Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

saka yapıyorum hurrem abliş zaten ellerım dondu soguktan ılgı alaka ıstyorum bırazz anlayın da

ahhhhhhhhhhhhhh kuzum kıyamam sana gel bana sıcacık bi çorba içgüzelce bi kahvaltı yaparız ohhhhhhhhh mis gibi çayda hazır hade bekliyom bak atla gel

smnmrn kız benımkı askerlıgnı bıtırmıs ondan sonra buldu benı bekleyıpte uzulmıyım dıye

ahhhhhhhhhhhhhh kuzum kıyamam sana gel bana sıcacık bi çorba içgüzelce bi kahvaltı yaparız ohhhhhhhhh mis gibi çayda hazır hade bekliyom bak atla gel

ayyy ısı bırakıp gelıyoru bakk evın adresını gonder
ıstanbuldamısın ?

smnmrn kız benımkı askerlıgnı bıtırmıs ondan sonra buldu benı bekleyıpte uzulmıyım dıye

ümran kuzuu benim adımm
en güzeliii vallaa askerlik ve asker beklemek gerçekten zor bizde yaptık sağolsunlar sayelerindee ama güzel yanlarıda varrr beee

umran mı kızım nıe bastan solemıyorsun bu smnmnr ne pkı delı
ıyıkı askerden once tanısmamısım ve beklememısım yoksa kafayı yerdım heralde o dıyarbakırda yapmıs arkadsslrı olmus yanında fılan ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ıcım sıstı yına hatrladım kız bde bn cok takarım kafaya delı olurdum bn gelene kdar

exlusive kıs napıon hiç sesin çıkmıo yaw hu huuuuuuuuuuuuuuuu sana syf 345 te cevap vermiştim senden yokkk nerdesin

smn Osman mrn Ümran sessiz harfler kuzumm ahaha herşeyim böyle facee msn vs.. haah

ayy çok kötüü yaa 24 şehit olayı onların oraya yakın oldu hakkari çukurcada nerdeyse farketmeseler orayıda basıcaklarmış kuzum Allah koruduu işte düşünmesii ihtimali bileee çokk kötüü kafayıı yiyordum haber alamasaydımmm öldü diye yırtmıştım kendimiii

neyse canım saglık olsun yazın tatıle gelırım nolcekkk tabı bzm adam ızın verırse

tamam canım nasıl istersen sen bilin beraber gelirsiniz tanışırsınız benimkinlede benim kocam diye sölemiom çok kafa dengidir ha , canım kocam benimmmmmmmmmmm ay kocamı özledim daha gideli 2 saat olmuş ayol bi arayayım bari sesini duyayım:102:

hurr ablammm oldumuu şimdii hiç yakıştımı sanaaa heee biz burdaaa gün syalımm senn nispet yap bize ohhhh

kız benımkı ısyerıme yakın calısıyor suan ama ıslerı bıtınce gdecekler...yakın oldgmuz halde bırımız haber alamasak catlıyoruz meraktan ole kolay mı...
gecen ay bzm ısyerının altndakı fabrıka yandı bakmıs dumanlar cıkıyo bzmkıde sanmıskı bnm ısyerım yanıyo hemen benı aradı

bnmkıde cok komıktır :)
calısıyo smdı dana

hurr ablammm oldumuu şimdii hiç yakıştımı sanaaa heee biz burdaaa gün syalımm senn nispet yap bize ohhhh

aşk olsun hiç nispet yaparmıyım canım benim bizde geçirdik o günleri bende bekledim asker yolu bilirim ne demek olduğunu güzelim şafak kaççç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…