Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

takmaa kafanaaaaaaaa birgünn aklına ben gelcemm ümran bana beddua mı etmişmi duamı etmişti acaba diyiceksinn çocuk sesinden bıkacagın günlerde gelicekk :)))) kuzum benim sıkma canını

hastirsin oradan kaynanan boşver sen kapa kulaklarını bu arada kocayı memnun et o tarafa kaymasın stres yok relax stres üzüntü olumsuz etkiler tedaviye çalışmaya sabra devam oradaysan zaten zamanı geldiğind gelecektir sen istesen de istemesen de

evet sorunuz geliyor
hayatınızın en heyecanlı gününü anını gecesini anlatınız

hastaaaaaaaaaaaa uykusuzzzzzzzzzzzzzzzzz
zaten uykusuzum gece bi de film seyrettim iyi mi ya şu film hastalığımdan kurtulamadım ya:44:

geçmiş olsun ciddi bişey yoktur umarım ben bi yarım saate kadar uyurum biraz heralde patronu dışarı yolladıktan sonra koyar kafayı masaya :) ooh o film hastalığı bendede var günde en az 3 4 film izliyorum özelliklede gerilim psikolojik

Kocam benden memnun ha tabi ufak tefek hatalarim olmuyo degil oluyo ama kocami seviyorum onsuz yapamam kaynana geldi diye fingirdeyemiyoruz bile yaa ben fingirdemek istiyorum

Son düzenleme:
hayatımın çoğunu bir psikolojik gerilim filminin kahramanı olarak yaşadığım için hiçsevmem o türü
ama filmler hakkında konuşuruz bi gün

isteyen yer zaman bulur şekerim sen fırsat oluştur
olmadı dışarı çık

Esim cok calisiyo yorgun geliyo eve gelince bi uyuyo 3 saat 2 de gelir eve sonra kalk otur yemek ye firsat olmuyo gercektn. Zaten o sevmez fingirmedeyi ben severim en cok :)

evet sorunuz geliyor
hayatınızın en heyecanlı gününü anını gecesini anlatınız

hayatamın en heyecanlı gecesi sanırımm daha 10 yaşımda falanım yengemin düğünü vardı ve bizi eve getirmişlerdi ayak altında olmayalım diye sonra bizde o akılla gecenin bir körü evden kaçç düğüne gitmeye çalışşş tabi bulamamış bir amcanın bize kızmasıyla ve güvenlik köpeklerinin hırlamaları arasında eve dönmüştükk ne gündü amaaa

birde osmanın ailesiyle ilk tanışmaya gittiğim gün çok heyecanlıydımm gerçekten kapı açıldığında kendimi osmanın arkasında saklanmış bulmuştum ne komiktiiiiii

hayatımın çoğunu bir psikolojik gerilim filminin kahramanı olarak yaşadığım için hiçsevmem o türü
ama filmler hakkında konuşuruz bi gün

:)) oda iyiymiş valla tabiki konuşuruz benim geniş bi arşivim var etrafımdakilerin alıp götürüp getirmediği filmler haricimde 400 500 e yakın film var evde eğer bi gün işsiz kalırsam korsana başlayım diyorum

netten okudumda yumurtlama dönemini belirten testler varmış aranızda kullanan varmı ?

Selam. Ben hic kullanmadim zaten yumurtaliklarimda tembellik var benim. Tedaviye basladim ben. Ama senin regllerin duzenliyse kullanabilirsin. Ayrica yumurtladigin gun vucudundaki belirtilerden hissedebilirsinde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…