yaaa kızlar sinir oldumm youtubmu kapamışlar yaazaten heryer kapalı bi burası açık ne sinirim bozuldu
yaaa kızlar sinir oldumm youtubmu kapamışlar yaazaten heryer kapalı bi burası açık ne sinirim bozuldu
sistemmmmmmmmkim kapamis
yok ya müzik dinleyemiyorum youtubn sizle en alakası var anacımmmmmha yani diyosun ki mecburiyetten buradayım
ahaha kıyamam benim internet sınırsız anacımmmmm film izle dizi izle ohh müzik indirr film indirface msn ohhhh havamıda attım şaka bir yana kuzum kk yı kapatırlarsa sen yanarsınnn boşver youtube kapansınnn
kizim ben gelir gelmez sordum bi kac sayfa geride
ben ismini gorur gormez sormam
kizim ben gelir gelmez sordum bi kac sayfa geride
ben ismini gorur gormez sormam
aman be ben o esranın adını duyuyorum hiç bakmışlığım yok
geçen bizimkiler konuşurlarken duydum hep yailı kartalozlar çıkıyomuş oraya yok karım öldü yok boşandım yok çalıştım da yaşlandım evliliğe zaman kalmadı diyenler
kıs sen bana bişey mi ima etmeye çalışıyosun:44::44::44:
umrancık bu aralar bıraz gergınım alttan alın bıraz
aşağıda bi yeşil görüyorum ve gider mi demeden selam veriyoruuuuuuuum
hoşgeldin yeşil
o zaman kel fit olan benimyok be canım..sen dedın ya unu sekerı hazır tutun bnde dedımkı dha yapacagımız seyler var nereye o anlamda yanı kızım hem bızene kartlardan bız zengın ve yakısıklı olanlarına bakarız hem belkı ıkı kardes buluruz ne dersın eltı oluruz kızzz
nasılsın dün "bekledim de gelmediiiiiiiiiiiiiin"
hahahahihihhohoohohohosistemmmmmmmm
yok ya müzik dinleyemiyorum youtubn sizle en alakası var anacımmmmm
anaaaammmm deliririm ozaman sinir oldum şimdi aşağıya çağırcam bilgi işlemi görcekler kıyamet koparcammmm
Patsy'cim hosgeldin? Nasilsinnn umarim iyisindirrr..
ya kusura bakma dun net gitti o yuzden yoksa gelmezmiyim
eeeeeee anlat bakalım ne var ne yok
kıs azerin bişey sorucam sen azerimisin yoksa buradan mı oraya gittin:44:ne olsun tatlim ayni seyler iste kocis cocuk ev.dun anneme verdim cocugu evi dip kose temizledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?