Aklımda numarasını engellemek bile var. Ama hiçbir şey yapmamak daha iyi bir yol gibi.Hiçbir mesajına ve aramasına cevap vermemek iyi yöntemdir.
Bunu nasıl yapacağım peki?Zamanla mesafe koy ama asla bahsetme gündeme getirme araniz sebepsizce sogusun ona göre..Uzatir yoksa savunmaya geçer.
O kadar haklısın ki... En basit örneği anlatayım.hep kendini dinleten ve beni sıkıntılarıyla boğan bir arkadaşım vardı ona göre dostduk evet ben dost oldum çare çözüm aradım dinledim destek oldum ama o bana arkadaş olamadı nezaman kendimden bahsedecek olsam lafı ağzıma tıkayıp yine kendi dertlerine geçerdi.Açıkça konuştum ve bağları kopardım başka türlü kurtulamazsın konuşup bitirmelisin
ahh evet böylelerinin birde bu huyu var tek dertli o sanki seni hiçmi hiç önemsenmiyor maalesef.Direnmek ve sabretmek yerine en güzeli yol vermek onlar ağlayacak omuz bulur kolaylıkla...O kadar haklısın ki... En basit örneği anlatayım.
Normalde yarın buluşmak üzere anlaşmıştık. Kendisi destek arıyormuş. Sanki hava yastığıyım. Neyse, diyor ki "yarın ağlayacağım, artık dayanamıyorum". Ben de şaka yollu "benim kolesterol değerlerim yükselmiş, ben de onun için ağlayacağım haha" yazdım. Verdiği cevap "hahahah allah başka dert vermesin"... Düşün artık...
ahh evet böylelerinin birde bu huyu var tek dertli o sanki seni hiçmi hiç önemsenmiyor maalesef.Direnmek ve sabretmek yerine en güzeli yol vermek onlar ağlayacak omuz bulur kolaylıkla...O kadar haklısın ki... En basit örneği anlatayım.
Normalde yarın buluşmak üzere anlaşmıştık. Kendisi destek arıyormuş. Sanki hava yastığıyım. Neyse, diyor ki "yarın ağlayacağım, artık dayanamıyorum". Ben de şaka yollu "benim kolesterol değerlerim yükselmiş, ben de onun için ağlayacağım haha" yazdım. Verdiği cevap "hahahah allah başka dert vermesin"... Düşün artık...
ahh evet böylelerinin birde bu huyu var tek dertli o sanki seni hiçmi hiç önemsenmiyor maalesef.Direnmek ve sabretmek yerine en güzeli yol vermek onlar ağlayacak omuz bulur kolaylıkla...
Hani dediği sorunları çok yeni yaşamış olsa tabii ki vaktimi ayırırım. Sonuçta nasıl atlatacağını bilmiyordur, güç toplaması gerekiyordur. Ama aylar geçti o ayrılığın üzerinden. Yemin ediyorum böyle tipler bir albüm çıkarsa Demet Akalın'dan fazla dinlenir.benmde hayatımda böyle bri vardı.. enerjimi emiyordu resmen .. bende yavas yavas mesafe koymaya basladım bi gun ne oluyo yaa dedi sen bana çatçat herseyı söylerdin bu sogukluk ne dedi bende dayanamadım tek tek söylemiştim.. yoruldugumu , dayanamadıgımı yeterınce yardımcı oldugumu ve tukendiğimi söyledim benmde hayatım var dedim hayatıma odaklanamıyorum dedim.. benm sayemde tatillere gitti kendini toparlasın diye aldım tatillere götrdum vs vs ama yok yaranamadım ... sürekli bitmek bilmeyen aşk acısı hikayesi .. yardım etmek hoş evet yardımcı olmak yannda olmak yol göstermek öyle bi anda insan sudan çıkmış balığa dönuyor cunku ama insan az da olsa dusunulmek istyor..
yavasca uzaklaşn bakalım fark edecek mi? sorarsa söylersnz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?