arkadaş gibi konuştuğum erkek nişanlanmış benden biriyle konuştuğunu neden sakladı? akıl verin bana

Aynen bunu de veya yaz..En iyi fikir bu.

Canim arkadasmissiniz zaten .sen kendi kendine gelin güvey olmuşsun.ayrıca arkadaşınız diye sana herşeyi söylemek zorunda değil.canını acitmak için yazmadım.sadece mantıklı olan bu.ilgin hoşuna gittiyse kasten söylememiştir.biraz zorla yapismissin gibi geldi.bişey söyleme önüne bak unut .tecrübe edin din en azından bundan sonra daha temkinli davranirsin

Aynen bunu de veya yaz..En iyi fikir bu.
Ay bu ne kızlar resmen ferdi tayfur .niye kendinize gulduruyorsunuz .adami nda cok da umrunda arabesk yapıyorsunuz.yapmayın şunu güldürmeyin kendinize.adam derse ben seni arkadaş görmedim kendin yapistin.hadi gerçektende adam ümit vermediyse konu sahibi ole şansıyla ve öyle görünüyor.

haklısın ben yapıştım gibi oldu onu hep arayan soran hep bendim iş yerine o davet etmiyordu giden hep bendim

arkadaş gibi koşuyorduk aramızda flört gibi bişey olmadı artık beni saf yerinemi koydu salakmı gördü bilmiyorum
Sen birinin senden hoşlandığını anlarmısın? Hediyelerle gelecek sürekli arayıp soracak falan filan
Senin duygularının farkında olmasa nişanlanacağından haberin olurdu!
Duygularını daha fazla kullandırma derim

kardeşi hasta ona moral vermek için aradım sordum yanına gittim konuştum konuşmalarım hep moral verme üzerineydi

Hazir ilgi var hediyeler geliyor oooh tam ego oksama durumu. Bunu kaybetmeyi ister mi hic...

Ama söylemeliydi o kadar gorusmusler.Arkadas ayagi da olsa insan soyler.Arkadas olduk okadar diyecek.Yoksa asıl ozaman komik düşer okadar işyerine gittiğini dertlestigini nasıl yiyecek geri?

Hazir ilgi var hediyeler geliyor oooh tam ego oksama durumu. Bunu kaybetmeyi ister mi hic...

kardeşi hasta ona moral vermek için aradım sordum yanına gittim konuştum konuşmalarım hep moral verme üzerineydi bunda niye ego yapsınki hastalıkla ilgili konuşmak moral vermek ego yapılcak bişeymi

kardeşi hasta ona moral vermek için aradım sordum yanına gittim konuştum konuşmalarım hep moral verme üzerineydi
Ben olsam aramam sen bilirsin tabiki
Konuşurken ilanı aşk edecek halin yoktu ama onun kız arkadaşını sana söyleyecek ortamı mutlaka vardı

Ama söylemeliydi o kadar gorusmusler.Arkadas ayagi da olsa insan soyler.Arkadas olduk okadar diyecek.Yoksa asıl ozaman komik düşer okadar işyerine gittiğini dertlestigini nasıl yiyecek geri?
söylemeliydi niye bana söylemedi bilmiyorum

kardeşi hasta ona moral vermek için aradım sordum yanına gittim konuştum konuşmalarım hep moral verme üzerineydi bunda niye ego yapsınki hastalıkla ilgili konuşmak moral vermek ego yapılcak bişeymi

Evet bu da bir ilgi seklidir.

Bencede söylemeliydi özel hayatındaki bu durumu. Siz olsanız size yapılan iyilik, hediye, tavır usluptan karşınızdakinin sizden hoslanıp hoslanmadıgını anlamaz mısınız? Bence kimse kendini kandırmasın o cocukta bal gibi hoşlantı oldugunu biliyordu kim kime hayır olsun diye kötü gününde yanında olup hediyeler alır. Tabı kızımızında yanlısı olmus 6 ay boyunca hep tek taraflı yapıp tek taraflı sen adamı arıyosan oda umut vaadetmemiş olur ama en azından işte arkadasım ben yakında nısanlanıcam hayatımda bırı var dese en azından bu kızda umutlanmazsı ve adamın agzından duymus olurdu ve gururu bu kadar incinmezdi. Adamda da suç var yani

arkadaşım git nişanlısına söyle diyor ama hangi hakla söylerim bunu biz arkadaş gibi konuştuk

beni salak yerine koymuş buna üzülüyorum bana iş yerime gelme diyebilirdi özel bir firmada çalışıyor oradaki iş arkadaşlarıda beni hep görüyordu insanların içinde bilmeden küçük duruma düştüm bunada üzülüyorum

Sen her arkadaşlarına herşeyi soylermisin?dedim ya zaten konu sahibi de söylüyor ben yanastim hep diye söylemek zorunda değil ki.ben bayan arkadaşlarımla herşeyi paylasmam ayrıca zorunda da değilim.kimse bana hesap soramaz.

beni salak yerine koymuş buna üzülüyorum bana iş yerime gelme diyebilirdi özel bir firmada çalışıyor oradaki iş arkadaşlarıda beni hep görüyordu insanların içinde bilmeden küçük duruma düştüm bunada üzülüyorum

haklısın ben yapıştım gibi oldu onu hep arayan soran hep bendim iş yerine o davet etmiyordu giden hep bendim
Bak ne güzel en azından olayın farkindasin.olabilir çok hoslandin cabaladin olmadı.kendine kızma duyguların için .sadece bundan sonra kendini gurursuz yapma .yok laf vurmak yok tebrik etmek çok saçma.duygularını değmeyen insan için ayyuka çıkarma.o zaman kendini dusurdugun durum için daha cok uzulursun.

Canim hiç uzulmee neler neler var.ayni durumda bir arkadaşıma akşam yemeği hazırlatip sevgilisiyle yiyen bile var.kiz hazırlık yapıyor oda sevgilisiyle yiyor.bunlar tecrübe bir daha bişey hissettigin adamı baştan tartarsin sonra emek verirsin.

arkadaşım git nişanlısına söyle diyor ama hangi hakla söylerim bunu biz arkadaş gibi konuştuk
Bence kızla sakın konuşma. Ne hakla yani? Sonuçta aranızda ciddi bişey geçmemiş. Seni dibe sürer. Bu da bi yaşanmışlıktır de, yenilerine yelken aç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…