Aynen bunu de veya yaz..En iyi fikir bu.Seni arkadasım sanmıştım dert ortagın, sırdaşın oldum sanıyordum meğer sadece ben öyle sanmışım göründüğü gibi değilmiş hiç bir şey. Beni buna layık görmüşsün. Anlatsaydın çok yaklaşmazdım sana yaralarını o çok sevdiğin nişanlın sarardı ben neciymişim ki zaten koca bir hiç... ben bunu haketmedim dilerim sende hakettiğini bulursun sana mutluluklar de.
öfkeni kızgınlığını içinde tutmaya bastırmaya çalışma o zaman kendine zarar verirsin. Hatta cesaretin varsa çık karşısına konuş son kezde olsa en azından içimde kalmadı dersin. Yoksa bu durum seni yer bitirir o seni bitirmeden diyeceğini dee ve yoluna var git o tercihini zaten yapmış bize diyecek bişey bırakmamış.
Ay bu ne kızlar resmen ferdi tayfur .niye kendinize gulduruyorsunuz .adami nda cok da umrunda arabesk yapıyorsunuz.yapmayın şunu güldürmeyin kendinize.adam derse ben seni arkadaş görmedim kendin yapistin.hadi gerçektende adam ümit vermediyse konu sahibi ole şansıyla ve öyle görünüyor.Aynen bunu de veya yaz..En iyi fikir bu.
haklısın ben yapıştım gibi oldu onu hep arayan soran hep bendim iş yerine o davet etmiyordu giden hep bendimAy bu ne kızlar resmen ferdi tayfur .niye kendinize gulduruyorsunuz .adami nda cok da umrunda arabesk yapıyorsunuz.yapmayın şunu güldürmeyin kendinize.adam derse ben seni arkadaş görmedim kendin yapistin.hadi gerçektende adam ümit vermediyse konu sahibi ole şansıyla ve öyle görünüyor.
Sen birinin senden hoşlandığını anlarmısın? Hediyelerle gelecek sürekli arayıp soracak falan filanarkadaş gibi koşuyorduk aramızda flört gibi bişey olmadı artık beni saf yerinemi koydu salakmı gördü bilmiyorum
Sen birinin senden hoşlandığını anlarmısın? Hediyelerle gelecek sürekli arayıp soracak falan filan
Senin duygularının farkında olmasa nişanlanacağından haberin olurdu!
Duygularını daha fazla kullandırma derim
Ama söylemeliydi o kadar gorusmusler.Arkadas ayagi da olsa insan soyler.Arkadas olduk okadar diyecek.Yoksa asıl ozaman komik düşer okadar işyerine gittiğini dertlestigini nasıl yiyecek geri?Ay bu ne kızlar resmen ferdi tayfur .niye kendinize gulduruyorsunuz .adami nda cok da umrunda arabesk yapıyorsunuz.yapmayın şunu güldürmeyin kendinize.adam derse ben seni arkadaş görmedim kendin yapistin.hadi gerçektende adam ümit vermediyse konu sahibi ole şansıyla ve öyle görünüyor.
Hazir ilgi var hediyeler geliyor oooh tam ego oksama durumu. Bunu kaybetmeyi ister mi hic...
Ben olsam aramam sen bilirsin tabikikardeşi hasta ona moral vermek için aradım sordum yanına gittim konuştum konuşmalarım hep moral verme üzerineydi
söylemeliydi niye bana söylemedi bilmiyorumAma söylemeliydi o kadar gorusmusler.Arkadas ayagi da olsa insan soyler.Arkadas olduk okadar diyecek.Yoksa asıl ozaman komik düşer okadar işyerine gittiğini dertlestigini nasıl yiyecek geri?
