan, ilişkiden yada hoşlanılmaktan, ama her zaman da başıma gelmiştir. Bu tipler özellikle üstünüz pozisyonundaysa, sert tepki alınca da sizi işinizden ederler. Şekil 1-A ben, bunu istiyor olabilir miyim? Hayır. Şimdi bu korkudan bi işe yanaşamıyorum resmen. Lütfen bilmediğiniz, başınıza gelmemiş şeyler için böyle bir şey olamaz, yalandır, abartıdır, sen yüz vermezsen kimse sana yaklaşmaz tarzı yorum yapmayın, mümkün olan şeyler bunlar.
Bunun canımlı cicimli konuşmakla, flört etmekle ilgisi yok.
Bazı kadınlar ne kadar soğuk, ilgisiz de olsalar ilgi görürler. Hele bazıları bu soğukluğu, sertliği görüp daha çok hırs yapar. Yani bunun davranışla alakası olmaz her zaman.
Ben hep korkmuşumdur iş yerlerinde yakınlıktan, ilişkiden yada hoşlanılmaktan, ama her zaman da başıma gelmiştir. Bu tipler özellikle üstünüz pozisyonundaysa, sert tepki alınca da sizi işinizden ederler. Şekil 1-A ben, bunu istiyor olabilir miyim? Hayır. Şimdi bu korkudan bi işe yanaşamıyorum resmen. Lütfen bilmediğiniz, başınıza gelmemiş şeyler için böyle bir şey olamaz, yalandır, abartıdır, sen yüz vermezsen kimse sana yaklaşmaz tarzı yorum yapmayın, mümkün olan şeyler bunlar.
kesinlikle katılıyorum size..
ben de çok soğuk bir insanımdır yüzüm pek gülmez laubaliliklere asla tahammülüm olmaz ve cevabımı yapıştırırım buna rağmen bekarken bir ilişkim olmasına rağmen çok fazla sözlü tacize ve ilgiye maruz kalıyordum.evlendim hala bi kaç tane çıkıyor böyle densiz..
bunun güzellikle de ilgisi yok sanırım kadın olmak yetiyor bu tür davranışlara maruz kalmak için...
ben sadece çevremdeki gördüklerimden yola çıkarak bahsettim
yoksa öyle soğuk duran , baştan mesafeli olupta eşim sevgilim var mesajını veren kimseye kimse kolay kolay yanaşamaz
istinalarda kaideyi bozmaz :hulya:
hem okadar çok güzel varki.. erkeklerde de zaten denizde balık çook mantığı var
boşuna adam niye uğraşsınki kendini sevmeyen biryle, piskopta değilse eğer
ama bazı bayanlar "önce gösteriyorlar" sonrda "bu benim vermem" moduna geçince, erkeklerde haliyle hırs yapıyorlar
saf kız ayaklarını geçelim, gerçeklerde bahsedelim sengözlerimebaksanab
saygılar...
Ah be canım
Ev hanımı olduğun yazıyor, iş hayatında çok bulunmadığını düşündüm.
Ben yazdıklarımda gerçeklerden bahsettim ve hepsini yaşadım
Gerçek hayat senin yazdığın gibi değil :1no2:
Ayrıca bu göster ama elletme örneği başka konuda yazdığım yorum için verildiyse de kurduğunuz mantıktan dolayı sizi tebrik ederim.
Sana olan ilgisini bana yönlendiriver cnm :hulya:
hoşlandığım biri var memlekette diyorum ama yuttuklarını zannetmiyorum.ilk sıralar biri var hayatımda dioyrdum. sonra sonra sorular arttı nasıl aranız evlilik falan var mı, niey gelmiyo diye sorular sıklaşınca bende zor durumda kaldım. yalan söylemeyi de beceremiyorum.
canım git kendine bi tektaş al yahu..benimde başıma böyle bişi geleceğini anladığım zaman tektaşımı takıyodum bulunduğum ortamda , yüzüğü gören geri çekiliyodu ..merak ettim seni , bu ne güzelliktir ki ilgi görüyosun.Allah ım nazarlardan ,kötü insanlardan korusun seni mucuk canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?