saka yapıyorum hurrem abliş zaten ellerım dondu soguktan ılgı alaka ıstyorum bırazz anlayın da
ahhhhhhhhhhhhhh kuzum kıyamam sana gel bana sıcacık bi çorba içgüzelce bi kahvaltı yaparız ohhhhhhhhh mis gibi çayda hazır hade bekliyom bak atla gel
smnmrn kız benımkı askerlıgnı bıtırmıs ondan sonra buldu benı bekleyıpte uzulmıyım dıye
ayyy ısı bırakıp gelıyoru bakk evın adresını gonder
ıstanbuldamısın ?
[sıze=3]azerın napıyo kıss[/sıze]
malesef cicimbakmadınmı manisadayım ama uçakla 45 dk .cık gel beklerim herşey hazır
ay napıcak bı taraftan yıyıyo bı taraftan ......
Bırazdan altını tekrar acmak zorundayım
yarasın bebısıme ohh sefası olsun
umran mı kızım nıe bastan solemıyorsun bu smnmnr ne pkı delı
ıyıkı askerden once tanısmamısım ve beklememısım yoksa kafayı yerdım heralde o dıyarbakırda yapmıs arkadsslrı olmus yanında fılan ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ıcım sıstı yına hatrladım kız bde bn cok takarım kafaya delı olurdum bn gelene kdar
neyse canım saglık olsun yazın tatıle gelırım nolcekkk tabı bzm adam ızın verırse
tamam canım nasıl istersen sen bilin beraber gelirsiniz tanışırsınız benimkinlede benim kocam diye sölemiom çok kafa dengidir ha , canım kocam benimmmmmmmmmmm ay kocamı özledim daha gideli 2 saat olmuş ayol bi arayayım bari sesini duyayım:102:
smn Osman mrn Ümran sessiz harfler kuzumm ahaha herşeyim böyle facee msn vs.. haah
ayy çok kötüü yaa 24 şehit olayı onların oraya yakın oldu hakkari çukurcada nerdeyse farketmeseler orayıda basıcaklarmış kuzum Allah koruduu işte düşünmesii ihtimali bileee çokk kötüü kafayıı yiyordum haber alamasaydımmm öldü diye yırtmıştım kendimiii
tamam canım nasıl istersen sen bilin beraber gelirsiniz tanışırsınız benimkinlede benim kocam diye sölemiom çok kafa dengidir ha , canım kocam benimmmmmmmmmmm ay kocamı özledim daha gideli 2 saat olmuş ayol bi arayayım bari sesini duyayım:102:
seni de gorcem zamani geldiginde oh sefasi olsun diye bilicen mi bakalim
hurr ablammm oldumuu şimdii hiç yakıştımı sanaaa heeebiz burdaaa gün syalımm senn nispet yap bize ohhhh
hurr ablammm oldumuu şimdii hiç yakıştımı sanaaa heeebiz burdaaa gün syalımm senn nispet yap bize ohhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?