kardeşi hasta ona moral vermek için aradım sordum yanına gittim konuştum konuşmalarım hep moral verme üzerineydi bunda niye ego yapsınki hastalıkla ilgili konuşmak moral vermek ego yapılcak bişeymi
Bencede söylemeliydi özel hayatındaki bu durumu. Siz olsanız size yapılan iyilik, hediye, tavır usluptan karşınızdakinin sizden hoslanıp hoslanmadıgını anlamaz mısınız? Bence kimse kendini kandırmasın o cocukta bal gibi hoşlantı oldugunu biliyordu kim kime hayır olsun diye kötü gününde yanında olup hediyeler alır. Tabı kızımızında yanlısı olmus 6 ay boyunca hep tek taraflı yapıp tek taraflı sen adamı arıyosan oda umut vaadetmemiş olur ama en azından işte arkadasım ben yakında nısanlanıcam hayatımda bırı var dese en azından bu kızda umutlanmazsı ve adamın agzından duymus olurdu ve gururu bu kadar incinmezdi. Adamda da suç var yani
Bencede söylemeliydi özel hayatındaki bu durumu. Siz olsanız size yapılan iyilik, hediye, tavır usluptan karşınızdakinin sizden hoslanıp hoslanmadıgını anlamaz mısınız? Bence kimse kendini kandırmasın o cocukta bal gibi hoşlantı oldugunu biliyordu kim kime hayır olsun diye kötü gününde yanında olup hediyeler alır. Tabı kızımızında yanlısı olmus 6 ay boyunca hep tek taraflı yapıp tek taraflı sen adamı arıyosan oda umut vaadetmemiş olur ama en azından işte arkadasım ben yakında nısanlanıcam hayatımda bırı var dese en azından bu kızda umutlanmazsı ve adamın agzından duymus olurdu ve gururu bu kadar incinmezdi. Adamda da suç var yani
Sen her arkadaşlarına herşeyi soylermisin?dedim ya zaten konu sahibi de söylüyor ben yanastim hep diye söylemek zorunda değil ki.ben bayan arkadaşlarımla herşeyi paylasmam ayrıca zorunda da değilim.kimse bana hesap soramaz.Ama söylemeliydi o kadar gorusmusler.Arkadas ayagi da olsa insan soyler.Arkadas olduk okadar diyecek.Yoksa asıl ozaman komik düşer okadar işyerine gittiğini dertlestigini nasıl yiyecek geri?
Sen her arkadaşlarına herşeyi soylermisin?dedim ya zaten konu sahibi de söylüyor ben yanastim hep diye söylemek zorunda değil ki.ben bayan arkadaşlarımla herşeyi paylasmam ayrıca zorunda da değilim.kimse bana hesap soramaz.
Bak ne güzel en azından olayın farkindasin.olabilir çok hoslandin cabaladin olmadı.kendine kızma duyguların için .sadece bundan sonra kendini gurursuz yapma .yok laf vurmak yok tebrik etmek çok saçma.duygularını değmeyen insan için ayyuka çıkarma.o zaman kendini dusurdugun durum için daha cok uzulursun.haklısın ben yapıştım gibi oldu onu hep arayan soran hep bendim iş yerine o davet etmiyordu giden hep bendim
Canim hiç uzulmee neler neler var.ayni durumda bir arkadaşıma akşam yemeği hazırlatip sevgilisiyle yiyen bile var.kiz hazırlık yapıyor oda sevgilisiyle yiyor.bunlar tecrübe bir daha bişey hissettigin adamı baştan tartarsin sonra emek verirsin.beni salak yerine koymuş buna üzülüyorum bana iş yerime gelme diyebilirdi özel bir firmada çalışıyor oradaki iş arkadaşlarıda beni hep görüyordu insanların içinde bilmeden küçük duruma düştüm bunada üzülüyorum
Bence kızla sakın konuşma. Ne hakla yani? Sonuçta aranızda ciddi bişey geçmemiş. Seni dibe sürer. Bu da bi yaşanmışlıktır de, yenilerine yelken aç.arkadaşım git nişanlısına söyle diyor ama hangi hakla söylerim bunu biz arkadaş gibi konuştuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?