arkadamn bana ilgisi olmasn ltfen.

kesinlikle katılıyorum size..
ben de çok soğuk bir insanımdır yüzüm pek gülmez laubaliliklere asla tahammülüm olmaz ve cevabımı yapıştırırım buna rağmen bekarken bir ilişkim olmasına rağmen çok fazla sözlü tacize ve ilgiye maruz kalıyordum.evlendim hala bi kaç tane çıkıyor böyle densiz..
bunun güzellikle de ilgisi yok sanırım kadın olmak yetiyor bu tür davranışlara maruz kalmak için...

ben sadece çevremdeki gördüklerimden yola çıkarak bahsettim
yoksa öyle soğuk duran , baştan mesafeli olupta eşim sevgilim var mesajını veren kimseye kimse kolay kolay yanaşamaz
istinalarda kaideyi bozmaz :hulya:
hem okadar çok güzel varki.. erkeklerde de zaten denizde balık çook mantığı var
boşuna adam niye uğraşsınki kendini sevmeyen biryle, piskopta değilse eğer
ama bazı bayanlar "önce gösteriyorlar" sonrda "bu benim vermem" moduna geçince, erkeklerde haliyle hırs yapıyorlar
saf kız ayaklarını geçelim, gerçeklerde bahsedelim sengözlerimebaksanab

saygılar...

Son düzenleme:

haklısın canım böyle sapıklarda arda bir olsada çıkıyorlardır muhakkak :bbo:
sevgiler a.s.

sen kendini neden değiştiresinki

sen kendin gibi ol bir süre sonra hepsi bıkacaktır

soruları tükenecektir ısrarlıda olamayacaklardır zamanla sıkılırlar

umursama kafana takma ve duyma biraz sabır hepsini susturur

karşındakini kırmamak adına kendi kişiliğinden ödün verirsen sen sen olamazsın

çok kızıpta ilk başlarda koyman gereken tavırları en son koymaya çalışırsan yine üzülen sen olursun

o yüzden kızıpta en yaptıklarımızı baştan yaparsak sorunlar kalkar ortadan daha az mücadele ederiz

Kimsenin agzina düsmek istemiyorum sözünü pek anlayamadim arkadasim....:hulya:

Neden ve Neyden dolayi milletin agzina düsesinki? Bekar bir Kizsin tabikide isteyenler, ilgi duyanlar olacak......biri abisine yakistirir, biri bir is arkadasina, biri kuzenine.....hepimiz belli bir yasta gectik bu dönemlerden......gayet normal bana göre....

Milletin agzina düsmek cok daha farkli konulardan olur.....insanlar tarafindan konusulmak baskadir, insanlari konusturmak baskadir.....bence

Ha böyle yakistirmalardan cok asiri rahatsiz oluyorsan kesin ve net olarak böyle seylerden hoslanmiyorum bir daha olmasin kalbinizi kirmak istemem dersin olur biter. Muhtemelen hergün 8 saat boyuncada herkes sana ilgi duymuyordur....öyle degilmi?benneyaptımki

Son düzenleme:

Ah be canım
Ev hanımı olduğun yazıyor, iş hayatında çok bulunmadığını düşündüm.
Ben yazdıklarımda gerçeklerden bahsettim ve hepsini yaşadım
Gerçek hayat senin yazdığın gibi değil :1no2:

Ayrıca bu göster ama elletme örneği başka konuda yazdığım yorum için verildiyse de kurduğunuz mantıktan dolayı sizi tebrik ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:

yanılıyorsunuz "iş hayatını" bırakalı daha 4-5 ay oluyor çünkü hamileyimde ondan bıraktım zaten :asigim:

tabiki bu tarz olayları yaşar çoğu bayan ama erkeklerin bukadarca inatçı olduklarına inanasım gelmiyor...
ya sapıktır yada salak yapıyorsa eğer yani böyle bişey kaydirigubbakcemile2
tabi yaşayan daha ii bilir..
sevgiler a.s.

NOT: diğer konuda ne yazdığınızdan haberim yok inanın :)) link verirseniz bi göz atarım ama

Son düzenleme:
bu duruma bende sinir olurum,yeni bir işe başlarsın,yeni ortam diye herkesle selamlaşır soğuk görünmek istemezsin,ama hoop biri asılır yada birlileri ara yapmaya çaılışır
mesafe koyarsın bide düşman olurlar
ben bekarken çok yaşadım bu olayı,insanı sinir eder sadece
arkadaşların dediği gibi sevgiliniz olduğunu ima edin,yapacak bişey yok

çok abartmışsın arkadaşım. milletin diline düşecek ne var bunda? ayrıca bu yakıştırmalar her okulda olur. çünkü millet harıl harıl bekar öğretmen arıyor evlenmek için. bekar bayan öğretmenler kapış kapış... ben bekarken okula kadınlar gelirdi oğullarına bekar öğretmen bakmaya :) öğrenciler yakıştırır bekar hocaları, diğer öğretmenler yakıştırır.. bunlar çok olağan şeyler. ayrıca sana şu an yakıştırılan kişinin sana ilgi duyduğundan emin misin? pek bahsetmemişsin de..

berbat bır durm,
adama kötu davransan düşman kesılır,

ne yapman gerek soyleyeyım, eski sevgılınle yenıden beraber oldugunu soyle, bayram vs tatılınde sehrıne gerı geldıgınde barısmıs ol ve guzel bır bırlıktelıgınız var,

bır kaç ay sonrasında da söz yuzugu takarsın kendıne,

okulda kısmetın kapanır ama dertlerın de sonlanır.
sadece sureklı sevgılını sorarlar o kadar, onlara yanıt verırken de psıkopata dönersın resmen evet sevgılım cok ıyı sureklı arıyor vsvsvsvs demen gerekırr ıyyy berbat tamamen

aa soylemıssın bıle yalanı
süper,

hoslanma cıkmaya baslayın, evet evlilik düşünüyorsunuz ama cocuk şu an hazırlık yapıyor
sen de cok hızlı olmaz bu ısler dıye dusünüp agırdan alıyorsun flört dönemı yasamak ıstıyorsun en azından 1 yıl flört etmelısın,
aksamları telde görüşüyorsunuz,
arama sıklıgıysa bu sekılde,

operatorlerden msj geldıgınde ondan gelmıs gıbı yapabılırsın,
sen ınandırmaya bak onları ınanmasalar da umursama ınanmak zorundalar cunku.
neden senı zıyaret etmıyor bu konuyu düşünürsek işlerı yogun,
elbet gelmek ıstıyor ve bırını bulup getırırsın kolu komsu vs bırı

süper ılk bastan tepkısını koymus gamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…