herkese kucak dolusu sevgiler günaydınlar olsun :)
ben de hosgeldin diyorum o zaman
Bende iyiyim ne olsun valla. P.tesi kantesti yaptirdim beta hcg dusuk cikti yani hamile degilim. Valla hic uzulmedim icim rahat Rabbim bir gun vericek diyorum. Ha uzuluyorum ama kendim icin degil esimin morali bozulur her gecen ay negatif oluyo diye. Ustelik esim ve ben testin sonucuna uzulmezken kaynanamin morali bozuldu cocuk olmuyo diye. Yasi geciyomus oglunun 28 yasina girecek esim 1 sene kendisi istemedi. Olan bize olmasi gerekirken anasi uzuluyo. Inanirmisiniz kaynanali evde hic huzur yok adama. Isterse dunyalar iyisi olsun kaynana.
Gunaydinnn hosgeldinn
hastirsin oradan kaynanan boşver sen kapa kulaklarınıBende iyiyim ne olsun valla. P.tesi kantesti yaptirdim beta hcg dusuk cikti yani hamile degilim. Valla hic uzulmedim icim rahat Rabbim bir gun vericek diyorum. Ha uzuluyorum ama kendim icin degil esimin morali bozulur her gecen ay negatif oluyo diye. Ustelik esim ve ben testin sonucuna uzulmezken kaynanamin morali bozuldu cocuk olmuyo diye. Yasi geciyomus oglunun 28 yasina girecek esim 1 sene kendisi istemedi. Olan bize olmasi gerekirken anasi uzuluyo. Inanirmisiniz kaynanali evde hic huzur yok adama. Isterse dunyalar iyisi olsun kaynana.
netten okudumda yumurtlama dönemini belirten testler varmış aranızda kullanan varmı ?
hastaaaaaaaaaaaa uykusuzzzzzzzzzzzzzzzzz
zaten uykusuzum gece bi de film seyrettim iyi mi ya şu film hastalığımdan kurtulamadım ya:44:
hastirsin oradan kaynanan boşver sen kapa kulaklarınıbu arada kocayı memnun et o tarafa kaymasın stres yok relax stres üzüntü olumsuz etkiler tedaviye çalışmaya sabra devam oradaysan zaten zamanı geldiğind gelecektir sen istesen de istemesen de
rüzgargülü buradaya o yüzdendirmeraba tatlim galiba sen topikleri karistirdin
isteyen yer zaman bulur şekerim sen fırsat oluşturKocam benden memnun ha tabi ufak tefek hatalarim olmuyo degil oluyo ama kocami seviyorum onsuz yapamamkaynana geldi diye fingirdeyemiyoruz bile yaa ben fingirdemek istiyorum
takmaa kafanaaaaaaaa birgünn aklına ben gelcemm ümran bana beddua mı etmişmi duamı etmişti acaba diyiceksinn çocuk sesinden bıkacagın günlerde gelicekk :)))) kuzum benim sıkma canını
evet sorunuz geliyor
hayatınızın en heyecanlı gününü anını gecesini anlatınız
hayatımın çoğunu bir psikolojik gerilim filminin kahramanı olarak yaşadığım için hiçsevmem o türügeçmiş olsun ciddi bişey yoktur umarım ben bi yarım saate kadar uyurum biraz heralde patronu dışarı yolladıktan sonra koyar kafayı masaya :) ooh o film hastalığı bendede var günde en az 3 4 film izliyorum özelliklede gerilim psikolojik
isteyen yer zaman bulur şekerim sen fırsat oluştur
olmadı dışarı çık
evet sorunuz geliyor
hayatınızın en heyecanlı gününü anını gecesini anlatınız
hayatımın çoğunu bir psikolojik gerilim filminin kahramanı olarak yaşadığım için hiçsevmem o türü
ama filmler hakkında konuşuruz bi gün
netten okudumda yumurtlama dönemini belirten testler varmış aranızda kullanan varmı ?
Esim cok calisiyo yorgun geliyo eve gelince bi uyuyo 3 saat 2 de gelir eve sonra kalk otur yemek ye firsat olmuyo gercektn. Zaten o sevmez fingirmedeyi ben severim en cok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?