Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

kızlar bnm bıtraz ısım var gelen gden cok yazamıyorumm

ya türkçen bizim ki gibi arada hiç azeri kelimen yok ta ondan ben azbuçuk öyle konuşabilirim ama sende tek kelime

tesekkurler biz erkek kardesimle 15 yildir turk kanallarindan baska kanal izlemeyiz.zaten kardesim universteyi Turkiyede kazandi ve simdi Bartinda.a bu arada arkadaslariya face te radiolari bile var.o yuzden heralde turkcem fena degil.aksine biz evde konusurken turkce kelimeler soyluyoruz farketmeden

allah sizi napmasın hadi bakalım ben de diyorum arada tek kelime kaçmıyor hayırdır

veeeeeeeee madem kalabalığız dünkü gibi başlatayım mı
ama bu sefer farklı soruya önce herkes cevap versin hepiniz
yeni soru talebi geldikten sonra soru olsun
yoksa çorbaya dönüyor
talep gelsin soruyu isteyen söylesin

iyiyim tatlım sen nasılsın ee haberlerden haber ver bakalım

Bende iyiyim ne olsun valla. P.tesi kantesti yaptirdim beta hcg dusuk cikti yani hamile degilim. Valla hic uzulmedim icim rahat Rabbim bir gun vericek diyorum. Ha uzuluyorum ama kendim icin degil esimin morali bozulur her gecen ay negatif oluyo diye. Ustelik esim ve ben testin sonucuna uzulmezken kaynanamin morali bozuldu cocuk olmuyo diye. Yasi geciyomus oglunun 28 yasina girecek esim 1 sene kendisi istemedi. Olan bize olmasi gerekirken anasi uzuluyo. Inanirmisiniz kaynanali evde hic huzur yok adama. Isterse dunyalar iyisi olsun kaynana.

bencedee hem daha anlaşılır olur öyle herkes istediği soruya yazdı kimse takip edemedi doğru düzgün çabuk aktıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…